FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.24sata.hr/nogomet/dinamove-p ... ook+status" onclick="window.open(this.href);return false;
jbt koliko daje dinamo igracima, tek se sad vidi koliko ce nama jos trebati cak i do grupnih faza..
jbt koliko daje dinamo igracima, tek se sad vidi koliko ce nama jos trebati cak i do grupnih faza..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dinamo pp davanjima je trebao igrati makar jednom osminu finala LP ,a da ne govorim o EL.
- franklampard8
- Kontakt:
Ubjedjen sam da Maribor, BATE, Ludogorets duplo manje daju od Dinama.keno83 je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/dinamove-p ... ook+status
1946
-
- Kontakt:
keno83 je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/dinamove-p ... ook+status
Ja rekoh prije 2-3 stranice da Said ima godisnje 250 000 eura. Neki rekose , malo je to puno...e vidite da nije....
Prema informaciji koju ja imam, a pojedini znaju da znam neke stvari, Hadzija je novi selektor, a Duljevic prvi novi igrac koji ce zajedno sa Vrancicem dobiti poziv u reprezentaciju 
P.S. Ne tvrdim ovo sa sigurnoscu, ali izvor koji mi je rekao ovo je jako ozbiljan.

P.S. Ne tvrdim ovo sa sigurnoscu, ali izvor koji mi je rekao ovo je jako ozbiljan.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
Aragon je napisao/la:Prema informaciji koju ja imam, a pojedini znaju da znam neke stvari, Hadzija je novi selektor, a Duljevic prvi novi igrac koji ce zajedno sa Vrancicem dobiti poziv u reprezentaciju
Prosle hefte sam cuo za ovo....ima ovdje bas puno puno istine...dulja je bio i u Papetovom fokusu.
Re: Odg: FK Sarajevo
Drugo je Soudani, a sasvim nesto trece Saidinjo.. Budi realan, nema vise od 100k€ da ga yebes. Nije on vrijedan Dinamu ko nama sto je bio.fcsforever je napisao/la:keno83 je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/dinamove-p ... ook+status
Ja rekoh prije 2-3 stranice da Said ima godisnje 250 000 eura. Neki rekose , malo je to puno...e vidite da nije....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
amorovski, grijesis
Ima on vecu platu od 100 000 eu, tj imao e kada je igrao... naravno sad je to manje, ali i dalje nije manje od 100 000 eura

Ima on vecu platu od 100 000 eu, tj imao e kada je igrao... naravno sad je to manje, ali i dalje nije manje od 100 000 eura
Ma još nemamo ni selektora,a ovde pricamo o spisku za repku.
Bez daljnjeg da je Duljević po mnogima najbolji,mladi igrac u poslednjih par godina .Ono sto je bitno je to da Dulja izbori mjesto u pocetnih 11,inace ce teško doci do poziva za repku.
Bez daljnjeg da je Duljević po mnogima najbolji,mladi igrac u poslednjih par godina .Ono sto je bitno je to da Dulja izbori mjesto u pocetnih 11,inace ce teško doci do poziva za repku.
duljevic nije u prvih 11 samo zbog Kodrine taktike, tj on je na klupi iz taktickih razlogaamypitar je napisao/la:Ma još nemamo ni selektora,a ovde pricamo o spisku za repku.

kodro ga uvodi oko 60' min jer je prebrz a svjez, dok su protivnici umorni... viidjeli smo na grbavici sta se desi u tim situacijama...
amypitar je napisao/la:Ma još nemamo ni selektora,a ovde pricamo o spisku za repku.
Dulju bi samo AMAW zvao u repku i niko drugi vjerujte mi!
Benko je napisao/la:duljevic nije u prvih 11 samo zbog Kodrine taktike, tj on je na klupi iz taktickih razlogaamypitar je napisao/la:Ma još nemamo ni selektora,a ovde pricamo o spisku za repku.
Bez daljnjeg da je Duljević po mnogima najbolji,mladi igrac u poslednjih par godina .Ono sto je bitno je to da Dulja izbori mjesto u pocetnih 11,inace ce teško doci do poziva za repku.![]()
kodro ga uvodi oko 60' min jer je prebrz a svjez, dok su protivnici umorni... viidjeli smo na grbavici sta se desi u tim situacijama...
Znam,ali teško ce ga neki selektor pozvati,a da si rezerva u FK.Sarajevu.
Briga nekog za Kodrine takticke zamisli.Ti moras biti brz i svjez svih 90 minuta.Znam da si upravu,to za Kodrinu taktiku,i to je istina,ali to mu nece piti vode, pri pozivu repku.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 dec 2014, 14:10, ukupno mijenjano 2 puta.
kako ce biti svjez i odmoran kad sve i jedan igrac kaze da su kod jarnije pripreme bile 4x bolje od dzenanovih
E to je sad vec nesto drugo.Benko je napisao/la:kako ce biti svjez i odmoran kad sve i jedan igrac kaze da su kod jarnije pripreme bile 4x bolje od dzenanovih
Nego valjali sta ovaj Đelmić,vidim slobodan igrac.

nije kvalitet za nas... bit ce igraca mnogo boljih od njega u to sam uubjeđen jer cee doci samo 3 max 4 tako da ce se ganjati samo kvalitetamypitar je napisao/la:E to je sad vec nesto drugo.Benko je napisao/la:kako ce biti svjez i odmoran kad sve i jedan igrac kaze da su kod jarnije pripreme bile 4x bolje od dzenanovih
Nego valjali sta ovaj Đelmić,vidim slobodan igrac.![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Đelmića pamtim još iz Olimpića kao dobrog igrača. Igrač koji definitivno ima znanja, često asistira i postiže golove, tehnički jak... Ne znam koliko je nama potreban i koliko se uklapa u našu filozofiju s obzirom i na njegove godine... U to doba kad je prelazio u Borac, on je bio moja želja, umjesto njega iz Olimpića nam dodje Karic, sve je ostalo historija 
Benko ne bih ja bio tako siguran. Ne bi me iznenadilo da ga uzmu kone, iako nisam ništa čuo u tome

Benko ne bih ja bio tako siguran. Ne bi me iznenadilo da ga uzmu kone, iako nisam ništa čuo u tome
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Đelmića pamtim još iz Olimpića kao dobrog igrača. Igrač koji definitivno ima znanja, često asistira i postiže golove, tehnički jak... Ne znam koliko je nama potreban i koliko se uklapa u našu filozofiju s obzirom i na njegove godine... U to doba kad je prelazio u Borac, on je bio moja želja, umjesto njega iz Olimpića nam dodje Karic, sve je ostalo historija
Mana mu je sto je krilni igrac,a mi na toj poziciji imamo na pretek.![]()
Ako bi došao Stevanović,ne bi mogao u prvih 11 nema šanse.
-
- Kontakt:
mi ako zadrzimo ovu ekipu s benkom , ako dovedemo stevanovica nama ce trebati još golman i jedan stoper i nama nista vise ne treba pored benka,duljevica,velkoskog,stojceva ,bilbije ,okica ,bekica taj djelmic i slicni igraci nisu nam potrebni .
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne znam prijatelju, moguce je. Drago mi je zbog njega.. aBd da ga vidimo opet u nasen dresu.. Kad se sjetim samo I DA IMA DVJESTO KILA ZABIT CE GA SAID NJIMA !!Benko je napisao/la:amorovski, grijesis![]()
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Kakav crni Djelmic, ljudi ne budite smijesni
Jedino ako bi u Bosni iz Visokog igrao

Jedino ako bi u Bosni iz Visokog igrao

Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 08 dec 2014, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.