Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jerv-Hodd oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45
0-2 na krajugaston je napisao/la:Bryne - Sandefjord
Nedelja, 19.06.2016. 15:30
Tip: 2
Kvota: 2.20
Bryne se muci od starta sezone,2 pobjede iz 12 kola je dovoljno samo za poziciju tik iznad zone ispadanja.Njihove tradicionalno dobre igre kod kuce su ove sezone izostale i to je glavni problem zasto se tako lose kotiraju na ligaskoj tabeli.
Sandefjord zeli expresan povratak u najvisi rang Norveskog fudbala i za sada im dobro ide,iako se cini se da su mogli sakupiti i neki bod vise.Imaju najbolju odbranu u ligi, a i napad im je medju efikasnijima, pa je jasno zasto su trenutno na drugom mjestu.
Gosti imaju pozitivan skor sa domacinom, zapravo uglavnom ih pobjedjuju.Trenutno djeluju mnogo bolje pa bi mogli da nastave sa tom pobjednickom tradicijom.
Skandinavci

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kapa dole maestro za 20 min rjesenozgmiky je napisao/la:Jerv-Hodd oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45
.
Zadnja izmjena: NumeroUno, dana/u 06 jan 2017, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam nariktao hendikep za utakmicu Rumunija - Albanija, u slučaju X ide mali dobitak a ako pobijedi Albanija duplo veći.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
večeras bi moglo biti golova, Albanija bi trebala dati svoj prvi gol na prvenstvu kvota 1.45 možda već u prvom pol. kvota 2.45
evo za ove utakmice koje slijede

Forster je napisao/la:15:00
Alexander Zverev - Florian Mayer
Tip: 2
Kvota: 2.80
Povratak u stilu Floriana Mayera. Na svom tek sedmom turniru po povratku na teniske terene došao je do finala, šestog u karijeri, prvog na travi, i prvog finala ATP 500 serije. Odigrao je odličan turnir za sada, prošao Bakera, Seppia i Thiema, posljednja dvojica mogu predstavljati problem na travi za dosta igrača. Sa druge strane Zverev je poredao Troickog, Baghdatisa, Beckera i Federera. Nije to onaj pravi Federer, očajna forma, kretanje, forehand, ništa ne funkcioniše kod Fedexa. Iako ne treba umanjivati pobjedu Zvereva, ipak je to realnost. Flo Mayer nije toliki autsajder, koliko ga ova kvota predstavlja, igra odličan tenis, vratio se u ritam, servis ga sluša, ima priliku za drugu titulu u karijeri, motiva mu ne nedostaje, kao i iskustva u ovakvim mečevima![]()
Garcia - Sevastova 1 @ 1.45
Marach/Martin - CarrenoBusta/Pella 1 @ 1.30
Darcis - Berlocq over 22.5 @ 2.00
Millot - Lu over 21.5 @ 1.75
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- luis enrique
- Kontakt:

Svicarci vec imaju jedan karton i ne znam zasto ovolika kvota da ce dobiti jos jedan :S
Vrijedi pokusati
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
jedan live
švicarska-Francuska 0-0 52.min
over 1.5 gol 2.85
švicarska-Francuska 0-0 52.min
over 1.5 gol 2.85
Nemaju ti jarane oni karton, samo su Francuzi dobili jedan u prvom.luis enrique je napisao/la:
Svicarci vec imaju jedan karton i ne znam zasto ovolika kvota da ce dobiti jos jedan :S
Vrijedi pokusati
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Kansas City-Dallas gost daje u 1.pol. 2.20
- luis enrique
- Kontakt:
sad sam skonto jbajgagonzales je napisao/la:Nemaju ti jarane oni karton, samo su Francuzi dobili jedan u prvom.luis enrique je napisao/la:
Vrijedi pokusati

ja konto oni budale

Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Moj miky, hajde što sudije ne vide loptu metar u golu, ali što su nesposobni ovi iz Dallasa, to je nehumanozgmiky je napisao/la:Kansas City-Dallas gost daje u 1.pol. 2.20

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
- Kontakt:
CashMan je napisao/la:Moj miky, hajde što sudije ne vide loptu metar u golu, ali što su nesposobni ovi iz Dallasa, to je nehumanozgmiky je napisao/la:Kansas City-Dallas gost daje u 1.pol. 2.20

Srećom uhvatio sam gol u prvom bilo koje ekipe, a pri ovom debilizmu nesposobnog sudije imao dobru lovu na gost daje prvi u pol. Nabijem ga....
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Jaziri vs J.Ward 1
Velloti vs Mager 2
Lopez Perez vs Perez Sanz 1
Edmund vs Rosol 1
Kovalik vs Arguello 1
Kontaveit vs Friedsam 1
kv.24,35
Velloti vs Mager 2
Lopez Perez vs Perez Sanz 1
Edmund vs Rosol 1
Kovalik vs Arguello 1
Kontaveit vs Friedsam 1
kv.24,35
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Zasto se ovo pomjera pocetak za tennis,je li mozda kisa?
Sigurno je kiša u pitanju.Tyson87 je napisao/la:Zasto se ovo pomjera pocetak za tennis,je li mozda kisa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.