Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Effenberg » 17 jun 2016, 23:17

Hehheh citam sve nase prijedloge za danas i bogami smo ga svi pofino zasra.li. :mrgreen:

Sreca lupio puno ma spaniju 1 i iz1 u 1 inace bi gace bile na stap.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 jun 2016, 23:53

Volleyball » World League
Montenegro - Germany
Subota, 18.06.2016. 01:00

Tip: 2
Kvota: 2.10

Ovo moram pisati dok kvota nije opala a opala je u dobrom dijelu ponude i bitno ispod 2.00.
Prije svega Njemačka je velika zemlja sa, vjerovatno nekoliko puta, za klasu jačom domaćom ligom gdje imamo par stabilnih i kvalitetnih klubova a sasvim suprotno kada je riječ o Crnoj Gori. Naprosto većina igrača kod kojih se potencijal osjeti vrlo rano odlazi van ovih granica, niti finansijski niti kvalitetom nije ih moguće zadržati u ovim okvirima i popriličnu neuigranost imamo na tom planu. Njemačka ima vjerovatno veći broj klubova nego li CG igrača koji bi mogli iznijeti ovakva takmičenja i mečeve, bez namjere da umanjim značaja prethodnog ciklusa kroz koji je CG pokazala smatram znatno više nego što objektivno posjeduje u pogledu kvaliteta.

Njemačka je u prethodna dva nadmetanja bila bolja isto toliko puta sa 3:0, bilo je poprilično davno i nisam siguran koliko je to mjerodavno, te ne mogu reći kako i večeras očekujem razbijanje ali preko 2.00 je nešto što smatram ipak kvotom koju moram uzeti.

Zanimljiv je veliki pad kvote na CG ali nemam informacije zbog čega je to a ne mogu da vjerujem da se favorizuju protiv Svaba :)
Aji neko isprati, sretno :salut:

Volleyball » GP Women
Peru - Croatia
Subota, 18.06.2016. 08:10

Tip: 1
Kvota: 2.20

Nema neke posebne analize za ovo osim recimo toga da je Peru u seriji odličnih rezultata sa 6 pobjeda zaredom.
Već su se sreli prije 4 dana i Peruanke im očitale lekciju sa 3-1.
Sretno ako neko isprati :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 18 jun 2016, 08:01

Jedan pacerski tiket od mene za danas, jer kasnije mi vjerovatno nece naumpasti da postavim bilo sta.

Belgija 1
Madjarska x2
Argentina 1
Federer 1
Thiem 1
Raonic 1
Herbert/Mahut 1

Kvota je 8 i nesto.

Jos mi je zapao za oko Kubot/Peya po kvoti 2, zaista mi visok koeficijent, pokusavam da nadjem info zbog cega je to tako, ali nema nista.
Premier jos nije izbacio granice kartona, gledao ne Betu, vjerovatno ce i vamo biti iste. Za sve utakmice je margina 3,5. Sude Cakir-Belgiju, Karasev-Island i Rizzoli- Portugal.
Da je normalna situacija, isao bih sve tri tekme u over, ovako bolje preskociti, jer su im cudni kriteriji za te zute, imam osjecaj da se ide na to da bude sto manje zutih na utakmici. (Npr. Rizzoli pokazao samo dva zuta na utakmici Engleska-Rusija). Ko ima opciju nek uzme za sve utakmice vise od 2,5 zuta, to ce vjerovatno proci, jest da ce kvote biti male, ali za neko duplanje je ok. Ili na live ganjati kad padnu margine...

Sretno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 jun 2016, 12:11

HIFK-Lahti FC oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45, 5+ 8.00

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 jun 2016, 13:14

stulic89 je napisao/la:Jedan pacerski tiket od mene za danas, jer kasnije mi vjerovatno nece naumpasti da postavim bilo sta.

Belgija 1
Madjarska x2
Argentina 1
Federer 1
Thiem 1
Raonic 1
Herbert/Mahut 1

Kvota je 8 i nesto.
mislim da je Florian podcjenjen jako ovdje, ovo je njegov turnir, jučer Seppi nije imao šanse, Thiem je odličan ali nije nepobjediv i ja bih probao na Mayera po kvoti 3.85 ili da barem uzima set 2.00, pa i 0-2 što da ne :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 jun 2016, 13:18

Ma.Čilić-A.Murray 1 5.00. 2-0 7.50

:mrgreen:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 18 jun 2016, 14:22

zgmiky je napisao/la:HIFK-Lahti FC oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45, 5+ 8.00
Bravo miky :clap:
Steta za 5+

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 jun 2016, 15:02

Frej-Halmstad oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.25

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 18 jun 2016, 16:10

zgmiky je napisao/la: mislim da je Florian podcjenjen jako ovdje, ovo je njegov turnir, jučer Seppi nije imao šanse, Thiem je odličan ali nije nepobjediv i ja bih probao na Mayera po kvoti 3.85 ili da barem uzima set 2.00, pa i 0-2 što da ne :D
Zna miky znanje :thumbup: .. istog sam misljenja bio, steta samo sto sam isao na sigurno kontra hendikep
This time next year we'll be millionaires.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 18 jun 2016, 19:47

zgmiky je napisao/la:Frej-Halmstad oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.25
zgmiky je napisao/la:HIFK-Lahti FC oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45, 5+ 8.00
+ Mayer :thumbup:
Bravo majstore

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 18 jun 2016, 20:18

Nani daje gol 3,20
vise zutih Austrija 2,00
vise od 10,5 kornera 1,85

kv. 11,84
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 18 jun 2016, 20:40

evo od mene ovo za veceras

slika

slika

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 18 jun 2016, 22:25

Bruka golova pada u zadnjih 5 minuta utakmice na ovom Euru. Možda ubaciti kakvu siću na Portugalce, ko može.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 jun 2016, 10:29

Yokohama FC-Gifu oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 jun 2016, 13:23

Keys M.-Strycova B 2 2.30, 0-2 3.75

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 jun 2016, 13:32

Bryne - Sandefjord
Nedelja, 19.06.2016. 15:30

Kvota: 2.20

Bryne se muci od starta sezone,2 pobjede iz 12 kola je dovoljno samo za poziciju tik iznad zone ispadanja.Njihove tradicionalno dobre igre kod kuce su ove sezone izostale i to je glavni problem zasto se tako lose kotiraju na ligaskoj tabeli.
Sandefjord zeli expresan povratak u najvisi rang Norveskog fudbala i za sada im dobro ide,iako se cini se da su mogli sakupiti i neki bod vise.Imaju najbolju odbranu u ligi, a i napad im je medju efikasnijima, pa je jasno zasto su trenutno na drugom mjestu.
Gosti imaju pozitivan skor sa domacinom, zapravo uglavnom ih pobjedjuju.Trenutno djeluju mnogo bolje pa bi mogli da nastave sa tom pobjednickom tradicijom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 jun 2016, 13:40

Landskrona - KSF Prespa Birlik
Ponedeljak, 20.06.2016. 19:00

Tip: 1
Kvota: 2.10

Landskrona se nalazi u zestokoj borbi za povratak u visi rang.Godinama su igrali, ne samo u drugoj, vec i u prvoj Svedskoj ligi. Očigledno je da zele sto prije da napuste ovu konkurenciju. Iako su porazeni u proslom kolu i dalje su nadomak prve pozicije i direktnog plasmana u visi rang.
Prespa Birlik je iznendjenje dosadasnjeg toka sampionata. Iako su debitanti u ovom rangu takmicenja pokazali su neke zrele igre i nalaze se pri vrhu tabele te imaju samo dva boda manje od protivnika sa kojim se susrecu.Narocito su ubitacni u gostima gdje su osvojili najvise bodova u ligi.
Domacin je perfektan na svom stadionu pa iako mu dolazi najbolji gost u ligi trebali bi da nastave sa takvom formom.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 19 jun 2016, 13:45

slika

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 19 jun 2016, 13:48

15:00
Alexander Zverev - Florian Mayer

Kvota: 2.80

Povratak u stilu Floriana Mayera. Na svom tek sedmom turniru po povratku na teniske terene došao je do finala, šestog u karijeri, prvog na travi, i prvog finala ATP 500 serije. Odigrao je odličan turnir za sada, prošao Bakera, Seppia i Thiema, posljednja dvojica mogu predstavljati problem na travi za dosta igrača. Sa druge strane Zverev je poredao Troickog, Baghdatisa, Beckera i Federera. Nije to onaj pravi Federer, očajna forma, kretanje, forehand, ništa ne funkcioniše kod Fedexa. Iako ne treba umanjivati pobjedu Zvereva, ipak je to realnost. Flo Mayer nije toliki autsajder, koliko ga ova kvota predstavlja, igra odličan tenis, vratio se u ritam, servis ga sluša, ima priliku za drugu titulu u karijeri, motiva mu ne nedostaje, kao i iskustva u ovakvim mečevima :thumbup:

Garcia - Sevastova 1 @ 1.45
Marach/Martin - CarrenoBusta/Pella 1 @ 1.30
Darcis - Berlocq over 22.5 @ 2.00
Millot - Lu over 21.5 @ 1.75
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Tyson87
Kontakt:

Post Postao/la Tyson87 » 19 jun 2016, 13:59

gaston je napisao/la:Yuichi Sugita - Taylor Harry Fritz
Ponedeljak, 13.06.2016. 14:40

Tip: 2 @1.5

Mec izmedju 102 tenisera svijeta Sugite i 63 Tejlora Fritza.Sugita je ovdje prosao kvalifikacije i pobijedio je sa 2:0 Ita i istim rezultatom Basilasvilija, dok je Fritz dobio specijalnu pozivnicu za ovaj turnir.Sugita ima 27 godina i uglavnom je celendzer igrac i vjerovatno do kraja karijere nece uspjeti neki znacajniji rezutat da napravi na atp listi, sa druge strane je osamnestogodisnji Tejlor Fritz velika buducnost svetskog tenisa.Fritz prednjaci u svim segmentima u odnosu na Sugitu ima izuzetno jak servis sto je veliki plus posebno na travi i ima bolje udarce sa osnovne linije.Fritz je ispao od Federera na turniru u Stutgartu ali ga je dosta namucio uzeo mu je jedan set sto je dokaz ta Fritz poseduje neverovatan kvalitet.Ovde je sve jasno Fritz je i favorit po kladionicama a i bolji je u svim aspektima u odnosu na Sugitu tako da pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje.

Filippo Volandri - Andrea Arnaboldi
Ponedeljak, 13.06.2016. 17:30

Tip: over 20.5 @1.85

Chalenger u Padovi i susret izmedju Volandrija i Arnaboldija, dvojice Italijana. Trenutno se nalaze na 185., odnosno 215. mjestu i sigurno je da su oba tenisera vidjela i bolje dane. Pogotovu Volandri. Oba tenisera se ne nalaze u dobroj formi i pokusace da ovdje konacno malo stanu na noge. Volandri , mada igrac sljake ove sezone ima dosta lose rezultate, mada i godine su ga pritisle -34. Izgubio je od Djera, Kickera, Ferrera, dobio Fucsovic-a itd...sve u svemu dosta oscilacija u igri. Sa druge strane 28 godisnji Arnaboldi ima losiju statistiku jos od Volandrija i uzevsi realno mislim da je Volandri ovdje blagi favorit bez obzira na sve. U medjusobnim susretima vodi Volandri sa 4:1 i svi mecevi su odigrani na sljaci. Od ovih 5 meceva cak 4 su otisla u 3 set pa sam se prvenstveno radi toga odlucio na over 20 gemova , a i oba igraca ne igraju u nekoj posebnoj formi. Mislim da cemo vidjeti izjednacen mec, turnir se igra u Italiji pa je gledajuci sa te strane svejedno obojici i nadam se da ce se ova logika pokazati ispravnom. Jedan od alternativnih tipova je i pobjeda Volandrija jer smatram da je ipak bolji igrac.

Ovaj fritz je mali glupan,odavno glupljeg igraca nisam gledao
slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.