Sreca lupio puno ma spaniju 1 i iz1 u 1 inace bi gace bile na stap.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mislim da je Florian podcjenjen jako ovdje, ovo je njegov turnir, jučer Seppi nije imao šanse, Thiem je odličan ali nije nepobjediv i ja bih probao na Mayera po kvoti 3.85 ili da barem uzima set 2.00, pa i 0-2 što da nestulic89 je napisao/la:Jedan pacerski tiket od mene za danas, jer kasnije mi vjerovatno nece naumpasti da postavim bilo sta.
Belgija 1
Madjarska x2
Argentina 1
Federer 1
Thiem 1
Raonic 1
Herbert/Mahut 1
Kvota je 8 i nesto.
Bravo mikyzgmiky je napisao/la:HIFK-Lahti FC oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45, 5+ 8.00
Zna miky znanjezgmiky je napisao/la: mislim da je Florian podcjenjen jako ovdje, ovo je njegov turnir, jučer Seppi nije imao šanse, Thiem je odličan ali nije nepobjediv i ja bih probao na Mayera po kvoti 3.85 ili da barem uzima set 2.00, pa i 0-2 što da ne
zgmiky je napisao/la:Frej-Halmstad oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.25
+ Mayerzgmiky je napisao/la:HIFK-Lahti FC oba daju i 3+ 2.30, 4+ 3.45, 5+ 8.00
gaston je napisao/la:Yuichi Sugita - Taylor Harry Fritz
Ponedeljak, 13.06.2016. 14:40
Tip: 2 @1.5
Mec izmedju 102 tenisera svijeta Sugite i 63 Tejlora Fritza.Sugita je ovdje prosao kvalifikacije i pobijedio je sa 2:0 Ita i istim rezultatom Basilasvilija, dok je Fritz dobio specijalnu pozivnicu za ovaj turnir.Sugita ima 27 godina i uglavnom je celendzer igrac i vjerovatno do kraja karijere nece uspjeti neki znacajniji rezutat da napravi na atp listi, sa druge strane je osamnestogodisnji Tejlor Fritz velika buducnost svetskog tenisa.Fritz prednjaci u svim segmentima u odnosu na Sugitu ima izuzetno jak servis sto je veliki plus posebno na travi i ima bolje udarce sa osnovne linije.Fritz je ispao od Federera na turniru u Stutgartu ali ga je dosta namucio uzeo mu je jedan set sto je dokaz ta Fritz poseduje neverovatan kvalitet.Ovde je sve jasno Fritz je i favorit po kladionicama a i bolji je u svim aspektima u odnosu na Sugitu tako da pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje.
Filippo Volandri - Andrea Arnaboldi
Ponedeljak, 13.06.2016. 17:30
Tip: over 20.5 @1.85
Chalenger u Padovi i susret izmedju Volandrija i Arnaboldija, dvojice Italijana. Trenutno se nalaze na 185., odnosno 215. mjestu i sigurno je da su oba tenisera vidjela i bolje dane. Pogotovu Volandri. Oba tenisera se ne nalaze u dobroj formi i pokusace da ovdje konacno malo stanu na noge. Volandri , mada igrac sljake ove sezone ima dosta lose rezultate, mada i godine su ga pritisle -34. Izgubio je od Djera, Kickera, Ferrera, dobio Fucsovic-a itd...sve u svemu dosta oscilacija u igri. Sa druge strane 28 godisnji Arnaboldi ima losiju statistiku jos od Volandrija i uzevsi realno mislim da je Volandri ovdje blagi favorit bez obzira na sve. U medjusobnim susretima vodi Volandri sa 4:1 i svi mecevi su odigrani na sljaci. Od ovih 5 meceva cak 4 su otisla u 3 set pa sam se prvenstveno radi toga odlucio na over 20 gemova , a i oba igraca ne igraju u nekoj posebnoj formi. Mislim da cemo vidjeti izjednacen mec, turnir se igra u Italiji pa je gledajuci sa te strane svejedno obojici i nadam se da ce se ova logika pokazati ispravnom. Jedan od alternativnih tipova je i pobjeda Volandrija jer smatram da je ipak bolji igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.