FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SLANI GRAD haha nas do Vogosce vole jel te stid to da kazes! Pa sve vise ljudi iz Tuzle navija za Sarajev0,za okolna mjesta necu ni da pricam,pljuju vas gdje stignu takodje i tu imamo nase navijace hvala bogu,takodje i u krajini dok ti dalje od 10 ulica u Tuzli nemate nikog da vas voli a kamoli da vas bodri i zato se poklopi ne pisi nebuloze jado! Nama tri boda ta sugava netrebaju i neka ih nisu dali,ovakva odluka nama odgovara jer ce uprava da dotakne dno,dok ova odluka nece odgovarati nikom drugom jer ce svi poceti da krse pravila!
Zadnja izmjena: no limit, dana/u 15 maj 2010, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Daj ljudi sta vam je.
Raspravljate se sa Fukarama,grupom koju bi rasformirale nase dvije podgrupe,a da ne kazem sta bi se desilo da se susretnu sa cijelom ekipim Hz.
isto to vrijedi i za njihov smijesni papanski klub,da su normalni uslovi u Tuzli,gubili bi po dva razlike od svakoga i od Sarajeva i od Zeljeznicara,Zrinskog,Sirokog,Borca..druga je stvar sto su svjesni koji su njihovi "kvaliteti" i da mogu pobjedjivati samo uz pomoc prevara,sudija,penala i crvenih kartona i naravno slicnih "postenih"radnji,tj. opste marisane na terenu.
Sloboda je jedan od najpapanskijih klubova u ovoj zemljia, Fukare...o njima se ne treba ni razgovarati. I onda vi ulazite u nku polemiku sa njima,dajte molim vas.....

Raspravljate se sa Fukarama,grupom koju bi rasformirale nase dvije podgrupe,a da ne kazem sta bi se desilo da se susretnu sa cijelom ekipim Hz.
isto to vrijedi i za njihov smijesni papanski klub,da su normalni uslovi u Tuzli,gubili bi po dva razlike od svakoga i od Sarajeva i od Zeljeznicara,Zrinskog,Sirokog,Borca..druga je stvar sto su svjesni koji su njihovi "kvaliteti" i da mogu pobjedjivati samo uz pomoc prevara,sudija,penala i crvenih kartona i naravno slicnih "postenih"radnji,tj. opste marisane na terenu.
Sloboda je jedan od najpapanskijih klubova u ovoj zemljia, Fukare...o njima se ne treba ni razgovarati. I onda vi ulazite u nku polemiku sa njima,dajte molim vas.....

Ma znamo svi ko su HZ a ko Fukare,pa jedna nasa obicna atmosfera na nebitnoj tekmi bi za njihovu grupu bio vrhunac u njihovom postojanju!
- slani grad
- Kontakt:
i sta kazes...sve vise i vise ljudi iz TZ navija za vas udbaski klubno limit je napisao/la:SLANI GRAD haha nas do Vogosce vole jel te stid to da kazes! Pa sve vise ljudi iz Tuzle navija za Sarajev0,za okolna mjesta necu ni da pricam,pljuju vas gdje stignu takodje i tu imamo nase navijace hvala bogu,takodje i u krajini dok ti dalje od 10 ulica u Tuzli nemate nikog da vas voli a kamoli da vas bodri i zato se poklopi ne pisi nebuloze jado! Nama tri boda ta sugava netrebaju i neka ih nisu dali,ovakva odluka nama odgovara jer ce uprava da dotakne dno,dok ova odluka nece odgovarati nikom drugom jer ce svi poceti da krse pravila!

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Slani, hajde sine razmisli malo o cemu pises prije nego nesto napises. Ovo je ipak javni forum, svako moze procitati a ne valja...
- TheManiacs
- Kontakt:
-A- je napisao/la:Daj ljudi sta vam je.
isto to vrijedi i za njihov smijesni papanski klub,da su normalni uslovi u Tuzli,gubili bi po dva razlike od svakoga i od Sarajeva i od Zeljeznicara,Zrinskog,Sirokog,Borca..druga je stvar sto su svjesni koji su njihovi "kvaliteti"i da mogu pobjedjivati samo uz pomoc prevara,sudija,penala i crvenih kartona i naravno slicnih "postenih"radnji,tj. opste marisane na terenu.
Sloboda je jedan od najpapanskijih klubova u ovoj zemljia, Fukare...o njima se ne treba ni razgovarati. I onda vi ulazite u nku polemiku sa njima,dajte molim vas.....![]()
![]()
Jarane' sta imas iz gramatike ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
plagijator!Hipergotiva je napisao/la:Dodje zena kod doktora i kaze doktore imam jedan problem,kad god rasirim
noge iz p**** mi se cuje "Zeljeznicar Zeljeznicar ale ale
ale".Doktor:Nebrinite se gospodjo,sve p**** to pjevaju ! POZDRAV KOMSIJAMA!!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
hahaahahahahahahaah lood simuXmania je napisao/la:plagijator!Hipergotiva je napisao/la:Dodje zena kod doktora i kaze doktore imam jedan problem,kad god rasirim
noge iz p**** mi se cuje "Zeljeznicar Zeljeznicar ale ale
ale".Doktor:Nebrinite se gospodjo,sve p**** to pjevaju ! POZDRAV KOMSIJAMA!!

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
[quote=I Savez takodjer... Al tu je kvaka, (uostalom tako nam je u cijeloj drzavi), kada bi presudjivali posteno prvo bi sebe morali skinuti, a to ne ide. Nesto kao ona stara: "Kadija te tuzi,kadija ti sudi", samo malo izmjenjeno, sada je "kadija" tuzeni...[/quote]
O tome sam i govorio. Ne odvajaj tu majstore ni Zelju, mada ti se to ne svidja, ali ima dovoljno razloga da bi ozbiljniji inspektor UEFA nakon pregleda nekih utakmica zabranio i Zelji izlazak. Tako, da ima dosta kadija. Nemoj me pogresno shvatiti, Zeljo je ove godine zasluzio, ali je bio primoran na neke korake, je ne mozes drukcije nego tako. A to Zelji ne odgovara vjeruj mi. Ista stvar kao i sa Saraejvom. Da je normalno, Zeljo bi bio ucesnik u Europi svake godine, a ne sad ovako svake prestupne godine, a i te prestupne ode samo ako poljubi koju guzicu u savezu.
A siguran sam da ce uprava Zeljeznicari dati sluzbenu podrsku Sarajevu, ako ovi nesto i pokrenu.[/quote]
Kakvih pregleda utakmica? (Široki, Velež, Prijedor, Zrinjski, Tuzla, Laktaši, Zenica, Lukavica,) KOJIH??????????????
Nikad niko regularnije nije osvajao prvenstvo nego Željo ove godine! Previše se ti pravis pametan, poklopi se molim te i nemoj se praviti da si prijatelj mog kluba kad nisi! Nije nam bitno tvoje mišljenje o Želji zato razligu!
PS Dokle god ne budete iskreni sami prema sebi, nećete biti u vrhu našeg fudbala gdje je Veležu iskren da budem i mjesto!
O tome sam i govorio. Ne odvajaj tu majstore ni Zelju, mada ti se to ne svidja, ali ima dovoljno razloga da bi ozbiljniji inspektor UEFA nakon pregleda nekih utakmica zabranio i Zelji izlazak. Tako, da ima dosta kadija. Nemoj me pogresno shvatiti, Zeljo je ove godine zasluzio, ali je bio primoran na neke korake, je ne mozes drukcije nego tako. A to Zelji ne odgovara vjeruj mi. Ista stvar kao i sa Saraejvom. Da je normalno, Zeljo bi bio ucesnik u Europi svake godine, a ne sad ovako svake prestupne godine, a i te prestupne ode samo ako poljubi koju guzicu u savezu.
A siguran sam da ce uprava Zeljeznicari dati sluzbenu podrsku Sarajevu, ako ovi nesto i pokrenu.[/quote]
Kakvih pregleda utakmica? (Široki, Velež, Prijedor, Zrinjski, Tuzla, Laktaši, Zenica, Lukavica,) KOJIH??????????????
Nikad niko regularnije nije osvajao prvenstvo nego Željo ove godine! Previše se ti pravis pametan, poklopi se molim te i nemoj se praviti da si prijatelj mog kluba kad nisi! Nije nam bitno tvoje mišljenje o Želji zato razligu!

PS Dokle god ne budete iskreni sami prema sebi, nećete biti u vrhu našeg fudbala gdje je Veležu iskren da budem i mjesto!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
A ti si neki "gramaticar",da ne kazem lektor,pa ti jako para oci to sto neko,nekada,preskoci neko slovo ili napravi neku neoprostivu gramaticku gresku.TheManiacs je napisao/la:-A- je napisao/la:Daj ljudi sta vam je.
isto to vrijedi i za njihov smijesni papanski klub,da su normalni uslovi u Tuzli,gubili bi po dva razlike od svakoga i od Sarajeva i od Zeljeznicara,Zrinskog,Sirokog,Borca..druga je stvar sto su svjesni koji su njihovi "kvaliteti"i da mogu pobjedjivati samo uz pomoc prevara,sudija,penala i crvenih kartona i naravno slicnih "postenih"radnji,tj. opste marisane na terenu.
Sloboda je jedan od najpapanskijih klubova u ovoj zemljia, Fukare...o njima se ne treba ni razgovarati. I onda vi ulazite u nku polemiku sa njima,dajte molim vas.....![]()
![]()
Jarane' sta imas iz gramatike ?
Ako nemas nista napisati vezano za temu,i raspravu,onda se uclani u neki forum "jezikoljubaca" pa tamo sa njima diskutuj do mile volje.
Il' samo pokusavas da provaljujes..a ja,ti si "sarajevski mangup"

Sta je bolan posteno? i jos rece, gluho bilo, najpostenije?
Je li posteno pokrasti Siroki na Grbavici? Pokrasti Velez na Grbavici? Pokrasti Slaviju i Olimpik na Grbavici? Hocemo li o kupovini utakmica? Velez, Rudar.... Nije cudno sto ste vi jedina ekipa koja se nijednom nije zalila na sudjenje u gostima ove godine??? Jeste li to vi jedina kvalitetna ekipa koja moze pobjediti u gostima dok druge ne mogu? Ili je to zahvaljujuci sudijama koji vam 'omogucavaju' normalnu igru? Je li posteno sto vasi ljudi u savezu navlace svaku mogucu odluku protiv vasih konkurenata? Da je Sarajevo imalo tretman kakav ste vi imali na gostovanjima ove sezone sutrasnji derbi bi vjerovatno bio prestiza radi a ne da odlucujeo o tituli ili izlasku u evropu!
Ja razumijem da je vama dosadilo tavoriti godinama po dnu ali na ovaj nacin ostvarivati uspijeh je jad i cemer prijatelju. Cin ocajnika, saka sljama koja odluci svoje pare uvaliti u klub, na svaki moguci i nemoguci nacin napraviti nesto kako bi se pare izvukle ( i neki prijasnji dugovi), kako bi se zaradilo... a kad dodje evropa onda DOWN
Je li posteno pokrasti Siroki na Grbavici? Pokrasti Velez na Grbavici? Pokrasti Slaviju i Olimpik na Grbavici? Hocemo li o kupovini utakmica? Velez, Rudar.... Nije cudno sto ste vi jedina ekipa koja se nijednom nije zalila na sudjenje u gostima ove godine??? Jeste li to vi jedina kvalitetna ekipa koja moze pobjediti u gostima dok druge ne mogu? Ili je to zahvaljujuci sudijama koji vam 'omogucavaju' normalnu igru? Je li posteno sto vasi ljudi u savezu navlace svaku mogucu odluku protiv vasih konkurenata? Da je Sarajevo imalo tretman kakav ste vi imali na gostovanjima ove sezone sutrasnji derbi bi vjerovatno bio prestiza radi a ne da odlucujeo o tituli ili izlasku u evropu!
Ja razumijem da je vama dosadilo tavoriti godinama po dnu ali na ovaj nacin ostvarivati uspijeh je jad i cemer prijatelju. Cin ocajnika, saka sljama koja odluci svoje pare uvaliti u klub, na svaki moguci i nemoguci nacin napraviti nesto kako bi se pare izvukle ( i neki prijasnji dugovi), kako bi se zaradilo... a kad dodje evropa onda DOWN

hahahahaha zanimljivoo...UPS je napisao/la:Sta je bolan posteno? i jos rece, gluho bilo, najpostenije?
sta si se prepo kupilli smo i derbi danas ...ima se moze se ..sve smo kupilli .. jel ti dusa na mjestuu??
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Jbt kad god otvorim ovu temu neko vas krade, špijunira, prati, napada... šta ste vi Bogu skrivili
Ovo mi je prvi post na ovoj temi, i vjerovatno ga ne bih ni večeras ne bih napisao da nije derby, al eto da se malo zakuha. Al ona prva rečenica je fkt isitinita nije provokacija
EDIT
Uh sad sam nayebo, kad korida nagrne

Ovo mi je prvi post na ovoj temi, i vjerovatno ga ne bih ni večeras ne bih napisao da nije derby, al eto da se malo zakuha. Al ona prva rečenica je fkt isitinita nije provokacija
EDIT
Uh sad sam nayebo, kad korida nagrne

Klasika
Strumf ce sve uciniti da ne odgovori ni na jedno jedino pitanje. Ali zato kad treba lupiti nesto, tipa 2.000 na treningu, 15.000 protiv borca ili najpostenija sezona... e tu su nenadmasni. Kad ih pitas zasto su ofirno pokrali recimo Slaviju, ili koliko ima stolica na jugu onda nema odgovora... slijedi uzrecica 'hmmm zanimljivo'... pa smajli... i to je to
Dobro, od koga je... mozda je i previse. Manijak ipak ne moze biti svak'
Strumf ce sve uciniti da ne odgovori ni na jedno jedino pitanje. Ali zato kad treba lupiti nesto, tipa 2.000 na treningu, 15.000 protiv borca ili najpostenija sezona... e tu su nenadmasni. Kad ih pitas zasto su ofirno pokrali recimo Slaviju, ili koliko ima stolica na jugu onda nema odgovora... slijedi uzrecica 'hmmm zanimljivo'... pa smajli... i to je to

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ovi klubovi se nisu žalili, ali zato ćeš ti za njih vi volite žalbe(klub zvani žaliću se Uefi a Boga mi i Fifi)UPS je napisao/la:Sta je bolan posteno? i jos rece, gluho bilo, najpostenije?
Je li posteno pokrasti Siroki na Grbavici?Pokrasti Velez na Grbavici?
Pokrasti Slaviju
i Olimpik na Grbavici?
Hocemo li o kupovini utakmica? Velez,
Rudar
.... Nije cudno sto ste vi jedina ekipa koja se nijednom nije zalila na sudjenje u gostima ove godine??? Jeste li to vi jedina kvalitetna ekipa koja moze pobjediti u gostima dok druge ne mogu? Ili je to zahvaljujuci sudijama koji vam 'omogucavaju' normalnu igru? Je li posteno sto vasi ljudi u savezu navlace svaku mogucu odluku protiv vasih konkurenata? Da je Sarajevo imalo tretman kakav ste vi imali na gostovanjima ove sezone sutrasnji derbi bi vjerovatno bio prestiza radi a ne da odlucujeo o tituli ili izlasku u evropu!

Nemaš ništa konkretno samo priče rekla kazala a sutra ćeš se uvjeriti da sam u pravu kad kažem:
Sutra 'ladnooooooooooo 0-2

JAKI SMO K'O NATO

Znaš da nismo dvije godine uzeli u gostima pa smo riješili da sve nadoknadimo u jednoj....hahaha uz pomoć g-dina NB!

Zadnja izmjena: otpravnik_vozova, dana/u 15 maj 2010, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
pokrali smo slaviju zato sto smo kupili utakmicu ... vidim interesujes se za instituciju koliko ima stolica ..imamo vishe negoo vi u vogosci ... zadovoljan ??UPS je napisao/la:Klasika
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Podstanari - Sutra kirijael_ninjo je napisao/la:pokrali smo slaviju zato sto smo kupili utakmicu ... vidim interesujes se za instituciju koliko ima stolica ..imamo vishe negoo vi u vogosci ... zadovoljan ??UPS je napisao/la:Klasika

lako je reci sutra kirija ..a odakle da se plati ?? ..otpravnik_vozova je napisao/la:Podstanari - Sutra kirijael_ninjo je napisao/la:pokrali smo slaviju zato sto smo kupili utakmicu ... vidim interesujes se za instituciju koliko ima stolica ..imamo vishe negoo vi u vogosci ... zadovoljan ??UPS je napisao/la:Klasika
Svi pomenuti klubovi su se zalili na sudjenje
Dakle nije tacna konstatacija onog otpremnika. A sto se tebe tice vece je pitanje jeste li vi zadovoljni cinjenicom da ste kupili sudije i neke utakmice? Drago mi je da kod vas ima vise stolica nego u vogosci. Lijepo, nema sta. Uspijeh je to. Kad saberete zajedno sa vogoscom sve stadione u BiH dobicete otprilike stadion na kojem igra moj klub. Morate nas shvatiti, mi grbavicu i njene tribine skoro ni nevidimo 
O ovome ja pricam

Vi iz ove slike vjerovatno lako mozete zakljuciti sta slika ovaj covjek. Ali mi tu jedva da vidimo nesto. ima nesto tamo u pozadini, nesto plavo, zeleno,vjerovatno je vas jug kako vi kazete

O ovome ja pricam

Vi iz ove slike vjerovatno lako mozete zakljuciti sta slika ovaj covjek. Ali mi tu jedva da vidimo nesto. ima nesto tamo u pozadini, nesto plavo, zeleno,vjerovatno je vas jug kako vi kazete

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 15 maj 2010, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
ti treba da shvatis da taj stadion nije vas ..da trebate na tom tvom stadionu da placate kiriju ..i da molite Boga da vas ne izbace sa Hadisona (stadion na kojem ima pravo da igra svaka ekipa) ..a ti slobodno uzivaj na tim TVOJIM tribinama ..UPS je napisao/la:Svi pomenuti klubovi su se zalili na sudjenjeDakle nije tacna konstatacija onog otpremnika. A sto se tebe tice vece je pitanje jeste li vi zadovoljni cinjenicom da ste kupili sudije i neke utakmice? Drago mi je da kod vas ima vise stolica nego u vogosci. Lijepo, nema sta. Uspijeh je to. Kad saberete zajedno sa vogoscom sve stadione u BiH dobicete otprilike stadion na kojem igra moj klub. Morate nas shvatiti, mi grbavicu i njene tribine skoro ni nevidimo

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 64 gosta.