Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 11:04

SoloJuve26 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Lagano is a must buy ;) Sorensena je doveo Paratici, i nemojte se iznenadit kad kazem da Paratici vecinu dobrog posla odradi, naravo Marotta pokupi "nagrade" ali prima i kritike.
odakle ti taj info da je almost buy :D
:D vidi ja napisa Lagano umjesto Lugano, ma reko on je must buy, mada Montero ce se izgleda pobrinuti da bude almost buy :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 avg 2011, 11:47

Evo malo copy/ paste...

Mirko Vučinić, crnogorski napadač, izrazio je sreću zbog transfera u Juventus i najavio je da je spreman za nove izazove.
Vućinić je napustio Romu nakon pet godina i preselio u Juventus sa kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. Rimljanima je piprala odšteta od 15 miliona eura.

"Uzbuđen sam i sretan što ću igrati za Juventus. Roma je u mom srcu, ali to je sada završeno. Vrlo sam sretan što sam preselio u Juventus", rekao je Vučinić, odavši da je spreman igrati na bilo kojoj poziciji:

"Mogu igrati kao usamljen napadač ili iza napadača. Također mogu igrati i na krilu. Trebam samo da mi se pruži šansa na terenu. Ako Conte želi da igram na drugoj poziciji, ja ću to rado učiniti".

Jos jednom, sve najbolje!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 avg 2011, 11:57

Moze se primjetiti da ga pozorno slusaju, nek se zna ko je sef :). Jucer predsjednik rekao da se ne smije ponoviti prosla sezona, i da je uslov minimalno LP...

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 11:58

ocekuje se da danas prodamo jos jednog igraca, ne znam o kome je rijec.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 12:28

JuveSissoko je napisao/la:ocekuje se da danas prodamo jos jednog igraca, ne znam o kome je rijec.
da a to je Manningner, samo sto nije podpiso za sampdoriu. cifra se iznosi na 0.5-1 milj e...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2011, 12:50

slika

Ako laze koza, ne laze rog... :roll: :roll:

Spominje se zamjena Amauri-Palacios..koji ce nam q :roll:

slika

slika

slika

Protiv Juventusa, Mirko je odigrao 12 tekmi i zabio 3 gola..

slika

Alex je prvi cilj. Marotta ga zeli na posudbu uzeti, sa pravom otkupa. Lugano je alternativa. Narednih dana putuje u London da vidi sta i kako. Otkupna klauzula je 13. mil., u slucaju da Chelsea ne prihvati posudbu.

Tema dominira :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 12:59

[youtube][/youtube]
nema prevoda al eto opet nesto se skonta :lol:

Cuj zamjena za palacio, valjda nije tako lud ovaj Marotta a i sta ce nam kad imamo viska.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 avg 2011, 13:15

Sorensen odlazi u Bolognu,mi ga želimo posuditi,oni žele pola ugovora :roll:
U međuvremenu Zenit je ponudio izgleda 8M za Bonućija što je ipak premalo s obzirom da je plaćen 15,5 M ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2011, 13:19

Ne treba Sorensena dati kao pola ugovora...mada, ako je istina ono za Ramireza, na pravo otkupa....i on je isto tako talentovan. Svejedno, treba pokusati posudbu skontat... :mrgreen:
U međuvremenu Zenit je ponudio izgleda 8M za Bonućija što je ipak premalo s obzirom da je plaćen 15,5 M
Bonucci ce biti prodan, samo ako Chelsea bude trazio da se isplati 13 mil za Alexa, tada ce se pokusati nadomjestiti taj transfer, odlaskom Bonuccija..

Ma vala i nije neki igrac. Mislim, tesko je nakon jedne sezone nesto govoriti, treba momku dati sansu, ali na prvu, nije toliko dobar, kao recimo Ranocchia.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 avg 2011, 13:25

sarajlija89 je napisao/la:Ne treba Sorensena dati kao pola ugovora...mada, ako je istina ono za Ramireza, na pravo otkupa....i on je isto tako talentovan. Svejedno, treba pokusati posudbu skontat... :mrgreen:
U međuvremenu Zenit je ponudio izgleda 8M za Bonućija što je ipak premalo s obzirom da je plaćen 15,5 M
Bonucci ce biti prodan, samo ako Chelsea bude trazio da se isplati 13 mil za Alexa, tada ce se pokusati nadomjestiti taj transfer, odlaskom Bonuccija..

Ma vala i nije neki igrac. Mislim, tesko je nakon jedne sezone nesto govoriti, treba momku dati sansu, ali na prvu, nije toliko dobar, kao recimo Ranocchia.
Ne znam šta da kažem za Bonuccia,totalno nedefinisan lik, u Bariju je bio dobar a i Conte ga je već trenirao,ali Bari nije Juve. Mišljenja sam da mu se ipak da šansa jer smo previše igrača otjerali zbog jedne loše sezone.
Ima on kvaliteta,prvenstveno je bolji tehničar od Chiellinija i zna povući loptu naprijed ,a takav štoper nam treba jer Chiellini ima dvije lijeve noge(u njegovom slučaju desne :D )
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 avg 2011, 13:39

Broj 14 ce nositi Mirko u Juventus.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 13:43

Vučko hoće Pazienzinu 14...Ne treba mu je dati, ipak je tek novi u ekipi... :D

Eto izgleda i Maresille je zagrizao za Amaurija, nude 6 miliona i ona 4 od godišnje plaće to je 10, ma nosite ga odmah, šta čekate više!? :D

Ali ovi naši hoće 8...Gladež... :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 avg 2011, 13:48

Jedno pitanje,pa ko zna da odgovori:
Šta se dešava za braćom Appelt-Pires koje smo kupili,zar nisu već trebali trenirati sa ekipom ili će i njih odmah posuditi?

Gledao sam jednu tekmu od Guilermea ako se ne varam da se zove,zadnji vezni i impresionirao me je strašno,mislim da moramo dati šansu takvim igračima,a ne nekim skupo plaćenim poluigračima koji se dovode u vezu sa nama :D
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 avg 2011, 13:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Vučko hoće Pazienzinu 14...Ne treba mu je dati, ipak je tek novi u ekipi... :D

Eto izgleda i Maresille je zagrizao za Amaurija, nude 6 miliona i ona 4 od godišnje plaće to je 10, ma nosite ga odmah, šta čekate više!? :D

Ali ovi naši hoće 8...Gladež... :mrgreen:
Marotta igra samo po nasim uslovima, tako je rekao, tako da nece ici ispod 8 mil. Ja bih prihvatio ponudu, dobro je da iko zeli Amaurija...
Vucko odmah glumi autoritet i hoce tuđi broj, tipicni Balkanac :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2011, 13:56

Amaurija sve vise i vise klubova trazi.
Sigurno je da ce promijeniti sredinu, na radost svih Bianconera. 8-)

Samo me cudi to sto se Malaga nije ukljucila u ovaj posao, ali ima jos vremena. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 14:01

Dovela je Malaga Ruuda na tu poziciju, tako da im Amauri vjerovatno ne treba...

Dobro ja sam i očekivao da ćemo se Amaurija s lakoćom riješiti, tako će i biti, samo je pitanje vremena koji će klub izabrati...

Problem su ovi drugi, posebno vječito povrijeđeni Iaquinta, kao i Motta (izgleda da će i ostati na kraju)...

Što ih nekim šeicima ne uvale!? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2011, 14:05

Oxygen je napisao/la:Jedno pitanje,pa ko zna da odgovori:
Šta se dešava za braćom Appelt-Pires koje smo kupili,zar nisu već trebali trenirati sa ekipom ili će i njih odmah posuditi?

Gledao sam jednu tekmu od Guilermea ako se ne varam da se zove,zadnji vezni i impresionirao me je strašno,mislim da moramo dati šansu takvim igračima,a ne nekim skupo plaćenim poluigračima koji se dovode u vezu sa nama :D
Igraju za mladi tim. Bili su na pripremama u Njemackoj, razgovarali sa Conteom i odluceno je da igraju za primaveru ove sezone, uz mogucnost da dobiju priliku u Kupu ili nekoj tekmi u Serie A, ako zatreba.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 avg 2011, 14:09

Imal sta od Vargasa?po meni bolji igrač od Perotija,naviknut na vasu ligu,jak ko zemlja,samo ga malo povrede koce ali odigro je na Copi supri vraca se u pravu formu,Loco Vargas je bas za vas ;)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 avg 2011, 14:22

sarajlija89 je napisao/la: Igraju za mladi tim. Bili su na pripremama u Njemackoj, razgovarali sa Conteom i odluceno je da igraju za primaveru ove sezone, uz mogucnost da dobiju priliku u Kupu ili nekoj tekmi u Serie A, ako zatreba.
Hvala,nisam imao ovu informaciju ;)
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 02 avg 2011, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 avg 2011, 14:42

Nek ide u Milan, ne simpatisem ga...

Veznjak Liverpoola, Alberto Aquilani, nastavlja puniti medijski prostor posvećen mogućim transferima. Nakon otpadanja Juventusa i Fiorentine iz utrke uz njegovo se ime pojavilo ono talijanskog prvaka. Interes za ovog 27-godišnjaka potvrdio je Adriano Galliani, dopredsjednik Milana, no u Liverpoolu čini se nisu donijeli konačnu odluku...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.