Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2022, 22:42

Drago mi je da je opet tu, cesto sam ga branio i prizeljkivao njegov povratak jer i dalje vjerujem da moze pomoci veznom redu svojom opstrukcijom igre, tempom, presingom, sve to ako je podigao formu i fizicku spremu. Uz takvog igraca je i jednom Pjanicu daleko lakse igrati i manje se trositi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 01 jun 2022, 23:27

DaVinci je napisao/la:
04 apr 2022, 16:14
totasef1 je napisao/la:
04 apr 2022, 13:06
Ne znam ni zasto je njegova tema aktivnija nego teme drugih jos aktivnih reprezentativaca.
Zato sto mislimo da kad on proigra i vrati se u repku da ce i repka ponovo proigrat' ... :zviz:
Mume, skrshi Pukkija za mene i onda sam izadji, necekaj sudiju ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 01 jun 2022, 23:42

Ne vjerujem da se još uvijek drži hajp za ovog poluigrača.

Nostalgija je čudo.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 jun 2022, 23:43

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
01 jun 2022, 23:42

Nostalgija je čudo.
Lik doslovno nije standardan u јebenoj mađarskoj ligi, ko zna zašto je uopšte pozvan

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 01 jun 2022, 23:59

Od svih naših igrača koji su imali u nekom momentu imali potencijala za vrhunske karijere Bešića mi je najviše žao.
Baš je imao puno pehova u Engleskoj, nije ni imao vremena za pretjerano napredovanje. Niti je stigao da se isprofiliše.

Ono što je meni problematično kod njega jeste što nema puno za ponuditi u veznom redu.
Da ne bude zabune, on je solidan za branjenje, može tj. mogao je trčati i odlično raditi flastera na najboljim igračima, ali on prema naprijed je jako limitiran. Bar po onome što sam u reprezentaciji gledao.
Neko će sigurno reći: "Pa on je defanzivni vezni". Pa jeste, ali pored njega moraš staviti još jednog igrača koji će biti zadužen za prenos lopte i organizaciju igre. A to puno trenera neće i traži drugačije profile igrača tj. da ima obje komponente uključene.

Sličan problem bi mogao imati i Hadžiahmetović.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 02 jun 2022, 00:03

Hadžiahmetović je odličan igrač, ali svake druge-treće utakmice. Nema konstante kod njega, ili je iznadprosječan ili prolaznik i duh na terenu.
⚜️~⚜️~⚜️

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 jun 2022, 00:07

01 jun 2022, 23:42

Nostalgija je čudo.
Kokad' nam reprezentacija pršti od talenta na sredini terena.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jun 2022, 00:09

Ma kakav Bešić, on je gotov igrač ali bolje je gledati i njega kako uzme loptu pa je pokušava povući prema naprijed i zabije se u tri protivnička igrača nego neke druge alibi igrači koji dodaju prvom do sebe.

X stvari me nervira u igri reprezentacije, ali je sakrivanje od lopte (pogotovo kada rezultat nije povoljan) i neka alibi igra ubjedljivo najiritirajuća stvar.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 02 jun 2022, 00:12

02 jun 2022, 00:03
Hadžiahmetović je odličan igrač, ali svake druge-treće utakmice. Nema konstante kod njega, ili je iznadprosječan ili prolaznik i duh na terenu.
Dobar je on, naročito defanzivno. Baš kao što je i Bešić. Ja nemam vremena da gledam sve utakmice, ali neki forumaši pišu da je odličan u Turskoj kao "dirigent". On ako može te dvije stvari raditi na višem nivou, npr. u reprezentaciji protiv jačih ekipa ili ako pređe u Italiju, on će u tom slučaju imati iznadprosječnu karijeru. Inače samo igrač za klupe.

A nije se baš proslavio u reprezentaciji po tom osnovu u utakmicama kada smo to očekivali od njega i na njega se oslanjali.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 jun 2022, 13:18

h1a2s3o4 je napisao/la:
02 jun 2022, 00:12
Dobar je on, naročito defanzivno. Baš kao što je i Bešić. Ja nemam vremena da gledam sve utakmice, ali neki forumaši pišu da je odličan u Turskoj kao "dirigent". On ako može te dvije stvari raditi na višem nivou, npr. u reprezentaciji protiv jačih ekipa ili ako pređe u Italiju, on će u tom slučaju imati iznadprosječnu karijeru. Inače samo igrač za klupe.

A nije se baš proslavio u reprezentaciji po tom osnovu u utakmicama kada smo to očekivali od njega i na njega se oslanjali.
Ne moze on to protiv jacih protivnika ... pokazace ti u subotu opet sto ne ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 02 jun 2022, 15:35

DaVinci je napisao/la:
02 jun 2022, 13:18
h1a2s3o4 je napisao/la:
02 jun 2022, 00:12

Ne moze on to protiv jacih protivnika ... pokazace ti u subotu opet sto ne ... :zviz:
Ma vidjeli smo u skoro svim prijateljskim utakmicama gdje smo to očekivali od njega. Protiv Crne Gore i Danske smo vidjeli da on to ne može, ali hajde moglo se nekako pripisati kombinovanom sastavu i da je relativno novi u reprezentaciji. A onda smo to opet vidjeli sada protiv Gruzije. Zato se nadam da je napredovao, jer ako nije ne treba biti u prvih 11.

Zato i mislim da je najbolje rješenje u veznom redu trenutno Krunić-Pjanić i kao AMF Hotić. Hadziahmetovića ili Bešića uvesti ako bi se zatvarala utakmica.
Ili početi sa njima ako nam je cilj da se branimo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2022, 16:22

Bešić i da nije imao povreda naravno da ne bi uspio u Engleskoj.
Fizičke predispozicije su bile top i one su ga lansirale tamo. Međutim, inteligencija je upitna. Igrač koji će svaki put donijeti lošu odluku.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 jun 2022, 18:17

ASD je napisao/la:
02 jun 2022, 16:22
Bešić i da nije imao povreda naravno da ne bi uspio u Engleskoj.
Fizičke predispozicije su bile top i one su ga lansirale tamo. Međutim, inteligencija je upitna. Igrač koji će svaki put donijeti lošu odluku.
Naravno da bi uspio da ga povrede nisu satrale, ali bukvalno. Ko god ga je gledao zna da je imao mjesta u Premiershipu.
To je dokazao u nekoliko derbija gdje je odlično odigrao protiv najjačih, na najvećem nivou!!!
On je u debitantskoj sezoni sa 22 godine nastupio u 23 utakmice Premiershipa i odigrao preko 1700 minuta u svim takmičenjima, što je sasvim zadovoljavajuće za mladog momka koji je došao iz mađarske lige.
Da bi uspio u Engleskoj potrebni su kontinuitet i zdravlje.
Vec na početku njegove 2.sezone u Premiershipu kreću povrede koje mu nisu dale mira ni trenutka. Ostatak priče je odveć poznat.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jun 2022, 21:10

Nravno da ne bi. Gledao sam dosta tih utakmica. Napravi često dobar potez. Ali je pravio puno grešaka. I puno ga se psovalo od Evertonovih navijača. I to ga se sjećamo.

Povrede jesu uticale dosta da mu tijelo nije kao prije, a on je sto posto zavisio od svog tijela. Međutim, inteligencija je uvijek bila upitna.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 02 jun 2022, 23:30

Ma Bešić u karijeri ima tri hajlajta u reprezentativnom dresu,

1. Kad je njega i Frizuricu Messi isprevaljivao na glavu
2. Kad je uklizo Bale-u
3. Kad je onom Dragoviću psovao mater
⚜️~⚜️~⚜️

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 jun 2022, 20:28

02 jun 2022, 23:30
Ma Bešić u karijeri ima tri hajlajta u reprezentativnom dresu,

1. Kad je njega i Frizuricu Messi isprevaljivao na glavu
2. Kad je uklizo Bale-u
3. Kad je onom Dragoviću psovao mater
:rol:

Dobro je on i markirao messija, sve dok mu frizurica nije dupe okreno
naprijed rejal

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 jun 2022, 22:22

sta fali Besicu molim vas taj momak ima veca muda od svuh ovi mlakonja zajedno pa ja bih radije gledao njega kako lomi kicmu Pukkiju nego mlitavog Hadziahmetovica i Krunica koji nisu u stanju da urade nista.

njega u karijeri je zeznula glava koja nije bila na mjestu vecim djelom karijere pored toga cinjenica je da neke stvari nikad nije popravio, ali opet makar nije mlakonja.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 03 jun 2022, 22:24

Prije da ce Pukki njemu lomiti kicmu.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 03 jun 2022, 22:28

Kako se ovdje podcjenjuje Bešić prije onih nestvarnih povreda.
S obzirom ko mu je otac, dobro da je ikakvu karijeru napravio.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 jun 2022, 22:30

InatSilniBosanski je napisao/la:
03 jun 2022, 22:22
sta fali Besicu molim vas taj momak ima veca muda od svuh ovi mlakonja zajedno pa ja bih radije gledao njega kako lomi kicmu Pukkiju nego mlitavog Hadziahmetovica i Krunica koji nisu u stanju da urade nista.

njega u karijeri je zeznula glava koja nije bila na mjestu vecim djelom karijere pored toga cinjenica je da neke stvari nikad nije popravio, ali opet makar nije mlakonja.
Ovdje imaš problem da se masa povede za pojedincima.
Sanicanin u februaru odmorio jednu utakmicu, došao jedan lik i napisao kako je klupiran u slabasnom Partizanu i ta rečenica se do dana današnjeg provlači iako je činjenica da je Sanicanin nas reprezentativac koji je u sezoni iza nas skupio najviše minuta.
Civic izgubio mjesto u prvih 11 a nisu primjetili da je bio povrijedjen...itd.
Da ne nabrajam.
Generalno, većina forumasa su negativci i pišu samo kada nesto ne valja.
Dzeko kada rasturi bude par komentara...Kada odigra loše ispise se 5 stranica...isto tako sa Sehicem, Cimirotom itd.
Kod nas niko ne valja, ali bukvalno.
Nisu im valjali ni Lulic, Vedo, Spaha...samo kad se sjetim komentara.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eleGancy i 11 gostiju.