Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
ocekujem bas puno od predstojeceg prvenstva, da se konacno napravi iskorak i verujem da to ova generacija moze
usudjujem se reci da je rec o najboljoj generaciji koju smo imali jos od 1998. godine
usudjujem se reci da je rec o najboljoj generaciji koju smo imali jos od 1998. godine
A ako opet ispadnemo u grupi, brodolom u najavi. Dugoročno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- krlekapiten
- Kontakt:

Ocekivano...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
" састав. " " ? вјерује.
На & " " повео ¥ $, % " ", $ " $ - ? " " ".
$ $ је " вјероватно ? $, " ? ". $ се за првог.
На & " " повео ¥ $, % " ", $ " $ - ? " " ".
$ $ је " вјероватно ? $, " ? ". $ се за првог.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Nema Ristića.
Vjerujem da je razlog taj što praktično i ne igra u klubu.
Za Srbiju!
Pa realno, nema mjesta pored Kostića, Radonjića i Mladenovića.jedanjeborac je napisao/la: ↑11 nov 2022, 17:38Nema Ristića.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kakvu postavu ocekujete protiv Brazila?
$ прво $ $ ? - " $ " " у тој првој ".
/ $ је Вања " $ ¥. " % &.
$ 100%. $ се " " $. Е $, $ ? - " Сергеј " ? " са ?, остаје $ се $. $ " $ па ¥ са $ ?, ' Сергеја, а Сержа ¥ & &. & $, ' су " $ пуно " $ ? ". С ? се " за ".

/ $ је Вања " $ ¥. " % &.
$ 100%. $ се " " $. Е $, $ ? - " Сергеј " ? " са ?, остаје $ се $. $ " $ па ¥ са $ ?, ' Сергеја, а Сержа ¥ & &. & $, ' су " $ пуно " $ ? ". С ? се " за ".
Ne postoji opcija da ne pocne Sergej.
Dvije su varijante, ako igramo sa 2 spica sredina je Lukic, Sergej i Tadic.
U varijanti sa 1 spicem (koja je moguca protiv Brazila), u sredini uz ove gore igrace i Gudelj.
Dvije su varijante, ako igramo sa 2 spica sredina je Lukic, Sergej i Tadic.
U varijanti sa 1 spicem (koja je moguca protiv Brazila), u sredini uz ove gore igrace i Gudelj.
$. ? $ - " са $ ? ".
$...
............$...........
.? " ?...
..$............ "...
......... ".........
А " Сергеј & &. ? то " ? % "... ? $ "...
& % &, $ прво $ ' ? " 100% ". " ' супер & " за & " за %.
$...
............$...........
.? " ?...
..$............ "...
......... ".........
А " Сергеј & &. ? то " ? % "... ? $ "...
& % &, $ прво $ ' ? " 100% ". " ' супер & " за & " за %.
$ је то, & " за ?.
По ":
........"......$........
.................Сергеј................
..........$....?.........
$ $ овога " - "! У ? ' & ?, ' са ? ' ".
По ":
........"......$........
.................Сергеј................
..........$....?.........
$ $ овога " - "! У ? ' & ?, ' са ? ' ".
A desno samo Lazovic i Zivkovic. Radonjic je igrao desno protiv Portugala na Marakani kad je usao sa klupe.marconato je napisao/la: ↑11 nov 2022, 18:31Pa realno, nema mjesta pored Kostića, Radonjića i Mladenovića.jedanjeborac je napisao/la: ↑11 nov 2022, 17:38Nema Ristića.
Tako da smo njega mogli racunati kao desno krilo, pa da Ristic upadne lijevo. Da imamo 6 bocnih igraca ukupno.
Uros Racic nije zasluzio poziv po meni, prilicno bezvezan igrac, bezveznog kluba u kojem nije standardan na poziciji gdje imamo 5 igraca boljih od njega. Bolje da je poveo Ristica ili malog Mitrovica.
Mene zanima vase misljenje, Zivkovic u poslednjim utakmicama ima prednost kod Piksija u odnosu na Lazovica i izgleda da ce biti starter i na SP.
Lazovic mi je bar 30% bolji igrac, godinama u ozbiljnoj ligi i stotine odigranih jakih utakmica, sve suprotno od Zivkovica.
Ko je vama bolji za desnu stranu?
- DragonReborn
- Kontakt:
Jednog u špicu, nebitno ko bude spreman.
3-5-1-1 sa Tadićem iza.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
" ' на $ " % " оно % је је ? $ по $ & је ? ?, у рангу /. & на срце, тај ' су " $ јер је " " & сезоне, ? ?, ? " у ? " ?, & $ по " он " " су ту $, с " $ ? " тај х & $ " ? у $ терена " " " " "...Suvorov je napisao/la: ↑11 nov 2022, 22:16Mene zanima vase misljenje, Zivkovic u poslednjim utakmicama ima prednost kod Piksija u odnosu na Lazovica i izgleda da ce biti starter i na SP.marconato je napisao/la: ↑11 nov 2022, 18:31Pa realno, nema mjesta pored Kostića, Radonjića i Mladenovića.jedanjeborac je napisao/la: ↑11 nov 2022, 17:38Nema Ristića.
Lazovic mi je bar 30% bolji igrac, godinama u ozbiljnoj ligi i stotine odigranih jakih utakmica, sve suprotno od Zivkovica.
Ko je vama bolji za desnu stranu?
" $ " $ ' " тај " &, с " % је " ? " % - $ " " ".
& $, ' ? " ?. Ја се $ $ - " $ / него у ?. $ на - " & % се &, а $ се не ? ? " је у ? " ".
& $, ' ? " ?. Ја се $ $ - " $ / него у ?. $ на - " & % се &, а $ се не ? ? " је у ? " ".
% се % ", " $ говоре, $ ' је она ? " 2010, ? " " су ? " " то $ се " & " " $. " је у " " ($)" $.
' $ % ' & / ' $ " ? на ". У ? " оног вјероватног ? $ $ " ? " $, & " у % су " % ?. " су ? $.
Е $, " $ " $ ?. Тренутно " ' ? - повјерење " $ " у ". По " " он & " &. 1. ' & појава је ?, ? " 2 '...
' $ % ' & / ' $ " ? на ". У ? " оног вјероватног ? $ $ " ? " $, & " у % су " % ?. " су ? $.
Е $, " $ " $ ?. Тренутно " ' ? - повјерење " $ " у ". По " " он & " &. 1. ' & појава је ?, ? " 2 '...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.