Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bas tako.Stutgart bi vec prije dvije sezone igrao u cvajti da nije bilo Vede,bukvalno ih je skoro sam nosio na svojim ledjima,znamo za one podatke da je dao vise od pola golova koje je dala cijela ekipa, i u jednom momentu nije vise mogao sam i za to bio kaznjen i od navijaca i od trenera.To je bezobrazluk i nezahvalnost.vedator je napisao/la:Mora potražiti novu sredinu, Stuttgart je loša ekipa još otkako je došao, sam ih je u početku vadio golovima, kasnije se više nije moglo, Wolfsburg ili Leverkusen bi bile dobre destinacije.
Ne pljujem ga, nikad ga nisam nesto cijenio kao igraca i mislim da je krajnje realno rec da nema sta trazit u prvih 11 repke.hare28 je napisao/la:Dobro si rekao @Virtu4l,nek pusti mako, @Cartman druze konstantno nesto u vezi Vede lose pises
znamo mi da slabo igra al nije uredu pisati tako ili skoro pa pljuvati al eto ti kako hoces.
A ni protiv Kipra.Principatus je napisao/la:Gol protiv Argentine nije bio prije 14 mjeseci.
Cartman je napisao/la:Ne pljujem ga, nikad ga nisam nesto cijenio kao igraca i mislim da je krajnje realno rec da nema sta trazit u prvih 11 repke.
Zar tako plitko gledas, da je taj koji je ugurao zadnji gol nas odveo na SP? Ako ces bas o toj akciji, Dzeko je najzasluzniji svakako. Dosta je dobro odigrao te kvalifikacije, ni manje ni vise.BvB09 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ne pljujem ga, nikad ga nisam nesto cijenio kao igraca i mislim da je krajnje realno rec da nema sta trazit u prvih 11 repke.
Kako možeš napisati, da ne cijeniš "Vedada",ti si zaboravio da nas je on odveo u Brazil.
Pa ne moze da igra u najgorem klubu Bundeslige, a po tebi kad ovi ispadnu otici ce u Bundesligasa.Virtu4l je napisao/la:Naravno da će potražiti novu sredinu, kad ovi ispadnu, cijena igrača Stuttgarta će drastično opasti i lako će pronaći novi klub.
Realna destinacija je bilo koji klub iz 1BL.
jbg ne moze cijelu karijeru da mu drugi sve kreiraju a on samo nogu postaviSheyi je napisao/la:Ne vidim kako bi napadač kao Vedo zabio gol za ovaj Stuttgart, evo i večeras, ljudi ne znajuu napraviti akciju poštenu, nema ko da uputi kvalitetan cebtaršut, a nema ni sreće da mu se nekom frljokom otvori prilika za udadac ka golu. Pa koliko prilika je promašio u te 24 utakmice?
Hvala Papketu.Greivis je napisao/la:Nema veze, Seferovic je dobar.
Dijete drago kako ti više ne dosadi.Greivis je napisao/la:Pa ne moze da igra u najgorem klubu Bundeslige, a po tebi kad ovi ispadnu otici ce u Bundesligasa.![]()
VIdim i veceras usao malo samo. Neki Ginzek ima prednost. Nek se pakuje za USA.![]()
Zato sto obadva kluba posjeduju mogucnost da dovedu dosta kvalitetnijeg i mentalno stabilnijeg igraca nego Vedada, ali naravno da nije nemoguce.vedator je napisao/la:Zašto?DonCorleone je napisao/la:Wolfsburg i Leverkusen su nerealne destinacije, pogotovo Wolfsburg.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, haklamas, Maverick, Proximic i 27 gostiju.