FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 01 jun 2010, 23:04

Drago mi je da se nasa uprava naucila na svojim greskama i brbljanjem zimus o kome su sve zainteresovani,i drago mi je kad vidim da se ljudi popravljaju nabolje u nekom segmentu. Bice oni sve bolji i bolji....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 jun 2010, 23:09

Da nije onaj golman iz Travnika u pitanju? Dizem sve cetiri za njegovo dovodjenje. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 jun 2010, 23:10

Schlager je napisao/la:Drago mi je da se nasa uprava naucila na svojim greskama i brbljanjem zimus o kome su sve zainteresovani,i drago mi je kad vidim da se ljudi popravljaju nabolje u nekom segmentu. Bice oni sve bolji i bolji....
Ne zaboravi da odlaze poslije nastupa u Širokom, to su bar obećali, a za opijanje nisam baš upućen, ja sam ti totalni antialkoholičar... :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 01 jun 2010, 23:14

е опет ја :lol:

пронађох $ стару ? $ $, па & $ $ са ':

http://www.angelfire.com/az/zahic/stadion.jpg

$ % ?, & $ се $ о & терену у $ " " је ' $ " ' " у " :)
а $ ? све $
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 02 jun 2010, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 jun 2010, 23:17

RBA 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Drago mi je da se nasa uprava naucila na svojim greskama i brbljanjem zimus o kome su sve zainteresovani,i drago mi je kad vidim da se ljudi popravljaju nabolje u nekom segmentu. Bice oni sve bolji i bolji....
Ne zaboravi da odlaze poslije nastupa u Širokom, to su bar obećali, a za opijanje nisam baš upućen, ja sam ti totalni antialkoholičar... :D
Ma nece valjda dozvoliti tu sramotu da ne igramo na svom stadionu...znaju i oni koja je to bruka za grad koga o svakom intervjuu ne propustaju nazvati evropskim,i za entitet koga zovu boljim....nece oni to zbog sebe dozvoliti....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 jun 2010, 23:22

Stanceski na SOS-u UZIVO!

Drago mi da je mu je odlicno u nasem klubu.
HAJ FAJV

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 02 jun 2010, 01:13

Simpatizer je napisao/la:Stanceski na SOS-u UZIVO!

% је % " " $ ' је $ $ нас? & ' СОС

" & то $ је " "? :?
"" ПУТ ""

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 jun 2010, 02:09

mejdan je napisao/la:
Schlager je napisao/la:salu na stranu,ali meni se svidja ovo sto je napisao borcev_navijac i sto se ne prica ni o kakvim pojacanjima do zvanicne promocije i potpisivanja ugovora...mnogo je bolje ovo nego ono zimus......kad se samo sjetim s kim je sve bilo "sve dogovoreno"....Stajic,Vlastimir Jovanovic,Asmir Avdukic,Kujundzic,Rajovic....

Cak biste to trebali jos malo bolje kriti jer evo do mene je dosao info da ce nas na golmanskoj poziciji pojacati jedan dobar golman kome necu navesti ime da ne kvarim konspirativnost i iz postovanja prema covjeku koji mi je rekao,samo cu reci da je bosnjacke nacionalnosti i da nije Avdukic...borcev_navijac,je li to tacno?
Aha pazi sad !!!!!! Sad si ga uhvatio nespremna :D :D :D
Elvis Karić (ex Zvijezda-Gradačac) :roll:
Bosno moja poharana....

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 02 jun 2010, 08:15

njega i zeljini navijaci prizeljkuju.

ma previse se mi nadamo, uprava da je sposobna dovela bi ovih 5 igraca, ne zna se koji je bolji od njih, jos brigate rece da nisu trazili puno para, ali ocigledno fiser bi kvalitetnog igraca za DZ, a to ce docekati malo sutra.

Ima da nam dodje novih 11 vukobratovica i jedan iz vose na kaljenje i mi ima da budemo presretni jer ce nam prodati pricu kako su sve to potencijali, neki cak i mladi reprezentativci Srbije i slicne price, a u stvari nece nas biti nigdje

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 jun 2010, 08:29

" je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Stanceski na SOS-u UZIVO!

% је % " " $ ' је $ $ нас? & ' СОС

" & то $ је " "? :?
Rekao je da je vezan ugovorom za Borac i da mu je drago da napokon nije na nekakvoj pozajmici, jer je ranije uglavnom igrao kao pozajmljen igrac. Takodje, rekao je da pocinje pripreme sa Borcem i da se nada sto laksem protivniku na zrijebu i da ocekuje da ce biti odlicna atmosfera i na evropskim utakmicama.
Napomenuo je da je posjeta u ligi bolja u odnosu na okruzenje i da je kvalitet lige isti kao i u Srbiji, izuzev Zvezde i Partizana.
I da, zadovoljan je sto napokon igra na poziciji koja mu odgovara. Rece da su ga ranije gurali na desnog beka i da je to samo odradjivao, jer nije uzivao u igri. (I sad neka neko kaze da je Maric neznalica!) :mrgreen:

Gostovao je u emisiji "Mondijalska groznica" :mrgreen: , a to ide uzivo svako vece.
HAJ FAJV

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 02 jun 2010, 10:57

Kako prenosi Sport, Brana Ilić, Vašington da Silva, Radenko Kamberović i Aleksandar Radosavljević ni u jednoj opciji neće nastaviti karijeru u Partizanu jer se na njih više ne računa. Takođe, treba da se kaže da je situacija sa Milošem Bogunovićem i Aleksandrom Mijićem još uvek nejasna
e sad da su nasi pametni pa da probaju nesto i pametno odrade, ali nisu...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 02 jun 2010, 11:00

subzero81 je napisao/la: e sad da su nasi pametni pa da probaju nesto i pametno odrade, ali nisu...
Nasmija me opasno... :mrgreen: Pa nasi defektasi nisu sposobni da dovedu igrace koji valjaju iz ispalih i raspalih Laktasa,a kamoli iz Partizana.
Treci put castimo

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 02 jun 2010, 11:02

pa to ti govorim, a nema jeftinijeg igraca od slobodnog igraca

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 02 jun 2010, 11:06

subzero81 je napisao/la:pa to ti govorim, a nema jeftinijeg igraca od slobodnog igraca
Ne znam kako ne mogu privuci igrace ,i to dobre igrace u Borac...Razumijem da su nesposobni,ali i mutav bi privukao samim tim sto igramo Evropu.Ne moze bolje.
Treci put castimo

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 02 jun 2010, 11:08

i to sto kazes, ja imam osjecaj da bi ja to bolje odradio, ma ne samo ja negobilo ko sa ovog foruma. ali mozda to i nije tako lako kao sto mi svi mislimo.

ali najgore mi je kad znam licno za igraca koji je rodjen u bl igrao je po sarajevu i htio da se vrati u Borac (licno je potvrdio), bio bi pojacanje ajd zdravo i oni opet nista

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 02 jun 2010, 11:16

subzero81 je napisao/la:i to sto kazes, ja imam osjecaj da bi ja to bolje odradio, ma ne samo ja negobilo ko sa ovog foruma. ali mozda to i nije tako lako kao sto mi svi mislimo.

ali najgore mi je kad znam licno za igraca koji je rodjen u bl igrao je po sarajevu i htio da se vrati u Borac (licno je potvrdio), bio bi pojacanje ajd zdravo i oni opet nista
Ma pazi,ne mislim ja da je to lako,ali ja znam da se ima para za pojacanja!Ima se sigurno...samo sto je to nas seljacki mentalitet,zao im dati puno para.Prije ce dovesti nekog propalog talenta besplatno,u nadi da ce se vratiti u formu.Cisti primjer ti je Vukelja...To s njim je bila kocka cista.On ima kvalitet,ali je bilo pitanje da li ce biti dobar kao sto je nekad bio...I uboli su.Stanceski isto.

Kako je moguce da je Grujic iz inostranstva dosao u Laktase,koje su vec svi otpisali?Zato sto je rekao cijenu,ljudi su iskesirali i gotova stvar.I onda neko kaze nece on kod nas...Ma hoce on,samo sto mu ovi nasi nude sicu.Vjerujem da su ambicije Borca opet borba za vrh,sad na ljeto se igra Evropa,i sta moze covjek vise pozeljeti?Dakle siguran sam da nije do igraca,vec do nase uprave koja ne zna pregovarati.
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 02 jun 2010, 11:17

do 21.juna se ja mislim trebaju prijaviti igraci za evropu..vidjecemo sta ce uraditi
TREĆI PUT ČASTIMO

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 02 jun 2010, 11:18

znas sta, meni nije jasno da ni jedna nasa uprava ne znam da pregovara. da sve rade iste stvari i prave iste greske. Po meni to nije normalno. Ja licno mislim da tu ima nesto vise, nesto sto mi obicni smrtnici ne znamo i necemo nikad saznati

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 02 jun 2010, 11:21

subzero81 je napisao/la:znas sta, meni nije jasno da ni jedna nasa uprava ne znam da pregovara. da sve rade iste stvari i prave iste greske. Po meni to nije normalno. Ja licno mislim da tu ima nesto vise, nesto sto mi obicni smrtnici ne znamo i necemo nikad saznati
Nisu to greske. ;) Vec su sve uprave iste,i trpaju u svoj dzep.Jedina je razlika sto su neki krali,ali su imali i rezultat,pa ih niko nije dirao.Kao ova na primjer...Dok su neke krale,a Borac tavorio u drugoj ligi,pa im malo pokvario planove.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 jun 2010, 11:33

Schlager je napisao/la:salu na stranu,ali meni se svidja ovo sto je napisao borcev_navijac i sto se ne prica ni o kakvim pojacanjima do zvanicne promocije i potpisivanja ugovora...mnogo je bolje ovo nego ono zimus......kad se samo sjetim s kim je sve bilo "sve dogovoreno"....Stajic,Vlastimir Jovanovic,Asmir Avdukic,Kujundzic,Rajovic....

Cak biste to trebali jos malo bolje kriti jer evo do mene je dosao info da ce nas na golmanskoj poziciji pojacati jedan dobar golman kome necu navesti ime da ne kvarim konspirativnost i iz postovanja prema covjeku koji mi je rekao,samo cu reci da je bosnjacke nacionalnosti i da nije Avdukic...borcev_navijac,je li to tacno?
cujem slicno :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.