a da zna kakva se ludnica spremaStopostozeljo je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:31Druze ti stalno nesto na negativu bacas. Ima vas jos par nezadovoljni svojim stanjem pa onda nista nije dobro oko vas.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a da zna kakva se ludnica spremaStopostozeljo je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:31Druze ti stalno nesto na negativu bacas. Ima vas jos par nezadovoljni svojim stanjem pa onda nista nije dobro oko vas.
Željezničar igra u sastavu:
Bender, Kosorić, Galić, Malić, Subašić, Drina, Ćerimagić, Mekić, Vučenović, Gasal, Hajdarević
Nema Bekrica, Subasic 10
Nije lose. Hajdarevic i Mekic, ispred njih Subasic. Sad bih bubreg dao da mogu pogledati bar poluvrijeme da vidim na sta ce to liciti
Jel se namjerno pravis lud ? Prestani sa negativomMachak je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:35Nije negativa nego realno stanje, dosta mi je snova i price o boljitku i napredovoanju a na cemu godinama niko ali niko u klub ne radi.
Imovina propada, dugovi se gomilaju, nema rezultata na terenu ? Sta treba da pisemo, lazemo sami sebe, tj. lazu ljudi iz kluba navijace, navijaci sanjaju.
Klub nam je od danas do sutra, pare od ovih 10.000 (preko) clavnova su vec potrosene.
Iskra je na svojoj facebook stranici objavila da se igra u Konjicu u 14:30h.
Klub je objavio da ce se transparentno potrositi novac od clanskih a to je pribavljanje licence i ja im vjerujem da ce takvi biti. Zasto ti siris neistine kako su potrosene?Machak je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:35Nije negativa nego realno stanje, dosta mi je snova i price o boljitku i napredovoanju a na cemu godinama niko ali niko u klub ne radi.
Imovina propada, dugovi se gomilaju, nema rezultata na terenu ? Sta treba da pisemo, lazemo sami sebe, tj. lazu ljudi iz kluba navijace, navijaci sanjaju.
Klub nam je od danas do sutra, pare od ovih 10.000 (preko) clavnova su vec potrosene.
BenderMrkiMedo je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:40Nije lose. Hajdarevic i Mekic, ispred njih Subasic. Sad bih bubreg dao da mogu pogledati bar poluvrijeme da vidim na sta ce to liciti![]()
Mislim da su ovdje za Velez sigurni Bender, Aco, Malic, Galic, Mekic i Gasal. Zna li se gdje igramo protiv Iskre?
MrkiMedo je napisao/la: ↑14 feb 2022, 15:40Nije lose. Hajdarevic i Mekic, ispred njih Subasic. Sad bih bubreg dao da mogu pogledati bar poluvrijeme da vidim na sta ce to liciti![]()
Mislim da su ovdje za Velez sigurni Bender, Aco, Malic, Galic, Mekic i Gasal. Zna li se gdje igramo protiv Iskre?
Vjerovatno nije daleko od istine ovo sto macak pise, uprava je navikla da trosi, a kad zagusti daj trazi opet od navijaca. Ne dao Bog da uprava samostalno gdje namakne para,NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2022, 16:40Klub je objavio da ce se transparentno potrositi novac od clanskih a to je pribavljanje licence i ja im vjerujem da ce takvi biti. Zasto ti siris neistine kako su potrosene?Machak je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:35Nije negativa nego realno stanje, dosta mi je snova i price o boljitku i napredovoanju a na cemu godinama niko ali niko u klub ne radi.
I koje je po tebi rjesenje ?Bradao1 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:59Vjerovatno nije daleko od istine ovo sto macak pise, uprava je navikla da trosi, a kad zagusti daj trazi opet od navijaca. Ne dao Bog da uprava samostalno gdje namakne para,NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2022, 16:40Klub je objavio da ce se transparentno potrositi novac od clanskih a to je pribavljanje licence i ja im vjerujem da ce takvi biti. Zasto ti siris neistine kako su potrosene?Machak je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:35Nije negativa nego realno stanje, dosta mi je snova i price o boljitku i napredovoanju a na cemu godinama niko ali niko u klub ne radi.
Rad moderacije na ovom forumu vrlo je znakovit.Bradao1 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:59Vjerovatno nije daleko od istine ovo sto macak pise, uprava je navikla da trosi, a kad zagusti daj trazi opet od navijaca. Ne dao Bog da uprava samostalno gdje namakne para,NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2022, 16:40Klub je objavio da ce se transparentno potrositi novac od clanskih a to je pribavljanje licence i ja im vjerujem da ce takvi biti. Zasto ti siris neistine kako su potrosene?Machak je napisao/la: ↑14 feb 2022, 14:35Nije negativa nego realno stanje, dosta mi je snova i price o boljitku i napredovoanju a na cemu godinama niko ali niko u klub ne radi.
Ma dobro, svi mi znamo kakav je Hajdar i sta od njega mozemo ocekivati. Gasal je trebao eksplodirati, biti nosioc, al eto mrka kapa. Ja vjerujem da ce Resic i Cerimagic igrati prije njegamaldini3 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:48
Bio sam ja i gledao oba poluvremena i vjeruj mi da ulazim u sezonu bez ikakvog ocekivanja. Hajdar i Gasal gluho bilo
Cerimagic je ok igrac i bice vjerovatno najopasniji nas igrac kroz utakmice. Sehic kad je usao odigrao desno krilo i bio ok u odnosu na proslu tekmu kad je igrao lijevog beka gdje je bio ocajan. Ako nam ne bude Fatai u ekipi bas ce biti j3beno jer ovaj decko sto je igrao spica ove zadnje 2 tekme tanak
Opusteno kroz drugi dio sezone bez nervoze i ocekivanja mogu me samo pozitivno iznenaditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.