RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Maletic u gradu, mozda je opcija za SD 

Slazem se za Hrvatske trenere, uvijek bi ih stavljao ispred, srba, makedonaca i naravno nase buranije.
Klafuric je prevara, vec dugo se nigdje nije zadrzao duze od godinu a u belupu I jos jednom klubu u hnl je nogiran nakon mjesec dana.. trazite nekog Slovenca onda ako nemoze custovic ili akrapovic.. karacic , coric I slicni su za plbih I just vise od toga.. bolje dudic onda
Pozdrav,jos jedan pacenik se pridruzuje ..
Cisto da nas pripremim za novog kandidata, da se sto manje iznenadimo. Kako se lupa s imenima ni Cica me ne bi iznenadio.
19V22
Seslija ima velik kapacitet pluca, jedini koji moze nadjaciti sam sjevernu tribinuCernica22 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 22:20Ja se nadam da su za Mulalica onako napisali cisto da se nesto desava i da nam syebu vikend. Onaj dok je Zelju vodio imao sam osjecao da bi ih dobili 9/10 utakmica da igramo s njima.
Jos samo da Cicu Handzara neko spomene i mislim da smo onda sva imena ispucali. Eventualno Šešlija da nastavi gdje je zapoceo![]()

Joj nesto je bilo s njim i nekim stanom na Sehoviniz gdje li vec. Davno je to bilo, ko ce pamtiti te gluposti.
Miloomir Seslijaa, Milomir Seslijaaa zato smo prvi, zato smo prviNeutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 03:56Seslija ima velik kapacitet pluca, jedini koji moze nadjaciti sam sjevernu tribinuCernica22 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 22:20Ja se nadam da su za Mulalica onako napisali cisto da se nesto desava i da nam syebu vikend. Onaj dok je Zelju vodio imao sam osjecao da bi ih dobili 9/10 utakmica da igramo s njima.
Jos samo da Cicu Handzara neko spomene i mislim da smo onda sva imena ispucali. Eventualno Šešlija da nastavi gdje je zapoceo![]()
![]()
Joj nesto je bilo s njim i nekim stanom na Sehoviniz gdje li vec. Davno je to bilo, ko ce pamtiti te gluposti.

19V22
Kad smo kod neke mlađe historije, sjećate li se Adina Džafića, tada velikog talenta, pa Amera Osmanagića koji je zaista na terenu i činio određenu razliku.
Pa kad je došao onaj iz Amerike Brković, mašina momak bio na lijevom krilu iako je kao napadač bio, mlađahni Okić isto bio zvijer. Nikolić je bio Hasanović prije Hasanovića, Haurdić
Na klupi Dušan Hodžić, pa kasnije Mladost te Radnik, pa u 90 min naniza tri Veležova igrača tada, a vamo kao nije valjao. Bilo je to velikih kikseva oko igrača.
I neprevaziđeni Kerim, dignut ću ruku kad izvodim korner Tatar. Po Jablanici se priča, tj. svako zna za njegovu "obdarenost" van terena
Nikad zaboravljeni, ujedno i najspremniji igrač Premijer lige svih vremena, Panesso. Gledam neke igrače i vidim Hamzu Mešanovića, sada je u Krki, igrao sa mnom na terminima lopte
Niko nije igrao futsal kao Seid Behram, dominacija. Moram se pohvaliti da sam imao sreće pa sam igrao na terminima s Vladavićem, Jugom, Elvisom Ćorićem, lijepa mlađa vremena.
Sorry na digresiji, malo historije nekih starijih Veležovih igrača.
Najneposjećenija utakmica Veleža je bila u toku ispadanje iz lige, kada je Bobić imao najviše dodira na utakmicama. Tada je na utakmic vs Slavije 0:3 bilo max 100-150 ljudi na tribini. Nezapamćena bura, kiša, katastrofalni uvjeri i majstorski Spalević koji je zabio s makazicama gol.Baš me zanima ima li neko s foruma da je bio na toj utakmici. Imao sam sliku s Sjeverne tribine, nigdje nikoga
Pronašao sam podatke:
Stadion Rođeni | Attendance: 100
Referee: Haris Kaljanac
Pa kad je došao onaj iz Amerike Brković, mašina momak bio na lijevom krilu iako je kao napadač bio, mlađahni Okić isto bio zvijer. Nikolić je bio Hasanović prije Hasanovića, Haurdić

Na klupi Dušan Hodžić, pa kasnije Mladost te Radnik, pa u 90 min naniza tri Veležova igrača tada, a vamo kao nije valjao. Bilo je to velikih kikseva oko igrača.
I neprevaziđeni Kerim, dignut ću ruku kad izvodim korner Tatar. Po Jablanici se priča, tj. svako zna za njegovu "obdarenost" van terena

Nikad zaboravljeni, ujedno i najspremniji igrač Premijer lige svih vremena, Panesso. Gledam neke igrače i vidim Hamzu Mešanovića, sada je u Krki, igrao sa mnom na terminima lopte

Najneposjećenija utakmica Veleža je bila u toku ispadanje iz lige, kada je Bobić imao najviše dodira na utakmicama. Tada je na utakmic vs Slavije 0:3 bilo max 100-150 ljudi na tribini. Nezapamćena bura, kiša, katastrofalni uvjeri i majstorski Spalević koji je zabio s makazicama gol.Baš me zanima ima li neko s foruma da je bio na toj utakmici. Imao sam sliku s Sjeverne tribine, nigdje nikoga

Pronašao sam podatke:
Bio na sjevernoj sa još par ljudi. Došao kući bukvalno mokrih gaća. Par minuta utakmice pokušali gledati iz prolaza, ali se ne vide golovi, pa smo se vratili na mjesto...Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 04:45Kad smo kod neke mlađe historije, sjećate li se Adina Džafića, tada velikog talenta, pa Amera Osmanagića koji je zaista na terenu i činio određenu razliku.
Pa kad je došao onaj iz Amerike Brković, mašina momak bio na lijevom krilu iako je kao napadač bio, mlađahni Okić isto bio zvijer. Nikolić je bio Hasanović prije Hasanovića, Haurdić![]()
I neprevaziđeni Kerim, dignut ću ruku kad izvodim korner Tatar. Po Jablanici se priča, tj. svako zna za njegovu "obdarenost" van terena![]()
Nikad zaboravljeni, ujedno i najspremniji igrač Premijer lige svih vremena, Panesso. Gledam neke igrače i vidim Hamzu Mešanovića, sada je u Krki, igrao sa mnom na terminima lopteNiko nije igrao futsal kao Seid Behram, dominacija. Moram se pohvaliti da sam imao sreće pa sam igrao na terminima s Vladavićem, Jugom, Elvisom Ćorićem, lijepa mlađa vremena.
Pronašao sam podatke:
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Bila je i ona utakmica kupa jel isto protiv Slavije kad je bilo nevrijeme?Ja u B.Polju a javlja na radiju da se ne zna hoće li se igrati utakmica,na kraju je odigrana.
Gdje je i šta radi Mark Conrad?Zabi go glavom Posušju i izgubi se
Gdje je i šta radi Mark Conrad?Zabi go glavom Posušju i izgubi se

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ništa ni od ovog Klafurića.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Eh nakon Bisinih bisera (za koje znamo da su falični, ili maler, ali su uvijek šega), ide zvanićna info.
BA jedini sa kojim se ozbiljno sjelo i pričalo. Doduše možda je Biske polupao lonćiće glede nacionalnog kljuća, u tom slućaju mu je info taćna.
BA jedini sa kojim se ozbiljno sjelo i pričalo. Doduše možda je Biske polupao lonćiće glede nacionalnog kljuća, u tom slućaju mu je info taćna.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- jointunija
- Kontakt:
Sjećam se ja te ekipe,sa Amerom,Džafićem,Demićem,Kazazićem,Škaljićem,čini mi se Hadžiđulbić branio pa poslije Oštraković.Neutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 04:45Kad smo kod neke mlađe historije, sjećate li se Adina Džafića, tada velikog talenta, pa Amera Osmanagića koji je zaista na terenu i činio određenu razliku.
Pa kad je došao onaj iz Amerike Brković, mašina momak bio na lijevom krilu iako je kao napadač bio, mlađahni Okić isto bio zvijer. Nikolić je bio Hasanović prije Hasanovića, Haurdić![]()
I neprevaziđeni Kerim, dignut ću ruku kad izvodim korner Tatar. Po Jablanici se priča, tj. svako zna za njegovu "obdarenost" van terena![]()
Nikad zaboravljeni, ujedno i najspremniji igrač Premijer lige svih vremena, Panesso. Gledam neke igrače i vidim Hamzu Mešanovića, sada je u Krki, igrao sa mnom na terminima lopteNiko nije igrao futsal kao Seid Behram, dominacija. Moram se pohvaliti da sam imao sreće pa sam igrao na terminima s Vladavićem, Jugom, Elvisom Ćorićem, lijepa mlađa vremena.
Pronašao sam podatke:
Znam da smo igrali kup utakmicu na Grbavici,baš ste dobro odigrali,primili ste gol u sudijskoj,Stanić čini mi se,halalite na upadu!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Zar je moguce da se ljudi u 2023 primaju na objave Nermina Bise kao relevantnog izvora u vezi trenera ili bilo cega vezanog za klub
Lik znao u pola sata tri puta editovat objavu i na kraju je izbrisat
Za trenera pretpostavljam da ce doci neko ko nije bio ni u jednoj varijanti

Lik znao u pola sata tri puta editovat objavu i na kraju je izbrisat
Za trenera pretpostavljam da ce doci neko ko nije bio ni u jednoj varijanti

Bise je klaun i cirkusant epskih razmjera i jedan od indirektnih krivaca za raširenu shizofreniju na internetu među poludjelim veležovcima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Najveci prosjek virtualnih mazluma navijaca imamo na balkanu
Na fb objavi otkaza Feji je bio klasični sanatorijum, skupilo se 200 luđaka i daje svoje prijedloge za trenere. Cca 100 imena spomemuto.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 avg 2023, 10:38Najveci prosjek virtualnih mazluma navijaca imamo na balkanu
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Cernica22 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 04:03Miloomir Seslijaa, Milomir Seslijaaa zato smo prvi, zato smo prviNeutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 03:56Seslija ima velik kapacitet pluca, jedini koji moze nadjaciti sam sjevernu tribinuCernica22 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 22:20
Ja se nadam da su za Mulalica onako napisali cisto da se nesto desava i da nam syebu vikend. Onaj dok je Zelju vodio imao sam osjecao da bi ih dobili 9/10 utakmica da igramo s njima.
![]()
Joj nesto je bilo s njim i nekim stanom na Sehoviniz gdje li vec. Davno je to bilo, ko ce pamtiti te gluposti.![]()

Ona dobra stara vremena

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
GDJE SI TI TU JE RED ARMY !
SVI NA KOSEVO !
SVI NA KOSEVO !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bio na centralnoj s dva prijatelja. Došao kući mokar ko čep. Jedna od najdepresivnijih utakmicaNeutral je napisao/la: ↑26 avg 2023, 04:45Kad smo kod neke mlađe historije, sjećate li se Adina Džafića, tada velikog talenta, pa Amera Osmanagića koji je zaista na terenu i činio određenu razliku.
Pronašao sam podatke:

Ima još jedna iz ove sezone koju nerado pamtim. Protiv Slobode, koja se bori za sami vrh, a mi na dnu sa nekoliko slučajnih bodova, već ispali. Sjećam se da smo poveli, mislim da je Papaz bio strijelac. Poslije Sloboda izjednačila, pa je bio neki prekid zbog RA, nastavilo se i poslije Zeba zabio nekad u 100+

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.