Ove dvije što im ime počinje s Alucif3R666 je napisao/la:koje tacno ? ja znam samo dinu

Nadam se da one mene ne znaju ko ja njih

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ove dvije što im ime počinje s Alucif3R666 je napisao/la:koje tacno ? ja znam samo dinu
Ybg brate nema vise,profil bio obrisan u roku 20min a meni mrsko bilo skidati slike.ElLoco7 je napisao/la:Denno salji brate meni na pp ili fb.
A za ovog lika sa natpisima
Doduse kakvu sam curu upoznao nedavno i ja bih ovo za nju napisao kad bi trazila![]()
AuuuuuuuuuuBelieve je napisao/la:Kako da vidim sve svoje postove što sam ikada objavio?
Sad mi cura nalazi tamo neke postove prije 5-6 godina,a ja to ne mogu naći kada ja tražim
e ako će ti s*ati zbog toga, posalji je u pi.cku materinu. vaš život je počeo od dana kad ste se skontali, a ne od prije, prošlost se ne dira...gojzerica je napisao/la:AuuuuuuuuuuBelieve je napisao/la:Kako da vidim sve svoje postove što sam ikada objavio?
Sad mi cura nalazi tamo neke postove prije 5-6 godina,a ja to ne mogu naći kada ja tražimbriši profil.
Gojzerica je napisao status:
slusam edo majka prikaze najbolja pjesma na svijetu
Idi na Timeline i sa strane ćeš vidjeti datume, idi na onaj najniži pa listaj na više.sonik24 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kako da provirim i ja te stare statuse, a da netrebam listati unatrag komplet fejsbuk.
Objavi nekoliko ovdjesonik24 je napisao/la:skonto sam, hvala, evo da nadjem i ja sta zanimljivo
ni ja.gojzerica je napisao/la:Ja znam da nikad u životu nisam pisao takve statuse '' lajk i priznam ti'' i tako te.
Znaš što? Zato što kad bih iskreno govorio svi bi se naljutiliBosniacum Lilium je napisao/la:ni ja.gojzerica je napisao/la:Ja znam da nikad u životu nisam pisao takve statuse '' lajk i priznam ti'' i tako te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.