Kao da je dijete radilo bokte.Lillard je napisao/la:
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Polako, kad se oprosti najveći svih vremena vidjećeš kad se vrate na te stare staze. Kad se budu opet borili da uđu u neko od evropskih takmičenja.Romariooo je napisao/la:
Ovo sad sto igramo, ova spora i bljutava igra s ovim veznim redom, sa ovakvim suarezom, i glavnim igrac koji se vuce ko prebjena macka po terenu, u nekadasnjemspanskom prvenstvu s realom onim,valencijom,deportivom,atleticom,betisom,seviljom,ova barca ne bi ni kup uefa mogla izboriti
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ok je logo. Jedino sto mi smeta na prvu je neproporcionalnost, ovaj dio sa bojama kluba je preveliki u odnosu na ovaj gornji.
Pored toga, ok redizajn.
Pored toga, ok redizajn.
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
I ime ce da promjene, tako sam procitao. Umjesto Barcelona biti ce samo Barca.
Jbt dan nije pozvao Malcoma za sutrasnji mec.
Frajera su samo doveli sto je Willian bio preskup i da sjebu Romu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ja, kockasti dresovi, novi grb. Jos novo ime samo jelTheWeekndXO je napisao/la:I ime ce da promjene, tako sam procitao. Umjesto Barcelona biti ce samo Barca.
27.10.2020
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti i promjenu imena stadionaleorey je napisao/la:Pa ja, kockasti dresovi, novi grb. Jos novo ime samo jelTheWeekndXO je napisao/la:I ime ce da promjene, tako sam procitao. Umjesto Barcelona biti ce samo Barca.
**** mu djecu kakva ojebina od trenera, liku vrhunac karijere trebao biti Bilbao, za bolje nije.messilla je napisao/la:Jbt dan nije pozvao Malcoma za sutrasnji mec.Frajera su samo doveli sto je Willian bio preskup i da sjebu Romu.
Arturo će pokidat sutra.... koljena
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Što se tiče Umtitija, AS kaže ligamenti, međutim nije neki izvor. Alfredo Martinez kaže nisu ligamenti u pitanju. Klub je samo objavio problemi sa lijevim koljenom i da odsustvo zavisi od razvoja situacija tj evolucije povrede.
Doduše i Valverde je rekao da nije toliko ozbiljno i da ga očekuje ubrzo u timu.
Doduše i Valverde je rekao da nije toliko ozbiljno i da ga očekuje ubrzo u timu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sve se slaže za niz porazamessilla je napisao/la:Što se tiče Umtitija, AS kaže ligamenti, međutim nije neki izvor. Alfredo Martinez kaže nisu ligamenti u pitanju. Klub je samo objavio problemi sa lijevim koljenom i da odsustvo zavisi od razvoja situacija tj evolucije povrede.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Romero kaze da on uopste nije htio Malcoma, vec je uprava dovela njega bez pitanja, zbog toga i ima malu minutazu. Ista stvar bila i sa Minom, uopste ga nije htio.messilla je napisao/la:Jbt dan nije pozvao Malcoma za sutrasnji mec.Frajera su samo doveli sto je Willian bio preskup i da sjebu Romu.
Zivim za dan kada ce ove budaletine nesposobne otici s vrha kluba. Makar 3 sezone nista ne osvojili, promijenili grb i sve moguce, samo da kanceri odu iz kluba.
Sekunde me nece iznenadit ako u martu Valverde produzi ugovor na jos 2 godine. Ali sekunde.
27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
ajte, ko da je malcolm inaki williams ili neko
Ne, trebali su iskrcati 70 miliona za Williana. Ili 40 miliona za Iniga Martineza.
Tražio je krilo i dobio ga, tražio je stopera i dobio ga. I nisu to sad neke tamo lijeve alternative, nego mladi igrači sa velikim potencijalom za koje su bili zainteresovani i drugi klubovi.
Tražio je krilo i dobio ga, tražio je stopera i dobio ga. I nisu to sad neke tamo lijeve alternative, nego mladi igrači sa velikim potencijalom za koje su bili zainteresovani i drugi klubovi.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne čudim se ovom potezu. Pa realno da Dembele nije zabio protiv Seville, sada bi bio prva opcija sa klupe u 80oj.
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ne kazem da je Malcom igracina koja stalno mora igrati,
Ali doveli su ga za 40mil, i sada gledam kako Nesposobni Milunir igra umjesto njega...
Munir je dobio previse sansi i ne treba nikako da konkurise za sastav i treba ga otpisati (makar mi morali dati pare nekome da ode),
Ovako Munir bezze igra (cijena mu nece narasti) a Malcomu cijena pada i ne nastavlja svoj razvoj i nema nikakvu sansu da se prilagodi ekipi...
Ali doveli su ga za 40mil, i sada gledam kako Nesposobni Milunir igra umjesto njega...
Munir je dobio previse sansi i ne treba nikako da konkurise za sastav i treba ga otpisati (makar mi morali dati pare nekome da ode),
Ovako Munir bezze igra (cijena mu nece narasti) a Malcomu cijena pada i ne nastavlja svoj razvoj i nema nikakvu sansu da se prilagodi ekipi...
A koji je uopšte igrač napredovao pod vodstvom ovog genijalca ?

prilika Bilbau da prekine svoj niz bez pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.