FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I kad mi neko kaze kako je podvig i uspjeh osvojiti ovu spansku ligu, i ove sezone nastavlja se prica iz prethodnih, nije ni pocela kako treba sezona, upisali smo dva teska kiksa i opet smo prvi, boze sacuvaj, i ove godine osvojit ce kao i prethodnih onaj koji je za nijansu malo manje losiji od konkurencije, bodovi se nemilice prosipaju i opet se moze osvojiti, prije nekoliko godina u spanskoj ligi ovo je bilo nezamislivo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prvo Girona sad Leganes nešto je truhlo na NC promašena transfer politika ili trener a nije ni riješenje dati otkaz čovjeku nakon par kola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ritam subota-srijeda dolazi nam glave.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
pique u dvije tekme "skrivi" tri gola, klupiraj ga, nek se sabere malo... lengleta u "vatru", mada nema od te ljubavi nista
Yebote ne valja kad se bore samo 2 kluba i kad se odvoje, ne valja ni kad je konkurencija jaca pa kad svi izgube. Nikad ljudima ugoditRomariooo je napisao/la:I kad mi neko kaze kako je podvig i uspjeh osvojiti ovu spansku ligu, i ove sezone nastavlja se prica iz prethodnih, nije ni pocela kako treba sezona, upisali smo dva teska kiksa i opet smo prvi, boze sacuvaj, i ove godine osvojit ce kao i prethodnih onaj koji je za nijansu malo manje losiji od konkurencije, bodovi se nemilice prosipaju i opet se moze osvojiti, prije nekoliko godina u spanskoj ligi ovo je bilo nezamislivo
Pa ova Sevilla bi na Pizjuanu mlatnula 90 % ekipa na svijetu i to vise puta.
Super za ligu ako nista, Atletico se priblizio na 2 boda od Rejala i Barce. Sljedece golo gradski derbi Madrida
E i da ne zaboravim nakon kiksa Rejala, Mrave nayebem ti se mame ziheraske opet.
27.10.2020
Prije Gvardiola perioda se liga osvajala sa 76 bodova. Pričaš gluposti po običajuRomariooo je napisao/la:I kad mi neko kaze kako je podvig i uspjeh osvojiti ovu spansku ligu, i ove sezone nastavlja se prica iz prethodnih, nije ni pocela kako treba sezona, upisali smo dva teska kiksa i opet smo prvi, boze sacuvaj, i ove godine osvojit ce kao i prethodnih onaj koji je za nijansu malo manje losiji od konkurencije, bodovi se nemilice prosipaju i opet se moze osvojiti, prije nekoliko godina u spanskoj ligi ovo je bilo nezamislivo
Odavno je truhlo burazeru, samo što je sad pocelo izlaziti na vidjelo. Ne može ziheraš voditi Barcelonu....može budaletina, klaun, spadalo, nebitno ko, ali ziheraš ne može...a upravo se to desilo, ono što je najgore za BarcuSaurman je napisao/la:Prvo Girona sad Leganes nešto je truhlo na NC promašena transfer politika ili trener a nije ni riješenje dati otkaz čovjeku nakon par kola.
I naravno da nije riješenje nakon par kola ove sezone, vec se trebao dati otkaz još lani, odmah nakon Rima
Treba dovesti nekog iz bundeslige. Sem Kovača.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Kontrolisali smo utakmicuErnesto Valverde: "Kontrolisali smo utakmicu, ali odjednom je u roku minute bilo 2-1. Nakon toga smo teško dolazili u prilike za pogodak."
Ekipa mu primi dva gola za doslovno dvije minute (i to protiv strašnog Leganesa), ali eto kontrolisala se utakmicaBlejzer10 je napisao/la:Kontrolisali smo utakmicuErnesto Valverde: "Kontrolisali smo utakmicu, ali odjednom je u roku minute bilo 2-1. Nakon toga smo teško dolazili u prilike za pogodak."
Frajer se fino sprda sa navijacima Barce
Ova ekipa vrijedi haman milijardu, a izgledaju na terenu ko zadnja gov.na. Nevjerovatno
Pa čovjek je mislio do tog momenta da se kontrolisala utakmica i onda grom iz vedra neba, za minutu dva gola.

Joj tuge, nemam volje ništa napisati osim da mu svaka čast. Taktički mag. Ekspert i za statičnost.
Pique WC stoper.
Joj tuge, nemam volje ništa napisati osim da mu svaka čast. Taktički mag. Ekspert i za statičnost.
Pique WC stoper.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
433 sa ovim igracima se ne moze igrati, TACKA!

Ako nekako zareda 3-4 poraza zaredom, možda bi se i uprava zamislila, npr da Athletic uradi čudo ili čak izvuče x, Tottenham će bit gladan ko i Valencia
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Mislim da nije lose sto su se ova zadnja 2 rezultata desila sada, mozda vec sada naprave neke promjene ili ih to prodrma...
Prosle godine se nekako prolazilo sve do Rome i onda je kasno bilo i nepotrebno bilo sta mjenjati...
Treba experimentisati u prvenstvu da se nadje prava postava, jer real i mi cemo jos mnogo puta kiksati...
Previse tromi igraca igra u timu, (suarez, buskets, pique)
Prosle godine se nekako prolazilo sve do Rome i onda je kasno bilo i nepotrebno bilo sta mjenjati...
Treba experimentisati u prvenstvu da se nadje prava postava, jer real i mi cemo jos mnogo puta kiksati...
Previse tromi igraca igra u timu, (suarez, buskets, pique)
Piqea klupirati na jedno 5 utakmica, dok se ne dozove. Kako mu je igra u padu zadnjih sezona, ni prodaja nije daleko.Sport je danas, po mišljenju svojih novinara, objavio sedam aspekata igre koje Barcelona mora popraviti, a mi vam ih donosimo u nastavku teksta.
1. Defanzivne greške. Thomas Vermaelen i Gerard Piqué su sinoć činili katastrofalne greške uslijed kojih je Leganés postigao oba pogotka. Barcelona je dopustila da primi sedam golova u šest utakmica. Mnogi od tih pogodaka su došli nakon individualnih pogreški igrača.
2. Neuravnoteženost veznog reda. Rakitiću nedostaje ona fudbalska "iskra". Osjetno je kako se Rakitić u momentima teško snalazi na terenu te pri kretnji lopte ka napadačima. Također, čini se kako Coutinho nije pronašao svoju idealnu poziciju.
3. Pojačanja malo doprinose utakmici. Malcom se tek jučer vratio na teren. Lenglet je u prvom nastupu u La Ligi dobio crveni karton, dok Vidal i Arthur nisu učinili ništa spektakularno.
4. Nema odgovora na primljen gol. Na utakmici sa Leganésom smo uspjeli vidjeti kako Barcelona nema odgovor kada primi pogodak. Igrači padnu u psihološkom dijelu igre i nemoćni su uraditi bilo šta.
5. Nedostatak intenziteta. Barcelona je morala završiti utakmicu onako kako je i započela. Messi je zatresao prečku, ali ekipa nije pokazala volju za postizanjem golova nakon prvog pogotka. Identitet Barcelone se sada pojavljuje samo u pojedinim momentima i to onda kada Blaugrana vrši pritisak i pri brzim dodavanjima.
6. Loša forma pojedinih igrača. Samuel Umtiti i Rakitić još nisu pronašli svoju formu nakon Svjetskog prvenstva. Pored njih, u padu forme se nalaze i Piqué, Busquets i Luis Suárez.
7. Moguće greške trenera. Ernesto Valverde je u neku ruku konzervativan kada su u pitanju rotacije. Barcelona mora ući u mjesec april/travanj sa minimum 15 ili 16 igrača koji su u stanju da započnu utakmicu.
Ne znam, vidjećemo protiv jačih da li ova Barca može funkcionisati kad su na terenu skupa Leo, Luis, Osman i Cou.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Blejzer10 je napisao/la:Prije Gvardiola perioda se liga osvajala sa 76 bodova. Pričaš gluposti po običajuRomariooo je napisao/la:I kad mi neko kaze kako je podvig i uspjeh osvojiti ovu spansku ligu, i ove sezone nastavlja se prica iz prethodnih, nije ni pocela kako treba sezona, upisali smo dva teska kiksa i opet smo prvi, boze sacuvaj, i ove godine osvojit ce kao i prethodnih onaj koji je za nijansu malo manje losiji od konkurencije, bodovi se nemilice prosipaju i opet se moze osvojiti, prije nekoliko godina u spanskoj ligi ovo je bilo nezamislivo
Najvise volim ove kvazistrucnjake sto pokudavaju biti duhoviti, prije pepa klubovi su bili generalno ujednaceniji, pogotovo spanskoj ligi gdje je bilo dosts sjajnih ekipa koje bilo tesko pobijediti, mi sad kiksamo protiv girone i leganesa, obicne hamelji, nije to do kvaliteta ovih ekipa, nego do nekvaliteta nase ekipe
Ovo sad sto igramo, ova spora i bljutava igra s ovim veznim redom, sa ovakvim suarezom, i glavnim igrac koji se vuce ko prebjena macka po terenu, u nekadasnjemspanskom prvenstvu s realom onim,valencijom,deportivom,atleticom,betisom,seviljom,ova barca ne bi ni kup uefa mogla izboriti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Isto iz onih retro igrica da je ispaoLillard je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mora otpustit trenera. To prvo.Mokes je napisao/la:Piqea klupirati na jedno 5 utakmica, dok se ne dozove. Kako mu je igra u padu zadnjih sezona, ni prodaja nije daleko.Sport je danas, po mišljenju svojih novinara, objavio sedam aspekata igre koje Barcelona mora popraviti, a mi vam ih donosimo u nastavku teksta.
1. Defanzivne greške. Thomas Vermaelen i Gerard Piqué su sinoć činili katastrofalne greške uslijed kojih je Leganés postigao oba pogotka. Barcelona je dopustila da primi sedam golova u šest utakmica. Mnogi od tih pogodaka su došli nakon individualnih pogreški igrača.
2. Neuravnoteženost veznog reda. Rakitiću nedostaje ona fudbalska "iskra". Osjetno je kako se Rakitić u momentima teško snalazi na terenu te pri kretnji lopte ka napadačima. Također, čini se kako Coutinho nije pronašao svoju idealnu poziciju.
3. Pojačanja malo doprinose utakmici. Malcom se tek jučer vratio na teren. Lenglet je u prvom nastupu u La Ligi dobio crveni karton, dok Vidal i Arthur nisu učinili ništa spektakularno.
4. Nema odgovora na primljen gol. Na utakmici sa Leganésom smo uspjeli vidjeti kako Barcelona nema odgovor kada primi pogodak. Igrači padnu u psihološkom dijelu igre i nemoćni su uraditi bilo šta.
5. Nedostatak intenziteta. Barcelona je morala završiti utakmicu onako kako je i započela. Messi je zatresao prečku, ali ekipa nije pokazala volju za postizanjem golova nakon prvog pogotka. Identitet Barcelone se sada pojavljuje samo u pojedinim momentima i to onda kada Blaugrana vrši pritisak i pri brzim dodavanjima.
6. Loša forma pojedinih igrača. Samuel Umtiti i Rakitić još nisu pronašli svoju formu nakon Svjetskog prvenstva. Pored njih, u padu forme se nalaze i Piqué, Busquets i Luis Suárez.
7. Moguće greške trenera. Ernesto Valverde je u neku ruku konzervativan kada su u pitanju rotacije. Barcelona mora ući u mjesec april/travanj sa minimum 15 ili 16 igrača koji su u stanju da započnu utakmicu.
Ne znam, vidjećemo protiv jačih da li ova Barca može funkcionisati kad su na terenu skupa Leo, Luis, Osman i Cou.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.