FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 07 dec 2014, 12:50

fcsforever je napisao/la:u pravu je amy , treba se okrenuti drugim igracima koji su zdravi i spremni odmah igrati...za te pare se moze dovesti bas kvalitetan igrac....da ono odskace od svih ostalih

Haj da smo mi neka normalna liga,da se ovde igra neki fer Play pa bi mozda moglo i proci sa Saidom.
Ovako svakoj mesarskoj ekipi gdje dođemo gledace da ga polome,mislim da je Said toga svjesan.Sa tim novcem da mozemo dovesti bar 2 super dobra igraca.
Mada opet kazem da mi imamo strašnu ekipu norocito u ofanzivi ,i tu smo bez premca.Malo pojacati odbranu,dovesti golmana, i to je to. :salut:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 12:53

alinho je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Mamic ce sutra pustiti Saida u klub koji je spreman platiti obestecenje u iznosu Saidovih plata za ove 2 god koliko je u Dinamu. Vjerovatno i ne racuna na njega ali hoce bar da izvuce ono sto mu je dao. Saidova plata u Dinamu je 250 000 eura godisnje...pa ako nasa uprava moze , i procjeni da bi bilo isplativo...vjerujem da ce naci neki deal sa Mamicem da se ta cifra spusti za nekih 100 000 eura. Drugacije u ovom trenutku ne mozemo dovesti Saida jer Mamic insistira na placanju ...ono sto sam napisao , bar njegovih plata u zadnje 2 god...

Slazem se sa tobom da bi ga mamke pustio ko bi mu nadoknadio gubitak ali isto tako mu nije u interesu da mu ostane jos godinu ili vise u klubu ako ne racuna na njega, a nesto mi iskreno puno to 250 000 plata njegova godisnja, ne bih ja rekao da ima toliko!

Brate , on je radi ove cifre i otisao u Dinamo....sada je to puno puno manje jer ne igra a i hrvetski porezi na platu su povelki.Ne vjerujem da mu Dinamo sada placa vise od 5-6 milja eura mjesecno....tj od trenutka kada je prestao igrati.Tako ,mislim da bi se za jedno 150 milja eura...imali deal sa mamicem. Sad drugo je pitanje..jle se to isplati ili ne

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 dec 2014, 12:55

normalno da se isplati i kad opet kaze ako nas uskoprugasi uzmu da ce objesit kopacke na klin :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 07 dec 2014, 12:57

Pazi ovo. Prinudjeni smo bili da ga pustimo za pisljivih 50k. Sad bi da ga vratimo, ali samo za 3-4x vise.. Mamic biznismen oca mu jjebem. Aaahde kad ce vise taj golman.. UPRAVA NAPOLJE behehe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 13:00

Rule_hz je napisao/la:normalno da se isplati i kad opet kaze ako nas uskoprugasi uzmu da ce objesit kopacke na klin :lol:

mozda se isplati samo radi njegove mrznje prema "hamalima na skretnici"...ali ostalo je po meni upitno
on je dobar bas ono sa Dinom S , prvi je poslao poruku cestitke sa pricom...recite onom malom (dulja) da sljedeci put NATRPA DO VRHA

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 13:02

...i jos nesto , da se ne zaboravi. Licno on je insistirao da nam Dinamo plati neku cifru , cak je licno trazio od Mamica to...tako smo i dobili tih 50 000 eura , a po nasem ugovoru sa njim , mogao je otici za 0 KM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 dec 2014, 13:06

Citam na nekim portalima,da lištica pokusava sa Mamicem da se dogovori da im iz Lokomotive prepuste Rukavinu na posudbu.Vec su u pregovrima sa nekim Brazilcem.Jos su samo to nagađanja,ali se izgleda da se žele ,jos dobro pojacati.
Bice nam daleko najveca, konkurencija za titulu.

Mi prvo kolo gotujemo Zvijezdi,oni idu Radniku.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 dec 2014, 13:08

Golman Udinesea Ivan Kelava mogao bi promijeniti sredinu, te iz italijanskog Udinesea preći u F.K. Sarajevo.

Nakon što mu je istekla posudba u Carpiju, te s obzirom da nije u prvim planovima trenera Udinesea Andrea Stramaccionia, bivši igrač Dinama je primoran da pronađe novu sredinu gdje će imati više prostora za napredak. Kako naš portal ''sportavaz'' saznaje čelnici bordo kluba su već uspostavili kontakt sa agentom igrača te je transfer vrlo blizu realizacije.

Ivan Kelava je u sezoni 2011/2012 proglašen najboljim igračem HNL-a od strane UEFA-e, na ljeto 2013. godine Dinamo ga je prodao ekipi Udinese-a sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Sportavaz

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 dec 2014, 13:20

Talentovani veznjak bordo tima Samir Radovac je - uz "A" reprezentativca Gojka Cimirota, te možda kapitena Amera Dupovca i Harisa Duljevića, najvrjedniji eksponat u koševskom izlogu.

Pregovori i ugovor

- Što se tiče mog trenutnog statusa, nema ništa novo, kaže Radovac.

Jeste li bliže odlasku ili ostanku na Koševu?

- Ne znam, Boga mi.
Cuj ne znam boga mi hahahahaha :lol: :lol: :lol:

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 07 dec 2014, 13:22

shaman7 je napisao/la:
Talentovani veznjak bordo tima Samir Radovac je - uz "A" reprezentativca Gojka Cimirota, te možda kapitena Amera Dupovca i Harisa Duljevića, najvrjedniji eksponat u koševskom izlogu.

Pregovori i ugovor

- Što se tiče mog trenutnog statusa, nema ništa novo, kaže Radovac.

Jeste li bliže odlasku ili ostanku na Koševu?

- Ne znam, Boga mi.
Cuj ne znam boga mi hahahahaha :lol: :lol: :lol:
Pa ne zna momak Allaha mi. Hahahahah :D kako su smijesni hahahha

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 07 dec 2014, 13:24

shaman7 je napisao/la:Golman Udinesea Ivan Kelava mogao bi promijeniti sredinu, te iz italijanskog Udinesea preći u F.K. Sarajevo.

Nakon što mu je istekla posudba u Carpiju, te s obzirom da nije u prvim planovima trenera Udinesea Andrea Stramaccionia, bivši igrač Dinama je primoran da pronađe novu sredinu gdje će imati više prostora za napredak. Kako naš portal ''sportavaz'' saznaje čelnici bordo kluba su već uspostavili kontakt sa agentom igrača te je transfer vrlo blizu realizacije.

Ivan Kelava je u sezoni 2011/2012 proglašen najboljim igračem HNL-a od strane UEFA-e, na ljeto 2013. godine Dinamo ga je prodao ekipi Udinese-a sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Sportavaz
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 07 dec 2014, 13:56

Cuj Samira ne zna :rol: , haj vjreovatno ce znat na kraju mjeseca, a Kelava bi nam bio veliko pojacanje samo da nam nedodje onakav ko onaj Delac prosle sezone.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 dec 2014, 14:02

Delac je bio odlican golman koji je napravio samo jedan kiks, ali na zalost svi mu na osnovu utakmice protiv Celika sude. Kasnije je momak odlicno branio dok ga Dzeno nije sklonio da bi mu jaran Bandovic branio. Da je Bogdom Delac ostao kod nas, mi sad ne bi morali traziti drugog golmana.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 14:04

Aragon je napisao/la:Delac je bio odlican golman koji je napravio samo jedan kiks, ali na zalost svi mu na osnovu utakmice protiv Celika sude. Kasnije je momak odlicno branio dok ga Dzeno nije sklonio da bi mu jaran Bandovic branio. Da je Bogdom Delac ostao kod nas, mi sad ne bi morali traziti drugog golmana.
POTPIS BRATE ...SVE TACNO

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 07 dec 2014, 14:22

Aragon je napisao/la:Delac je bio odlican golman koji je napravio samo jedan kiks, ali na zalost svi mu na osnovu utakmice protiv Celika sude. Kasnije je momak odlicno branio dok ga Dzeno nije sklonio da bi mu jaran Bandovic branio. Da je Bogdom Delac ostao kod nas, mi sad ne bi morali traziti drugog golmana.
Radi tog kiksa sam ga uvrstio u red solidnih golmana a ne u red odlicnih golmana kako ti tvrdis.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 dec 2014, 14:24

Buzdovan je napisao/la:
Radi tog kiksa sam ga uvrstio u red solidnih golmana a ne u red odlicnih golmana kako ti tvrdis.
Nema golmana koji nije kiksao. Njegov problem je sto je to uradio na prvoj tekmi.
Ali za nase uslove, on je vrhunski golman koji bi nam valjao itekako da je ostao.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 14:25

Buzdovan je napisao/la:
Onda je Deju koji nas je kostao minimalno MILION KM , trebalo objesiti pred stadionom. Delac je za njega Nojer

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 dec 2014, 14:37

dejo nas je kostao preko milion i pol KM direktno svojom krivicom...

kada vec pricate o JEDNOJ greski, sjetite se najboljeg golmana svih vremeena buffona i greske u najvaznijoj utakmici protiv neke buranija ekipe 3 kola prije kraja kada je driblao i izgubio loptu i ljudi izjednace u 90' minuti... to je bilo prije 3 sezone ... to se svima desi ali deji se to desava skoro svaku tekmuu evropi a nerijetko i u prvenstvu... otkad je u saraejvu ja sam osjedio sa njim na golu!

Taivonen
Kontakt:

Post Postao/la Taivonen » 07 dec 2014, 14:55

Fakat je Delac bio za nase uslove strasan golman, ali zezno je prvu utakmicu, a mi kakvi smo svi su mu j...... sve po spisku i onda je Dzeno stavljo svog havera na gol, al kad se sjetim Dejinih odbrana protiv Veleza u Mostaru (mislim prosle godine) ... U nasoj ligi nije los golman fakat , al kad igra evropske tekme nekontam fakat sta mu je ... al sve u svemu treba dovest golmana koji odskace, Kelava bi bio odlican al to ibrakadabra suti i muti... :D :D
Znal ko sta je sa Avdukicem kad njemu istice ugovor meni on nije ni malo los :?: :?:
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!

Moj grad, moj klub!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 dec 2014, 14:57

Potpis.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot] i 16 gostiju.