FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 14 maj 2010, 18:20

ovo fakat vise nema smisla pa vec 5-6 put se lome neciji interesi preko nasih ledja i mislim da fakat ako ikao je moguce poslati ponovo tuzbu uefi i neek onda svi puse a ne ovako sad smo mi osteceni svi sute ,sutra ce neko drugi i tako sve u krug as sto se tice strumfova vide se ko je kadija a ko tuzeni :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 maj 2010, 18:23

adnanhz je napisao/la:ovo fakat vise nema smisla pa vec 5-6 put se lome neciji interesi preko nasih ledja i mislim da fakat ako ikao je moguce poslati ponovo tuzbu uefi i neek onda svi puse a ne ovako sad smo mi osteceni svi sute ,sutra ce neko drugi i tako sve u krug as sto se tice strumfova vide se ko je kadija a ko tuzeni :roll:
UEFI,UEFI..nego sta :D :D ...a onda FIFI :D :D ..a onda Blateru pa Platiniju :D ..ovo je udar na same temelje rezimskog kluba :D ...n
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 14 maj 2010, 18:23

Čuj ovih iz Sarajevo molim te, kažu da NS BiH SLobodu favorizira i navlači im bodove... :D

Veću glupost uživotu nisam čuo :lol:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 14 maj 2010, 18:35

koji ste vi deb.ili.... :roll: pa i sami ste svjesni morat ce Sarajevu dati bodove!ima neko i iznad naseg hajmo reci saveza ( jer to uopste nisu ),Uefi fino na adresu...uefa je upozorila da to rijesi savez, al posto su nesposobni, nacionalisti, egoisti, interesdzije itd itd...kaznit ce i lopatare iz saveza, i bgm klubove i na kraju citavu ovu fildzan ligu!Al neka i treba tako, kad neces milom, idemo silom ;) Onda ga svi pus.imo, i drago mi je zbog toga, da je sve posteno i prema propisima, radovali bi se evropskim tekmama, a ovako jedino cemo igrati za glavusu iz nekog prosjecnog restorana.
i jos nesto ovi iz tuzle, kako su mutavi ja ne mogu da vjerujem al fkt, zao mi vas je primitivci ljubomorni.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 14 maj 2010, 19:38

MA vas je Olimpik zajebao, po svim pravilima, a vi nemate dokaza (na papiru) da je sloboda znala da ima tri zuta, utakmica se trebala ponoviti sto je i urađeno. Drugo je sto vi ne mozete da shvatite da je sad tu kriv Olimpik i njihovo izdavanje ispisnica ili cega vec. Na papiru nemate to sto svi znaju i to je to, a odluke se donose prema dokazima.

Nije da provociram ili nesto ali je realnost takva, da ste nabavili bar jedan pisani dokaz da je sloboda to znala onda OK ali ovako vi jeste pokradeni i to stoji ali to ne mozete dokazati i tu sve pada u vodu, mozete se vi zaliti i uefi i fifi kad cete dobiti na kraju isto, ali ko zna mozda i necete vrijedi pokusati :D
Mes Que Un Club

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 maj 2010, 20:06

GriFFoNi je napisao/la:koji ste vi deb.ili.... :roll: pa i sami ste svjesni morat ce Sarajevu dati bodove!ima neko i iznad naseg hajmo reci saveza ( jer to uopste nisu ),Uefi fino na adresu...uefa je upozorila da to rijesi savez, al posto su nesposobni, nacionalisti, egoisti, interesdzije itd itd...kaznit ce i lopatare iz saveza, i bgm klubove i na kraju citavu ovu fildzan ligu!Al neka i treba tako, kad neces milom, idemo silom ;) Onda ga svi pus.imo, i drago mi je zbog toga, da je sve posteno i prema propisima, radovali bi se evropskim tekmama, a ovako jedino cemo igrati za glavusu iz nekog prosjecnog restorana.
i jos nesto ovi iz tuzle, kako su mutavi ja ne mogu da vjerujem al fkt, zao mi vas je primitivci ljubomorni.

SVi smo mi isti, mislim od Konjica pa sjeverno. Prošle godine Sloboda spriječena da ode u Evropu kako bi otišao neko južno od Konjica. Ove godine neko zakuho, a niko ne zna ko je zakuho (Sarajevo nije znalo za Gavarića prije utakmice, dakle neko im javio 15 minuta nakon utakmice) a sve u cilju da Sarajevo ne ode u Evropu čime bi se vrata Evrope otvrila nekima južno od Konjica. I tako svake godine. Drago mi je što je Sloboda očuvala pošteno osvojena tri boda (jer nisu znali za Gavarićeve žute), ali volio bih da Sarajevo ode u Evropu više nego išta na ovom svijetu. I za to navijam, javno i glasno, do kraja ovog prvenstva. U tom duhu će biti i moje pisanje na ovom forumu. Naprijed Sarajevo!!!
A đe da znam?!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 14 maj 2010, 20:18

Da, dosta je bilo ove rasprave, čelnici klubova trebaju se okrenuti prvenstvu i prijateljski porazgovarati. Sarajevo i Slobodu su ipak dva 'velika' kluba sa svijetlom tradicijom i nesmijemi dozvoliti da se ovavki sukobi dešavaju, bez obzira na sve.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 maj 2010, 21:04

GriFFoNi je napisao/la:koji ste vi deb.ili.... :roll: pa i sami ste svjesni morat ce Sarajevu dati bodove!ima neko i iznad naseg hajmo reci saveza ( jer to uopste nisu ),Uefi fino na adresu...uefa je upozorila da to rijesi savez, al posto su nesposobni, nacionalisti, egoisti, interesdzije itd itd...kaznit ce i lopatare iz saveza, i bgm klubove i na kraju citavu ovu fildzan ligu!Al neka i treba tako, kad neces milom, idemo silom ;) Onda ga svi pus.imo, i drago mi je zbog toga, da je sve posteno i prema propisima, radovali bi se evropskim tekmama, a ovako jedino cemo igrati za glavusu iz nekog prosjecnog restorana.
ti si pacenik naso ovdje nekog prozivat...mutav ti je onaj mekinjas Suman sto nezna 2 recenice sastavit a da nesto ne promumla..treba vazda kraj sebe logopeda vodit...kaka crna UEFA...koja ste vi loziona pa to je nevjerovatno...kao oni ce promjenit neku odluku :D :D ...fakat ste rezimski klub cim ste se nafurali da ce vas kao UEFA zastiti...pa nema tamo gracica,sumana,bavljaka,zvaljaka :D :D

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 14 maj 2010, 21:07

_BooS_ je napisao/la:Znači, da nije smješno bilo bi žalosno !
Ne zna čovjek bil plako il bi se smijo nad ovim što GAMAD iz saveza radi !
ti placi ja cu se pobrinuti za smijanje :D

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 14 maj 2010, 22:10

slani grad je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:ovo fakat vise nema smisla pa vec 5-6 put se lome neciji interesi preko nasih ledja i mislim da fakat ako ikao je moguce poslati ponovo tuzbu uefi i neek onda svi puse a ne ovako sad smo mi osteceni svi sute ,sutra ce neko drugi i tako sve u krug as sto se tice strumfova vide se ko je kadija a ko tuzeni :roll:
UEFI,UEFI..nego sta :D :D ...a onda FIFI :D :D ..a onda Blateru pa Platiniju :D ..ovo je udar na same temelje rezimskog kluba :D ...n
Balavko moras se dozvati malo,sto se nas tice mi necemo dozvoliti da nam klub propada makar morali bilo sta da uradimo dok vi gledate i kenjate samo,jer niste u stanju ni na gostovanje da odete i ti doso ovdje da nam kazes nesto hehe! Mi smo za vas giganti bili i ostali uvijek cemo i biti,a vi se tjesite da ce vam dovesti Glavas Hajduk na vasu kantu od stadiona to vam je najveci domet,dok mi igrali 3 pretkolo LP zato ni jedne neznam otkud pravo pripadnicima najgore grupe u BIH a i sire da se javljaju ovdje,ovo je tema velikana!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 maj 2010, 22:12

no limit je napisao/la:
Balavko moras se dozvati malo,sto se nas tice mi necemo dozvoliti da nam klub propada makar morali bilo sta da uradimo dok vi gledate i kenjate samo,jer niste u stanju ni na gostovanje da odete i ti doso ovdje da nam kazes nesto hehe! Mi smo za vas giganti bili i ostali uvijek cemo i biti,a vi se tjesite da ce vam dovesti Glavas Hajduk na vasu kantu od stadiona to vam je najveci domet,dok mi igrali 3 pretkolo LP zato ni jedne neznam otkud pravo pripadnicima najgore grupe u BIH a i sire da se javljaju ovdje,ovo je tema velikana!
Napisi velikana za nase uslove,da netko u spanjolskoj cita ili engleskoj da se hvalite trecim pretkolom lige prvaka pukao bi od smijeha!
Sreca pa nas jezik ne prelazi dalje od Slovenije! :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 14 maj 2010, 22:24

Pa dobro kad skontas da je to ogroman uspjeh,npr. uzmes vas i skontas da vas Dudelange razbije onda ti mozda bude jasnije koji je to uspjeh!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 14 maj 2010, 22:27

Odavno ne bih na ovom forumu.
Par stvari koje su se ko biva izdesavale.
Ma bolje sto nismo dobili bodove "Gavaric" jer bi ti se kasnije to nabijalo na nos i tako sl.Al sta ces,mi smo BiH pa ovdje nema ni pravila ni zakona.Barem smo na to navikli.
Sad derbi .. Sta ocekivat? Pobjedu naravno. Ali .. pobjede su porazi kad se obraz pogazi ! ;)
NON MOLLARE MAI

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 14 maj 2010, 22:32

ti si pacenik naso ovdje nekog prozivat...mutav ti je onaj mekinjas Suman sto nezna 2 recenice sastavit a da nesto ne promumla..treba vazda kraj sebe logopeda vodit...kaka crna UEFA...koja ste vi loziona pa to je nevjerovatno...kao oni ce promjenit neku odluku :D :D ...fakat ste rezimski klub cim ste se nafurali da ce vas kao UEFA zastiti...pa nema tamo gracica,sumana,bavljaka,zvaljaka :D :D
I opet kazem da si (ste) mutavi....jer pametan covjek bi shvatio, da postoje pravila i zakoni koji se mogu il krsiti il postovati, a kad se prekrse imaju odredjene sankcije...I normalno da cemo se zaliti uefi mutavi, kad ovi mutavci ne rade svoj posao kako treba, shvatas? treba li ti crtati, provincijalac? a to za gracica i sl, pa vidimo od sjednice do sjednice ko ima gracice i slicne...samo nisu gradska raja nego neki sumari, koji su se skotrljali sa okolnih brda i koji ne mogu ni da smisle ime F.K.Sarajevo kao ni grad Sarajevo, a bgm ni Zeljeznicar...sve ce se vremenom pokazati,danas smo mi zakinuti sutra Bog zna ko....

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 maj 2010, 22:51

GriFFoNi je napisao/la:
I opet kazem da si (ste) mutavi....jer pametan covjek bi shvatio, da postoje pravila i zakoni koji se mogu il krsiti il postovati, a kad se prekrse imaju odredjene sankcije...I normalno da cemo se zaliti uefi mutavi, kad ovi mutavci ne rade svoj posao kako treba, shvatas? treba li ti crtati, provincijalac? a to za gracica i sl, pa vidimo od sjednice do sjednice ko ima gracice i slicne...samo nisu gradska raja nego neki sumari, koji su se skotrljali sa okolnih brda i koji ne mogu ni da smisle ime F.K.Sarajevo kao ni grad Sarajevo, a bgm ni Zeljeznicar...sve ce se vremenom pokazati,danas smo mi zakinuti sutra Bog zna ko....
da ti ponovim,pacenik...znaci..UEFA,FIFA vam nece pomoc jer vas niko nije ostetio...a i to za sarajevo sto svi mrze i nemogu ga smislit....neznam sta ti nije jasno :? ...vas se samo do vogosce i voli :? ...a vasa minder politika ce vam i taj prostor smanjiti...treba li ti crtati,pacenik :?:

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 14 maj 2010, 22:57

@slani grad
Mutko mutavi...ti kad budes odlucivao tako ce biti ;) a to je nikad, a do tada mozes pametovat i filozofirat takvim kao sto si ti napacenim likovima, koji imaju kompleks F.K.SARAJEVO...i lose si informisan mutko mutavi...nije to tuzla...da se voli maskimalno na 4 livade i 3 brda ;) moj mutko neces nigdje tako, malo realnosti ne bi skodilo...cemu su te ucili roditelji a bgm i u skoli...ccc zao mi te, al haj moze to gore na brezuljcima, neka te gore ;) MUTKO!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 maj 2010, 23:14

no limit je napisao/la:Pa dobro kad skontas da je to ogroman uspjeh,npr. uzmes vas i skontas da vas Dudelange razbije onda ti mozda bude jasnije koji je to uspjeh!
Zato i kazem napisi bh velikana a ne samo tema velikana :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 15 maj 2010, 00:04

GriFFoNi je napisao/la:@slani grad
Mutko mutavi...ti kad budes odlucivao tako ce biti ;) a to je nikad, a do tada mozes pametovat i filozofirat takvim kao sto si ti napacenim likovima, koji imaju kompleks F.K.SARAJEVO...i lose si informisan mutko mutavi...nije to tuzla...da se voli maskimalno na 4 livade i 3 brda ;) moj mutko neces nigdje tako, malo realnosti ne bi skodilo...cemu su te ucili roditelji a bgm i u skoli...ccc zao mi te, al haj moze to gore na brezuljcima, neka te gore ;) MUTKO!
brda,kompleksi,livade,mutko :? ,brezuljci :? ..gore :shock: ..aaaaa oplakah :D :D :D
znaci...prije spavanja ne zaboravit popit terapiju :mrgreen:

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 15 maj 2010, 00:07

GriFFoNi je napisao/la:@slani grad
brda,kompleksi,livade,mutko :? ,brezuljci :? ..gore :shock: ..aaaaa oplakah :D :D :D
znaci...prije spavanja ne zaboravit popit terapiju :mrgreen:

Ne suplja prica :(, samo argumenti...znas li sta je to...hm? :? :?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 00:22

Normalna reakcija na ovu sramotnu odluku Saveza bila bi tuzba protiv ljudi koji su ovo odlucili. Samo im se tako normalnim putem moze stati ukraj.Tuziti bagru na iznos od par miliona, unajmiti najbolje advokate i proces neka ide. Kad ih lupis po dzepu i kad zbog toga zaglave u zatvoru jer ne mogu otplatiti dug onda si ih se rijesio jednom za uvijek. Ili to ili ih zapaliti, nema druge...

Komentari koji stizu iz Tuzle su malo je reci nevjerovatni :o :o :o i zaista ih ne vrijedi ni komentarisati, Tuzno i zalosno cime se sluze i na kraju cime se dice, sramota

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 6 gostiju.