NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sad ljudi sažaljevaju Berberovića, nema jaku ekipu... bolan kakva god da je ekipa lik je prvi počeo pripreme a ne mogu mu hodati igrači, kamoli 3 pasa sastaviti. U ovoj ekipi ima igrača za vrh ove lige, možda ne prvo mjesto ali top3 da.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Wwin
Vidim Olimpik trazi novog trenera, Selimovic sto ih je vodio vec cini mise. To znaci da ce Vojvodic biti novi trener Jedinstva.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Selimovic vodi ekipu jer Vojvodic ima koronu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nije zbog korone, Selimovic je novi/stari trener Olimpika, Vojvodic je slobodan
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Eto i Olimpika nazad u Prvu ligu
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mislim da neće oni više pokušavati ulaziti, sad su se opekli i vidjeli kolko treba ulaganja u ekipu za Pl i to je to, mislim znamo kako su ušli igrački oni nisu imali najbolju ekipu ni u ovoj ligi po meni su Tošk i Goražde bile bolje ekipe od njih i oni sad sa tim sastavom i 2-3 pojačanja mislili pokoriti PL hoćeš đavola
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Što je najgore. Tek su ušli iz trećeg pokušaja. Istrošili su se.legenda reala je napisao/la: ↑05 sep 2020, 12:59Ma mislim da neće oni više pokušavati ulaziti, sad su se opekli i vidjeli kolko treba ulaganja u ekipu za Pl i to je to, mislim znamo kako su ušli igrački oni nisu imali najbolju ekipu ni u ovoj ligi po meni su Tošk i Goražde bile bolje ekipe od njih i oni sad sa tim sastavom i 2-3 pojačanja mislili pokoriti PL hoćeš đavola
Ja ne znam ni što su ovako ušli, bezveze troše pare. Da makar imaju nekog za prodati. Skoro svi imaju jednogodišnje ugovore.
Pa i mi kao pucamo na Pl a nismo ništa bolji
Ibro Rahimić po meni "ubio" se za ove lige mislim da bi se prosetao Jedinstvom ovom ligom kao Velezom one godine...
-
- Kontakt:
Opet nema Fajića. Koji je ovo Zulić?
NK TOŠK: Kršić, Hukara, Ćubara, Škrijelj, Bibić, Dizdarević, Mahmutović, Delić, Delić, Kapetan, Vulić.
NK Jedinstvo: Orlando, Koprivica, Mujagić, Midžić, Tankuljić, Haračić, Kremenović, Bešagić, Zulić, Makić, Devedžić.
NK TOŠK: Kršić, Hukara, Ćubara, Škrijelj, Bibić, Dizdarević, Mahmutović, Delić, Delić, Kapetan, Vulić.
NK Jedinstvo: Orlando, Koprivica, Mujagić, Midžić, Tankuljić, Haračić, Kremenović, Bešagić, Zulić, Makić, Devedžić.
- ASD
- Kontakt:
junior.
Znam ja da je junior, al' znam dva juniora s tim prezimenom.
- ASD
- Kontakt:
Ima li kakav link za arenu?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
mozda ona Smart Televizija na yt bude livee?
ima li neko iz Tesnja da pomognemo momku???
ima li neko iz Tesnja da pomognemo momku???
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- ASD
- Kontakt:
Šta dođe trener Šušnjar onom malom Šušnjaru što je u rosteru?
-
- Kontakt:
Katastrofa
- ASD
- Kontakt:
Opet Jedinstvo gubi posjed. Većina akcija ide na Tankuljića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.