Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bilo dok ti nisi dos'oHazimK je napisao/la:Vozdra
Ima li nesto danas pametno ?
ako je hendikep -7,5 a favorit u tvom slucaju Federer, kec ti je da ce Federer dobit 8 i vise razlike a dvica do 7.. sabiras gemove jednostavno..znaci 6-4 i 6-4 je 4 razlikePapastathopoulos je napisao/la:ljudi, nabrzinu....sta je u tenisu hendikep gemova ? navedeno je recimo 7,5 i igraju (bubam) federer i nadal ?....do pola 4 objasnite molim vas
hvalajasko_juve je napisao/la:ako je hendikep -7,5 a favorit u tvom slucaju Federer, kec ti je da ce Federer dobit 8 i vise razlike a dvica do 7.. sabiras gemove jednostavno..znaci 6-4 i 6-4 je 4 razlikePapastathopoulos je napisao/la:ljudi, nabrzinu....sta je u tenisu hendikep gemova ? navedeno je recimo 7,5 i igraju (bubam) federer i nadal ?....do pola 4 objasnite molim vas
Tek nakon uzvratnih mečeva.soxx je napisao/la:Dal je moguce igrati u nekoj kladionici vec npr sutra prolaz ekipa u 1/4 Finale? Al msm na sve ekipe svih 8 tekmi
imas kakav link..igrao sam manje gemova..Viper je napisao/la:Mervana brejk
Dobra Mervana..samo je handre ovi forhendi, kao da hoce da lobuje Karolinu:)Viper je napisao/la:Mervana brejk
Jel' baš moram sačekat 24h da se odobri, ili mogu otić odma u kladionicu podignut, tiket je dobitni od juče..Uspješno ste poslali zahtjev za isplatu.
WWin korisnička služba će u roku od 24 sata pregledati Vaš zahtjev i pripremiti isplatu u navedenoj poslovnici.
Novac možete preuzeti uz predočenje identifikacijskog broja i četvrtog znaka lozinke nakon što se zahtjev odobri!
Ako je tiket od jučer, mozes odmah das joj nick name i cetvrti znak lozinke. Prije je bilo odmah, sad se ceka 1 dan.xGGMU je napisao/la:da pitam, kladio sam se na wwin, dobio neke pare..
Ispunio sve podatke za isplatu i piše mi :Jel' baš moram sačekat 24h da se odobri, ili mogu otić odma u kladionicu podignut, tiket je dobitni od juče..Uspješno ste poslali zahtjev za isplatu.
WWin korisnička služba će u roku od 24 sata pregledati Vaš zahtjev i pripremiti isplatu u navedenoj poslovnici.
Novac možete preuzeti uz predočenje identifikacijskog broja i četvrtog znaka lozinke nakon što se zahtjev odobri!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.