Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

DamirT
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la DamirT » 12 feb 2024, 20:04

VivaLaStella je napisao/la:
12 feb 2024, 19:51
DamirT je napisao/la:
12 feb 2024, 18:53
Pa nije u Gradaccu na noz. Fukare sa Red Dragonsima isle na rostilj, druzili se itd. Znam da su par puta igrali i utakmice izmedju sebe na pomocnom terenu Tusnja. Kad ce to biti u Gracanici ili Banovicima? Apsolutno nikad.
Bili su i protiv Sarajeva Dragonsi u kopu s Fukarama :hmmmm:

@Bilder pa o utakmicama i ja pričam. Koliko se ja sjećam u Gradačcu nikad niste bili pokradeni niti pretučeni.
Jbg sad, ispade da vas dočekujemo na nož jer hoćemo da pobijedimo. Trebamo se sklanjat i puštat il šta :D
Halali, nisam znao :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 feb 2024, 20:57

DamirT je napisao/la:
Pa nije u Gradaccu na noz. Fukare sa Red Dragonsima isle na rostilj, druzili se itd. Znam da su par puta igrali i utakmice izmedju sebe na pomocnom terenu Tusnja. Kad ce to biti u Gracanici ili Banovicima? Apsolutno nikad.

@Bilder pa o utakmicama i ja pričam. Koliko se ja sjećam u Gradačcu nikad niste bili pokradeni niti pretučeni.
Jbg sad, ispade da vas dočekujemo na nož jer hoćemo da pobijedimo. Trebamo se sklanjat i puštat il šta :D
Ma vi iz Gradačca ste uvijek bili raja.
Uvijek sam vas gotivio i postovao, to je barem moj stav, za druge ne znam.
Volim tebe, više od sebe

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 12 feb 2024, 22:54

Velika sramota Slobode je što nikad nije zvanično stala sa Zvijezdom u vidu neke saradnje. Odnosi RD i Fukara su na baš visokom nivou, momci jesu bili i protiv Sarajeva, onda ranije smo posuđivali igrače Zvijezdi... Uvijek su bile korektne utakmice... Pa ljetos dolazimo na utakmicu, redar nam govori "uživajte momci, prijatno, svako dobro...", flašicu uneseš bez problema, a na Tušnju specijalci trče za tobom ako kreneš dvojni C unijeti.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 12 feb 2024, 23:22

Pa one godine kad smo ispali zvijezda se sklanjala u gradaccu mi nismo mogli pobjedit….
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 12 feb 2024, 23:40

simonknows je napisao/la:
12 feb 2024, 22:54
Velika sramota Slobode je što nikad nije zvanično stala sa Zvijezdom u vidu neke saradnje. Odnosi RD i Fukara su na baš visokom nivou, momci jesu bili i protiv Sarajeva, onda ranije smo posuđivali igrače Zvijezdi... Uvijek su bile korektne utakmice... Pa ljetos dolazimo na utakmicu, redar nam govori "uživajte momci, prijatno, svako dobro...", flašicu uneseš bez problema, a na Tušnju specijalci trče za tobom ako kreneš dvojni C unijeti.
Isto tako se i ja pitam sto Zvijezda nikad nije zvanicno stala uz nase seoske klubove. Da se razviju prijateljski odnosi, pa da i oni podrze Zvijezdu. 2 Mionice, Vučkovci, Međiđa, Kerep, Biberovo Polje. To su klubovi koji imaju solidnu gledanost, kad bi 20% od svakog doslo da gleda Zvijezdu, punili bi Banju redovno.
Al znas kako ide, nekom je ispod nivoa da se petlja s tim stvarima, onda ovaj iz inata nece da ima nista sa Zvijezdom itd itd.
Tako je i sa Slobodom i Zvijezdom. Uvijek neki kompleksi koče sve. Kad bolje razmislim, ne znam da li u BiH postoje 2 kluba koji imaju baš onako pravi prijateljski/bratski odnos (ne racunajuci navijace)
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

NavojKontra5491
Kontakt:

Post Postao/la NavojKontra5491 » 12 feb 2024, 23:47

12 feb 2024, 23:40
12 feb 2024, 22:54
Isto tako se i ja pitam sto Zvijezda nikad nije zvanicno stala uz nase seoske klubove. Da se razviju prijateljski odnosi, pa da i oni podrze Zvijezdu. 2 Mionice, Vučkovci, Međiđa, Kerep, Biberovo Polje. To su klubovi koji imaju solidnu gledanost, kad bi 20% od svakog doslo da gleda Zvijezdu, punili bi Banju redovno.
Al znas kako ide, nekom je ispod nivoa da se petlja s tim stvarima, onda ovaj iz inata nece da ima nista sa Zvijezdom itd itd.
Tako je i sa Slobodom i Zvijezdom. Uvijek neki kompleksi koče sve. Kad bolje razmislim, ne znam da li u BiH postoje 2 kluba koji imaju baš onako pravi prijateljski/bratski odnos (ne racunajuci navijace)
Čelik i Stupčanica

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 feb 2024, 09:33

:urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 feb 2024, 10:19

Šalu na stranu, Čelik će poginuti da dobije Stupčanicu. ;)

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 feb 2024, 10:48

13 feb 2024, 10:19
Odgovara nam kad igramo kući protiv ekipa iz vrha koje ne igraju bunker. Dobili smo vas, Goražde, Banoviće, a šumari su nam još dužnici iz druge lige centar i vrijeme je da ih dobijemo :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 feb 2024, 11:04

Truhlo je napisao/la:
13 feb 2024, 10:48
Odgovara nam kad igramo kući protiv ekipa iz vrha koje ne igraju bunker. Dobili smo vas, Goražde, Banoviće, a šumari su nam još dužnici iz druge lige centar i vrijeme je da ih dobijemo :kafa:
Odnos klubova, za razliku od foruma :D , na izuzetnom nivou. Imamo neki dogovor za Robijaše kad budu dolazili u goste, vidjet ćeš. Gostovanje gospodski. A bilo bi fino da se i ove dvije grupe izmire. Jbg ko će s kim ako neće Fukare i Robijaši, ali eto šta je tu je, iskreno i nisam pratio toliko oko čega su se zakačili, znam da su nekad bili dobri. Ništa nije što se ne može riješiti, sigurno. Ne gotivim Robijaše kao grupu, ni vas iskreno u zadnje vrijeme zbog ponašanja većine :D (iako sam vam na dan Play-Offa na vašoj temi poželio sreću za ulazak u ligu), ali opet bolje da se izmire sa Robijom, nego što se ližu sa Manijacima. OK, treba ti neko jači da mu se šlihtaš, ali kud baš njima.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 feb 2024, 11:22

13 feb 2024, 11:04
Truhlo je napisao/la:
Odnos klubova, za razliku od foruma :D , na izuzetnom nivou. Imamo neki dogovor za Robijaše kad budu dolazili u goste, vidjet ćeš. Gostovanje gospodski. A bilo bi fino da se i ove dvije grupe izmire. Jbg ko će s kim ako neće Fukare i Robijaši, ali eto šta je tu je, iskreno i nisam pratio toliko oko čega su se zakačili, znam da su nekad bili dobri. Ništa nije što se ne može riješiti, sigurno. Ne gotivim Robijaše kao grupu, ni vas iskreno u zadnje vrijeme zbog ponašanja većine :D (iako sam vam na dan Play-Offa na vašoj temi poželio sreću za ulazak u ligu), ali opet bolje da se izmire sa Robijom, nego što se ližu sa Manijacima. OK, treba ti neko jači da mu se šlihtaš, ali kud baš njima.
Ma yebeš lizanje, gdje je draž utakmica ako nije na nož, pogotovo u BiH gdje imaš 10ak aktivni navijački grupa.

Pripremite 350 ulaznica :kafa:

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 feb 2024, 12:09

Truhlo je napisao/la:
13 feb 2024, 11:22
13 feb 2024, 11:04
Truhlo je napisao/la:

Ma yebeš lizanje, gdje je draž utakmica ako nije na nož, pogotovo u BiH gdje imaš 10ak aktivni navijački grupa.

Pripremite 350 ulaznica :kafa:
I više :kafa: 400 sigurno

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 13 feb 2024, 12:12

DamirT je napisao/la:

Covjece sve uredu sto se vas tice :D
I treba da se igra da se pobjedi.
Moj post se odnosio na konja sto tvrdi da smo ukrali Jedinstvu PL, i da su nam se svi sklanjali ili da smo kupili sve,sto apsolutno nije tacno nama je najteze bilo na TK jer svi su gledali da "trehnu "Slobodu :D

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 13 feb 2024, 13:04

FKBilder je napisao/la:
13 feb 2024, 12:12
DamirT je napisao/la:

Covjece sve uredu sto se vas tice :D
I treba da se igra da se pobjedi.
Moj post se odnosio na konja sto tvrdi da smo ukrali Jedinstvu PL, i da su nam se svi sklanjali ili da smo kupili sve,sto apsolutno nije tacno nama je najteze bilo na TK jer svi su gledali da "trehnu "Slobodu :D
Pa dobro brt, spomenuo si Gradačac, a mi te sezone nismo ni igrali federalnu. Zato mi je bilo čudno :D
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 feb 2024, 13:24

Biscani i dalje po drustvenim mrezama seru kako smo im ukrali PL, proslo je 10 godina sto niste usli ko vam brani? Yebo vas je tigar posteno

KimJongEsmer
Kontakt:

Post Postao/la KimJongEsmer » 14 feb 2024, 08:25

RollingPaper je napisao/la:
13 feb 2024, 13:24
Biscani i dalje po drustvenim mrezama seru kako smo im ukrali PL, proslo je 10 godina sto niste usli ko vam brani? Yebo vas je tigar posteno
Više nije Tigar, sad je Modni Mačak :rol: :urnebes: :rol:

NavojKontra5491
Kontakt:

Post Postao/la NavojKontra5491 » 14 feb 2024, 18:48

Slo slo slobodo

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 15 feb 2024, 18:39

Citam iz dosade uz kafu sad ovo Slobodini navijaci pojedini sta pisu ne mogu da vjerujem,da oni vijeruju u nekog investitora i da bi dali klub nekom tzv milioneru i da vjeruju u to a nisu svjesni da bi ih taj ugasio i da bi dali klub zbog sezone dvije nekog bljeska .Nedajte klub nikom nikad i borite se ali klub nedajte pogotovo u ovim uslovima.
Sad pitanje ako ima iko odg zbog cega je izgubljen sudski spor od 900 000 i sta je u pitanju??.Dobra je stvar sto je dogovoreno isplata u rate a losa je ak ne platis ratu moze te blokirat kad god zeli i da nikad nece niko odgovarat za to.
Bgm ja ne vidim vasu svrhu ulaska u PL, sta vi kontate kad udjete ja ne znam ali kako god sretno vam.
Vas najveci problem je ko god vam vodi klub vama je glavno lopta,teren i tabela a stignit ce vas to.kad tad lose a ko god bi zelio stabilizaciju mora halalit najmanje 3 sezone lopte e takvi vam ne valjaju ..Morate se odlucit ili stabilizacija na duze staze halalit nekoliko sezona ili guraj loptu i srljaj u propast i sve sa strane zapostavi...SRETNO TUZLACI !!Nije ovo napisano iz zle namjere ni ljubomore nego samo realno.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 15 feb 2024, 23:23

BatistutA19 je napisao/la:
15 feb 2024, 18:39
Citam iz dosade uz kafu sad ovo Slobodini navijaci pojedini sta pisu ne mogu da vjerujem,da oni vijeruju u nekog investitora i da bi dali klub nekom tzv milioneru i da vjeruju u to a nisu svjesni da bi ih taj ugasio i da bi dali klub zbog sezone dvije nekog bljeska .Nedajte klub nikom nikad i borite se ali klub nedajte pogotovo u ovim uslovima.
Sad pitanje ako ima iko odg zbog cega je izgubljen sudski spor od 900 000 i sta je u pitanju??.Dobra je stvar sto je dogovoreno isplata u rate a losa je ak ne platis ratu moze te blokirat kad god zeli i da nikad nece niko odgovarat za to.
Bgm ja ne vidim vasu svrhu ulaska u PL, sta vi kontate kad udjete ja ne znam ali kako god sretno vam.
Vas najveci problem je ko god vam vodi klub vama je glavno lopta,teren i tabela a stignit ce vas to.kad tad lose a ko god bi zelio stabilizaciju mora halalit najmanje 3 sezone lopte e takvi vam ne valjaju ..Morate se odlucit ili stabilizacija na duze staze halalit nekoliko sezona ili guraj loptu i srljaj u propast i sve sa strane zapostavi...SRETNO TUZLACI !!Nije ovo napisano iz zle namjere ni ljubomore nego samo realno.
Prije 4 ili 5 god kaze Secerbegovic idemo u stabilizaciju, vracamo dugove, necemo ispasti, za 2 god 11 najboljih u PL,evropa.
Mi danas niti smo stabilizovani, niti koji ku rac umjesto toga i evrope mi buc u federalnu sve sa Secerom na celu.
Azmir je otisao 2016,mi evo 8 godina u stabilizaciji, a sve zaduzeniji, i sve dublje tonemo.
Ne seri druze boga ti milog sve uredu forum, zayebancija ali ako cemo ozbiljno nemoj boga ti :stop:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 feb 2024, 13:00

26 jan 2024, 18:26
avenija je napisao/la:
21 jan 2024, 12:02
slika

:rol: :rol: :rol:

slika

:rol: nemojte se žalit kad vam neko kaže da ste glupani :rol:
Jel preuzeo Eduardo poziciju u Slobodi i kako se uklopio? :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.