Apsolutno.
Mada ne treba se lagati, njihov stadion je uslovan 365 dana u godini a nas u maju i julu i augustu. Sve ostalo ti je ili prehlađen ili smrznut ili pokisao Al je najbitnije da smo na koševu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Apsolutno.
Ne znam vjeruj, tako sam cuo iz pouzdanih izvora, a vrlo brzo nakon sto sam taj info dobio, i marketing proradiHajdeee je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:39Kako se zove njena agencija? Ima li neka potvrda da je to preuzela?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:37Da.
Prica se da je Una Bejtović preuzela PR i marketing.
Poredis kruske i jabuke, slave sutra 100 godina kluba, logicno da ce biti euforije i svega.
Realno bas nas i zaboli za ove iz tvoje price..mnogo malo su bitni i nikakva mjera za nesto.
Ali baš tako. Iz teksta se može zaključiti da će Mirvić itekako biti involviran, samim tim biće manje prostora za marifetluke i lopovluk.Shategabri je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:50Na koji tekst rigate, ovaj https://sportsport.ba/fudbal/hoce-li-na ... oru/408213
realno ja ovdje vidim dosta dobrih stvari, sad da vidimo hoće li se to i ostvariti.
SjevernaKoreja je napisao/la: ↑17 sep 2021, 12:06Opet su uhljebili svoje u marketing sluzbu
Valjda ce ovi vrijediti tog uhljebljenja![]()
https://fkzeljeznicar.ba/media/2015/05/ ... znicar.pdfGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:37Da.
Ima li iko u klubu da nam nije gurbet ? Svako ko dodje, ovdje ispadne da je gurbet.
Bas me zanima koliko ce onih "Kosevo Sarajevu" navijaca bit veceras na ovom kijametu na Kosevu, a koliko ce iz topline svog doma sr.at kako je Kosevo nase vekovno ognjiste i da Sarajevo ne smije igrat van opcine Centar
eto imas dokaz da je bila u skupstini njihovoj
E divnu su onda osobu angazovali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 sep 2021, 11:37Da.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, ebi46, fudbaler14, Google Adsense [Bot], laznokrilo, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, riki46, rimljanin90, Tatamata1946, Vanja8 i 65 gostiju.