Ne,vec placem i nevjerujemfilip13 je napisao/la:milekitic je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:imam neki **** osjecaj da cu se rasplakati kada izadje video sa acinom presicom.![]()
Ja sam vec...
našao si video?

Kako nemamo srece

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ne,vec placem i nevjerujemfilip13 je napisao/la:milekitic je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:imam neki **** osjecaj da cu se rasplakati kada izadje video sa acinom presicom.![]()
Ja sam vec...
našao si video?
Stvar je jasna.Napravljeni su dobri rezultati i ispadanje nije neuspijeh.Iznenadio sam se sa zadnje 3 utakmice i imali smo neki "koncept" u igri.Mislim da nismo ispali zato što smo slabiji nego zbog drugih stvari.JHam je napisao/la:Ostaviti Acu(covjek je to zasluzio), jer dalje mozemo biti samo jaci!! Prikljuciti juniore za sljedece kvalifikacije, pogledati imamo li kakvog talenta za "vratiti" i onda u napad na medalju. Ako smo s ovom ekipom(ne kazem uopste da je losa, al mozemo i bolje) mogli dobiti 3 utakmice kad je najpotrebnije, onda mozemo i do medalje sa dosta jacom ekipom.
Svi smo prije prvenstva ocekivali i nadali se da cemo ugrabiti ove tri pobjede, ali se malo ko nadao da ce jedna biti protiv Litvanije. Sad smo dobili te tri pobjede ali nazalost ni to nam nije dovoljno...imam osjecaj da smo 4 imali da bi nekako izvisili![]()
merdanovic je napisao/la:Stvar je jasna.Napravljeni su dobri rezultati i ispadanje nije neuspijeh.Iznenadio sam se sa zadnje 3 utakmice i imali smo neki "koncept" u igri.Mislim da nismo ispali zato što smo slabiji nego zbog drugih stvari.JHam je napisao/la:Ostaviti Acu(covjek je to zasluzio), jer dalje mozemo biti samo jaci!! Prikljuciti juniore za sljedece kvalifikacije, pogledati imamo li kakvog talenta za "vratiti" i onda u napad na medalju. Ako smo s ovom ekipom(ne kazem uopste da je losa, al mozemo i bolje) mogli dobiti 3 utakmice kad je najpotrebnije, onda mozemo i do medalje sa dosta jacom ekipom.
Svi smo prije prvenstva ocekivali i nadali se da cemo ugrabiti ove tri pobjede, ali se malo ko nadao da ce jedna biti protiv Litvanije. Sad smo dobili te tri pobjede ali nazalost ni to nam nije dovoljno...imam osjecaj da smo 4 imali da bi nekako izvisili![]()
Aco nije puno toga uradio osim što je počeo da radi svoj posao kako to treba.
Stipanović nam je trebao prošlo EP.Jer je Varda otkazao i imali smo problem na centru.
Šutalo je igrač kojeg sam pratio a vjerovatno se i dosta se Vas koji ste pratili ABA ligu sjećaju još iz Hemofarma 2009.Lik je bio jedan od najboljih šutera u Srpskoj ligi i jednostavno niko ništa nije htio da uradi da takvog igrača dovede u reprezentaciju.
Mislim da se bez obzira na ovaj rezultat još dosta toga mora da uradi,da izlobiramo igrače i da ćemo za 2 godine uz dobar rad bez problema proci grupu.
Litvanija je najslabija reprezentacija ove grupe.Ali malo uz pomoć sudija protiv Makedonije uspjeli su se domoganti 2.kruga.
Ubaciti ovih par talentovanih juniora za kvalifikacije , pokusat pridobiti jos nekog igracakovacic je napisao/la:Nego, šta sad?
Čekamo dvije godine na iduću priliku ili se molimo da nas FIBA putem wild card sistema pozove na SP iduće godine u Španiji?
Što se ne bi pojavio?evo i trola,pojavio se...
merdanovic je napisao/la:Što se ne bi pojavio?evo i trola,pojavio se...
Ma kakvi , pojeo ga Bogdanovic sa svojim rasponom ruku i vidimo izdominirao Nihada na ovom EPlumani je napisao/la:merdanovic je napisao/la:Što se ne bi pojavio?evo i trola,pojavio se...
zato sto si trol..nasao si ti opet naci nesto negativno,nije Aco nista posebno uradio....
Djedovic je Bog za one tvoje
merdanovic je napisao/la:Bogdanović ide dalje
Prvenstvo se još igra..lumani je napisao/la:merdanovic je napisao/la:Bogdanović ide dalje
trol ostaje trol..sam si sebi dokazao da ne znas....![]()
trolu