Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

milekitic
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la milekitic » 09 sep 2013, 20:50

filip13 je napisao/la:
milekitic je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:imam neki **** osjecaj da cu se rasplakati kada izadje video sa acinom presicom.
:(
Ja sam vec...

našao si video?
Ne,vec placem i nevjerujem :( :(
Kako nemamo srece :( :(
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 sep 2013, 21:14

slika

Ima da ostanes i TACKA
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 09 sep 2013, 21:20

Ostaviti Acu(covjek je to zasluzio), jer dalje mozemo biti samo jaci!! Prikljuciti juniore za sljedece kvalifikacije, pogledati imamo li kakvog talenta za "vratiti" i onda u napad na medalju. Ako smo s ovom ekipom(ne kazem uopste da je losa, al mozemo i bolje) mogli dobiti 3 utakmice kad je najpotrebnije, onda mozemo i do medalje sa dosta jacom ekipom.
Svi smo prije prvenstva ocekivali i nadali se da cemo ugrabiti ove tri pobjede, ali se malo ko nadao da ce jedna biti protiv Litvanije. Sad smo dobili te tri pobjede ali nazalost ni to nam nije dovoljno...imam osjecaj da smo 4 imali da bi nekako izvisili :cry: :cry:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 sep 2013, 21:24

Nije tu pitanje hoćemo li mi njega ostaviti... Mislim da svaki normalan Bosanac i Hercegovac želi Acu na klupi reprezentacije još dugi niz godina. Pitanje je hoće li se on odlučiti nastaviti karijeru na klupi BiH?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 sep 2013, 21:27

[youtube][/youtube]
placem :cry:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 21:31

meni ova presica izgleda kao acin oprostaj, koliko bi samo volio da se varam :(
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 09 sep 2013, 22:03

JHam je napisao/la:Ostaviti Acu(covjek je to zasluzio), jer dalje mozemo biti samo jaci!! Prikljuciti juniore za sljedece kvalifikacije, pogledati imamo li kakvog talenta za "vratiti" i onda u napad na medalju. Ako smo s ovom ekipom(ne kazem uopste da je losa, al mozemo i bolje) mogli dobiti 3 utakmice kad je najpotrebnije, onda mozemo i do medalje sa dosta jacom ekipom.
Svi smo prije prvenstva ocekivali i nadali se da cemo ugrabiti ove tri pobjede, ali se malo ko nadao da ce jedna biti protiv Litvanije. Sad smo dobili te tri pobjede ali nazalost ni to nam nije dovoljno...imam osjecaj da smo 4 imali da bi nekako izvisili :cry: :cry:
Stvar je jasna.Napravljeni su dobri rezultati i ispadanje nije neuspijeh.Iznenadio sam se sa zadnje 3 utakmice i imali smo neki "koncept" u igri.Mislim da nismo ispali zato što smo slabiji nego zbog drugih stvari.
Aco nije puno toga uradio osim što je počeo da radi svoj posao kako to treba.
Stipanović nam je trebao prošlo EP.Jer je Varda otkazao i imali smo problem na centru.
Šutalo je igrač kojeg sam pratio a vjerovatno se i dosta se Vas koji ste pratili ABA ligu sjećaju još iz Hemofarma 2009.Lik je bio jedan od najboljih šutera u Srpskoj ligi i jednostavno niko ništa nije htio da uradi da takvog igrača dovede u reprezentaciju.
Mislim da se bez obzira na ovaj rezultat još dosta toga mora da uradi,da izlobiramo igrače i da ćemo za 2 godine uz dobar rad bez problema proci grupu.
Litvanija je najslabija reprezentacija ove grupe.Ali malo uz pomoć sudija protiv Makedonije uspjeli su se domoganti 2.kruga.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 sep 2013, 22:05

merdanovic je napisao/la:
JHam je napisao/la:Ostaviti Acu(covjek je to zasluzio), jer dalje mozemo biti samo jaci!! Prikljuciti juniore za sljedece kvalifikacije, pogledati imamo li kakvog talenta za "vratiti" i onda u napad na medalju. Ako smo s ovom ekipom(ne kazem uopste da je losa, al mozemo i bolje) mogli dobiti 3 utakmice kad je najpotrebnije, onda mozemo i do medalje sa dosta jacom ekipom.
Stvar je jasna.Napravljeni su dobri rezultati i ispadanje nije neuspijeh.Iznenadio sam se sa zadnje 3 utakmice i imali smo neki "koncept" u igri.Mislim da nismo ispali zato što smo slabiji nego zbog drugih stvari.
Aco nije puno toga uradio osim što je počeo da radi svoj posao kako to treba.
Stipanović nam je trebao prošlo EP.Jer je Varda otkazao i imali smo problem na centru.
Šutalo je igrač kojeg sam pratio a vjerovatno se i dosta se Vas koji ste pratili ABA ligu sjećaju još iz Hemofarma 2009.Lik je bio jedan od najboljih šutera u Srpskoj ligi i jednostavno niko ništa nije htio da uradi da takvog igrača dovede u reprezentaciju.
Mislim da se bez obzira na ovaj rezultat još dosta toga mora da uradi,da izlobiramo igrače i da ćemo za 2 godine uz dobar rad bez problema proci grupu.
Litvanija je najslabija reprezentacija ove grupe.Ali malo uz pomoć sudija protiv Makedonije uspjeli su se domoganti 2.kruga.

evo i trola,pojavio se...

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 09 sep 2013, 22:09

Nego, šta sad?
Čekamo dvije godine na iduću priliku ili se molimo da nas FIBA putem wild card sistema pozove na SP iduće godine u Španiji? :|

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 sep 2013, 22:11

kovacic je napisao/la:Nego, šta sad?
Čekamo dvije godine na iduću priliku ili se molimo da nas FIBA putem wild card sistema pozove na SP iduće godine u Španiji? :|
Ubaciti ovih par talentovanih juniora za kvalifikacije , pokusat pridobiti jos nekog igraca
da bude opet kosarkaska atmosfera te neke dvije sedmice i pune dvorane ..

a wildcard ide onima sa dubljim djepom ;)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 09 sep 2013, 22:13

Što se ne bi pojavio?

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 09 sep 2013, 22:16

Zna li neko kad se vracaju nasi sampionii ?
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 sep 2013, 22:17

Što se ne bi pojavio?

zato sto si trol..nasao si ti opet naci nesto negativno,nije Aco nista posebno uradio....
Djedovic je Bog za one tvoje :!:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 sep 2013, 22:20

lumani je napisao/la:
Što se ne bi pojavio?

zato sto si trol..nasao si ti opet naci nesto negativno,nije Aco nista posebno uradio....
Djedovic je Bog za one tvoje :!:
Ma kakvi , pojeo ga Bogdanovic sa svojim rasponom ruku i vidimo izdominirao Nihada na ovom EP :)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 09 sep 2013, 22:21

Bogdanović ide dalje ;)
A što se reprezentacije tiče tokom svih ovih godina imali smo "svakakvih" stručnjaka na čelu selektora.Ovo je krenulo na bolje u svim kategorijama valjda ce tako da se nastavi.
Zadnja izmjena: merdanovic, dana/u 09 sep 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 sep 2013, 22:23

Ovaj Aco je jedna ljudina, ali ja zbog njega i ovog crnca nisam mogao opet da navijam za svoju BiH kao sto nisam mogao ni za fudbalsku reprezentaciju kada je ciro bio selektor. Ne moze to biti moja reprezentacija kad za nju igraju ljudi koji nisu iz BiH. Ako sta osvojimo bice prica, da vam nije bilo naseg hrvatskog selektora ne bi vi nista uradili, ili da vam nije bilo onog crnca koji igra za nas jer nema za kog drugog, mislim BiH reprezentacija je za ljude koji su iz BiH, jer pobjeda treba da bude Bosansko hercegovacka, pa dajte nismo se valjda spustili na nivo francuza i amerikaanaca, da nesto zovemo pogresnim imenom
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 sep 2013, 22:23

merdanovic je napisao/la:Bogdanović ide dalje ;)

trol ostaje trol..sam si sebi dokazao da ne znas.... :D :D trolu

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 sep 2013, 22:24

radim citavu godinu 100 sati dnevno za u.s.r.a.n.u platu gdje te na kraju dana u ovoj nesretnoj i napacenoj zemlji niko ne potapse po ramenu i kaze makar hvala..tako to valjda ide u zemlji seljaka na brdovitom balkanu...umoran od posla zavalim se da pogledam repku i malo odmorim...i onda me jedna trica sa PARKINGA baca u delirijum...jedna prokleta trica u j.e.b.e.n.o.j kosarkaskoj utakmici mi udahne novu snagu za sutrasnje i buduca rintanja od jutra do sutra...takva je valjda sudbina ovog napacenog naroda...na korak...uvijek na korak...imam sve preduslove da svoje d.u.p.e izvucem iz zemlje..al necu...zbog j.e.b.e.n.e trice zbog mirze,ace,nihada....zbog tih malih stvari,tih suza u ocima covjeka koji nema bas nesto puno sa ovom zemljom
IMA NADE ;) ;)
BIT CE JOS BOSNE I ZMAJEVA..hvala vam i za tugu i za radost
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 09 sep 2013, 22:26

lumani je napisao/la:
merdanovic je napisao/la:Bogdanović ide dalje ;)

trol ostaje trol..sam si sebi dokazao da ne znas.... :D :D trolu
Prvenstvo se još igra..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 sep 2013, 22:29

ova pjesma najbolje opisuje današnju tekmu :cry:

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MElloo, Proximic i 24 gosta.