ja igram gsw 2PaskalHens je napisao/la:GSW kp2, Barnes preko, Klay preko na goleme pare. Ne obojica, jedan od njih dvojice. Obojica mogu na manji ulog..
i curry -a više isto za veći ulog

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja igram gsw 2PaskalHens je napisao/la:GSW kp2, Barnes preko, Klay preko na goleme pare. Ne obojica, jedan od njih dvojice. Obojica mogu na manji ulog..
Znaci da odigeam greena vise i duranta manje!jopaa7 je napisao/la:Green 15,5 manje
Durant 30,5 vise
Nisam dugo
Kako me ide u zadnje vrijeme nebi se cudioFrancescoTotti je napisao/la:Znaci da odigeam greena vise i duranta manje!jopaa7 je napisao/la:Green 15,5 manje
Durant 30,5 vise
Nisam dugo
Virtu4l je napisao/la:Zadnje kolo Švicarske lige, probajte neke kombinacije na golove, recimo sistem 2/4 na 7+, oba daju gol prvo poluvrijeme, 5+, 6+, 7+, itd... vjerujem da će biti golijade na većini utakmica.
luzern sion ili thun-young boyszgmiky je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Zadnje kolo Švicarske lige, probajte neke kombinacije na golove, recimo sistem 2/4 na 7+, oba daju gol prvo poluvrijeme, 5+, 6+, 7+, itd... vjerujem da će biti golijade na većini utakmica.čuo sam za jednu utakmicu da sigurno ide 7+ samo ne znam koja
ako skontam napišem
Ma ja ih redovno ispoštujem zadnje kolo, gurnem ih u sistem da ne bih mnogo razmišljao, pa ako prođe prođe.zgmiky je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Zadnje kolo Švicarske lige, probajte neke kombinacije na golove, recimo sistem 2/4 na 7+, oba daju gol prvo poluvrijeme, 5+, 6+, 7+, itd... vjerujem da će biti golijade na većini utakmica.čuo sam za jednu utakmicu da sigurno ide 7+ samo ne znam koja
ako skontam napišem
Wacker-Wiener N. 0-1 htzgmiky je napisao/la:Wacker-Wiener N. over 1.5 1.pol. 2.35
Wacker-Wiener N. oba daju u 1.pol. 4.00
Wacker-Wiener N. over 6.5 20.00
Pomete je Svicarka.zgmiky je napisao/la:Bacsinszky T.-Bouchard E. 2 2.30, 0-2 3.75
kanađanka opet podcjenjena i opet igram na nju, prošlo kolo dala samo 4 gema protivnici, timea je dobra ali eugene ako otvori meč kako zna i može ide to
Sevastova A.-Knapp K. 2 1.90
talijanka izbacila azarenku tj bjeloruskinja joj je predala, ali svejedno mislim da ima šanse knapp, možda ne 2-0 nego 2-1 al pobjeda ne bi trebala izostati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.