FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I jednima i drugima sam jasno kazao da su moji trenutni planovi vezani za nešto drugo. Isto tako, rekao sam im i ko zna šta će biti za godinu, dvije, tri... Možda tada i dođem u Sarajevo ili Zvezdu", naglasio je Misimović u razgovoru sa novinarom Anadolu Agency.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/misimo ... /141204101" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/misimo ... /141204101" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !
- franklampard8
- Kontakt:
Eto vam Mitrevski, Kouadio, Handzic, Bekic.HzVisoko je napisao/la:poz raja novi sam i dugo pratim nas forum....isto tako zanima me ko bi mogao u Visoko na posudbu...pozz braco

1946
nedaju nasi kaudia vide u njemu nesto pa cemo da vidimo vec vidim neki su pisali ali struka od njega ocekuje mnogo a a ko je ko pratio treninge moze nam i reci koliko toliko imal istine u tomefranklampard8 je napisao/la:Eto vam Mitrevski, Kouadio, Handzic, Bekic.HzVisoko je napisao/la:poz raja novi sam i dugo pratim nas forum....isto tako zanima me ko bi mogao u Visoko na posudbu...pozz braco

Samo Sarajevo
Benko je napisao/la:izvini drug, ali gdje si ti to vidio i na osnovu cega?
Mozda mu je dzeno i rekao da igra tako kako je igrao... budimo realno, lik je bio najbolji igrac pazara i jedna od najboljih bekova JSL ... to je argumentovano
to sto je on trebao da igra prije puzigace a puzigaca usao u zivotnu formu i realno je strasan bek jer nije mala stvar onako zabijati, to je nesto sto nije bilo predviđeno uopste
Ja sam iskreno bio fasciniran njegovim centarsutom i jedva sam cekao da zaigra, ali onda kad je zaigrao sve mi je bilo jasno, ono sta sam ja vidio na njegovim dosadasnjim utakmicama odigranim i treninzima je ispod svakog nivo, ogototovo nivoa koj je sada potreban FK Sarajevu, a zivi bili pa vidjeli, jer ja sam misljenja da je jedan od prvih putnika iz slacionice upravo Protic. A sama cinjenica da je nasa uprava zainteresovana za Subica ti sve govori!
Sta je on radio u Novom Pazaru ja stvarno neznam, ali je dosao kao jedan od jaih bekova u Jelen ligi, i ni priblizno nije dosao da opravda taj status!!!
Tamo je bio standardan a ovdje ne. Za bekove je posebno potreban kontinuitet. Pogledaj samo puzzigaću kako je proigrao kada je dobio kontinuitet igara i konkurenciju!
Istina, nije odigrao kako smo ocekivima ali ali ni u tom ritmu ne bi uzeo mjesto puzigaci jer je jasno svima da puzi mora biti u prvih 11. Upravo to ga je vjerovatno psihicki pokolebalo i zato izgleda bezvoljan jer je ocekivao da ce uraditi puno vise i vrlo je vjerovatno da ce otici nazad u JSL sto je i posteno jer je dobar igrac ali na zalost, nije uspio se nametnuti.
To za Subica ne znam, iskreno nisma cuo, ako jeste, odlican beck-up puziju pa neka se bore za poziciju koju igraju
Istina, nije odigrao kako smo ocekivima ali ali ni u tom ritmu ne bi uzeo mjesto puzigaci jer je jasno svima da puzi mora biti u prvih 11. Upravo to ga je vjerovatno psihicki pokolebalo i zato izgleda bezvoljan jer je ocekivao da ce uraditi puno vise i vrlo je vjerovatno da ce otici nazad u JSL sto je i posteno jer je dobar igrac ali na zalost, nije uspio se nametnuti.
To za Subica ne znam, iskreno nisma cuo, ako jeste, odlican beck-up puziju pa neka se bore za poziciju koju igraju
Ovo za Subica je neko lupio na forumu, kasnije je to pouzdano saznao avazov sport 

Ti si opet šampion !
Neophodan je svakom igracu neovisno o poziciji. Moramo nesto i istrpiti da bi dobili igraca jbg.Benko je napisao/la:Tamo je bio standardan a ovdje ne. Za bekove je posebno potreban kontinuitet. Pogledaj samo puzzigaću kako je proigrao kada je dobio kontinuitet igara i konkurenciju!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Po meni je Protic isto dobar igrac, samo nije imao srece posto Puzi igra u zivotnoj formi i meni bi Subic bio dobar back-up ako Protic ode, mlad perspektivan a ima i kvalitet i mogao bi za godinu izbaciti Puzigacu iz prve postave, znaci to bi bilo dobro rijesenje na duze staze posto je Puzi u godinama. Uglavnom nam treba jedan mladji igrac tu po meni steta sto nismo uspjeli dovesti Letica tada kada se nudio ali po meni isto tako Safet Sivsic iz Olimpica nije los, gledao sam ga dosta puta prosao skolu Dinama i vrlo je talentovan, cak ga je i Lazio trazio jedne vrijeme. Znaci njega ili Subica dovesti ako je moguce ako Protic ode to bi bilo najbolje za nas barem moje misljenje.Benko je napisao/la:Tamo je bio standardan a ovdje ne. Za bekove je posebno potreban kontinuitet. Pogledaj samo puzzigaću kako je proigrao kada je dobio kontinuitet igara i konkurenciju!
- franklampard8
- Kontakt:
Ex1t je napisao/la:Grijesite u vezi Ibrakovica. Pare kakve vi mislite da mi imamo, jos uvjek nemamo.
1. Jedini je prilikom konkursa napravio plan od akademije do prvog tima
2. Preko 200 mladih igraca sirom bih je testirano, te su neki dovedeni u akademiju i napokon imamo skauting sirom bih.
3. Nama je cilj da u naredne 2 godine imamo od 30-40 igraca na platnom spisku i to je dio plana. Od toga vecina ce biti 24 i mladji. Da li ce svi igrati za prvi tim? Nece, neki mozda nikada. 15 plus igraca ici ce na posudbu. Zbog ovoga nam je bitna saradnja sa Bosnom Visoko i njeno ubrzano guranje do najviseg ranga. Imat ce priliku i mladji da se dokazuju. Da li ce neki transferi biti promasaji? Sigurno, ali dovoljno je na 1-2 da ubodes i ti si u velikom plusu s obzirom da se mizerna sredstva ulazu u te igrace. Protic mi neizgleda kao promasaj. Puzigaca je jednostavno igra u zivotnoj formi. Da li ce takav biti iduce polusezone? Recimo i Baricu je trebalo pola hodine da sa navikne. Ostali nisu ni igrali te ne bih sud davao o njima.
4. Imao je Ibrakovic strasnih transfera koje je ruku na srce vise pricom zavrsio nego parama. Tesko je nagovoriti igrace tips Jajala, Benke, Delaca itd. da uopste dodju u ovu ligu a njemu je poslo za rukom.
Za godinu dana stvoriti ovakvu ekipu nemoze neko ko nema konekcije i "pricu".
5. Brzo uci. Nema vise raspucavanja po medijima. Mahala je izgubila kompas.
Sve u svemu, njegov rad u nasem klubu do sada se moze samo okarakterisati na visokom nivou. Bezobrazan je onaj koji kaze drugacije.

1946
previse raja na ovom forumu pljuje po Ibrakovicu a ne zna se kakvog je on posla u klubu odradio, osoba sa velikim vezama kako u regionu tako i u europi !!! sta god treba od dokumentacija, savjeta, dogovora za pripreme, potencjalnih pojacanja i ljudi u svijetu fudbala samo izvadi telefon i zove, a pored toga i fakin i nije mu strano reci ono sto svi mislimo u nekim situacijama, godinama mi gospoda, sve fino a levati nas ubise sa svih strana, e sad je to Ibrak podvukao i vraca svima istom mjerom !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
evo da i ja napisem svoje misljenje o Ibrakovicu ,mislim da radi predano i mnogo odnosno da je bas zagrizao i zeli da uspije da se dokaze .sto se tice kvalteta njegovog rada kao i drugi ima gresaka ali i mnogo go dobri poteza ,ono sto bi ja volio da on ostane po strani da radi svoj posao da manje daje bombasticne izjave a svako ce znati da cijeni njegov rad i bez nekih bezz izjava i stalnog slikanja ,znaju pravi navijaci primjetiti pravi i posten rad .znaci nit smrdi nit mirise neka se drzi svog posla i bit ce
a slavu nek prepusti igracima i treneru

samo to sto je dovao jajala u roku 24h na posudbu za koju nismo dali marke osim premije za KUP sve govori o njemu
Po nekim mojim saznanjima Hadzija je nas novi selektor 99%. Jest da je off od teme ali ima dodirnih tacaka itekako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
danas te htio zvati na kafu al uleti mi neka obaveza i nisam stigaoNantess je napisao/la:Po nekim mojim saznanjima Hadzija je nas novi selektor 99%. Jest da je off od teme ali ima dodirnih tacaka itekako.

i ja imam istu info
Nezna kako moze neko da prica za Ibrakovica, pa frajer je doveo pojacanja koja drugi klubovi mogu samo sanjati. Uostalom ako lose radi, tu su Dino i Edis da ga otjeraju. Ali brate on je otjeran iz Celika i Veleza, pa vidimo gdje su sad ti klubovi jer im nije valjao. Bice pojacanja jos dobrih. Samo opusteno, klub nam je stabilan i nadajmo se samo najboljem jer ono sto je bilo prije 4 godine vise nikad biti nece. Sarajevo je stabilan klub i slijede nam samo uspjesi.
˝Viskocka publika je najbolja publika na svijetu, bolja od Horda ZlA, od Manijaka, od Milana. Doce cijela Evropa da Vas prati˝
˝Alija Braco Osmanovic˝
˝Viskocka publika je najbolja publika na svijetu, bolja od Horda ZlA, od Manijaka, od Milana. Doce cijela Evropa da Vas prati˝
˝Alija Braco Osmanovic˝
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- molotovljev
Znate vec da sam bez dlake na jeziku kada treba kritikovati ili pohvaliti nekoga od clanova Uprave,
strucnog staba i igraca FK Sarajevo... Kada je rijec o Ibrakovicu, iskreno za ovaj dosadasnji rad u FKS
mogu samo u pozitivnom kontekstu govoriti o njemu i smatram da je Abdulah vazna karika u nasem klubu.
Cak mi ne smetaju neke njegove boombasticne izjave... Tako to rade veliki klubovi. Da se ne lazemo, svima nama
prija kada cujemo da se veliki evropski klubovi dovode u vezu sa nama i kada cujemo da bi neki evropski igrac
mogao doci u nase Sarajevo... Da moze bolje, naravno da moze, no, postepeno... jedan je cilj
strucnog staba i igraca FK Sarajevo... Kada je rijec o Ibrakovicu, iskreno za ovaj dosadasnji rad u FKS
mogu samo u pozitivnom kontekstu govoriti o njemu i smatram da je Abdulah vazna karika u nasem klubu.
Cak mi ne smetaju neke njegove boombasticne izjave... Tako to rade veliki klubovi. Da se ne lazemo, svima nama
prija kada cujemo da se veliki evropski klubovi dovode u vezu sa nama i kada cujemo da bi neki evropski igrac
mogao doci u nase Sarajevo... Da moze bolje, naravno da moze, no, postepeno... jedan je cilj
F.K.SARAJEVO
"Imam ugovor još polusezonu. Želim ostati u Sarajevu još koju godinu da se afirmišem kao igrač. Potom ako bude ponuda, otišao bih u inostranstvo", izjavio je Radovac.
Ako ko mozda ne zna za ovo evo vas je brat objavio

Ako ko mozda ne zna za ovo evo vas je brat objavio

04.10.2009 !!
Ex1t je napisao/la:Grijesite u vezi Ibrakovica. Pare kakve vi mislite da mi imamo, jos uvjek nemamo.
2. Preko 200 mladih igraca sirom bih je testirano, te su neki dovedeni u akademiju i napokon imamo skauting sirom bih.

Pa mi reci sto zeljo koje kako vi kazete nema love , ima jaci omladinski pogon

Zato što mi nemam omladinski pogon ? 

pa upravo iz gore navedenog razloga, te činjenice da se priključilo dosta novih momaka Akademiji, koji se uglavnom prvi put vide, osim toga mi smo svojim juniorima sezonu "pojačali" učešćima na internacionalnim turnirima uporedo,Buba00 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa mi reci sto zeljo koje kako vi kazete nema love , ima jaci omladinski pogon![]()
kao priprema za nadolazeću Ligu Šampiona za Juniore...
vama i ostalim klubovima lige će biti premija dobiti Sarajevo i akademce Sarajeva,
nama će to biti pobjediti Inter,Milan, itd.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bing [Bot], TheNoblesMo i 33 gosta.