FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Miran nemoj da zovem Kodru da te izvaga
.
.
Sto neko rece produzenjem ugovora sa Radovcem bi nam bio najvece pojacanje.Po natpisima u novinama izgleda da bi mogao produziti.
Sta je sa maholom ni jedno novo ime.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta je sa maholom ni jedno novo ime.
@dandy sine ako pustim malog Lutvu, nayebo si.. ima da te yebe u mozak sa onim svojim R slovom..
@amy brate svakako da je produzenje ugovora sa Samirom veliko pojacanje i aBd obistinit ce se.. Ako je smrad i papak, a vjerujem da nije, onda ga na tribine poslat cijelu polusezonu i kHaj pHice
@amy brate svakako da je produzenje ugovora sa Samirom veliko pojacanje i aBd obistinit ce se.. Ako je smrad i papak, a vjerujem da nije, onda ga na tribine poslat cijelu polusezonu i kHaj pHice
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
http://****/clanak/4760/pacarad ... u-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
četiri hiljade cega sedmicno sunce ti kalajisano
pa sa fakultetom i dobrim poslom to za godinu zaradim sto on mjesecno... klinac, za dvije sedmice

četiri hiljade cega sedmicno sunce ti kalajisano

pa sa fakultetom i dobrim poslom to za godinu zaradim sto on mjesecno... klinac, za dvije sedmice

"Naravno, znamo da ne može dobiti toliko novca u BiH, kaže Pacarada."Benko je napisao/la:http://****/clanak/4760/pacarad ... u-sarajevo
četiri hiljade cega sedmicno sunce ti kalajisano![]()
pa sa fakultetom i dobrim poslom to za godinu zaradim sto on mjesecno... klinac, za dvije sedmice![]()
![]()
Ako se prepolovi ta plata sto je imao, to izadje oko 20 hiljada mjesecno. Sto znaci, mora biti 4 puta bolji od naseg najboljeg igraca da bi ga se isplatilo placati. Medjutim, kao sto se nedavno reklo, nije nase da pricamo o platama i cijenama, njega ce ionako placati Cardif, a to je njima minimalac bezbeli.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
topli obrokr3m1 je napisao/la:"Naravno, znamo da ne može dobiti toliko novca u BiH, kaže Pacarada."Benko je napisao/la:http://****/clanak/4760/pacarad ... u-sarajevo
četiri hiljade cega sedmicno sunce ti kalajisano![]()
pa sa fakultetom i dobrim poslom to za godinu zaradim sto on mjesecno... klinac, za dvije sedmice![]()
![]()
Ako se prepolovi ta plata sto je imao, to izadje oko 20 hiljada mjesecno. Sto znaci, mora biti 4 puta bolji od naseg najboljeg igraca da bi ga se isplatilo placati. Medjutim, kao sto se nedavno reklo, nije nase da pricamo o platama i cijenama, njega ce ionako placati Cardif, a to je njima minimalac bezbeli.

- Burberry46
- Kontakt:
Zato kad se vrati poslije pauze opet nece nikom dati loptu pa ce to nadoknaditi.Burberry46 je napisao/la:Stojcev: 7 dana nisam pipnuo loptu

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: FK Sarajevo
Mimo je odlučiohilmo je napisao/la:Ma ne crnjačim AllahamiSabinho je napisao/la:@hilmaga ne crnjaci me duse ti., samo kažem, svi novinski članci i neke Samirove objave na društvenim mrežama navode na zaključak da će produžiti, ali dok ne bude pisalo SLUŽBENO imamo pravo da sumnjamo.

Sarajevo ljubavi moja!
Kad smo vec kod Stojceva.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Moram ovo napisati jer sam danas saznao neke stvari, kakvog smo mi profesionalca dobili odabravsi na konkursu Ibrakovica, pa to je strasno. Za nekih mjesec ce vam svima biti jasno zasto sam ovo sad rekao. Hvala Bogu pa se kod nas na funkcije ne dovode ljudi radi rodbinskih veza nego radi svojih kvaliteta.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Aragon je napisao/la:Moram ovo napisati jer sam danas saznao neke stvari, kakvog smo mi profesionalca dobili odabravsi na konkursu Ibrakovica, pa to je strasno. Za nekih mjesec ce vam svima biti jasno zasto sam ovo sad rekao. Hvala Bogu pa se kod nas na funkcije ne dovode ljudi radi rodbinskih veza nego radi svojih kvaliteta.

Lijep period je pred namaAragon je napisao/la:Moram ovo napisati jer sam danas saznao neke stvari, kakvog smo mi profesionalca dobili odabravsi na konkursu Ibrakovica, pa to je strasno. Za nekih mjesec ce vam svima biti jasno zasto sam ovo sad rekao. Hvala Bogu pa se kod nas na funkcije ne dovode ljudi radi rodbinskih veza nego radi svojih kvaliteta.

Dini-Ibrakovic-Kodro. Sa njima definitivno nema zime za nas klub. Nevjerovatno kakva tri sposoban i casna covjeka rade u nasem klubu u istom trenutku. Jedva cekam 2016., 2017. godinu da Sarajevo bude ono sto su ova tri gospodiba zamislila. Da li neko sumnja da to nece i ostvariti?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Zelja mi je da u Evropi dobijemo Mersin i da ih izbacimo, jer je i vise nego jasno da ce imati pravo nastupa ako izbore Europu 

Cim si tako optimistican mora da se saznalo nesto veliko! Valja nama ostalim cekat sad strpljivo sve info.Aragon je napisao/la:Moram ovo napisati jer sam danas saznao neke stvari, kakvog smo mi profesionalca dobili odabravsi na konkursu Ibrakovica, pa to je strasno. Za nekih mjesec ce vam svima biti jasno zasto sam ovo sad rekao. Hvala Bogu pa se kod nas na funkcije ne dovode ljudi radi rodbinskih veza nego radi svojih kvaliteta.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma kakav Veseli...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- egocentrik
- Kontakt:
Ja sumnjam u ibrakovica, ne budite slijepi. Crna rupa u nasoj upravi, ne obracate previse paznju na njegove administrativne zadatke. Lako je raditi njegov posao kad ima dovoljno novca i veliko ime s kojim raspolaze, mislim na ime kluba naravno. Germain Kouadio, Petrovic, Mitreski i jos nekolicina igraca koji su tu samo na spisku. Nisu sve info za javni forum, ako neko zeli da sazna vise nek se javi na PP.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Previse ga raja dize, meni se ne svidja nikako, mutan je ko Miljacka.egocentrik je napisao/la:Ja sumnjam u ibrakovica, ne budite slijepi. Crna rupa u nasoj upravi, ne obracate previse paznju na njegove administrativne zadatke. Lako je raditi njegov posao kad ima dovoljno novca i veliko ime s kojim raspolaze, mislim na ime kluba naravno. Germain Kouadio, Petrovic, Mitreski i jos nekolicina igraca koji su tu samo na spisku. Nisu sve info za javni forum, ako neko zeli da sazna vise nek se javi na PP.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA