giroud je to napravio

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
shnjim je napisao/la:f1 duel, vn španjolske 14:00
Massa - Sainz 1 @ 2.15
PSK
Raikkonen 1. - 3. @4
PSK
TrueStrength je napisao/la:Vozdra raja. Kako fercera kreiranje internet računa na kladionici 'Zmajevi'? Vidim da se ne može registrovati preko stranice, a po onome što sam čitao tako je prije bilo.
Ma ne radi online klađenje već mjesec možda i dva. Kad god ih pitaš kada će biti, ne odgovaraju gmizavci.TrueStrength je napisao/la:TrueStrength je napisao/la:Vozdra raja. Kako fercera kreiranje internet računa na kladionici 'Zmajevi'? Vidim da se ne može registrovati preko stranice, a po onome što sam čitao tako je prije bilo.
Stoka.SPY je napisao/la:Ma ne radi online klađenje već mjesec možda i dva. Kad god ih pitaš kada će biti, ne odgovaraju gmizavci.
Dal' su ovo prokockali wariorsiSPY je napisao/la:Ma ne radi online klađenje već mjesec možda i dva. Kad god ih pitaš kada će biti, ne odgovaraju gmizavci.TrueStrength je napisao/la:TrueStrength je napisao/la:Vozdra raja. Kako fercera kreiranje internet računa na kladionici 'Zmajevi'? Vidim da se ne može registrovati preko stranice, a po onome što sam čitao tako je prije bilo.
Ja napadam sa ovim večeras..![]()
Sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.