AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JavierPortillo
- Kontakt:
Re: AC Milan
E momci, znam da ste prije utakmica imali problema sa armijom povrijedjenih igraca pa me sada zanima tko bi mogao biti spreman za uzvrat od istih?
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Moj Binho
kako ces ono masiti
Sve u svemu odlicna tekma dobro smo igrali,steta sto nismo zabili one sanse.ali hajde dobro je takticki smo dobro odigrali nismo im dozvolili da se razmasu previse drzali su loptu(a protiv koga je ne drze).
Sve u svemu ja sam zadovoljan
Direktor(Seedorf) i Ambro odlicni.
Boateng je slabo odigrao Urby ga zamijenio jos gori
Nocerino-pa majstore punim je zategni nek ide preko tribine gdje je vracas nazad majku mu
Bonera-povlacim sve sto sam ga blatio kako igra u Milanu.svaka cast majstore.
Nesta-ovaj covjek se ne smije komentarisati nikad prije utakmice mu daj najacu mogucu ocjenu i zavrsio si,nije dzaba Ancellotti rekao da je fudbalski hirurg.
Bravo Ragazzi!!!!
E Andiamooooooooo!
Sljedeca stanica Catania.
Forza Milan!!!

Sve u svemu odlicna tekma dobro smo igrali,steta sto nismo zabili one sanse.ali hajde dobro je takticki smo dobro odigrali nismo im dozvolili da se razmasu previse drzali su loptu(a protiv koga je ne drze).
Sve u svemu ja sam zadovoljan
Direktor(Seedorf) i Ambro odlicni.
Boateng je slabo odigrao Urby ga zamijenio jos gori
Nocerino-pa majstore punim je zategni nek ide preko tribine gdje je vracas nazad majku mu
Bonera-povlacim sve sto sam ga blatio kako igra u Milanu.svaka cast majstore.
Nesta-ovaj covjek se ne smije komentarisati nikad prije utakmice mu daj najacu mogucu ocjenu i zavrsio si,nije dzaba Ancellotti rekao da je fudbalski hirurg.
Bravo Ragazzi!!!!
E Andiamooooooooo!
Sljedeca stanica Catania.
Forza Milan!!!
van Bommel a najvise fali Pato, takodjer Silva min 3 sedmice :SJavierPortillo je napisao/la:E momci, znam da ste prije utakmica imali problema sa armijom povrijedjenih igraca pa me sada zanima tko bi mogao biti spreman za uzvrat od istih?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedan podatak koji ide u vasu korist
After 0-0 away in 1st leg, Barcelona went through in 5 of 8 European ties. Milan went through 3 of 3 after 0-0 at home

After 0-0 away in 1st leg, Barcelona went through in 5 of 8 European ties. Milan went through 3 of 3 after 0-0 at home

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
uvijek ima i onih kvazistrucnja sto ce se zaliti na barcina valjanja, a ne znam sta su gledali, valjali su se kad su dobili kopacku u zubalo ko sergio ili kad su bili ostriji startovi, nikakvih glumatanja nije bilo, igralo se posteno, vidjeli ste kako se messi i nesta fino paze nakon sto je nesta nekoliko puta oborio messija, a i messi kad je njega jednom zakacio, uvijek su dizali jedan drugoga i sve je bilo u duhu borbe i fair playa, zato djecice draga ne laprdajte o glumama i valjanju
a glupa je i sad neka prica da je nesta stavio messija u dzep, messi je igrao skroz povuceno inajmanje ga je nesta i cuvao, pravio je mesi itekako probleme vasoj odbrani, ne zaboravite koliko puta su prolazili oni pasovi kroz sedam ljudi u odbrani, xavi i iniesta jesu podbacili, ali i kao takvi su opet drzali sredinu terena i u tom dijelu nadigrali igrace milana koji su cesto bili satjerani u sesnaesterac
glupo je i pricati da je moglo biti 2 0 za milan, jest ako brojis samo milanove prilike, al imala je i barca prilika za 3-4 gola, samo zavrsnica nije bila na nivou
sve su to glupe price, milanu treba odati priznanje na velikoj borbi i to sto nisu igrali prljavo, nerijesen rezultat je i najrealniji, mogli su i jedni i drugi dati gol, tto je najobjektivnija analiza utakmice, a sve drugo je ubleha
ako treba koga izdvojiti u milanu onda je to kompletna odbrana i golman, nekoliko puta jesu bili izigrani, al odlicno su se branili, mnogi su pokusavali i vece i jace bunkere pa nisu, milan jest igro defanzivno, al nije to bunker neki bio,
tako je ta odbrana milana i golman najzasluznij za lijep rezultat milana, al ima tu i zasluge rezervisane i nekonkretne igre barcelone, ipak je barca igrala malo pod rucnom, u revansu ce to biti sigurno puno kvalitetniji i vidjet cemo hoce li milan moci odoliti, ako odolite, kapa do poda, ako i ne, pokazali ste se bolje triput od reala, uniteda, arsenala, i mnogih drugih ekipa
a glupa je i sad neka prica da je nesta stavio messija u dzep, messi je igrao skroz povuceno inajmanje ga je nesta i cuvao, pravio je mesi itekako probleme vasoj odbrani, ne zaboravite koliko puta su prolazili oni pasovi kroz sedam ljudi u odbrani, xavi i iniesta jesu podbacili, ali i kao takvi su opet drzali sredinu terena i u tom dijelu nadigrali igrace milana koji su cesto bili satjerani u sesnaesterac
glupo je i pricati da je moglo biti 2 0 za milan, jest ako brojis samo milanove prilike, al imala je i barca prilika za 3-4 gola, samo zavrsnica nije bila na nivou
sve su to glupe price, milanu treba odati priznanje na velikoj borbi i to sto nisu igrali prljavo, nerijesen rezultat je i najrealniji, mogli su i jedni i drugi dati gol, tto je najobjektivnija analiza utakmice, a sve drugo je ubleha
ako treba koga izdvojiti u milanu onda je to kompletna odbrana i golman, nekoliko puta jesu bili izigrani, al odlicno su se branili, mnogi su pokusavali i vece i jace bunkere pa nisu, milan jest igro defanzivno, al nije to bunker neki bio,
tako je ta odbrana milana i golman najzasluznij za lijep rezultat milana, al ima tu i zasluge rezervisane i nekonkretne igre barcelone, ipak je barca igrala malo pod rucnom, u revansu ce to biti sigurno puno kvalitetniji i vidjet cemo hoce li milan moci odoliti, ako odolite, kapa do poda, ako i ne, pokazali ste se bolje triput od reala, uniteda, arsenala, i mnogih drugih ekipa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- anton 1983
- Kontakt:
Svaka ćast milanu, da je bilo više sreće gledao bih bolju utakmicu!
Svi sućevi previdi su mi jasTni, al mi nikako nije jasTno kako sudac nije sudio penal na Puyolu kada je Puyol glavom pucao pored vratnice. takvo potezanje za dres se rijetko viđa, a sudac je drito stajo pored njih i blejo u njih...Ak mi to neko objasTni, dobije kunu!

Svi sućevi previdi su mi jasTni, al mi nikako nije jasTno kako sudac nije sudio penal na Puyolu kada je Puyol glavom pucao pored vratnice. takvo potezanje za dres se rijetko viđa, a sudac je drito stajo pored njih i blejo u njih...Ak mi to neko objasTni, dobije kunu!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Danas pričam s jaranima i govorim im kako će Milan odigrati defanzivno na San Siru , baš tako je i bilo. Uspijeli su sačuvati mrežu , sad su puni samopouzdanja , psihički su rasterećeni , dok , u Barceloni će Allegri vjerovatno ponoviti večerašnju utakmicu , s tim da će Faraon početi od prve minute , jer je pokazao više nego Robinho. I igrat će , vjerovatno na kontra napade , čekati svoju priliku , zabit gol i odigrati bunker do kraja. Ako ipak , Barca prva da gol , onda je gotovo , čestitati Barci na prolazu
Pozitivno me iznenadila partija Seerdofa , imao je par lijepih poteza , ipak nije igrao dosta dugo tako da je imao snage

Pozitivno me iznenadila partija Seerdofa , imao je par lijepih poteza , ipak nije igrao dosta dugo tako da je imao snage

Sloboda Tuzla !!!
1:1 na Camp Nou, i dosta
Milan odigrao pametno, jedino kako se moglo protiv priznat cete kvalitetnije ekipe. Nadam se boljoj utakmici u Kataloniji, neka bolji prođe.
Don't hate what you don't understand.
zasto mi se obrisa post ?
nije mi jasno sto ne koristi maxi-a, po meni je bolji od saravia a robinjo je ionako svijet za sebe...
nije mi jasno sto ne koristi maxi-a, po meni je bolji od saravia a robinjo je ionako svijet za sebe...
ja kad sam prije par dana rekao da ce seddorf biti glavni na terenu i da milanu nije potrebna trka s barcom ni brzi igraci ako on stane naloptu mnogi su me pljuvali, ali vidjeli smo sedorfa i u napadu i u veznom i u odbrani. lik je gormada... alves se nekoliko puta odbio ko od stranica od kamiona i posle ni da mu pridje. svaka cast majstore..... cekam gol milana na nou campu i to bi bilo to. a itekako ga moremo dati pored ibre robinha sharavija i maxsija kkao da ne.... tu je i boa koji ubija jos je nedovoljno oporavljen al vidili smo sta radi pujolu....... pa nocerino pobogu brate de se malo skontaj, il pucaj il dodaji kako treba. nema dalje... jedini on podbacioo..... emanuelson tek ceka svoje da nadodje.....bonera kidam ti kapu nikad te nisam gotivio. ali od veceras to zasluzujes...... igrao je extra... mexses pozitivno me iznenadio.... antonini ma najbolji na terenu...... ambrosini.... koji sam mislio da ce biti najgori... solidno odirgaoo.. abiati car ko i uvje,..... idemo dalje forza milan
Some of us only see in red and black Forza Milan
1995 sam imao 15 godina i gledao Seedorfa kako igra u vrhunskoj formi danas nakoj 17 godina ga gledam na istom nivou!! veliki dingospo
[quote="pesmaster"]Danas pričam s jaranima i govorim im kako će Milan odigrati defanzivno na San Siru , baš tako je i bilo.
Dobar si prognozer poslije utakmice
Dobar si prognozer poslije utakmice

- Centre forward
- Kontakt:
Barca je u ovom momentu najjaci klub na svijetu ali najveci nikako.Od svih ekipa na Dunjaluku mislim da se samo Milan sa njima moze nositi.Bilo koja ekipa bi vcr primila par komada al' ovako sve je otvoreno i Milanu dajem velike sanse.Maa zabit ce ga Ibrahim
.Sretno Rossoneri i vidimo se u Munchenu 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Svaka cast vasoj dobro odigranoj utakmici, a onda svaka cast objema ekipama na ovome nocas. Stvarno se vidi snaga na obje strane. Zao mi je sto ce jedna od ove dvije velike ekipe morat out nakon utorka. Steta sto vam "zdrijeb" i vruce kuglice nisu "izvukli" Apoel i slicne "gigant CSK" ekipe. Ovako gledacemo bar jos jednu veliku utakmicu....
Svaka cast........
Svaka cast........
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Iako sam pratio Bayernovu utakmicu, po malo sam bacao pogled na utakmicu Milan-Barca, pa tako kroz to a i na pregled nakon utakmice mogu reći da je Milan imao sjajnu postavku igre, barem je defanzivno sve dobro odradio.
Naravno Alegri je htio dobro pozada stajat i onda da ga možda još zabiju, bilo je i za tako nešto prilika, posebno ona Robinhova na početku, pa poslije Zlatan, al et do gola se Milanu nije dalo....
Ipak za respekt je odigrat ovako protiv Barce i ne primit gol....Šanse još za Milan postoje, a Barca je i dalje favorit naravno, al sve je otvoreno, veliko uzbuđenje je u utorak pred nama
Naravno Alegri je htio dobro pozada stajat i onda da ga možda još zabiju, bilo je i za tako nešto prilika, posebno ona Robinhova na početku, pa poslije Zlatan, al et do gola se Milanu nije dalo....
Ipak za respekt je odigrat ovako protiv Barce i ne primit gol....Šanse još za Milan postoje, a Barca je i dalje favorit naravno, al sve je otvoreno, veliko uzbuđenje je u utorak pred nama

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Iako nije zabio gol , po meni sto sam vidio Zlatan je prestrasno odigrao , napravio je 2 3 ciste sanse za Robinha , Emanuelsona i Nocherina jednom ..
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma direktor je institucija ,jos iz dana is Sampe ga se sjecam nezaustavljiv bio,nama prvenstveno treba zamjena za njega kad malo bolje skontas....meskalin je napisao/la:1995 sam imao 15 godina i gledao Seedorfa kako igra u vrhunskoj formi danas nakoj 17 godina ga gledam na istom nivou!! veliki dingospo
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa Nestom ?????
Ako bude igrao onaj Mesbah , možete se pozdraviti sa LP
Nesta, Sedorf , Bonera sjajne partije večeras
Ako bude igrao onaj Mesbah , možete se pozdraviti sa LP

Nesta, Sedorf , Bonera sjajne partije večeras

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
s obzirom na sve ja sam zadovoljan, kući odigrati protiv jake barce 0-0 u ovoj fazi takmičenja je super. u gostima ako milan postigne gol barca mora dati 2. sve je još otvoreno mada ja mislim da je barca favorit. svi su odigrali odlično, jedino su napadači zakazali sa onih par odičnih šansi i možda nocerino je odigrao ispod nivoa. nesta je doktor fudbala i to je pokazao još jednom. 36 godina ima a onako igra, zadnji veliki stoper koji još aktivno igra, nažalost. NESTU ZA NOVOG REISA! nadam se da nije ozbiljna povreda i da će biti uskoro spreman. seedorf je kao što sam najavljivao imao milion ovakvih utakmica u karijeri i njemu ovo dođe ko dobar kondicioni trening! kako se odbijaju igrači od ove gromade to je strašno! to je čovjek samo za velike utakmice i kad igra ovako važne utakmice upali CL mod i hara dok u seriji a nema motiva s obzirom koliko je puta ligu prvaka osvajao. kako samo ibri podvali onu loptu, podsjetilo me na allianz arenu i ona asistenciju za pippa... bonera, šta reći igra fenomenalno. ne vjerujem da je to onaj isti igrač od prošle sezone kojeg je di natale silovao na san siru u onom ludom remiju 4-4. antonini? pa ni maldini se ne bi posramio njegove predstave, doduše kad bi igrao u 41.
mexes također odličan! ibra je bio odličan, stvorio je nekoliko dobrih šansi i generalno 1 na 1 niko mu ništa nije mogao.
nešto kontam koliko bi raspoloženi muntari svojom trkom valjao milanu protiv jakog veznog reda barce mada mislim da bi polomio nekog kako igra
barca je imala posjed ali se milan dobro branio. vidi se koliko je barca jaka i kako brze i tehnički potkovane igrače ima. ne treba se zanositi, barca je i dalje veliki favorit. oni kući na nou campu svakom timu na planeti mogu hladno utrpati 3 komada kad su iole raspoloženiji ali treba ići hrabro kao danas pa šta bude! također navijači i koreografija su bili fenomenalni, ono samo milan u italiji može. sudija je bio ok, nije bilo navlačenja ni jednom timu i nije imao previše posla jer su oba tima igrali korektnu igru. mada je bilo možda 2 situacije gdje sam mislio da će svirati penal za barcu. sve u svemu dobar rezultati, kući 0-0 nikad nije bio loš rezultat. sad se treba okrenuti teškom gostovanju protiv catanie i nastavku dobrog niza gdje su 3 boda prioritet. forza milan!

mexes također odličan! ibra je bio odličan, stvorio je nekoliko dobrih šansi i generalno 1 na 1 niko mu ništa nije mogao.
nešto kontam koliko bi raspoloženi muntari svojom trkom valjao milanu protiv jakog veznog reda barce mada mislim da bi polomio nekog kako igra

barca je imala posjed ali se milan dobro branio. vidi se koliko je barca jaka i kako brze i tehnički potkovane igrače ima. ne treba se zanositi, barca je i dalje veliki favorit. oni kući na nou campu svakom timu na planeti mogu hladno utrpati 3 komada kad su iole raspoloženiji ali treba ići hrabro kao danas pa šta bude! također navijači i koreografija su bili fenomenalni, ono samo milan u italiji može. sudija je bio ok, nije bilo navlačenja ni jednom timu i nije imao previše posla jer su oba tima igrali korektnu igru. mada je bilo možda 2 situacije gdje sam mislio da će svirati penal za barcu. sve u svemu dobar rezultati, kući 0-0 nikad nije bio loš rezultat. sad se treba okrenuti teškom gostovanju protiv catanie i nastavku dobrog niza gdje su 3 boda prioritet. forza milan!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.