ovo su bila dobra stara vremenaemir_dj je napisao/la:
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ne treba puno da ovako bude ponovo....emir_dj je napisao/la:
nasem svijetu treba jedno 8 pobjeda u nizu i eto ihmoranjak je napisao/la:ne treba puno da ovako bude ponovo....emir_dj je napisao/la:

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vi ako nemozete napunit ovu cijelu malu tribinu onda nemojte da krivite upravu i igrace zvijezde za lose rezultate..u 2 utkamice gradine sam vidio koliko publika znaci u premijer ligi,cim publika na noge ustane ,napravi neke dernjacu igraci se dignu i vrse pritasak..svako dobro nadam se da ce zvijezda da zgazi zelju,puno su se digli sarajevski klubovi..
MOdric..MOdric..MOdric..
nije problem napuniti malu ...problem je naupuniti veliku tribinu ...a kod nas je davno prosla euforija kada je se punila banja...Luka je napisao/la:Vi ako nemozete napunit ovu cijelu malu tribinu onda nemojte da krivite upravu i igrace zvijezde za lose rezultate..u 2 utkamice gradine sam vidio koliko publika znaci u premijer ligi,cim publika na noge ustane ,napravi neke dernjacu igraci se dignu i vrse pritasak..svako dobro nadam se da ce zvijezda da zgazi zelju,puno su se digli sarajevski klubovi..
ma bice svijeta to je sigurno ali ne vise od 2000.zvijezda ce imati dobru podrsku u subotu i sve ce zavisiti od zalaganja na terenu.ako ne budu izgarali u subotu neznam kada ce. vrhunski protivnik nikad gori pogled na tabelu znaci od prve minute jako cvrsto odlucno i sta dragi bog dadne.zeljo nije nepobjediv nadam se da imamo snage vratiti se poslije dva poraza
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pocetak ovog clanka sve govor, kakav raspored zvijezda ima.... po meni ovo gotov nisu kiksevi samo sto je u banja luci velik poraz i to boli..... a vece je kikseve napravio Olimpic, u dvije lagane utakmice prosuli su 4 bodabondich je napisao/la:Zvijezda loše otvorila sezonu
Halilović: Moramo se sabrati i ispraviti greške
Ako je ikome pripala uloga "žrtve", odnosno kluba koji će imati najteži raspored na početku sezone, onda je to sigurno Zvijezdi iz Gradačca.
Zvijezda u prvih pet utakmica ima tri teška gostovanja, a dvije, možemo slobodno kazati, još teže "domaće zadaće". Puleni trenera Zorana Kuntića dva gostovanja već su obavili, no daleko od očekivanog. Upisani su porazi protiv Borca i GOŠK-a...
"Istina da je to za nas jako loš start, ali ne mora značiti da će sezona otići u pogrešnom pravcu. Na nama je sve, sada se moramo sabrati, ispraviti sve ove greške što smo imali u prve dvije utakmice i da jednostavno igramo. Nema se tu šta drugo raditi. Ko je kriv? Krivi smo svi za loše igre i poraze, nema izdvajanja", kazao je Zvijezdin nogometaš Almir Halilović za SportSport.ba, kratko se osvrnuvši na subotnji 1:0 poraz u Gabeli.
"Nije nam namjera da se 'vadimo' na suđenje, ali u Gabeli je doista bilo loše suđenje. Domaćinu se pomoglo. Ovakvo suđenje ne vodi naš nogomet ka dobrom".
Prva domaća utakmica donosi jako težak zadatak i veliki izazov. U Gradačac stiže osvajač duple krune iz prošle sezone...
"Moramo dati sve od sebe da odigramo što bolje, prvo radi samih nas, a normalno i radi navijača i cijelog grada. Moramo se odužiti ljudima koji dođu što boljom igrom i, iskreno se nadam, pobjedom Svi znamo ko je naš sljedeći protivnik i bit će jako, jako teško. No, Željezničar nije nepobjediv, nije u formi kao prošle sezone i vidimo svoju šansu da upišemo prve bodove", dodao je Halilović.
Nakon utakmice sa Željezničarom, Zvijezda gostuje u Bijeljini kod Radnika, pa dočekuje mostarski Zrinjski. Zanimljivo, sve te utakmice izravno će prenositi BHT1.
sa ekipom se nesto desava i to sto se desava je pitanje vremena kada ce proc,lose,lose posve lose su odigali ove dvije utakmice to se desava svima pa i nama,vjerujem da zvijezda moze puno bolje i tako ce i bit sabur ljudi tek je prvenstvo pocelo...ha ya
u subotu svi na banju jer to ce nasim igracima itekako trebat
bondich je napisao/la:sa ekipom se nesto desava i to sto se desava je pitanje vremena kada ce proc,lose,lose posve lose su odigali ove dvije utakmice to se desava svima pa i nama,vjerujem da zvijezda moze puno bolje i tako ce i bit sabur ljudi tek je prvenstvo pocelo...ha ya

ajmo se dići iz ove letargije i pomoći igračima u subotu...znali smo napraviti paklenu atmosferu,nismo valjda to zaboravili? ja s klincima idem među rd znači da navijamo ne da grickamo košpe i sjedimo...pozivam sve da se pridruže treba to i ekipa vjerujte nije ni njima lako,nije ni nama bas svejedno za ove rezultate al idemo se skupiti zajedno smo jači...
ZVIJEZDA

potpis10doro10 je napisao/la:ajmo se dići iz ove letargije i pomoći igračima u subotu...znali smo napraviti paklenu atmosferu,nismo valjda to zaboravili? ja s klincima idem među rd znači da navijamo ne da grickamo košpe i sjedimo...pozivam sve da se pridruže treba to i ekipa vjerujte nije ni njima lako,nije ni nama bas svejedno za ove rezultate al idemo se skupiti zajedno smo jači...ZVIJEZDA

imam ideju ajde da uradimo ove plakate i polijepimo po gradu i okolini da malo reanimiramo narod...emir_dj je napisao/la:
i ova je super da napravimo ove dvije kombinacije...ja se pobrinem oko štampe vi to podijelite i u četvrtak lijepimo...ko je za srijeda u 9h na stadionu da odradimo to,treba i Fatka i Edu i Tulija zovnutiemir_dj je napisao/la:bondich je napisao/la:sa ekipom se nesto desava i to sto se desava je pitanje vremena kada ce proc,lose,lose posve lose su odigali ove dvije utakmice to se desava svima pa i nama,vjerujem da zvijezda moze puno bolje i tako ce i bit sabur ljudi tek je prvenstvo pocelo...ha ya
jel ima i sada organizacija medju rd,bilo bi lijepo da fatko sta napise o tome10doro10 je napisao/la:imam ideju ajde da uradimo ove plakate i polijepimo po gradu i okolini da malo reanimiramo narod...emir_dj je napisao/la:
ja sam pobjegao u srajevo ali na teku dolazim... ako ce se raditi plakati mogu poslat brata i prijatelja po to da se to malo razglasi
ewo ja mogu po mionici poliepit plakate i sire neka mi jave na pp pa se dogovorimo..ha yaemir_dj je napisao/la:ja sam pobjegao u srajevo ali na teku dolazim... ako ce se raditi plakati mogu poslat brata i prijatelja po to da se to malo razglasi
ja mogu preko djece poslati da se polijepe svugdje...evo emir neka napravi idejno rješenje za plakat...
bilo bi lijepo da stadion bude dobro popunjen,fatko je trebao malo bar plakatima pozvati sto vise navijaca da dodu navijati.i ja cu se pridruziti navijacima a vjerujem da ce mnogi na taj nacin pomoci klubu..utakmica traje 90 minuta i treba navijati cijelu utakmicu...pokazimo i nasim igracima da volimo svoj klub i grad i zato neka dobro natope dres znojem.VOLIM TE ZVIJEZDO
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zvijezdi će bit podrška potrebna protiv Želje više nego ikad jer ova dva poraza moraju unijet nervozu u svlačionicu. Čujem da je atmosfera narušena ali vi navijači bi trebali da ih protiv Želje podržite posebno ako ne krene kako treba.Treba bit svjestan da je bod protiv Želje ko pobjeda.Raspored kažu nije bitan mada ja mislim da je itekako bitan jer ako se izgubi od Želje onda će stvarno bit zeznuto dalje radit.Ekipa izgubi samopouzdanje.Ne treba se sad obazirat na Hamzića i Đelmića jer oni su bili i prošli.Zna li neko je li istina da je trener golmana Smajić dobio otkaz ili je to neka patka?astra1922 je napisao/la:bilo bi lijepo da stadion bude dobro popunjen,fatko je trebao malo bar plakatima pozvati sto vise navijaca da dodu navijati.i ja cu se pridruziti navijacima a vjerujem da ce mnogi na taj nacin pomoci klubu..utakmica traje 90 minuta i treba navijati cijelu utakmicu...pokazimo i nasim igracima da volimo svoj klub i grad i zato neka dobro natope dres znojem.VOLIM TE ZVIJEZDO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.