Safet Sušić - Pape

GunnerS
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la GunnerS » 13 okt 2011, 13:28

Rizah je napisao/la:Španija - Francuska
Turska - Rumunija
Belgija - Bjelorusija
Vi sad gledajte koja je grupa bila jača.
Protiv Španije dva puta popušili, protiv Turske popušili i nerješeno i Belgiju dobili dva puta to ti je ovako po bodovima

Španija - Francuska 0:1
Turska - Rumunija 1:3
Belgija - Bjelorusija 6:6

Hajmo dalje ?! Ko je bolji ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 okt 2011, 13:31

Gunners, ti hoćeš da kažeš da je teža grupa Francuska, Rumunija, Bjelorusija, Albanija i Lux od Španije, Turske, Belgije, Estonije i Armenije? :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2011, 13:32

Rizah je napisao/la:Španija - Francuska
Turska - Rumunija
Belgija - Bjelorusija
Vi sad gledajte koja je grupa bila jača.
joj frajera, nije stvar koja je grupa bila jaca vec kakav je pristup igraca, a da se razumijemo i turska i spanija su nas nadigrali u obje utakmice.
Ne mogu da shvatim zar je bitno ko je bolji ciro ili pape, vi koji mislite da je bolji ciro vi cete svim srcem navijati da mi popusimo od portugala, kako bi mogli ovdje napisat "ET STA SAM JA REKAO "

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 okt 2011, 13:34

Slana krv, malo prelistaj ovu temu od početka i vidjećeš da smo Hariship i ja od samog početka branili Papeta. Nemoj bubati bespotrebno.
Ovaj gore moj post, između redova čitaj, Pape će prolaskom na EP dokazati da je bolji ;)
Onda ćemo ovu temu zaključati.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 okt 2011, 13:35

Rizah je napisao/la:Gunners, ti hoćeš da kažeš da je teža grupa Francuska, Rumunija, Bjelorusija, Albanija i Lux od Španije, Turske, Belgije, Estonije i Armenije? :lol:
Nisi mi odgovorio koliko je bodova ovdje koliko ondje osvojeno ?! Ko je sad bolji ?! Nije lošija sigurno. Zbog čega je bolja ta, zato što je "je bat ćemo im mater sine" vodio tada repku i prodo utakmicu protiv Turske ?! zaradio lovu i pobjego ma mu mu hebem usta...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2011, 13:36

Dobro mozda nisi ti, ali ima ovdje par bolida koji se nasladuju nasim porazima(losim potezima)

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 13 okt 2011, 13:42

Ma ako (kad) prođemo Portugal naći će se neko da kaže ovakav Portugal bi i Ćiro prošao.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 okt 2011, 18:19

Evo da postavim i ovdje

http://www.zonalmarking.net/2011/10/12/ ... e-late-on/" onclick="window.open(this.href);return false;

To je analiza utakmice u Parizu.Pise kako je Pape napravio dobru taktiku i slozio ekipu.

Mozda je i Osim dao koji savjet, sjedili su on i Pape do 4 ujutru na okupljanju :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 19:14

calcio je napisao/la:Evo da postavim i ovdje

http://www.zonalmarking.net/2011/10/12/ ... e-late-on/" onclick="window.open(this.href);return false;

To je analiza utakmice u Parizu.Pise kako je Pape napravio dobru taktiku i slozio ekipu.

Mozda je i Osim dao koji savjet, sjedili su on i Pape do 4 ujutru na okupljanju :D
Pa ovaj sistem taktike ti je bio i u Bjelorusiji,tad nisu sjedili do 4 ujutro. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 okt 2011, 19:29

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:Evo da postavim i ovdje

Pa ovaj sistem taktike ti je bio i u Bjelorusiji,tad nisu sjedili do 4 ujutro. ;)
Hehe mozda. Nisam to napisao da bih umanjio Susicev znacaj. Ali i Osim je veliki strucnjak, on je kao enciklopedija fudbala, meni bi bilo drago da iskoristimo i to njegovo znanje.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 19:45

Uopšte je nebitno da li je Sušić sam došao tobe ili je sastavio konzorcij od 74 stručnjaka, bitno je da nam se igra, formacija i taktika značajno poboljšali. Ali, lijepo je primjetiti kako se Osim i Sušić slažu, lijepo je imati jednog takvog autoriteta uz sebe pa makar. Kad se sjetim prošlih vremena i troglavog aždahe, od kojih niko nije znao ni osnovna fudbalska pravila, toplo mi oko srca.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 13 okt 2011, 19:48

mah ljudi kad igrač vidi Ivicu Osima samo može skočiti adrenalin a kada vidis Ušanovića il ove ostale lopove samo te može spustiti ...

i da je imao uticaja na taktiku to je bilo malo i ne bi sebi Osim to dopustio da se mješa toliko u to ko u smislu "to moraš odigrati" ... ako ga je Pape pitao onda je ovaj sigurno i odgovorio i bilo je u vidu savjeta na osnovu njegovog iskustva što nije def. loše

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 okt 2011, 19:52

NoName je napisao/la:Uopšte je nebitno da li je Sušić sam došao tobe ili je sastavio konzorcij od 74 stručnjaka, bitno je da nam se igra, formacija i taktika značajno poboljšali. Ali, lijepo je primjetiti kako se Osim i Sušić slažu, lijepo je imati jednog takvog autoriteta uz sebe pa makar. Kad se sjetim prošlih vremena i troglavog aždahe, od kojih niko nije znao ni osnovna fudbalska pravila, toplo mi oko srca.
Prije nam je Ahmet Pasalic sjedio na klupi pored selektora. Covjek koji je tek u 40 i nekoj otkrio da postoji sport koji se zove fudbal... Pa onda Uske i ekipa... :(
Sada imamo Susica i strucni stab sastavljen od bivsih igraca, a i Osim je tu.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 okt 2011, 20:14

Naci ce Pape rjesenje..al nece sigurno na forumu 8-)
Unica grande amore

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 20:28

AllAbout je napisao/la:Naci ce Pape rjesenje..al nece sigurno na forumu 8-)
Protiv Franca je postavio moju formaciju. :P :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2011, 20:32

Principatus je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:Naci ce Pape rjesenje..al nece sigurno na forumu 8-)
Protiv Franca je postavio moju formaciju. :P :lol:
Onu koju smo ti i ja do ranih jutarnji sati pisali. Uz čašicu fine bosanske rake. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 20:54

Yes, jes bas tu. Sa suhim mesom i sudzukom formacije postavljali. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 23:11

iako Pape ne uspije u svom naumu da nas odvede na Euro2012 vjerujem da ce dobiti podrsku od pravih navijaca jer je to zasluzio.
15.10 - 15.06 ...

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 13 okt 2011, 23:26

Neka stavi Hasagica opet, Maletica na bek, jer treba nam jedan Srbin, a izmjene nek izvrsi do 40 minute. Kad Misimovic osjeti umor nek' ga ne vadi, samo izbaci Medunjanina, jer u slucaju da Misketa zamjeni moze osjetiti rafal kao protiv Bjelorusije.
Ako kojim slucajem izgubimo, nije smak svijeta, svalit cemo sve na sudije, Platinija , nismo imali srece...kao i uvijek do sada!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2011, 23:31

Bjelasnica je napisao/la:Neka stavi Hasagica opet, Maletica na bek, jer treba nam jedan Srbin, a izmjene nek izvrsi do 40 minute. Kad Misimovic osjeti umor nek' ga ne vadi, samo izbaci Medunjanina, jer u slucaju da Misketa zamjeni moze osjetiti rafal kao protiv Bjelorusije.
Ako kojim slucajem izgubimo, nije smak svijeta, svalit cemo sve na sudije, Platinija , nismo imali srece...kao i uvijek do sada!
Jah i......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.