hocemo kad vi odradite dezinfekciju grada od kuravela
smrdi vam grad na sifilis i kuravele
ne budi zavidan sto smo prosli dalje mi jspadamo svakako
hvala bogu sto sam iz bihaca pa ne zavidim nikom
Moderator/ica: GracanicaAA
hocemo kad vi odradite dezinfekciju grada od kuravela
tebe nebi usrecio prolazak bosanskog celzija???
Jbg, krivis drugog, a imalo Jedinstvo 8 ili 9 bodova prednosti na polusezoni. Nije Azmir mogao kupiti i sudije za Jedinstvo. Jest se njihova uprava takodjer sa Azmirom krvila u vezi sudija i namjestanja pri kraju sezone. Ovaj vise para imao, kupio sudije za nas sto svi znaju. Nije Sloboda kriva sto Jedinstvo kod kuce nije moglo pobijediti Gosk, Igman i ostale timove koji nisu imali nikakvih ambicija. Izgubili u Banovicima, u Gracanici samo bod uzeli. A bas je namjesteno neko njihovo gostovanje u TK. Ovi bi prije pocrkali nego igrali za Slobodu. Pogotovo Banovici.
Nama je u Gracanici, Gradačcu, pa i Banovicima a ne daj boze u Lukavcu uvjek bilo "na noz ".DamirT je napisao/la: ↑12 feb 2024, 13:58Jbg, krivis drugog, a imalo Jedinstvo 8 ili 9 bodova prednosti na polusezoni. Nije Azmir mogao kupiti i sudije za Jedinstvo. Jest se njihova uprava takodjer sa Azmirom krvila u vezi sudija i namjestanja pri kraju sezone. Ovaj vise para imao, kupio sudije za nas sto svi znaju. Nije Sloboda kriva sto Jedinstvo kod kuce nije moglo pobijediti Gosk, Igman i ostale timove koji nisu imali nikakvih ambicija. Izgubili u Banovicima, u Gracanici samo bod uzeli. A bas je namjesteno neko njihovo gostovanje u TK. Ovi bi prije pocrkali nego igrali za Slobodu. Pogotovo Banovici.
Isto kao sto mi krivimo Zelju za ono ispadanje prvi puta, a nismo smjeli izgubiti 2 razlike od Slavije i toliko izgubimo. Sami sebi krivi.
Borcu ste ukrali PL pa smo vas morali trpit još dodatnu sezonu
Toliko o tome da je gošk namjerno ispao iz kupa. Bravo JedinstvoLiga nije ni nastavljena, a jedan trener je već smijenjen: Karačiću presudio poraz u Bihaću
Šta ima u Gradačcu na nožFKBilder je napisao/la: ↑12 feb 2024, 14:10Nama je u Gracanici, Gradačcu, pa i Banovicima a ne daj boze u Lukavcu uvjek bilo "na noz ".DamirT je napisao/la: ↑12 feb 2024, 13:58Jbg, krivis drugog, a imalo Jedinstvo 8 ili 9 bodova prednosti na polusezoni. Nije Azmir mogao kupiti i sudije za Jedinstvo. Jest se njihova uprava takodjer sa Azmirom krvila u vezi sudija i namjestanja pri kraju sezone. Ovaj vise para imao, kupio sudije za nas sto svi znaju. Nije Sloboda kriva sto Jedinstvo kod kuce nije moglo pobijediti Gosk, Igman i ostale timove koji nisu imali nikakvih ambicija. Izgubili u Banovicima, u Gracanici samo bod uzeli. A bas je namjesteno neko njihovo gostovanje u TK. Ovi bi prije pocrkali nego igrali za Slobodu. Pogotovo Banovici.
Isto kao sto mi krivimo Zelju za ono ispadanje prvi puta, a nismo smjeli izgubiti 2 razlike od Slavije i toliko izgubimo. Sami sebi krivi.
Truhlo moj mi cemo uci, ove 90 posto, ako ne onda sledece ali za Celik nisam siguran jos deceniju pa i vise.
ulazite vi 100%FKBilder je napisao/la: ↑12 feb 2024, 14:10Nama je u Gracanici, Gradačcu, pa i Banovicima a ne daj boze u Lukavcu uvjek bilo "na noz ".DamirT je napisao/la: ↑12 feb 2024, 13:58Jbg, krivis drugog, a imalo Jedinstvo 8 ili 9 bodova prednosti na polusezoni. Nije Azmir mogao kupiti i sudije za Jedinstvo. Jest se njihova uprava takodjer sa Azmirom krvila u vezi sudija i namjestanja pri kraju sezone. Ovaj vise para imao, kupio sudije za nas sto svi znaju. Nije Sloboda kriva sto Jedinstvo kod kuce nije moglo pobijediti Gosk, Igman i ostale timove koji nisu imali nikakvih ambicija. Izgubili u Banovicima, u Gracanici samo bod uzeli. A bas je namjesteno neko njihovo gostovanje u TK. Ovi bi prije pocrkali nego igrali za Slobodu. Pogotovo Banovici.
Truhlo moj mi cemo uci, ove 90 posto, ako ne onda sledece ali za Celik nisam siguran jos deceniju pa i vise.
Ovako cemo i Rozmanu presuditi
Nakon Rožmana, Naliću
Ljudi ja pricam o utakmicama yebo vasVivaLaStella je napisao/la: ↑12 feb 2024, 17:37Šta ima u Gradačcu na nožFKBilder je napisao/la: ↑12 feb 2024, 14:10Nama je u Gracanici, Gradačcu, pa i Banovicima a ne daj boze u Lukavcu uvjek bilo "na noz ".DamirT je napisao/la: ↑12 feb 2024, 13:58
Jbg, krivis drugog, a imalo Jedinstvo 8 ili 9 bodova prednosti na polusezoni. Nije Azmir mogao kupiti i sudije za Jedinstvo. Jest se njihova uprava takodjer sa Azmirom krvila u vezi sudija i namjestanja pri kraju sezone. Ovaj vise para imao, kupio sudije za nas sto svi znaju. Nije Sloboda kriva sto Jedinstvo kod kuce nije moglo pobijediti Gosk, Igman i ostale timove koji nisu imali nikakvih ambicija. Izgubili u Banovicima, u Gracanici samo bod uzeli. A bas je namjesteno neko njihovo gostovanje u TK. Ovi bi prije pocrkali nego igrali za Slobodu. Pogotovo Banovici.
Truhlo moj mi cemo uci, ove 90 posto, ako ne onda sledece ali za Celik nisam siguran jos deceniju pa i vise.![]()
Zadnji put što se sjećam, mi vas kao "na nož", a vi došli sa pištoljima (pištaljkama)![]()
Bili su i protiv Sarajeva Dragonsi u kopu s Fukarama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.