I kad istekne mu u oktobru ugovor cekat ce jos 3 mjeseca zimski prelazni rok kao sobodan igrac ???alinho je napisao/la:Benko je napisao/la:da, istice ali za godinu i pol
12.10.2015 mu istice ugovor, e odkud sad tebi informacija da ima jos godinu i pol ugovora ja neznam!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
macahz je napisao/la:vidim danas duljevica i pitam ga hocea ti u Udineze to ici, kaze on ako Bog da. Sad dal se zbunio il sam ga na prepad uzo ne znam. Pa pitam ove upucene jel se u Udine islo pricati o Duljevicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Duljevic je sa Berberovicem sjedio u jednom hotel Sarajevskom poslije derbija sa Seljom gdje je potpisivao neke papire sa jednim italijanskim menadzerom 100% tacna informacija jer sam ih svojim ocima gledao, e sad to sto je potpisivao je vjerovatno da ga zastupa taj isti, jer nemoze nista drugo potpisati a Dzemo je kao i po obicaju bio mortus pijan i ponasao se kao zadnji olos!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
e ja budale mogo mu je transfer pokvarit.... eto super skontali smo za Dulju. Djaba ga doli tzsnuli ga valjda za velike pare. hehehehalinho je napisao/la:macahz je napisao/la:vidim danas duljevica i pitam ga hocea ti u Udineze to ici, kaze on ako Bog da. Sad dal se zbunio il sam ga na prepad uzo ne znam. Pa pitam ove upucene jel se u Udine islo pricati o Duljevicu.
Duljevic je sa Berberovicem sjedio u jednom hotel Sarajevskom poslije derbija sa Seljom gdje je potpisivao neke papire sa jednim italijanskim menadzerom 100% tacna informacija jer sam ih svojim ocima gledao, e sad to sto je potpisivao je vjerovatno da ga zastupa taj isti, jer nemoze nista drugo potpisati a Dzemo je kao i po obicaju bio mortus pijan i ponasao se kao zadnji olos!!!
isko1807 je napisao/la:I kad istekne mu u oktobru ugovor cekat ce jos 3 mjeseca zimski prelazni rok kao sobodan igrac ???alinho je napisao/la:Benko je napisao/la:da, istice ali za godinu i pol
12.10.2015 mu istice ugovor, e odkud sad tebi informacija da ima jos godinu i pol ugovora ja neznam!
Bravo, na njega sam i mislio ali sam se na putu izgleda izgubio

Re: Odg: FK Sarajevo
macahz je napisao/la:e ja budale mogo mu je transfer pokvarit.... eto super skontali smo za Dulju. Djaba ga doli tzsnuli ga valjda za velike pare. hehehehalinho je napisao/la:macahz je napisao/la:vidim danas duljevica i pitam ga hocea ti u Udineze to ici, kaze on ako Bog da. Sad dal se zbunio il sam ga na prepad uzo ne znam. Pa pitam ove upucene jel se u Udine islo pricati o Duljevicu.
Uz tog menadzera je bio jos jedan nas frajer koji valjda dobro zna Dzemu, preko kojeg su i dosli do Dulje i doveli ga tom menadzeru.

Dosta gluposti se ovdje pise,da za jedan prečazni rok odu Dupe,Cimi i Haris
,za Cimirota se moze dosta novaca uzeti puno vise nego sto se ovdje navodi pogotovo ako za repku odigra jos 3 tekme.
Sta je bilo sa Stevanovicem kada ce to ozvaniciti.

Sta je bilo sa Stevanovicem kada ce to ozvaniciti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sjedio sam jucer sa Puzom, kaze trazi ga Barcelona, opasno im treba igrac one konstitucije i agilnosti.
Ovde se vise supljak prodaje nego na pijaci.

Ovde se vise supljak prodaje nego na pijaci.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Haha joj insajdera, sjede sa igračima, svi su tu gdje su igrači, pa kakva je mahala ovo, strašno.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
alinho je napisao/la:macahz je napisao/la:vidim danas duljevica i pitam ga hocea ti u Udineze to ici, kaze on ako Bog da. Sad dal se zbunio il sam ga na prepad uzo ne znam. Pa pitam ove upucene jel se u Udine islo pricati o Duljevicu.
Ovde su ljudi poceli utrkivati. ko ce dati vecu ekskluzivu,da je to postalo strasno.
Cuj posle utakmice sa Seljom,u nekom hotelu Dzemo mortus pijan.

Pa onda potpis na nekom papiru,koje je gledao svojim ocima.

Ne znas covjek sta je potpisao,ali zna da je to neki Italijan, i da je frajer menadzer.To zna.

Valjda zna italijanski, pa je prisluskivao,sta li.
Mene postaje stid citati, ovde neke postove.

Uscuplicu se ne smije oprostiti DELAC.. Kakvog bi mi golmana imalii sadaa.. 

Joj kakve gluposti citam ovdje... Mene stid sto i drugi citaju ovo i smiju nam se. Evo samo o Cimirotu gdje ste ga selili sa 100% pouzdanim informacijama. Dakle, Cimirot ide 100% u slijedece klubove : Wolfsburg, Inter, Udinese i PSV. Ja ne znam kako jedan igrac moze provjereno potpisati za 4 kluba, a u isto vrijeme i ostati kod nas. Dalje, neko je rekao ide nam neko iz uprave u Udine i na forumu su vec "zavrsili" transfere. U Udine nam odlaze Dupovac, Duljevic koji je potpisao poslije derbije papir sa menadzerom iz Italije uz mrtvog pjanog Dzemu za stolom koji mi je mogao pokvariti transfer i uz njih dvojocu ide i Cimirot koji i isto vrijeme jos potpisuje za Inter, Wolfsburg, PSV i jos poneki evropski klub. U isto vrijeme Cimirot ostaje u Sarajevu jos godinu. Sto se tice pojacanja tu nam iz Udina provjereno stize Kelava, koji bi inace radio na pijaci da ga Mamici nisu gurali jer ga jedan forumas provjereno prati vec duze vrijeme. Pored Kelave blizu potpisa je i Brkic koji je ujedno i svjetska klasa i moze braniti u bilo kojem klubu, ali u isto vrijeme on je i kloc i Bandovic je bolji od njega. Sve ovo je provjereno i info iz prve ruke.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ko je bio odsutan na forumu 12h, procita ovo i nema potrebe da se vracaa na prethodne straniceamstaff je napisao/la:Joj kakve gluposti citam ovdje... Mene stid sto i drugi citaju ovo i smiju nam se. Evo samo o Cimirotu gdje ste ga selili sa 100% pouzdanim informacijama. Dakle, Cimirot ide 100% u slijedece klubove : Wolfsburg, Inter, Udinese i PSV. Ja ne znam kako jedan igrac moze provjereno potpisati za 4 kluba, a u isto vrijeme i ostati kod nas. Dalje, neko je rekao ide nam neko iz uprave u Udine i na forumu su vec "zavrsili" transfere. U Udine nam odlaze Dupovac, Duljevic koji je potpisao poslije derbije papir sa menadzerom iz Italije uz mrtvog pjanog Dzemu za stolom koji mi je mogao pokvariti transfer i uz njih dvojocu ide i Cimirot koji i isto vrijeme jos potpisuje za Inter, Wolfsburg, PSV i jos poneki evropski klub. U isto vrijeme Cimirot ostaje u Sarajevu jos godinu. Sto se tice pojacanja tu nam iz Udina provjereno stize Kelava, koji bi inace radio na pijaci da ga Mamici nisu gurali jer ga jedan forumas provjereno prati vec duze vrijeme. Pored Kelave blizu potpisa je i Brkic koji je ujedno i svjetska klasa i moze braniti u bilo kojem klubu, ali u isto vrijeme on je i kloc i Bandovic je bolji od njega. Sve ovo je provjereno i info iz prve ruke.

golman koji je proveo jeseni dio na posudbi u droguligasu Carpiju i odigrao citavu jednu utakmicu a ostale nekad je znao biti na klupi a nekad i na tribinama ko god misli da je otpad druge talijanske lige pojacanje za nasZip je napisao/la:Ko je bio odsutan na forumu 12h, procita ovo i nema potrebe da se vracaa na prethodne straniceamstaff je napisao/la:Joj kakve gluposti citam ovdje... Mene stid sto i drugi citaju ovo i smiju nam se. Evo samo o Cimirotu gdje ste ga selili sa 100% pouzdanim informacijama. Dakle, Cimirot ide 100% u slijedece klubove : Wolfsburg, Inter, Udinese i PSV. Ja ne znam kako jedan igrac moze provjereno potpisati za 4 kluba, a u isto vrijeme i ostati kod nas. Dalje, neko je rekao ide nam neko iz uprave u Udine i na forumu su vec "zavrsili" transfere. U Udine nam odlaze Dupovac, Duljevic koji je potpisao poslije derbije papir sa menadzerom iz Italije uz mrtvog pjanog Dzemu za stolom koji mi je mogao pokvariti transfer i uz njih dvojocu ide i Cimirot koji i isto vrijeme jos potpisuje za Inter, Wolfsburg, PSV i jos poneki evropski klub. U isto vrijeme Cimirot ostaje u Sarajevu jos godinu. Sto se tice pojacanja tu nam iz Udina provjereno stize Kelava, koji bi inace radio na pijaci da ga Mamici nisu gurali jer ga jedan forumas provjereno prati vec duze vrijeme. Pored Kelave blizu potpisa je i Brkic koji je ujedno i svjetska klasa i moze braniti u bilo kojem klubu, ali u isto vrijeme on je i kloc i Bandovic je bolji od njega. Sve ovo je provjereno i info iz prve ruke.![]()

Samo Sarajevo
hahaa a to dodje onda dovesti sto manju rupu od golmana a ne sto boljeg golmanaamstaff je napisao/la:Dejo bi bio rupa i za Serie C1Z, a ne Serie B.
Samo Sarajevo
I mene vjeruj, ne samo zbog ovog sto je napisano na prethodnim stranicama nego zbog svega sto se ovdje pise u zadnju godinu i pol. Vecina tog se nije ispunila, a onda oni koji su to najavljivali se sakriju.amstaff je napisao/la:Joj kakve gluposti citam ovdje... Mene stid sto i drugi citaju ovo i smiju nam se.
Najludje mi je kad dodje neko sa "provjerenim informacijama" iz prve ruke a kad mu pogledas broj postova a ono manje od 10

Mi ovdje komentarisemo ono sto bi nam trebalo za pojacavanje tima, ali zna se ko se tu pita.
Sto se tice Kelave, recimo da je tacnost informacija 1%, po meni je bolji od Bandovica, nije ekstra ali bi nama bio od pomoci.
Budimo malo realniji u ocekivanjima, najavama, nismo mi Real Madrid
posto si ti uvijek ovde najpametniji uvijek ti kao spustas loptu a ja cu reci nismo mi real madrid znam da se nema love kao sto neki pisu volim svoje sarajevo i nisam zato da se jedan kelava placa ciframa koje su previse za moje sarajevo i koji ne vrijedi bolje trpiti bandovica za 1000 km nego kelavu za 10000 eura a vjerujem ja u ovu upravu strucni stab i ubijedjen sam da kelava nece nikada docihilmo je napisao/la:I mene vjeruj, ne samo zbog ovog sto je napisano na prethodnim stranicama nego zbog svega sto se ovdje pise u zadnju godinu i pol. Vecina tog se nije ispunila, a onda oni koji su to najavljivali se sakriju.amstaff je napisao/la:Joj kakve gluposti citam ovdje... Mene stid sto i drugi citaju ovo i smiju nam se.
Najludje mi je kad dodje neko sa "provjerenim informacijama" iz prve ruke a kad mu pogledas broj postova a ono manje od 10![]()
![]()
Mi ovdje komentarisemo ono sto bi nam trebalo za pojacavanje tima, ali zna se ko se tu pita.
Sto se tice Kelave, recimo da je tacnost informacija 1%, po meni je bolji od Bandovica, nije ekstra ali bi nama bio od pomoci.
Budimo malo realniji u ocekivanjima, najavama, nismo mi Real Madrid
Samo Sarajevo
Vidi ba, sigurno je da mi necemo potpisati igraca koji ima veliku platu, svi znamo da je kod nas najveca plata 4500 KM (bez Benke, njega placa Kardif), i da vise od toga sebi ne mozemo priustiti, mozda malo vise.
Naravno da Kelava nije za neke velike plate, ako se uklopi u nas budzet zasto ga ne dovesti, ali mu davati cifre koje spominjes, ma dovidjenja nisi Kasillas.
Naravno da Kelava nije za neke velike plate, ako se uklopi u nas budzet zasto ga ne dovesti, ali mu davati cifre koje spominjes, ma dovidjenja nisi Kasillas.
To je vrc druga stvar... Kelava jeste bolji od kloca, ali ako i dodje treba doci za platu koja nama odgovara.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!