FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam niti trebao pominjati jutros da nasi sutra idu u Udine. Ne bi doslo do ovakve zbrke. Svi nesto znaju, niko pojma nema 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
ma logicno je to da ce sad ispast sktoz neki drugi igrac ne moze mahala protiv uprave 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Daj ba o cemu vi pricate molim vas
))

-
- Kontakt:
Iskreno mi je drago što je tako i što nema "curenja" informacija i to dokazuje da idemo samo NAPRIJED i postajemo ozbiljan klub i INSTITUCIJA!Aragon je napisao/la:Nisam niti trebao pominjati jutros da nasi sutra idu u Udine. Ne bi doslo do ovakve zbrke. Svi nesto znaju, niko pojma nema

Inace, ako nasi igraci uzmu dupllu amidza ce ih bogato nagraditi
dobit ce haman godsinje plate svaki igrac (prosjesne ako je 2000 prrosjek)
ako je jedan torfej duplo manje
plus od kluba :... nije da nemaju razlog da grizu na proljece
pozz od fcsforevera
15. decembra desetka dolazi u srajevo ima svadbu

dobit ce haman godsinje plate svaki igrac (prosjesne ako je 2000 prrosjek)

plus od kluba :... nije da nemaju razlog da grizu na proljece

pozz od fcsforevera

- Moscardelli
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Benko je napisao/la:Inace, ako nasi igraci uzmu dupllu amidza ce ih bogato nagraditi![]()
dobit ce haman godsinje plate svaki igrac (prosjesne ako je 2000 prrosjek)![]()
plus od kluba :... nije da nemaju razlog da grizu na proljece![]()
pozz od fcsforevera
Treba ga uhvatiti mamurna,tamo negdje oko ponoci na foru.

Re: Odg: FK Sarajevo
U zadnjem periodu nasi iz uprave idu po Sofiji, Beogradu, Milanu, Minhenu, Udinama na pregovore... Samo jos jedan od dokaza koliko smo kao klub napredovali.
A tek smo na pocetku ove price. Niko ne moze ni da zamisli sta ce biti za dvije, tri godine. Za samo godinu dana smo dosli do toga da niko iz nase lige ne moze otici u drugi klub mimo nas, ako mi tog igraca zelimo.
A tek smo na pocetku ove price. Niko ne moze ni da zamisli sta ce biti za dvije, tri godine. Za samo godinu dana smo dosli do toga da niko iz nase lige ne moze otici u drugi klub mimo nas, ako mi tog igraca zelimo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Uskoro nam Cimi ode u Inter
On bi rek'o pustite ovu:amypitar je napisao/la:Benko je napisao/la:Inace, ako nasi igraci uzmu dupllu amidza ce ih bogato nagraditi![]()
dobit ce haman godsinje plate svaki igrac (prosjesne ako je 2000 prrosjek)![]()
plus od kluba :... nije da nemaju razlog da grizu na proljece![]()
pozz od fcsforevera
Treba ga uhvatiti mamurna,tamo negdje oko ponoci na foru.
[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nagio je napisao/la:Uskoro nam Cimi ode u Inter
Ni manje ni više.
Može li mi neko ukratko reći ko je do sada došao u Sarajevo, ko otišao iz Sarajeva ? S kim se pregovara sve, pa mogu i mahalske, ali bih volio što tačnije informacije. Pratim vas ovdje dosta i čitam ali od one priče sa Misimovićem nisam jer sam imao obaveza. Može ovde, može u inbox, nebitno. Hvala unaprijed 

Idi deset stranica unazad pa citaj prijatelju, nemas puno.shaman7 je napisao/la:Može li mi neko ukratko reći ko je do sada došao u Sarajevo, ko otišao iz Sarajeva ? S kim se pregovara sve, pa mogu i mahalske, ali bih volio što tačnije informacije. Pratim vas ovdje dosta i čitam ali od one priče sa Misimovićem nisam jer sam imao obaveza. Može ovde, može u inbox, nebitno. Hvala unaprijed

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Za sada, zvanicno, samo Rustemovic iz Drine potpisao. Prema mahalskim pricama, navodno, Cimi i Dupovac prodani.. Benko izgleda dobio sto je trebo. Eto to je to odprilike..shaman7 je napisao/la:Može li mi neko ukratko reći ko je do sada došao u Sarajevo, ko otišao iz Sarajeva ? S kim se pregovara sve, pa mogu i mahalske, ali bih volio što tačnije informacije. Pratim vas ovdje dosta i čitam ali od one priče sa Misimovićem nisam jer sam imao obaveza. Može ovde, može u inbox, nebitno. Hvala unaprijed
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Prodaja Dupovca (ako je istina) dobar potez.Igrac koji je lahko nadokadiv a red mu je da ide i da se kakav takav keš uzme, zasluzio je to Amer, ako nista sto je uvijek davao svoj maximum.Opet kazem, nije loš igrac za nase uslove ali je lahko nadoknadiv.amorovski je napisao/la:Za sada, zvanicno, samo Rustemovic iz Drine potpisao. Prema mahalskim pricama, navodno, Cimi i Dupovac prodani.. Benko izgleda dobio sto je trebo. Eto to je to odprilike..shaman7 je napisao/la:Može li mi neko ukratko reći ko je do sada došao u Sarajevo, ko otišao iz Sarajeva ? S kim se pregovara sve, pa mogu i mahalske, ali bih volio što tačnije informacije. Pratim vas ovdje dosta i čitam ali od one priče sa Misimovićem nisam jer sam imao obaveza. Može ovde, može u inbox, nebitno. Hvala unaprijed
Cimirot - eh to ej vec druga prica.Svjestan sam da ce kad tada otici, ili sad na zimu ili na ljeto ili u NAJGOREM (ili najboljem

Ja bih najviše volio da se proda na ljeto iz više razloga.Vece pare se mogu uzeti, lakše je dovesti zamjenu na ljeto a i treba nam Gojko u ligi da je osvojimo više

Ako i ode sad nece mi biti zao naravno, dovesce uprava još boljeg

nije radovac vise zadnji vezni. A imas Kovacevica sada a pomalo ubacivat Rustemovica i tako praviti stalno nove " cimirote". Mislim da ce Kova biti za 2 godine bolji nego sto je sada Cimi
kovacevic?macahz je napisao/la:nije radovac vise zadnji vezni. A imas Kovacevica sada a pomalo ubacivat Rustemovica i tako praviti stalno nove " cimirote". Mislim da ce Kova biti za 2 godine bolji nego sto je sada Cimi
tesko, jako tesko

Ne znam sto, ali meni onaj Kovacevic nije nesto. Jedino sto ima dug korak i zna povuci loptu. Spor je, slabo se krece... Volio bih da grijesim, ali ja u njemu ne vidim novog Cimirota i sl. Dok za ovog Rustemovica imam neki osjecaj da ce biti dobar 

rustemovic apsolutno, cak vec na proljece bi mogao da bljesnecobefks je napisao/la:Ne znam sto, ali meni onaj Kovacevic nije nesto. Jedino sto ima dug korak i zna povuci loptu. Spor je, slabo se krece... Volio bih da grijesim, ali ja u njemu ne vidim novog Cimirota i sl. Dok za ovog Rustemovica imam neki osjecaj da ce biti dobar

izgleda da smo fulili ko nam odlazi

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Combattente87, egocentrik, Google Adsense [Bot], HyperOS, Kaunas, lakilone, Proximic, umrobihzbogtebe1946, Vanja8 i 68 gostiju.