Nista ne brini kozice malena, sad cu da te nahranim.Sariel1987 je napisao/la:Oo sidje teleca glavuso. Pucal se kod vas???Ddado je napisao/la:"Koze smo apsolvirali"
hahhahahahahha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nista ne brini kozice malena, sad cu da te nahranim.Sariel1987 je napisao/la:Oo sidje teleca glavuso. Pucal se kod vas???Ddado je napisao/la:"Koze smo apsolvirali"
hahhahahahahha
sviunapad1010 je napisao/la:@pastrmka nemoj kmecat opet nakon sto te iskaram u mozak nacisto.
Jarici moji zenicki vidi ih duse drage isti mati svoja zenicki i avenija.tu je nedje i alban.Ddado je napisao/la:
nickiZe88 je napisao/la:Klosaru pogledaj sebe sta pises, pa se onda akademskom gradjaninu mozes obratiti, do tad mozes da dojis mutiranim zenickim klosarima 4 jajeta i 2 kurka![]()
Vidi ih jadne kako se otimaju, vole da ga cuclajuDdado je napisao/la:
avenija je napisao/la:Hahaha ovakvo prskanje po faci nisu koze dozivjele ni nakon meca u Trebinju i ispadanja u cvajtu
Sariel ga pogotovo voli ovako cuclatAlban je napisao/la:Vidi ih jadne kako se otimaju, vole da ga cuclajuDdado je napisao/la:
selam alejkSariel1987 je napisao/la:nickiZe88 je napisao/la:Klosaru pogledaj sebe sta pises, pa se onda akademskom gradjaninu mozes obratiti, do tad mozes da dojis mutiranim zenickim klosarima 4 jajeta i 2 kurka![]()
gledaj ti boga ti australopiteka zenickog akademski gradjanin
![]()
Nemate vi mutanti jaja vi ste zenicke picke.![]()
Jarici moji
Ante gleda sliku i u fazonu je : Znam koje je jagnje s istočne obale al odakle to da su komunjare našiDdado je napisao/la:![]()
A tek onaj jarac predvodnik sa onim zvoncetom oko vratanickiZe88 je napisao/la:Sariel ga pogotovo voli ovako cuclatAlban je napisao/la:Vidi ih jadne kako se otimaju, vole da ga cuclajuDdado je napisao/la:
Potrudi se ba ybm pa ti jos tanji sad. Godine te hakaju @pastrmka.Mexico je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:@pastrmka nemoj kmecat opet nakon sto te iskaram u mozak nacisto.
Jeli ti treba ova sto si joj onjusio seksualni zov brabonjaka ili ona sto ti je utekla![]()
Vidi ovog mutagena robovskog.Jos uvijek se hvalises tudjim tekmama? Koji sabaniavenija je napisao/la:Hahaha ovakvo prskanje po faci nisu koze dozivjele ni nakon meca u Trebinju i ispadanja u cvajtu
Dajte mi tu bocu da je napunim za 1010 . Neka vecera moje bjelancevine mali jaracDdado je napisao/la:
Do tebeSariel1987 je napisao/la:Vidi ovog mutagena robovskog.Jos uvijek se hvalises tudjim tekmama? Koji sabaniavenija je napisao/la:Hahaha ovakvo prskanje po faci nisu koze dozivjele ni nakon meca u Trebinju i ispadanja u cvajtu
![]()
Sabani druga ligaaaa
Osupnucete se.onda nema ni reprograma.onda roblje ide u povijest.a vi za dnevnicu pravit med u hercrgovini iprodavat smokve.sabaniiiii
Realno nema glupana i sabana do vas.
Voli Sariel i kme kmeMexico je napisao/la:Dajte mi tu bocu da je napunim za 1010 . Neka vecera moje bjelancevine mali jaracDdado je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.