Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JOk eto Ibrak ništa ne zna slučajno je u klubu...što brineš ba sve će se znati i imaju ljudi koji brinu i plaćeni su za to...vrlo izdašno!alinho je napisao/la:A misli li onaj mali Radovac potpisati taj novi ugovor? Zna li ko sta o tome?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slino mogu ti babo bit sto se godina tice...sta boli te sto vam igraci vrijede ko porcija graha...Evo autoput prolazi kroz oraonicu na grbavici....gdjecete domace utakmice igrat u velkoj obarskoj ?KrajPrice je napisao/la:Tacno se vidi da nemas ni 15 godina, jos si balavPitar6785 je napisao/la:Benku je plata kasnila pa je strajkovo...dobro doso leone Benko
Sta vi mislite Dali bi bilo pametno da stavljamo klauzulu na igrace ko borusija d ko uplati toliko I toliko kesa za tog I tog igraca automatski Sold ...mislim da bi to diglo cjene nasim igracima za 25-50% I plus sve spekulacije menadzeri bi bili poubijani I manje bi nam smetali ...
Benko 5miliona km
Radovac Ako produzi 4.0 milion km
Gojko 2.1mil km
Bandovic dzabahvala
Dupovac 450 hiljada km
Tatko 1.0 milion km
Duljevic 1.7 milion km
Okic 700 hiljada km
Pussygaca 600hiljada km
Itd ko hoce nek izvoli
Al ja bi to sve po FIKSNIM cjenama I ko ima lovu fino se izkesira I uzme Koga hoce Ako je sirotinja cim vidi cjenu kaze ovde skupo spuste se do sugavice I kupe svih 18 igraca sto bi mogo Samo jednog igraca u VELKOM FK SARAJEVU
Leo Messi Benko vrijedi vise nego zeljin stadion I svih 29 igraca na rosteru sto zeljo ima
slažem se s tobom ASTERIKS vrijede mnogo višeKrajPrice je napisao/la:Tacno se vidi da nemas ni 15 godina, jos si balavPitar6785 je napisao/la:Benku je plata kasnila pa je strajkovo...dobro doso leone Benko
Sta vi mislite Dali bi bilo pametno da stavljamo klauzulu na igrace ko borusija d ko uplati toliko I toliko kesa za tog I tog igraca automatski Sold ...mislim da bi to diglo cjene nasim igracima za 25-50% I plus sve spekulacije menadzeri bi bili poubijani I manje bi nam smetali ...
Benko 5miliona km
Radovac Ako produzi 4.0 milion km
Gojko 2.1mil km
Bandovic dzabahvala
Dupovac 450 hiljada km
Tatko 1.0 milion km
Duljevic 1.7 milion km
Okic 700 hiljada km
Pussygaca 600hiljada km
Itd ko hoce nek izvoli
Al ja bi to sve po FIKSNIM cjenama I ko ima lovu fino se izkesira I uzme Koga hoce Ako je sirotinja cim vidi cjenu kaze ovde skupo spuste se do sugavice I kupe svih 18 igraca sto bi mogo Samo jednog igraca u VELKOM FK SARAJEVU
Leo Messi Benko vrijedi vise nego zeljin stadion I svih 29 igraca na rosteru sto zeljo ima
Izvor?Evolution87 je napisao/la:Samke ce produziti ugovor
BeSha1992 je napisao/la:evo Slinanov tariguz aka Avazov Sport spominje Brkica nekog kao novog golmana FKS, ja pojma nemam o tome, ako ima ko upuceniji, bio bih mu zahvalan
jedino od svega tog sto znam je da nasi idu u Udine a ti si mi rek'o i razloge i hvala ti...Rule_hz je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:evo Slinanov tariguz aka Avazov Sport spominje Brkica nekog kao novog golmana FKS, ja pojma nemam o tome, ako ima ko upuceniji, bio bih mu zahvalan
nasi odose na pregovore transfer dupeta u udine i posudba kevale a brkic nema teorije da dodje tsj golman u bilo kojem klubu moze branit u evropi
Ako mislimo na istog Brkica nije pasa "neki" vec strasan golman ali taj mi transfer izgleda nerealno.BeSha1992 je napisao/la:evo Slinanov tariguz aka Avazov Sport spominje Brkica nekog kao novog golmana FKS, ja pojma nemam o tome, ako ima ko upuceniji, bio bih mu zahvalan
dolazi golman iz italije,,,znam i ime,,,ali nebi sad o tome,,ovo je 100 posto tacan info. pozzBeSha1992 je napisao/la:evo Slinanov tariguz aka Avazov Sport spominje Brkica nekog kao novog golmana FKS, ja pojma nemam o tome, ako ima ko upuceniji, bio bih mu zahvalan
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Venom i 51 gost.