Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
hvala spy! ajde momci dajte jos misljenja za veceras
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ja sam Lowrya igrao više i čekam samo to za 90km, podbacio je dosada u play-offu, svi ga napadaju a on je ostao poslije 1.utakmice do 2h u noći pucati i trenirati, mislim da bi večeras on mogao povući i odigrati jednu sjajnu utakmicu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
risingforce
- Kontakt:
Valanciunas 13.5 vise 1,85
Johnson 11.5 vise 1,85
Johnson 11.5 vise 1,85
I ja sam misljenja da ce Lowry veceras preko.Zakazao je totalno u PO i veceras je red da procepi.I ako ne igram nista,ni u ludilo Lowry-ja ne bih odigrao under na 16,5 granici
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ne znam kad je manja granica bila na Lowrya, i sve sto pisete je okej, ali danas ga treba zaobici i pokusati sa DeRozanom ili Valanciunasom. Istina da je ostao u dvorani i trenirao, ali nakon ove slike i ovakvog lakta, njegove forme u zadnje vrijeme, i toga da Miami dobro brani njegovu poziciju, ja bi ga izbjegao najbolje
Nekako mi ovo cudno izgleda
Nemam na racunu ali kad bi igrao pokusao bi nesto od ovog
Toronto - Miami (192.5) manje @1,65
Toronto (-8.5) - Miami 2 @1,45
Valanciunas 12,5 više @1,70 (gdje se jos moze naci na 12,5)
Ali kako me ovih dana, nebi se cudio da sve padne

Dobro, svi imamo pravo na mišljenje. Ja mislim da ostaje ispod 17 poena. Ne mora značit da će biti tako, igram čisto na osjecaj i što nemam izbora negdje drugo odigrat trenutno. Ali eto dobra kvota, rizikujem pa šta bude.
btw. Vrijedi probati i na Miami dvojku. Trebale bi ovdje biti kvote izjednačene, nije Toronto neka velesila. Imaju samo prednost domaćeg terena niša više.
@SPY, nebi me nimalo iznenadilo da ih Miami dobije. Kompletnija su ekipa i imaju puno vise igraca koju mogu zabiti 15-20 poena nego sto je to kod Toronta. DeRozan mora zabiti 30 i netko se mora pridruziti s dobrih 20, a da ostatak odigra solidno, tek onda mogu dobiti ovdje. Ili da ovi sve promasuju, ne znam. Zato sam predlozio kontra hendikep jer nevjerujem da ih Toronto moze dobit s 8-9 razlike
jopaa7 je napisao/la: Nemam na racunu ali kad bi igrao pokusao bi nesto od ovog
jopaa7, izvini, tek sad sam vidio da si me juče pitao za mišljenje.

Neki dan sam uhvatio X na Toronto - Miami prvu tekmu, sinoc su ponovo odigrali X kojeg bas i nisam ocekivao 
Ovu tekmu sam cekao 3 dana i idem u novi pokusaj lova
Oklahoma - San Antonio X @17,00 wwin
Kakvu analizu reci kad igrate X na kosarci? Vise onako na osjecaj, vjerujem da ce jedna iz ove serije sigurno otici u produzetke, samo pitanje je koja. Posto je Oklahoma napravila brejk, vjerujem bas da bi mogla jedna od ove dvije sto se igraju kod njih.
Od igraca :
Aldridge 21,5 VIŠE @1,70 PSK
Glavna napadacka opcija Spursa, svaka cast Leonardu, ali LMA je ipak broj 1 sto se napada tice.
U prve dvije tekme 38 i 41 poen, uz to je uzeo 21 i 23 suta. Ide ga, vidi da moze i da mu ovi pod kosem ne mogu nista. Cak i da na tih 20 suteva bude imao 50% suta svakako prolazi ovu granicu uz koje slobodno, prvu tekmu je imao samo jedno, dok drugu cak deset!
Izgubili su proslu tekmu na domacem terenu i ovu moraju svi potegnuti, potogovo LMA i Leonard, a ja ipak vise vjerujem LMA jer se pokazao kao bolji u prosle dvije tekme i ako je gledati po njima, uzet ce svojih 20ak suteva i vjerujem preci ovu granicu
Ovu tekmu sam cekao 3 dana i idem u novi pokusaj lova
Oklahoma - San Antonio X @17,00 wwin
Kakvu analizu reci kad igrate X na kosarci? Vise onako na osjecaj, vjerujem da ce jedna iz ove serije sigurno otici u produzetke, samo pitanje je koja. Posto je Oklahoma napravila brejk, vjerujem bas da bi mogla jedna od ove dvije sto se igraju kod njih.
Od igraca :
Aldridge 21,5 VIŠE @1,70 PSK
Glavna napadacka opcija Spursa, svaka cast Leonardu, ali LMA je ipak broj 1 sto se napada tice.
U prve dvije tekme 38 i 41 poen, uz to je uzeo 21 i 23 suta. Ide ga, vidi da moze i da mu ovi pod kosem ne mogu nista. Cak i da na tih 20 suteva bude imao 50% suta svakako prolazi ovu granicu uz koje slobodno, prvu tekmu je imao samo jedno, dok drugu cak deset!
Izgubili su proslu tekmu na domacem terenu i ovu moraju svi potegnuti, potogovo LMA i Leonard, a ja ipak vise vjerujem LMA jer se pokazao kao bolji u prosle dvije tekme i ako je gledati po njima, uzet ce svojih 20ak suteva i vjerujem preci ovu granicu
-
subcoccinela
- Kontakt:
kako ne probati dvicu po kvoti 2,40

Moji favoriti su Timma i Peterson oba na 14,5
genk-waregem 2/1 28, 6+ 6.50, 7+ 12
očekujem jednu otvorenu utakmicu sa puno golova, prelaz nije stran ni jednima ni drugima a dugo ga nije bilo, mislim da ne mogu tako dugo biti pošteni pa bi mogli vidjeti ili golijadu ili prelaz a možda i oboje
očekujem jednu otvorenu utakmicu sa puno golova, prelaz nije stran ni jednima ni drugima a dugo ga nije bilo, mislim da ne mogu tako dugo biti pošteni pa bi mogli vidjeti ili golijadu ili prelaz a možda i oboje
-
subcoccinela
- Kontakt:
privlaci me nocas Bari-Cagliari X kvota 2,90
- FrancescoTotti
- Kontakt:
da vidimo ko je glavni yebač večeras, ko će od odabranih izyebati čitav kladioničarski svijet 

sumnjiva utakmica u Bukureštu, domaćin poveo pa gubi 1-2 na poluvremenu, kod rumunja dosta čudnih utakmica u zadnje vrijeme pa tko hoće i u mogućnosti je neka proba na pobjedu dinama, kvota je preko 5 i 6+ golova bi moglo proći
Ja sam prepisao Timma i Petersona i oborio me Timm. Kako su ostali sa ovog listica prosli ??adis30 je napisao/la:
Moji favoriti su Timma i Peterson oba na 14,5
Timma je prosao ali nazalost Peterson nije ,zakazali su jos Chapel i Toolsonarelinho je napisao/la:
Ja sam prepisao Timma i Petersona i oborio me Timm. Kako su ostali sa ovog listica prosli ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.