PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pisaj zenicku nejač
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ne smrdi Sari na koze nego onaj 1010 on je kozojebac. Kad se zada u 69-ku odozdo sa kozom sve mu se brabonjci od celo odbijaju

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Kada vaš klub ima skoro 100 godina dugu tradiciju, ispunjenu nevjerovatnim padovima i padovima, a pritom vas jedna koza već 5 decenija sprječava da proslavite ulazak u finale kupa, onda zamislite kolika sreća nastupa kada takvo prokletstvo padne.
Sviunapad se obratio Sarielu, koji je odgovorio: "Petrovica pustite, a kozu, naravno, ne".
"Zašto ne može koza?", upitao je Sviunapad.
"Zato što smrdi", odgovorio mu je Sariel.
"E, pa kad je tako", rekao sviunapad, "Sloboda više neće osjetiti slast trijumfa. Neće ni igrati u finalu dok ne pustite kozu na Tušanj".
I, prokletstvo je stupilo na snagu.

Sviunapad se obratio Sarielu, koji je odgovorio: "Petrovica pustite, a kozu, naravno, ne".
"Zašto ne može koza?", upitao je Sviunapad.
"Zato što smrdi", odgovorio mu je Sariel.
"E, pa kad je tako", rekao sviunapad, "Sloboda više neće osjetiti slast trijumfa. Neće ni igrati u finalu dok ne pustite kozu na Tušanj".
I, prokletstvo je stupilo na snagu.

Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 20 apr 2018, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
@pastrmka hoces opet da te qaram u mozak izgleda. Sam se natices
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ljudi u ocajnom stanju vjeruju u ono sto zele......Alban je napisao/la:Ja ipak mislim da cete primiti samo 5sviunapad1010 je napisao/la:-6Alban je napisao/la: Nemoć, strah, nesanica![]()

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Haha koja nepismena neopjevana seljobercina.nickiZe88 je napisao/la:Seljacici maliSariel1987 je napisao/la:Koji kolosalni glupaak nevjerovatno.nickiZe88 je napisao/la:Sariele mi klosari mutirani zenicki imamo po 4 jajeta i 2 kurka, dovoljno da vam bemo seke i mame u isto vrijeme![]()
studentice iz zenice hej hej hej![]()
Klosaru mutantu radioaktiva sirokoceoni ocnosveobuhvatni nemoj SE poMAKET uceracu ti sjedeci do iza trostrukog grla![]()
![]()
Smrdis na koze, a nama pametujes ovdje
Vidis sine mutirani.Neuki ruzni krezavi. Strahobalno nenadareni.
To ti je pleonazam. Il je mali seljak il je seljacic.Mali seljacic odlika neukih papancica koji bi se zajebavali al nemaju kila. Gresko i sramoto prirode. Bolje da ti je babo o sljivic streso nego sto je tebe napravio. Pu furdo jedna nekorisna. Vjerovatno i djelimicno krezava

Smrdim ti na mamu. Ako ti je mama koza. I ja sam onda kozojeb.Jare mojee malo

Evo izvoli sad.Seri sta hos.nek drugovi pomognu popisam vas u jednom mlazu djuture.

- prisonbreak
- Kontakt:
Pronasla UEFA trofej u Tuzli, dragi Tuzlaci rekli nije to nas grad
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ti da karassviunapad1010 je napisao/la:@pastrmka hoces opet da te qaram u mozak izgleda. Sam se natices

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- samoposteno
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Sreo jednom sviunapad sariela i tako oni zapocnu razgovor te ce njemu sviunapad jel ti znas da ja znam sta zivotinje pricaju..
Kaze sarijel ma ajde ne zezaj..
Kad ide krava, kaze sviunapad evo muce da joj nisi dao vode jutros, gleda sariel kaze jest jbt
Kad ide iza konj, kaze sviunapad evo vidis on rze da mu nisii dao sjena od jutros, gleda sariel kaze jest jbt nemoguce
Kad ide koza i mekece kad sariel se poce derat, nevjeruj ovoj kurvi sve laze![]()
![]()

Haha koja nepismena neopjevana seljobercina.
To ti je pleonazam. Il je mali seljak il je seljacic.Mali seljacic odlika neukih papancica koji bi se zajebavali al nemaju kila. Gresko i sramoto prirode. Bolje da ti je babo o sljivic streso nego sto je tebe napravio. Pu furdo jedna nekorisna. Vjerovatno i djelimicno krezava
Evo izvoli sad.Seri sta hos.nek drugovi pomognu popisam vas u jednom mlazu djuture.
[/quote]
Prava klosarcina tuzlanska
Kozo jedna smrdljiva kako te nije stid, kakve nebuloze izjavljujes

Prava klosarcina tuzlanska

Ne zna on onu narodnu poslovicu : "Ko mota,zlo ne misli",.MocMahale444 je napisao/la: Ima nas zelenih puno samo se neki stide reci da motaju. Sad ce doci onaj jupol da napise kako je trava losa![]()
Jel Borac igra fudbal u subotu,kakve su informacije iz BL ?
-
- Kontakt:
@pastrmka nemoj kmecat opet nakon sto te iskaram u mozak nacisto.
Ddado je napisao/la:

-
- Kontakt:
Koze smo apsolvirali glupko ako zelis ili ako nisi u stanju da upijes ponovicu ti.Mama ti je koza.nickiZe88 je napisao/la:
Prava klosarcina tuzlanska![]()
Daj svoj CV ako neandertalko znas sta je to.da vidimo jeko klosarko pa da te lopatom jos utvrdim iako sam te vec zakopao i zemlju nad tobom popisao .ovo sad otresam.znas jebga s godinama dodje haha
Dzaba vam citava podgrupa pisam vas sam nisam se ni zahukto.Klosarcino jedna ti ces meni

Treca godina fakulteta u Sarajevu, udruzio sam se sa Manijacima, razmjenjujemo misljenja o smrdljivim tuzlacimaSariel1987 je napisao/la:Koze smo apsolvirali glupko ako zelis ili ako nisi u stanju da upijes ponovicu ti.Mama ti je koza.nickiZe88 je napisao/la:
Daj svoj CV ako neandertalko znas sta je to.da vidimo jeko klosarko pa da te lopatom jos utvrdim iako sam te vec zakopao i zemlju nad tobom popisao .ovo sad otresam.znas jebga s godinama dodje haha
Dzaba vam citava podgrupa pisam vas sam nisam se ni zahukto.Klosarcino jedna ti ces meni

-
- Kontakt:
Oo sidje teleca glavuso. Pucal se kod vas???Ddado je napisao/la:"Koze smo apsolvirali"
hahhahahahahha
-
- Kontakt:
Pravi robovski parazit.udruzuje se.parazitira.nickiZe88 je napisao/la:Treca godina fakulteta u Sarajevu, udruzio sam se sa Manijacima, razmjenjujemo misljenja o smrdljivim tuzlacimaSariel1987 je napisao/la:Koze smo apsolvirali glupko ako zelis ili ako nisi u stanju da upijes ponovicu ti.Mama ti je koza.nickiZe88 je napisao/la:
A Na maminoj sisi jos.a nesto ovde sere o klosarluku .

- GhostRecon
TUZLA JE GRAD SMRADA, POD ZEMLJU ĆE SLOBODA I JEDNOG DANA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.