Veoma lako moguce da ce jedan od nasih igraca zavrsiti u tom clanu Serie A

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Burberry46 je napisao/la:Dobro nam dosao nazad Benko
i ja imam osjećaj da je to u pitanjuAragon je napisao/la:Sutra dva jako bitna covjeka iz naseg kluba idu u Udine.
Veoma lako moguce da ce jedan od nasih igraca zavrsiti u tom clanu Serie A
Što je najgore i 3000 je daleko veća plata nego naša prosječna, ljudi se zavaravaju. Cimirot ima platu od 1200KM, s tim što on na kraju sa premijama izadje mnogo bolji, ali to je njegova plata na papiru. Najplaćeniji imaju oko 4500, ima ih što igraju i za ispod 1000 KM.Benko je napisao/la:Pozz za svu raju![]()
ne brinite, sve sam citao sta pisete pa sad kako mi sta padne na pamet, tako i napisem...
Evo sad se sjetih za Zeca.. odmah sam vidio da nešto smrdi jer je taj isti igrac pio kaficu sa clanom nase uprave prije 20-tak dana... i sad dojednom kao on ovo ono ...nigdje veze.
Drugo, sto se tice intervjua Dine Selimovica, sve je covjek objasnio. Mi nemamo plate kao sto su imali drugi kada su uzimali titule prije par godina, nas ni jedan igrac osim Benka nema preko 5000 maraka...ni jedan.
Druga je stvar sto je plata u DAN, sto se sve uplacuje redovno, sto imaju premije, sve moguce uslove koje moze imati jedan klub. TO NE ZNACI DA NE MOZEMO DAVATI PLATU OD 10 000 ali kome je davati? Budimo realni ako sutra damo, lupam, Cimirotu 10 000 platu, doći će malo bolji igrac i traziti 13 000 i sve tako...
Ovako drzis jedan balans gdje igraci iz PL , kao rustemovic, imaju platu 3-5 milja, igraci kao Benko imaju ugovor sa Cardiffom i ta cifra nas ne interesuje.
Sve se radi transparentno, ljudi zive z aovaj klub bukvalno i u svakom smislu te opaske.
Nema zime za nas u to budite sigurni, još samo par korekcija oko nekih igraca, ugovora i mozemo reci da smo na nogama. Nevjerovatna stvar je koliko je dusmanluka bilo oko FKS i koliko smo ih uspjeli odstraniti. Jos dvojica se drze priljepljeni ali sa jednom nogom... i onda vozdra.
U repci je cesce igrao beka, i to uzasno moram priznati. Sjeti se samo one tekme sa Srbijom u Tuzli.Bosniacum Lilium je napisao/la: Pored toga bio nezamjenjiv u U21 i igrao sve po potrebi, čak i desnog beka i desnog bočnog
imas ppsiljevac je napisao/la:benko sve ces cuti ne mlati po forumu![]()
![]()
![]()
![]()
Još da bude i u nogama kao Mato pa da slavimo.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovaj Rustemovic u faci isti Dzadzalo
Tacno se vidi da nemas ni 15 godina, jos si balavPitar6785 je napisao/la:Benku je plata kasnila pa je strajkovo...dobro doso leone Benko
Sta vi mislite Dali bi bilo pametno da stavljamo klauzulu na igrace ko borusija d ko uplati toliko I toliko kesa za tog I tog igraca automatski Sold ...mislim da bi to diglo cjene nasim igracima za 25-50% I plus sve spekulacije menadzeri bi bili poubijani I manje bi nam smetali ...
Benko 5miliona km
Radovac Ako produzi 4.0 milion km
Gojko 2.1mil km
Bandovic dzabahvala
Dupovac 450 hiljada km
Tatko 1.0 milion km
Duljevic 1.7 milion km
Okic 700 hiljada km
Pussygaca 600hiljada km
Itd ko hoce nek izvoli
Al ja bi to sve po FIKSNIM cjenama I ko ima lovu fino se izkesira I uzme Koga hoce Ako je sirotinja cim vidi cjenu kaze ovde skupo spuste se do sugavice I kupe svih 18 igraca sto bi mogo Samo jednog igraca u VELKOM FK SARAJEVU
Leo Messi Benko vrijedi vise nego zeljin stadion I svih 29 igraca na rosteru sto zeljo ima
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Fouzi1, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, MSOZ101, napoleon72, rimljanin90 i 66 gostiju.