Nece bit ni u upravnom odboru, trebo je bit jedan od clanova ali zbog mjesecnih primanja vecih od 5000 KM ne moze bit clan upravnog odbora :ugeek:Claus je napisao/la:On bi, ukoliko se na Skupštini prihvati imenovanje Davuda Zahirovića kao predsjednika, trebao biti član Upravnog odbora FK Slobode.harry_90 je napisao/la:Jel istina da ce se i Salih Sabovic vratit u Slobodu ? Tako sam cuo,sad da li je istina vidjecemo ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Evo gdje su pare od Huseinovica, nesto sitno dobila sloboda, jos sitnije dobio said, ostalo se podjelilo izmedju SIce i Ademaharry_90 je napisao/la:Ulozio bi nesto svojih para,i onda prodao nekog kvalitetnog igraca,i pare od transfera uzeo sebi i podobnim ljudim oko sebe![]()
Al niko da se zapita gdje su pare od transfera Bekica i Husejinovica,pa klub koji toliko zaradi u BiH moze najmanje 2-3 sezone dobro stajati na tabeli i ne kasnit sa isplatama plata igracima,ali preko miliona eura nestade kao da ih nikad nije bilo ..
Ko je jamio,jamio je
+jos neko vrijeme njih dvojica su uzimali procenat od njegove plate dok on nije raskino ugovor sa njima

Lijepo sa nakrali svi..
Boli ih,moze im se,niko se ne buni .
Ostaje nada da ce Zahirovic ulozit nesto novca,da dodju jaki sponzori (tesko), da se klub izvuce iz g.ovana.
Daj Boze da se sredi situacija sa ovim igracima koji su ostali u Tuzli,sa njima potpisat i ne treba vise nikog dovesti,uvaljivat se u nove probleme.
Da li je iko od novinara jutros bio prisutan na ispracaju igraca za Kupres,ili su i oni digli ruke ??
Joguncic potpisao novi ugovor,Zoletic i Nikolic ce se pojavit na Kupresu,ostali u Tuzli zbog porodicnih razloga,golmani Divkovic i Mandusic ce se naknadno pojavit na Kupresu,danas imali prijemne ispite,Slomic ceka ispisnicu,dok ocekuju da se na pripremama pojavi i Almir Bekic.
Sloboda vs Osijek 3 jula u nedjelju.
Boli ih,moze im se,niko se ne buni .
Ostaje nada da ce Zahirovic ulozit nesto novca,da dodju jaki sponzori (tesko), da se klub izvuce iz g.ovana.
Daj Boze da se sredi situacija sa ovim igracima koji su ostali u Tuzli,sa njima potpisat i ne treba vise nikog dovesti,uvaljivat se u nove probleme.
Da li je iko od novinara jutros bio prisutan na ispracaju igraca za Kupres,ili su i oni digli ruke ??
Joguncic potpisao novi ugovor,Zoletic i Nikolic ce se pojavit na Kupresu,ostali u Tuzli zbog porodicnih razloga,golmani Divkovic i Mandusic ce se naknadno pojavit na Kupresu,danas imali prijemne ispite,Slomic ceka ispisnicu,dok ocekuju da se na pripremama pojavi i Almir Bekic.
Sloboda vs Osijek 3 jula u nedjelju.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Problem je što ti igrači u Zvijezdu žele doći samo za dobre pare. Sa mujkićem je Zvijezda pregovarala i koliko ja znam tražio je 50 000 za jednu sezonu. To je puno, ne znam koliko je imao u Slobodi, ali mislim da ne vrijedi toliko. Što se tiče Halilovića i sa njim su razgovarali, ali on je rekao da vidi šta će biti sa Slobodom, time je sebi zatvorio vrata u Gradačcu, jer je na tu poziciju doveden Halilović iz Banovića. U Gradačcu nema velikih transfera, ali ono što se potpiše bude isplaćeno. Ja bih iskreno jedino volio vidjeti Nikolića i Mujkića u Zvijezdinom dresu!ultrasstyle_tz je napisao/la:mah da imamo sposobnu upravu, da imamo para i da smo u stanju da budemo ozbiljan klub sad, vrlo lako smo mogli da se ukljucimo u borbu za titulu ove godine.
zamisli da se zadrzao tim od prosle godine: Mujkic, Divkovic, Halilovic, Nikolic, Joguncic, Zoletic, Malkic ,Gavaric, Bosnjak, Efendic, Okanovic , S.Mujic, Am. Bekic i dodat im 3-4 juniora te Borgija, Zrnanovica, posudit opet Almira Bekica, nagovorit Saida da dodje i jos jedan stoper(Milosevic ili Covic) i eto ti ekipe koja se moze boriti cak i za titulu. A svi ovi igraci su se realno mogli dovesti u Slobodu da smo ozbiljan klub trenutno kao sto nismo. Znam ja da su ovo puka mastanja ali je zalosno sto je dobra ekipa tako blizu a tako nedostizna.
Ne znam ni sta cekaju ostali klubovi, to je pokazatelj da ni drugi nisu nista bolji od nas, ovdje prvenstveno mislim na Zvijezdu iz Gradacca . Zoletic, Halilovic, Nikolic su im " na izvol'te", a to su 3 igraca koja bi bili pojacanja za 90% klubova u PL, posebno Stana. Stana zeli svim silama da ostane u Tuzli zbog djeteta pa zar ne znaju dogovorit sa likom da zivi u TZ a igra za njih, udaljenost je nikakva. Cak i prije dosta igraca nije htjelo da igra za Zvijezdu jer su iz male sredine, ne mogu da vjerujem da oni nisu pristali da igraci zive u TZ a igraju za njih, ne bi im to nista znacilo, mala cijena za platit da se privuku dobri igraci.
btw sto se tice juniora i menadzercica , nama niko ne moze ugodit, kad je Adem Sabovic uzimao igrace pod svoje i naravno malo zaradjivao od toga , ni to nikome nije valjalo. Sada igrac nece da potpise ugovor sa Slobodom a da nije bilo Slobode bio bi niko i nista. Jedino rjesenje za taj problem je poslat sve menadzere u 3 pm sa Tusnja, ako neki junior zeli da potpise ugovor s nekim drugim poslat i njeg pa nek ide trenirat dje hoce. Nek svi igraci budu u vlasnistvu Adema Sabovica( ne volim ga al je menadzer trenutno) danas ili sutra ko vec bude u Slobodi, ali nek budu Slobodini. Ovo je sramota sto se desava , sramota kluba i greska uprave. Ali sa druge strane da je Sabovic poslao druge menadzere u pm pukla bi prica vidi ga kupi pare od Slobode , hoce da zaradi na ekipi, neda djeci da biraju. Nama Tuzlacima niko ne moze ugodit. ALi opet kad pogledam sad bolje i to da djeci neda birati, nego sto nece da potpisu ugovor sa Slobodom. Boli me q za svakim od njih pojedinacno Sloboda je jedina bitna.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma tih 50.000 je vjerujem velikim dijelom zbog toga sto u cijenu "uracunaju" i to sto moraju zivjeti u Gradaccu , opet to je moje misljenje ali vjerujem da bi se i sa Stanom i sa Zoletom moglo dogovorit po 25.000 godisnje i da bi pristali iste sekunde. Sto se tice Zolete to je po meni odlican igrac, podcijenjen malo zbog pozicije koju igra, ali bi bio pojacanje za svaku ekipu u PL, to odgovorno tvrdim, nekima za klupe a za 80% ekipa za prve postave.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Denis Sadikovic se vratio i vodice kadete Slobode.
Kako bi nam ovaj lik dobrodosao da opet vodi Slobodu u ligi.
Nisam za Crnkica da vodi tim,ali sta je tu je,meni je Denis 3 puta bolji.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ti bas onda ne znas Denisa Sadikovicaharry_90 je napisao/la:Denis Sadikovic se vratio i vodice kadete Slobode.

Pa to ti je najveci klepator od svih trenera koji su bili ikad u Slobodi, kako taj covjek uzima pare od roditelja to je za nepovjerovat, ako mislis da lazem pitaj bilo kojeg momka koga je Denis Sadikovic treniro na koji nac se birala prva postava.
Al sa druge strane on jest imo neke rezultate dok je vodio i kadete i juniore, al brate ne moze mu to bit nesto cim ce se isticat od ostalij jer svaki put ko god da vodi nase mladje kategorije uvjek bude u vrhu, elem Denis ti je puno puno bolji biznismen nego trener.
Ponasanje pojedinih ljudi me razocaralo u slobodi, kad sam vidio spisak ko sve ide boze me sacuvaj, ne bi da komentarisem izostanke ovih igraca kao sto su mujkic, mujic, halilovic, itd. ali kad sam vidio na spisku neke igrace poput jurica (direktorov sin), mandzica (momci koji nisu imali mjesta u 18 u juniorskoj generaciji) i takvih anonimusa te nekih igraca sat strane koje su dosli stvarno nema smisla, a igraci poput aljukica, suceske, salihovica itd nemaju mjesta, momci koji su iznijeli teret juniorske generacije uz bekica, mesanovica. pa aljukic i salihovic su kadetski i juniorski reprezentativci bih, momci koji mogu staviti u dzep ove igrace (juric, mandzic i itd.) i igrati lopte, ali nemaju mjesta u ekipi jer roditelji ne zele dati novac, a takodje tu su neki sindrici, ribici itd, zalosno je to sta rade, ubijaju djecu u pojam. Salihovic je jedini koji je potpisao ugovor od juniora sa slobodom uz bekica, a izgovor crnkica sto ne ide na pripreme je taj da momak ima prijemni na fakultetu pa ne moze ici, kao da je kupres preko bijela svijeta... ZALOSNO
Nije da za ALJUKICA SUCESKU SALIHOVICA JAGANJCA nema mjesta nego ti momci NECE DA POTPISU UGOVOR SA SLOBODOM, oni imaju svoje tate, svoje managere koji ce ih vodat po probama po njemackoj austriji i sl.zoone je napisao/la:Ponasanje pojedinih ljudi me razocaralo u slobodi, kad sam vidio spisak ko sve ide boze me sacuvaj, ne bi da komentarisem izostanke ovih igraca kao sto su mujkic, mujic, halilovic, itd. ali kad sam vidio na spisku neke igrace poput jurica (direktorov sin), mandzica (momci koji nisu imali mjesta u 18 u juniorskoj generaciji) i takvih anonimusa te nekih igraca sat strane koje su dosli stvarno nema smisla, a igraci poput aljukica, suceske, salihovica itd nemaju mjesta, momci koji su iznijeli teret juniorske generacije uz bekica, mesanovica. pa aljukic i salihovic su kadetski i juniorski reprezentativci bih, momci koji mogu staviti u dzep ove igrace (juric, mandzic i itd.) i igrati lopte, ali nemaju mjesta u ekipi jer roditelji ne zele dati novac, a takodje tu su neki sindrici, ribici itd, zalosno je to sta rade, ubijaju djecu u pojam. Salihovic je jedini koji je potpisao ugovor od juniora sa slobodom uz bekica, a izgovor crnkica sto ne ide na pripreme je taj da momak ima prijemni na fakultetu pa ne moze ici, kao da je kupres preko bijela svijeta... ZALOSNO
I ja bi volio da su oni sa prvim timom vise nego Davor Juric koji citav zivot igra preko stele, od onih pjetlica pa do prvog tima, al jbg otac mu je u upravi i stas bolje nek djete trenira nego da se drogira, otac mu sigurno ne prima platu pa makar mu mogu to tako kompenzovat, ne kazem ja da je to uredu tako al...
Samo mi je glupo sto ima takvih botova ko sto si ti, kad se tako dobro razumijes ko je dobar u juniorima idi pa pitaj te juniore sto nisu potpisali ugovore sa slobodom sto nece, sve neki igraci digli se, umjesto da im bude cast da potpisu ugovor sa prvim timom oni nesto seru. A i ti vala

druze moj ja tu djecu pratim vec par godina, a kazem ti salihovic ima potpisan ugovor i sta onda? u cemu je problem
ti ih pratis ja treniro sa njimazoone je napisao/la:druze moj ja tu djecu pratim vec par godina, a kazem ti salihovic ima potpisan ugovor i sta onda? u cemu je problem

da ima potpisan ugovor nebi ga garant dzaba ostavili u tuzli
ima momak potisan ugovor na dvije godine, potpisao jos u januaru, cak nije trazio ni feninga al et... **** imaju dole strucnjaci pa sve znaju
-
- Kontakt:
Politika ubaci svoj svoga to je vec poznato da ce uletiti oni koji imaju familije u upravi itd to je opce poznato a nemaju pojma a kasnje kad budemo predzadnji ili nedo Bog zadnji kukaju i traze krivca i opet mjenjaju trenera jer misle da je u treneru krivica ehh nemoguce toliko trenera promjeniti da nevalja nijedan...vidjet cemo rezultate sljedece sezone budemol zadnji zna se ko je krivac..nadam se da ce se sad igrati posteno nema namjestanja pa makar i svaku gubili tako ce se jedino promjeniti sve ovo sto se desava u klubu...po meni treba dati malom Mesanovicu iz juniora da igra mali strasno igra...

Mladi nogometaši Širokog popljuvani i vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Tuzli
Mladi nogometaši Širokog popljuvani i vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Tuzli Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša
Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša, koji su bili na utakmici o tome kako je na stadionu u Slavinovićima bilo svega osim nogometa, da je sve sličilo lakrdiji u režiji sudaca, domaćih navijača, „redara“, ljudi s klupe domaćih i, što je najgore, domaćih nogometaša, pomislili smo kako se radi o roditeljskoj subjektivnosti, zaslijepljenosti i pretjerivanju. Međutim…
„Igrao sam petnaest godina profesionalni nogomet i svašta doživio u svojoj igračkoj karijeri, uz ostalo i teški lom noge. Vjerujte, taj lom noge sam puno lakše podnio od onoga što sam doživio na ovoj utakmici. Dočekani smo potpuno neprijateljski. Iz gledališta u kojem je bilo oko 1000(!) ljudi našim igračima, još djeci, upućivane su prijetnje, osobito nacionalističke, koje nisu za javnost. Brojni redari također su prijetili i psovali našim igračima, još ih pljuvali.“, rekao je trener predkadeta Širokog Dalibor Kožul.
„U priču su se 'odlično' uklopili suci na čelu s Edinom Golaćem. Svirao je za domaće dva jedanaesterca, jedan smješniji od drugog. Domaći igrači tukli su naše s loptom i bez nje, sve pred očima 'slijepe' sudačke trojke, uz podršku s klupe. Za domaće nije bilo zaleđa, dok moji igrači nisu mogli u napad – zastavica je stalno bila u zraku! Da smo došli sa 10:0 prednosti, izgubili bi 0:11.“, rekao je Kožul.
„Mislio sam povući igrače s terena, ali to bi vjerojatno izazvalo još gore posljedice. Sigurno bi nas dodatno kaznili, jer u priču su se uklopili opunomoćenik i kontrolor suđenja. Sramota nad sramotama. Pa, u pitanju su još djeca.“, rekao je Kožul.
Mladi nogometaši Širokog popljuvani i vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Tuzli Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša
Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša, koji su bili na utakmici o tome kako je na stadionu u Slavinovićima bilo svega osim nogometa, da je sve sličilo lakrdiji u režiji sudaca, domaćih navijača, „redara“, ljudi s klupe domaćih i, što je najgore, domaćih nogometaša, pomislili smo kako se radi o roditeljskoj subjektivnosti, zaslijepljenosti i pretjerivanju. Međutim…
„Igrao sam petnaest godina profesionalni nogomet i svašta doživio u svojoj igračkoj karijeri, uz ostalo i teški lom noge. Vjerujte, taj lom noge sam puno lakše podnio od onoga što sam doživio na ovoj utakmici. Dočekani smo potpuno neprijateljski. Iz gledališta u kojem je bilo oko 1000(!) ljudi našim igračima, još djeci, upućivane su prijetnje, osobito nacionalističke, koje nisu za javnost. Brojni redari također su prijetili i psovali našim igračima, još ih pljuvali.“, rekao je trener predkadeta Širokog Dalibor Kožul.
„U priču su se 'odlično' uklopili suci na čelu s Edinom Golaćem. Svirao je za domaće dva jedanaesterca, jedan smješniji od drugog. Domaći igrači tukli su naše s loptom i bez nje, sve pred očima 'slijepe' sudačke trojke, uz podršku s klupe. Za domaće nije bilo zaleđa, dok moji igrači nisu mogli u napad – zastavica je stalno bila u zraku! Da smo došli sa 10:0 prednosti, izgubili bi 0:11.“, rekao je Kožul.
„Mislio sam povući igrače s terena, ali to bi vjerojatno izazvalo još gore posljedice. Sigurno bi nas dodatno kaznili, jer u priču su se uklopili opunomoćenik i kontrolor suđenja. Sramota nad sramotama. Pa, u pitanju su još djeca.“, rekao je Kožul.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
I koji qurac ti ovo stavljas na ovu temu,sta F.K. Sloboda ima sa ovimTed Mosby je napisao/la:Mladi nogometaši Širokog popljuvani i vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Tuzli

1. Nema veze sa Slobodom
2. Poslije vješanja raznih U npo ŠB ne kontam kako vas vrijeđa kad vas tako zovu
a nešto i sumnjam da se to desilo 
2. Poslije vješanja raznih U npo ŠB ne kontam kako vas vrijeđa kad vas tako zovu

I ako ovo nema veze sa Slobodom nego sa klubom 7 , ali evo igrom slucaja bio sam na utakmici , Siroki je bio los i zasluzeno izgubio , djeci niko nije prijetio , osim par nadrogiranih momaka koji su poslije dobili batina od redara i to dobrih , jer su svasta pricali, Prvi penal cist ko suza , drugi ko Siroki sam sebi dao , i onda je sve krenulo nizbrdo, raspali se toalno.Siroki imao 3-4 dobre prilike da ugrozi go kluba 7 ali izasao je golman domaci u 2 prilike kao bolji dok je u dvije prilike bila stativa . Eto odo ja u off, sada da se vratimo Slobodi.
FK Sloboda: Na probu došao Miloš Vujičić
Fudbaleri tuzlanske Slobode nalaze se na pripremama na Kupresu gdje se spremaju za narednu takmičarsku sezonu Premijer lige. Momčadi trenera, Ibrahima Crnkića danas se priključio Miloš Vujičić (1984) koji je došao na probu, igra na poziciji štopera. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za beogradski Rad gdje je prošao sve omladinske selekcije, te nakon toga zadnjih nekoliko sezona proveo u Americi.
FK Sloboda: Na probu došao Miloš Vujičić
Fudbaleri tuzlanske Slobode nalaze se na pripremama na Kupresu gdje se spremaju za narednu takmičarsku sezonu Premijer lige. Momčadi trenera, Ibrahima Crnkića danas se priključio Miloš Vujičić (1984) koji je došao na probu, igra na poziciji štopera. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za beogradski Rad gdje je prošao sve omladinske selekcije, te nakon toga zadnjih nekoliko sezona proveo u Americi.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Senad Mujić na probi u Karlovcu
Nogometaš tuzlanske Slobode Senad Mujić u prošloj sezoni najbolji strjelac momčadi, kojem je istekao ugovor sa klubom nakon što se nije dogovorio sa Slobodom o produženju saradnje prema saznanjima vidiportala otišao je na probu u Karlovac. U ovoj ekipi nastupaju nekadašnji mladi reprezentativci BiH Kenan Čejvanović i Edin Husić, dok je Šef Stručnog štaba Srećko Lušić.
Vjerovatno ce i ugovor da potpise.
Nogometaš tuzlanske Slobode Senad Mujić u prošloj sezoni najbolji strjelac momčadi, kojem je istekao ugovor sa klubom nakon što se nije dogovorio sa Slobodom o produženju saradnje prema saznanjima vidiportala otišao je na probu u Karlovac. U ovoj ekipi nastupaju nekadašnji mladi reprezentativci BiH Kenan Čejvanović i Edin Husić, dok je Šef Stručnog štaba Srećko Lušić.
Vjerovatno ce i ugovor da potpise.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Mladi nogometaši Širokog popljuvani i vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Tuzli
Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša, koji su bili na utakmici o tome kako je na stadionu u Slavinovićima bilo svega osim nogometa, da je sve sličilo lakrdiji u režiji...
...sudaca, domaćih navijača, „redara", ljudi s klupe domaćih i, što je najgore, domaćih nogometaša, pomislili smo kako se radi o roditeljskoj subjektivnosti, zaslijepljenosti i pretjerivanju. Međutim...
„Igrao sam petnaest godina profesionalni nogomet i svašta doživio u svojoj igračkoj karijeri, uz ostalo i teški lom noge. Vjerujte, taj lom noge sam puno lakše podnio od onoga što sam doživio na ovoj utakmici. Dočekani smo potpuno neprijateljski. Iz gledališta u kojem je bilo oko 1000(!) ljudi našim igračima, još djeci, upućivane su prijetnje, osobito nacionalističke, koje nisu za javnost. Brojni redari također su prijetili i psovali našim igračima, još ih pljuvali.", rekao je trener predkadeta Širokog Dalibor Kožul.
„U priču su se ‘odlično' uklopili suci na čelu s Edinom Golaćem. Svirao je za domaće dva jedanaesterca, jedan smješniji od drugog. Domaći igrači tukli su naše s loptom i bez nje, sve pred očima ‘slijepe' sudačke trojke, uz podršku s klupe. Za domaće nije bilo zaleđa, dok moji igrači nisu mogli u napad - zastavica je stalno bila u zraku! Da smo došli sa 10:0 prednosti, izgubili bi 0:11.", rekao je Kožul.
„Mislio sam povući igrače s terena, ali to bi vjerojatno izazvalo još gore posljedice. Sigurno bi nas dodatno kaznili, jer u priču su se uklopili opunomoćenik i kontrolor suđenja. Sramota nad sramotama. Pa, u pitanju su još djeca.", rekao je Kožul.
bravo tuzlaci,kako ste tolerantni
Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša, koji su bili na utakmici o tome kako je na stadionu u Slavinovićima bilo svega osim nogometa, da je sve sličilo lakrdiji u režiji...
...sudaca, domaćih navijača, „redara", ljudi s klupe domaćih i, što je najgore, domaćih nogometaša, pomislili smo kako se radi o roditeljskoj subjektivnosti, zaslijepljenosti i pretjerivanju. Međutim...
„Igrao sam petnaest godina profesionalni nogomet i svašta doživio u svojoj igračkoj karijeri, uz ostalo i teški lom noge. Vjerujte, taj lom noge sam puno lakše podnio od onoga što sam doživio na ovoj utakmici. Dočekani smo potpuno neprijateljski. Iz gledališta u kojem je bilo oko 1000(!) ljudi našim igračima, još djeci, upućivane su prijetnje, osobito nacionalističke, koje nisu za javnost. Brojni redari također su prijetili i psovali našim igračima, još ih pljuvali.", rekao je trener predkadeta Širokog Dalibor Kožul.
„U priču su se ‘odlično' uklopili suci na čelu s Edinom Golaćem. Svirao je za domaće dva jedanaesterca, jedan smješniji od drugog. Domaći igrači tukli su naše s loptom i bez nje, sve pred očima ‘slijepe' sudačke trojke, uz podršku s klupe. Za domaće nije bilo zaleđa, dok moji igrači nisu mogli u napad - zastavica je stalno bila u zraku! Da smo došli sa 10:0 prednosti, izgubili bi 0:11.", rekao je Kožul.
„Mislio sam povući igrače s terena, ali to bi vjerojatno izazvalo još gore posljedice. Sigurno bi nas dodatno kaznili, jer u priču su se uklopili opunomoćenik i kontrolor suđenja. Sramota nad sramotama. Pa, u pitanju su još djeca.", rekao je Kožul.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- neutralan__
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:Mladi nogometaši Širokog popljuvani i vrijeđani na nacionalnoj osnovi u Tuzli
Ovo nema nikakve veze sa Slobodom.Klub 7 je drugi klub,privatna škola fudbala.
Većinom djeca sa sela i igraju na selima tako da ovo nema nikakve veze sa Slobodom.
A i jest se našao forumaš čiji klub uz pomoć sudija ostaje u ligi,da nešto kaže.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.