FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

subzero81
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la subzero81 » 01 jun 2010, 13:42

sto sta je reci sa grujom

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jun 2010, 14:06

tatamata je napisao/la:Zivo me interesuje s kakvim cemo pojacanjima docekati Evropu i novu sezonu.Joj upravo,upravo...
Pa uspjeli su zadržati Marića :mrgreen: šta hoćeš ?! :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 01 jun 2010, 14:11

Genghis je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Zivo me interesuje s kakvim cemo pojacanjima docekati Evropu i novu sezonu.Joj upravo,upravo...
Pa uspjeli su zadržati Marića :mrgreen: šta hoćeš ?! :mrgreen:
Samo se vi zajebavajte,vidjecete vi kad Zoran Maric napravi masinu za sljedecu sezonu,i osvoji i prvenstvo i Kup. :mrgreen: :mrgreen:
Treci put castimo

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jun 2010, 14:13

Nije nemoguće, ako je mogao ove sezone kup i zamal ligu, ko će ga znati, fudbal je nepredvidiv ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 01 jun 2010, 14:22

Genghis je napisao/la:Nije nemoguće, ako je mogao ove sezone kup i zamal ligu, ko će ga znati, fudbal je nepredvidiv ;).
Salu na stranu iako i dalje mislim da je on nikakav strucnjak,mozda mu se kao olaksavajuca okolnost moze uzeti to zimsko rasprodavanje glavnih karika tima,i sto dobio da od govana pitu napravi,to jest ekipa je bila duplo slabija i neuigrana,a cilj je ostao isti,Evropa.Vidjecemo sta buducnost nosi.Ja bi sad Marica stavio u drugi plan,a pod lupu bi stavio nasu upravu koja ima nekoliko vaznih zadataka,osposobiti stadion,zadrzati kljucne igrace,i dovesti nekoliko pojacanja u pravom smislu te rijeci.
Treci put castimo

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 01 jun 2010, 14:22

subzero81 je napisao/la:sto sta je reci sa grujom
ja sam cuo da ako se uprava Laktasa slozi sa opstinskim vlastima da se sledece sezone izbori povratak u PL, Ljubojevic i Grujic ostaju u Laktasima kao i vecina fudbalera, e sad koliko je taj info tacan to nzm. ;)

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 01 jun 2010, 14:53

wizard90 je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:sto sta je reci sa grujom
ja sam cuo da ako se uprava Laktasa slozi sa opstinskim vlastima da se sledece sezone izbori povratak u PL, Ljubojevic i Grujic ostaju u Laktasima kao i vecina fudbalera, e sad koliko je taj info tacan to nzm. ;)
nadam se da se nikada necete vratiti:)))

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 01 jun 2010, 15:40

": ? "

$ се " - " " у &, " $ ? " " ' " $ " $ - са " " ? сезону $ " са " '. $ сан ' се " 19. ' на """, $ су "црвено-?" ? $ освоје & & " " " то " " ", " је $ " све $ на својој ".
У ? је прва " % & $ (1:1), а у % је ? " $ на & повео са 0:2, ? је на & ' % " (2:2), % је ? " $ $ се " ' у & "црвено-?".

" " " ? на терену " је " $ ? " " &. Он " $ је ? " " - " " % на """.

- " је то ? - " & ". У Сарајево су нас $ " ? & ? " " готово " ' " $ % $ ". & су " $ у " $ " са " "" $ & "". На терену се $ оно % " " " ?. ' " ? него " трофеј на & / ? – ? ".

& је $ ' " сезоне " " ? $ " " ? ", ", у " су "црвено-?" ? ¥ ? " на & је овај пехар " у " ". $ ? ? & % ? за освајање $ &?

- Сезона је за нас % јер ? ' " " ? трофеј. Са ' ' " & ", ? & је - $ пехар " у $ ? у & " " ? ". ¥ је $ ' $ ? " у " за ? ", ? јавност ' $ нас ". " нас је ', а ? ' " у " $-&. ? ' трофеј " $ - " у ".

' " " $ " ? су ? " за % ?. - ? ? " " & & на $ "?

- % је $ ? % ". " % $ $ уговора са & " ' $ & $ је управа ? ? ? & ' ". Постоје $ " $ " $ % " је ". ? $ $, & - $ $ " %. Наравно, ? $ $, ? $ " & $ јер ' ? је то ?. ", /, за $ је све ".

? & ' $ $ на $ "?

- $ " управе ' $ $ пет ? % " & " $ на ". " " " ? $ $ " $ 25 $ " $ " $ $ ". " $ " ? $ ? " " у " " у $ ". ? ? ' $ схвате Европу " јер $ $ је то захтјевно " у & се ' $ $ новца.

& - " на $ ", ? % " " познато $ - " $. Све " & " $ су ? ' ? на ", ' ", $ $ јужне " сјеверне " - " ", " су оне ' ".

- ? " ' $ & своје " & $, на $ ", " у " ". & је $ у - $ ? & ' $ " " " за $ $ ". $ ' $ - " " " су ' ? " $ " са $ " $ - & у ' $ " $ " $ " – " је ".
(?)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 01 jun 2010, 15:51

Schlager je napisao/la:Nisam neki pravnik,ali zar pare ne bi trebale biti obezbjedjene ako raspisujes tender?
? су вјероватно на ",а " је $ ? $ $ $ ? - " " " $ на $,па & $,& - $ паре $ $.& не $," ",?," :roll:
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 01 jun 2010, 15:54

sve se meni cini da od sledece sezone nema nista, najavljena pojacanja ne dolaze, stadion se ne gradi, nista se ne desava. Naredni dani ima da budu patnja teska

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 01 jun 2010, 16:25

$ $ " него & " " у " & прво " $ ' $ 3-4 & ?:
slika

а $ " " &:
slika

па $ се & не " & овог ? " $... ? нас ?! " са ? у ' траже ? за $ поене, а " " управе.. е за " - & $ $ ? су ту & $ & ? & сопствене "...
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 jun 2010, 16:40

Ne pretjeruj s tim Nektarom i zaboravi na ekonomski patriotizam kad je pivo u pitanju jer ćeš ujutro imati jaku glavobolju ako malo više popiješ.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 jun 2010, 16:42

Moja preporuka,isprobano na količini od 15-20 kom za veče,a ujutro kao bebica,mamurluku ni traga.

slika

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 01 jun 2010, 16:53

Schlager je napisao/la:Ne pretjeruj s tim Nektarom i zaboravi na ekonomski patriotizam kad je pivo u pitanju jer ćeš ujutro imati jaku glavobolju ako malo više popiješ.
% &, " " ? ", ? је у ' ? " ? на ово """ :mrgreen: :lol:

& ' " ? " & $ пута " у $ " " не " ' % " ? ?, & $ се $ & ($ се - " & " & $ " ? :lol: ). ? са ? & па " $ ' $. " & " & ' $ & онај $ ? ? у неповратној ? ?. ? $ & " " ? ' % је ? ужа " ", а " " је $ ?. ' се " у " $ " $.

А % се " овог твог $ за & не ' $ " у праву :D $ за $ " ? не " ' се $ &.
$ свега овога најгоре " $ $ ' " " " " $ $ :x
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 jun 2010, 16:55

Da...prava razlika u kvaliteti dva piva se vidi tek jutro poslije,a dok se pije,svako je dobro.Kod manjih količina je svejedno,ali ako se čovjek opusti onda nije svejedno.

Imali smo skoro na ovoj temi raspravu o ćevapima,pa o pičićima,a sad bi mogli o pivu :D :D ....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 jun 2010, 17:10

Schlager je napisao/la:Da...prava razlika u kvaliteti dva piva se vidi tek jutro poslije,a dok se pije,svako je dobro.Kod manjih količina je svejedno,ali ako se čovjek opusti onda nije svejedno.

Imali smo skoro na ovoj temi raspravu o ćevapima,pa o pičićima,a sad bi mogli o pivu :D :D ....
Kada nedosatje kvalitetnih fudbalskih informacija onda i ovo nije loše, pa i članovi na ovom forumu rade ko naša uprava...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 jun 2010, 18:24

Na temi FK Zeljeznicar po nekim informacijama dolazi im Maletic. Ako se to stvarno desi bicu jako tuzan,a onda vise necu ovako pazljivo birati rijeci o nasoj upravi.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2010, 19:24

Schlager je napisao/la:Na temi FK Zeljeznicar po nekim informacijama dolazi im Maletic. Ako se to stvarno desi bicu jako tuzan,a onda vise necu ovako pazljivo birati rijeci o nasoj upravi.
Polako,polako,samo se prica,sve je to rekla kazala,jos niko nije dosao,treba prvo sa ovim igracima sto im isticu ugovori zavrsiti,pa ce tek onda probati u kupovinu...ja licno mislim da Zeljo nema para za dovodjenje
Maletica...inace kao i uvijek u ovakvom periodu,pocinju da krecu spekulacije o mnogim igracima,i hiljadu imena prodje dnevno po forumima...izgleda da je za sada u Zelji jedino Goran Gancev makedonac,a vjerujem da ljudi u Zelji razgovaraju sa nekim igracima,sve je pitanje love,ali sto se konkretno Maletica tice mislim da je on preskup
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 jun 2010, 19:30

Pa ja sam i rekao da cu biti ljut i tuzan AKO se to desi. Ako Maletic ne dodje u BIH,nikakav problem,ali ako dodje u neki drugi klub u BiH a ne u Borac,to bi bio ogroman minus za nasu upravu jer sam siguran da bi on radije igrao u svom gradu i svom klubu i za malo manje para nego u nekom drugom klubu.To bi znacilo da mu nasi nisu ponudili NISTA.

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 01 jun 2010, 19:31

Maletic je tu bio u gradu...ozenio se valjda pre neki dan...pa nije cudo ako potpise za neki klub iz BiH...a nece valjda ici van Bl....bilo bi bas bezveze...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.