Solidna ponuda za danas, meni se najviše sviđaju sljedeći parovi.
Paul 25,5 VIŠE
Paul SK 5,5 VIŠE
Indiana&Toronto 194,5 MANJE
Crawford 19,5 VIŠE
Željo 1X
Keln X2
Sporting 1
Kao što je Adis napisao, danas PG očekuje velika minutaža jer im je ova utakmica biti ili ne biti. Zna se da je on bog i batina u Indiani i uveliko zavise od njegovih poena. Očekujem ga večeras maksimalno anganžovanog na obe strane terena. Budući da ga očekuje velika minutaža vidim neki value na skokovima, kad god je imao 40 minuta na terenu prelazio je granicu tako nešto očekujem i večeras. Ako ne može da uhvati 6 lopti u 40+ minuta onda yebi ga.

Utakmica velikog značaja pa samim tim očekujem tvrđe i bolje odbrane sa obe strane. Samo jednom su prelazili ovu granicu i to prošlu tekmu kada su Pejseri imali 15+ u četvrtoj da bi prokockali vodstvo i izgubili. Crawford, prošlu tekmu katrastofalan šut iz igre uzeo 23 šuta a postigao samo 17 poena. Teško da može opet tako ciglarit, večeras će opet vjerujem isforsirat ali uz nešto bolje procente prelazi ovu granicu sigurno. Željo ne bi trebao danas izgubiti na Grbavici, mislim da su bliže pobjedi ali osigurao sam se dvoznakom jer ipak Zrinskji je lider na tabeli. Keln, ima neke šanse da izbori europu ukoliko Šalke ili Mainz kiksaju, Ausburgu fali cetri standardna prvotimca u ekipi dva vezna i dva odbrambena dok gostima samo jedan igrač. Mislim da gosti se vraćaju neporaženi kuci. I na kraju Sporting koji se bori sa opstanak. Dosta simpatična i borbena ekipa. Gosti ne mogu ni gore ni dole, za njih nebitna tekma dok domaćinu gori pod nogama. Kući su pobjedili Sevilju, Atletiko madrid, realu bod otkinuli zašto ne bi pobjedili i ove kmetove koji ne znaju za pobjedu od nove godine u gostima? Kvota 35 u Bet Live na dvije i pol' mare skoro joja