Ter Stegen donio 3 boda

Ti promašaju su im se kasnije naplatili.
Rafhina- Roberto - Rakitić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I opet ga ona švabska supcina stavlja na klupu.. Velika nepravda prema njemu, trebao je on biti na golu u Rusiji. Zamisli braniš konstantno fenomenalno tokom čitave sezone, ne napraviš niti jedan jedini kiks i opet ispred tebe lik koji nije branio skoro čitavu godinu. Smiješno..Furymaker je napisao/la:najzesce mi je pljuvanje Rafinhe, pa Roberto izgledao jos gore, jadni Rakitic za trojicu radio, kakav krs od veznog reda, pa mali Riqui bi bolje odigrao.
Ter Stegen je najbolji golman svijeta da se razumijemo
Onakva utakmica se nece vise ponovit, nikadMokes je napisao/la:Pročitao sam komentare za vrijeme utakmice i stičem dojam da se ponovila utakmica Chelsea - Barcelona, samo na Barcinu stranu.
Tugo mojaIn total, Barcelona's four new signings have played just 109 minutes out of a possible 1440 in four La Liga games. [sport]
Nedo Bog da Messi odigra jednu utakmicu loše ili prosječno, odma se jave paćenici ko ti.MrHc je napisao/la:Sta je sa najplacenijim setacem svih vremena ?
Nije mu se igralo ? Umoran od repke ?
Vnogo malo bezobrazno, nije se vratio ranije da trenira. Treba ga klupirati do februara.jasmin10 je napisao/la:Crni Deulofeu već isti broj golova u ligi kao i prošle sezone.
Šta bi tek bilo da je poslušao stručnjake sa teme i krenuo sa treniranjem 4 dana prije ?
Da nije popustio pod pritiskom forumasa i twiterasa ne bi još krenuo sa treninzima.AlfredNobel je napisao/la:Vnogo malo bezobrazno, nije se vratio ranije da trenira. Treba ga klupirati do februara.jasmin10 je napisao/la:Crni Deulofeu već isti broj golova u ligi kao i prošle sezone.
Šta bi tek bilo da je poslušao stručnjake sa teme i krenuo sa treniranjem 4 dana prije ?
Udarile pare u glavu, treba ga nabiti nogom na ljeto.jasmin10 je napisao/la:Da nije popustio pod pritiskom forumasa i twiterasa ne bi još krenuo sa treninzima.AlfredNobel je napisao/la:Vnogo malo bezobrazno, nije se vratio ranije da trenira. Treba ga klupirati do februara.jasmin10 je napisao/la:Crni Deulofeu već isti broj golova u ligi kao i prošle sezone.
Meni ni danas nije jasno zašto su oni njega dovelimessilla je napisao/la:Što je najjače, od ovih minuta što su dobila pojačanja u ligi, Vidal ih dobio skoro pola, a imaš osjećaj kao da nije ni debitovao. Frajera nema na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.