PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Oj kad Sloboda grohne u nizi rang, a nemaju Hazmira da ih vrati. Hoce im Gosk ocitati lekciju 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
A inace mlađi brat @nea litamanaSariel1987 je napisao/la:Evo ga jos jedan finac.verni navijac koga ajaxa???Litmanen je napisao/la:izvinite na upadu, moze li neko da nabroji sve trofeje F.K.Sloboda (sa bajramskim i bozicnim turnirima) `?

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Vi najaviste da cete nas ubiti igrom u Tuzli, a bod ste spasavali, branili se zadnjih 20 minuta. Najavili ste Evropu i uzimanje kupa, a ostade vam gola borba za opstanak sa jako neizvjesnim krajem. Postajete svijesni koliko ste limitiraniSariel1987 je napisao/la:Vase najave razvala i invazija su bajate ko ratni americki keks iz 65teAlban je napisao/la:Ono juce je samo najava sta vas ceka uskoro u Ze, morat cete jos da mesate jer mi necemo stati dok nebude barem 5Sariel1987 je napisao/la:Jel se ovo ozraceni krci zeljinom pobjedom?![]()
Mentalita radioactiva![]()
Zeljo vas je otvorio, a mi cemo vas razvalit
Btw ne bude... Ili moze proci i nebude, ali tamo gdje moze i maket/pomaket

Nesanica i stalno mozganje i strah od Celika vas razara, krckajte se i strepite do zadnjeg kola.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Kakva druga liga, jarce? O cemu ti? Posto si tako bezobrazan, iduci put cemo 1:8 da vas ispisamo na toj koridi od stadiona. Malo vam je 4.Sariel1987 je napisao/la:Vi nasli nekog zakebavat za trofeje.ccccDdado je napisao/la:Evo i slika klupskih prostorija FK Slobode, tj. vitrine sa trofejima, svi koje su osvojili su izlozeni. Nema na cemu.
Fakat bi s apetitom bilo pratit vase nabijanje u drugu ligu a mozda i u nestanak.
1921
-
- Kontakt:
Lizu se manijak i rob.So gay.
Kontao si da cemo vas pustiti, ali malo sutra.ANTIANTIFA je napisao/la:vi crvendači ste umrli onda kada su ozivjeli hšk, režimski klub, posto nema režima nebi trebalo biti ni vas, podsjecate na nešto loše, svoje lice ste pokazali onda kada ste urlikali i zdusno podrzavali one koji vas taru decenijama u vlastitom gradu i to na tekmi protiv nas, neka vas tu gdje jeste, nebitni u svakom smislu, sa iskrenim željama da odete i dalje par ranogova nize do kanocnog gašenja, i onako živite od donacija Vahe i društvaANTIFA ! je napisao/la:Nadaj se i umri u toj nadi,a iskreno da ti nesto kazem popusi mi ka-ru u prelijepom Mostaru.ANTIANTIFA je napisao/la:necete biti jer niste na vlasti niti vam titi nije medju živima, logicno je da se ugasite i odete u historiju kao i onaj ko vas je osnovao![]()
![]()
nisu vam javili da crveno više nije u modi

Pobijedili smo te sezone i vas i njih, nije nam bitno bilo ko ce prvak biti igrali smo za sebe, aj zdravo.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 19 apr 2018, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Uđem na njihovu temu, jedan priča o milionu od UEFA i o tituli, a drugi o tome koliko su dužni i o reprogramu.Alban je napisao/la:Najavili ste Evropu i uzimanje kupa, a ostade vam gola borba za opstanak sa jako neizvjesnim krajem. Postajete svijesni koliko ste limitirani![]()

nije ni čudo što se ližu sa divovima, ista sorta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samoposteno
- Kontakt:
Sad kad dobiju milion kupice na buvljaku i popunit police boli ih brigaDdado je napisao/la:Evo i slika klupskih prostorija FK Slobode, tj. vitrine sa trofejima, svi koje su osvojili su izlozeni. Nema na cemu.

Ma njima je dovoljno sto ce ih Azmir povaliti, ne treba im vise nistaVirtu4l je napisao/la:Uđem na njihovu temu, jedan priča o milionu od UEFA i o tituli, a drugi o tome koliko su dužni i o reprogramu.Alban je napisao/la:Najavili ste Evropu i uzimanje kupa, a ostade vam gola borba za opstanak sa jako neizvjesnim krajem. Postajete svijesni koliko ste limitirani![]()
![]()

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Ovaj DIV prespavao prošlu sezonu, e čuj odnos Krupe i Željezničarasarajevo46 je napisao/la:Ako misliš na ove odnose Krupe i Željezničara gdje se unaprijed zna kakvi će ishodi biti i sl. meni je drago da nemamo te odnose, ako kvalitetom ne možemo uzeti titulu nemoj da mi neko pušta utakmice ili da me sudije kao neke timove gura do titule.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja danas kad sam procitao o milionu nisam sebi mogao doci, a tek u nastavku sljedece godine borba za titulu, koju titulu? U prvoj ligi ?Virtu4l je napisao/la:Uđem na njihovu temu, jedan priča o milionu od UEFA i o tituli, a drugi o tome koliko su dužni i o reprogramu.Alban je napisao/la:Najavili ste Evropu i uzimanje kupa, a ostade vam gola borba za opstanak sa jako neizvjesnim krajem. Postajete svijesni koliko ste limitirani![]()
![]()
Smjesni su haos

-
- Kontakt:
Bahate bahate mutevelije. Biće vam težak let u cvajtu poslije ovi svi izjava. Ako se ne ugasite skroz. Reprograma ni na vidiku, ne zna se ko pije ko plaća u klubu. Previse ste bahati u takvim okolnostima. Pobijedili vitez koji vam se usput i sklonio jer kad su zapeli dobili ste utakmicu na srecu golom koji padne onako jednom u 100 godina. I jos smjesnijom pobjedom protiv Mladosti gdje su se sklanjali da pobjetite toliko očito da nema ni u kantonalnoj ligi. Uzdigli ste se i slavite to a znate na koji ste nacin dosli do toga. Vidjeti ćemo kako ćete sa ekipama koje se ne sklanjaju odigrati. Vjerovatno ce biti ragbi utakmice u zenici.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Oj vidi navijaca Slobode na CITY TV
Jarce nauci se pravopisu, pored toga sto si glup, nevjerovatno si nepismensviunapad1010 je napisao/la:Bahate bahate mutevelije. Biće vam težak let u cvajtu poslije ovi svi izjava. Ako se ne ugasite skroz. Reprograma ni na vidiku, ne zna se ko pije ko plaća u klubu. Previse ste bahati u takvim okolnostima. Pobijedili vitez koji vam se usput i sklonio jer kad su zapeli dobili ste utakmicu na srecu golom koji padne onako jednom u 100 godina. I jos smjesnijom pobjedom protiv Mladosti gdje su se sklanjali da pobjetite toliko očito da nema ni u kantonalnoj ligi. Uzdigli ste se i slavite to a znate na koji ste nacin dosli do toga. Vidjeti ćemo kako ćete sa ekipama koje se ne sklanjaju odigrati. Vjerovatno ce biti ragbi utakmice u zenici.

Samo vi ismijavajte Slobodu, jedva cekam da vidim ko ce se zadnji smijati, nakon miliona od UEFA-e i titule iduce godine. Shvatate li vi da nijedan klub nema UEFA-u kao glavnog sponzora, Sloboda ce biti prva? Dok to ne shvatite, poklopite se.
By the way, sve je vec zavrseno u vezi toga, procurio je izgled dresa za sezonu 2018/19

By the way, sve je vec zavrseno u vezi toga, procurio je izgled dresa za sezonu 2018/19

1921
Joj tebe, eto biće pametan i nepismen, još se ovaj put potrudio.Alban je napisao/la: Jarce nauci se pravopisu, pored toga sto si glup, nevjerovatno si nepismen
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nevidimo mi dobro, mastamo da su police praznesamoposteno je napisao/la:Sad kad dobiju milion kupice na buvljaku i popunit police boli ih brigaDdado je napisao/la:Evo i slika klupskih prostorija FK Slobode, tj. vitrine sa trofejima, svi koje su osvojili su izlozeni. Nema na cemu.
![]()

-
- Kontakt:
Jel ovo neandertalac glavusa promijenio nik?Ddado je napisao/la:Samo vi ismijavajte Slobodu, jedva cekam da vidim ko ce se zadnji smijati, nakon miliona od UEFA-e i titule iduce godine. Shvatate li vi da nijedan klub nema UEFA-u kao glavnog sponzora, Sloboda ce biti prva? Dok to ne shvatite, poklopite se.
By the way, sve je vec zavrseno u vezi toga, procurio je izgled sa za sezonu 2018/19
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovi sto je im je koza zastitni znak ove godine ispadaju, poslije Kelna na redu je Sloboda.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Uvijek ste bili nečije kuje, u vakat Zvezdine, danas svačije pomalo, zavisi kako vam odgovara.Brcanskamalta je napisao/la:Kada spominjes guzenje jos vam bridi su.pak od Trebinja...Raonffa je napisao/la:Nema goreg kluba u ligi od Slobode, uvijek bih volio da prije ispadnu oni nego li Borac ili Čelik.irfo je napisao/la:Kakve god bile simpatije i nesimpatije prema celiku i slobodi, zar ne bi svi najvise zeljeli da ispadne mrski borac pa da imamo manje fasistickih ispada u premijer ligi
Uvijek su bili klub koji bira protiv koga će igrati na nož ili kome će se naguziti, za razliku od Čelika i Borca koji su sportski rivali koje ne volim isto kao ni Slobodu, al' oni obično protiv svih igraju na nož i rijetko će se kome naguziti.
Kur.va o postenju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.