RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Adin_BiH
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Adin_BiH » 02 avg 2011, 00:05

Emir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam jel RA prekinula bojkot ? Hvala :mrgreen:
RA = Red Army ( Muski rod ) znaci nije prekinula , nego prekinuo (ako vec govoris u jednini) . 8-)

A sad sto se tice bojkota , jos to nije onaj stari RA , jer je bilo poprilicno puno raje koja nas je napustila tijekom bojkota , po informacijama koje ja imam , trebalo bi da nasa tribina bude puna .

I za Rođene dvije dobre vijesti , Cerić je definitivno nas , a Merzića od danas ne vode kao igraca Amkara , tako da bi trebalo da ima ciste papire , dakle ceka se samo potpis na ugovor .

Forza do groba !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 avg 2011, 00:16

Adin_BiH je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam jel RA prekinula bojkot ? Hvala :mrgreen:
RA = Red Army ( Muski rod ) znaci nije prekinula , nego prekinuo (ako vec govoris u jednini) . 8-)

A sad sto se tice bojkota , jos to nije onaj stari RA , jer je bilo poprilicno puno raje koja nas je napustila tijekom bojkota , po informacijama koje ja imam , trebalo bi da nasa tribina bude puna .

I za Rođene dvije dobre vijesti , Cerić je definitivno nas , a Merzića od danas ne vode kao igraca Amkara , tako da bi trebalo da ima ciste papire , dakle ceka se samo potpis na ugovor .

Forza do groba !
Odakle ti info za Cerića i Merzića, pošto još ništa nema na zvaničnoj stranici kluba, a više ne vjerujem rekla - kazala, jer sam zbog toga i sam napadnut...

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 02 avg 2011, 00:20

AlemC85 je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:

Forza do groba !
Odakle ti info za Cerića i Merzića, pošto još ništa nema na zvaničnoj stranici kluba, a više ne vjerujem rekla - kazala, jer sam zbog toga i sam napadnut...

transfermarkt ne stavlja igrace dok i sluzbeno ne potpisu ugovore , a Ceric je uvrsten kod nas , a Samira nema u rosteru Amkara na njihovim oficijalnim stranicama.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 avg 2011, 01:09

Klub navijača Red Army je prekinuo bojkot još od početka prošle polusezone. ;)

A šta ima inače kod vas ? Postojite li ikako ? Udarni trans vam je u Manijaka koliko znam.

Pitam čisto onako, da vidim kako to ide kod vas.
Who dares, wins !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 avg 2011, 13:25

Majstore koja nepismenost izlazi iz tebe sta je to brate jesi isao u Skolu ??? :lol: :lol: :lol:
Samo jedan klub Velež Mostar

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 02 avg 2011, 13:36

Adnel je napisao/la:
Majstore koja nepismenost izlazi iz tebe sta je to brate jesi isao u Skolu ??? :lol: :lol: :lol:
Hajd sad procitaj svoju recenicu !!! :lol: :lol: :lol:
Nema vise :P

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 avg 2011, 14:54

Ocete doc u Vrapcice , il ce bit zakazala organizacija , nema vas nidje .. Vodja vam cigan neki ,psuje igracima mater ... fuj .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 02 avg 2011, 15:50

flash je napisao/la:
Adnel je napisao/la:
AHAHAHAHhahahahahahahaahhahah:DD:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 avg 2011, 19:42

flash je napisao/la:
Adnel je napisao/la:
HAHAHAHAHAAH :lol: :lol: :lol: :lol: haj dobro makar nisam zamjenuo muski i zenski rod :oops: :oops: sramota tek sada procita :lol: :lol: :oops: :oops:
Samo jedan klub Velež Mostar

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 avg 2011, 20:26

Nebitno sad,da objasnjavam djeci,ne ide.
Vidimo se u Mostaru 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 02 avg 2011, 21:35

Nikad pocetak jedne sezone nisam ceko sa vecim uzbuđenjem kao sad, bice nesto od nas ove godine :D.....
AVANTI CRVENI :)
i tito je volio velež :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 avg 2011, 23:09

Emir ZENICA je napisao/la:Nebitno sad,da objasnjavam djeci,ne ide.
Vidimo se u Mostaru 8-)

Po pare necete se pojavit u Vrapcicima , i prekini vise .. Brukas se svi znamo u kakvoj su stanju Robijasi i da ste pred raspadom .. :D Prema tome tisina !

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 02 avg 2011, 23:12

Dosadni ste, svi su dobrodosli u Vrapcice. A RZ sretno u borbi protiv Sabica i onog majmuna sto psuje preko razglasa.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 avg 2011, 23:20

Nadam se da će ove sezone naše igrače zaobići povrede i bespotrebni kartoni, kako bi mogli uvijek računati na najjači tim, bilo da se igra na strani ili kući!!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 avg 2011, 23:42

ANTIFA ! je napisao/la: Po pare necete se pojavit u Vrapcicima , i prekini vise .. Brukas se svi znamo u kakvoj su stanju Robijasi i da ste pred raspadom .. :D Prema tome tisina !
Po pare ? Ajd molim te,eto samo reci cifru 8-)

@ bliss

Hvala brate,i vama takodjer ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 avg 2011, 23:45

mali rođeni u norveskoj zabiljezili tri pobjede u grupi....
zauzeli prvo mjesto i prosli u drugi krug takmicenja.
cestitamo momcima

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 avg 2011, 00:18

Emir ZENICA je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Po pare necete se pojavit u Vrapcicima , i prekini vise .. Brukas se svi znamo u kakvoj su stanju Robijasi i da ste pred raspadom .. :D Prema tome tisina !
Po pare ? Ajd molim te,eto samo reci cifru 8-)

@ bliss

Hvala brate,i vama takodjer ;)

Necete se pojavit , ako se pojavite bit ce vas 6-7 najvise 10 . , brate Prvi si poceo ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 avg 2011, 00:23

I brojku si fulio 8-) Nema veze ako imas sta da te zanima pp slobodno.Da ne spamamo temu :D
Volim te Celik ! ! !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 avg 2011, 00:46

A sto ne volim ovo k.urcenje izmedju redova kod nas navijaca Veleza. Mozda bi nam jedan poraz od Celika i dobro sjeo da se malo spustimo jer imam osjecaj da smo se pravo digli a ni prvenstvo nije pocelo niti smo vidjeli svojim ocima ni jednu pripremnu tekmu . Eo da se imamo na osnovu cega se busati u prsa pa ni pola jada. Suti bola scucuri se i cekaj par kola da vidimo prvo jel ovo sve bila opet FANCY prica i relamiranje il zaista imamo kvalitet neki napokon. Iako budemo dobri nemamo se za sta k.urciti 20 godian tavorimo,kuburimo i stelimo tekme i sve je to jos uvjek jad i bjeda. Zato raja de malo ohanimo svi skupa dok ne vidimo sta i kako !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 03 avg 2011, 01:10

kimbo je napisao/la:A sto ne volim ovo k.urcenje izmedju redova kod nas navijaca Veleza. Mozda bi nam jedan poraz od Celika i dobro sjeo da se malo spustimo jer imam osjecaj da smo se pravo digli a ni prvenstvo nije pocelo niti smo vidjeli svojim ocima ni jednu pripremnu tekmu . Eo da se imamo na osnovu cega se busati u prsa pa ni pola jada. Suti bola scucuri se i cekaj par kola da vidimo prvo jel ovo sve bila opet FANCY prica i relamiranje il zaista imamo kvalitet neki napokon. Iako budemo dobri nemamo se za sta k.urciti 20 godian tavorimo,kuburimo i stelimo tekme i sve je to jos uvjek jad i bjeda. Zato raja de malo ohanimo svi skupa dok ne vidimo sta i kako !!!!!!!!
U potpunosti se slazem, medju nasim navijacima tj medju nama ima puno nerealnih ljudi zbog koji mi realni ispastamo.Ivica Osim je neki dan za repku nabolje rekao a tacno to vrijedi i za nas Velež tacnije za navijace.zasto letite visoko?, jel zaista volite padati i biti na dnu?.Jednostavno sutite i uzivajte, zasluzili smo i mi malo srece i uspjeha nemojte nam to kvariti.I da budemo prvih 5 kola na 1 mjestu to nista nemora znaciti.uspjeh je sve do 6 mjesta, a Evropa bi samo bila kruna tog uspjeha, pa bila ona izborena preko kupa ili lige to je manje bitno.Draga raja: "Tiha voda brijegove valja!".

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.