Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sa ovakvom igrom nemamo sta traziti protiv Bjelorusije. Jos ako im Rutenka bude igrao nabit ce nas 15 razlike.
Ozbiljna ekipa bi ovim Litvancima zabila 15 nakon 20 minuta igre.Interista je napisao/la:15 golova u modernom rukometu
- samo_lijevo
- Kontakt:
Igra poput neke prosjecne premijeligaske ekipe. Ne zna se ko pije, a ko placa.
Za pocetak naci srednjeg beka koji je u kakvoj-takvoj formi, pa onda dalje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Mi nismo ozbiljna ekipa, jarane precjenjuješ nas, pad je morao doći, onaj nivo do utakmice sa Danskom je nemoguće držati sa ovako limitiranmo ekipomBosnaSTL je napisao/la:Ozbiljna ekipa bi ovim Litvancima zabila 15 nakon 20 minuta igre.Interista je napisao/la:15 golova u modernom rukometu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Valjda za početak promijenit trenera, ovaj je svoje dao, sa njim nema više napretka, nešto ko sa sušićemsamo_lijevo je napisao/la:Igra poput neke prosjecne premijeligaske ekipe. Ne zna se ko pije, a ko placa.

Nisam ja rekao da smo mi ozbiljna ekipa.legenda reala je napisao/la:Mi nismo ozbiljna ekipa, jarane precjenjuješ nas, pad je morao doći, onaj nivo do utakmice sa Danskom je nemoguće držati sa ovako limitiranmo ekipomBosnaSTL je napisao/la:Ozbiljna ekipa bi ovim Litvancima zabila 15 nakon 20 minuta igre.Interista je napisao/la:15 golova u modernom rukometu
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ti bi sad da mijenjas selektora ?stokton je napisao/la:Valjda za početak promijenit trenera, ovaj je svoje dao, sa njim nema više napretka, nešto ko sa sušićemsamo_lijevo je napisao/la:Igra poput neke prosjecne premijeligaske ekipe. Ne zna se ko pije, a ko placa.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ne nego čekat da skroz upropasti kvalifikacije, smjena trenera u većini ovakvih slučajeva je pozitivan šok.samo_lijevo je napisao/la:Ti bi sad da mijenjas selektora ?stokton je napisao/la:Valjda za početak promijenit trenera, ovaj je svoje dao, sa njim nema više napretka, nešto ko sa sušićemsamo_lijevo je napisao/la:Igra poput neke prosjecne premijeligaske ekipe. Ne zna se ko pije, a ko placa.
Zaslužena pobjeda Litvanije, ljudi su nas i u Cazinu nadigrali i zaslužili su pobjedu, ali dobili smo ih jer smo igrali kod kuće pa je i publika pomogla, vidjelo se nakon prvom poluvremena da nećemo moći u nekoliko dana na isti način dobiti ovu ekipu Litvanije. Iako i dalje ostaje pobjeda u Zenici faktički vodi na prvenstvo, ako se neke stvari ne promijeni očekuje nas još jedan debakl
.
Nešto nije uredu, samo što nastavljamo sa guranjem pod tepih, a posljedice kao i uvijek neuspjeh.

Nešto nije uredu, samo što nastavljamo sa guranjem pod tepih, a posljedice kao i uvijek neuspjeh.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Slažem se,imamo dva fantastična defanzivca koji bi u svakoj normalnoj reprezentaciji činili stub odbrane i oko njih se gradila ostala odbrana. A kod nas se svako izmjeni u odbrani,ne mogu se ni u igrati.Terzić danas ulazi negdje oko 10.minute tek,umjesto da on i Vranješ ne izlaze iz odbrane nikako!Ne može se dati sad Markoviću otkaz,mjesec dana prije odlučujuće utakmice,ali poslije bi trebalo napraviti dobru analizu igre u kvalifikacijama.Sva sreća pa sami odlučujemo o plasmanu odnosno pobjeda nas vodi na EP.Ali ovakvom igrom realno daleko je plasman...legenda reala je napisao/la:pa realno Terza i Vranješ su vrhunski defanzivci, al što oni ne igraju zajedno pitaj selektoraOtelo je napisao/la: Pa kaze Velid mi imamo najbolje igrace u odbrani na svijetu.
Da smo normalna država selektor bi poslije ovakve blamaže automatski dobio otkaz. Ono što je Safet Sušić kao trener u fudbalu, to je Dragan Markovic u rukometu. Naši igraci su dizelaši, spori, mlitavi, nesposobni da sa igracem više zabiju gol, nesposobni da sa 2 igraca više ubrzaju igru i zabiju gol, nemamo uigrane akcije, igraju nam igraci iz liga kao što je Katarska, neki Mikic, neki golman Borca, ni on ne zna što je pozvan, Prce istrošen do bola al opet najbolji igrac ove reprezentacije, pivot Buric koji pogodi svaku petu šansu itd. Ma ovo je zrelo za totalni remont, selektor Markovic se pogubio totalno, spisak igraca ne može biti kraci, nije mi jasno zašto izbjegava našeg igraca iz Njemačke koji je 10 puta bolji od pojedinih koji igraju, zašto se izbjegava prvi strijelac Poljske lige, ma ima dosta igraca koji bi donijeli nešto novo u ovu reprezentaciju ali ih se ignorira pa ce nam se opet desavati slucajevi da naši igraci igraju za Katar ili za neku drugu državu i da osvajaju medalje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
,,U revanšu ne vjerujem da možemo ovako slabo odigrati,,...D. Marković nakon utakmice u Cazinu.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Upravu covjek bio,ovo danas nije bilo slabo. Ovo je bilo negledljivo.terra je napisao/la:,,U revanšu ne vjerujem da možemo ovako slabo odigrati,,...D. Marković nakon utakmice u Cazinu.
BosnaE
Dakle i ova je ekipa dotakla dno... Nešto se mora dogoditi do Bjelorusije, jer ne piše nam se dobro inače... Trenutno ne možemo nikoga pobijediti,...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
I sta sad reci na sve ovo? Zalosno da zalosnije nemoze biti. Krenucu redom.
Plasman na Svjetsko prvenstvo, euforija, nerealne nade da mozemo proci cak i u treci krug , a onda potop. Lom. Kolaps. Medjutim bitno je da je pola delegacije koja je putovala sa reprezentacijom na SP , funkcioneri iz saveza koji su toboze svojom zaslugom otisli a neki zato sto im je savez i dugovao novac pa su to prelomili odlaskom na SP o racunu saveza. Kakvo licemjerstvo cccc. E onda ide prica, popravicemo se na Evropskom prvenstvu. Bicemo jaci, snazniji, iskusniji itd. Evo, krenuse kvalifikacije, mi gubimo, pa pobijedimo, pa gubimo, igraci nas napustaju kao da smo necija prcija a ne reprezentacija i naravno sad ce za neke biti krivac taj isti kapiten koji je otisao kao **** iz bordela a za neke ce krivac biti selektor koji nema pojma o igri.Medjutim i dalje cujem pricu , opravdanja, nade i zelje da budemo ono sto nikad necemo biti a to je TIM, REPREZENTACIJA u pravom smislu rijeci. Imamo igrace po bijelom svijetu koji igraju fantasticno, koji su u svojim ekipama nezamjenjivi ali, niko da ih zove. A onda ti isti igraci, radi samo sebi znanih razloga pricaju lose o toj istoj reprezentaciji i vrbuju trenutne reprezentativce da napuste tim jer to nije ono sto bi trebalo biti po jima. I opet se vracamo na pocetak, gdje smo sad.
Zao mi je pojedinih momaka iz reprezentacije koji , ne da igraju , vec krv ostavljaju na terenu, bore se kao da im je zadnja utakmica, ginu za svaku loptu. E njih mi je zao, ali i njih je mali broj. Drugi igraju da bi se lakse prodali, da bi pojedini menadzeri rekli pojedinim klubovima da prodaju reprezentativce.
Mi smo jadni da jadniji nemozemo biti. Savez imamo a bolje bi funkcionisali da ga nemamo. Ligu imamo a bolje da je nemamo. Ma nemamo mi nista. Mi smo ime bez prezimena. A i to ime cemo izgubiti ako neotjeramo SVE ali bukvalno SVE , i krenemo od nule , na nekim zdravim nogama, bez lomova i povreda.
Uhhh ljut sam i svi smo , ovo je samo misljenje i stav jednog rukometasa koji voli ovu igru i koji uziva u njoj. Nezamjeri te mi.
Pozdrav
Plasman na Svjetsko prvenstvo, euforija, nerealne nade da mozemo proci cak i u treci krug , a onda potop. Lom. Kolaps. Medjutim bitno je da je pola delegacije koja je putovala sa reprezentacijom na SP , funkcioneri iz saveza koji su toboze svojom zaslugom otisli a neki zato sto im je savez i dugovao novac pa su to prelomili odlaskom na SP o racunu saveza. Kakvo licemjerstvo cccc. E onda ide prica, popravicemo se na Evropskom prvenstvu. Bicemo jaci, snazniji, iskusniji itd. Evo, krenuse kvalifikacije, mi gubimo, pa pobijedimo, pa gubimo, igraci nas napustaju kao da smo necija prcija a ne reprezentacija i naravno sad ce za neke biti krivac taj isti kapiten koji je otisao kao **** iz bordela a za neke ce krivac biti selektor koji nema pojma o igri.Medjutim i dalje cujem pricu , opravdanja, nade i zelje da budemo ono sto nikad necemo biti a to je TIM, REPREZENTACIJA u pravom smislu rijeci. Imamo igrace po bijelom svijetu koji igraju fantasticno, koji su u svojim ekipama nezamjenjivi ali, niko da ih zove. A onda ti isti igraci, radi samo sebi znanih razloga pricaju lose o toj istoj reprezentaciji i vrbuju trenutne reprezentativce da napuste tim jer to nije ono sto bi trebalo biti po jima. I opet se vracamo na pocetak, gdje smo sad.
Zao mi je pojedinih momaka iz reprezentacije koji , ne da igraju , vec krv ostavljaju na terenu, bore se kao da im je zadnja utakmica, ginu za svaku loptu. E njih mi je zao, ali i njih je mali broj. Drugi igraju da bi se lakse prodali, da bi pojedini menadzeri rekli pojedinim klubovima da prodaju reprezentativce.
Mi smo jadni da jadniji nemozemo biti. Savez imamo a bolje bi funkcionisali da ga nemamo. Ligu imamo a bolje da je nemamo. Ma nemamo mi nista. Mi smo ime bez prezimena. A i to ime cemo izgubiti ako neotjeramo SVE ali bukvalno SVE , i krenemo od nule , na nekim zdravim nogama, bez lomova i povreda.
Uhhh ljut sam i svi smo , ovo je samo misljenje i stav jednog rukometasa koji voli ovu igru i koji uziva u njoj. Nezamjeri te mi.
Pozdrav
Jel ti zaista ne možeš da vidiš i ne samo ti nego i drugi da u ovoj ekipi nije problem kvaliteta koliko zasićenosti izmedju igrača i selektora i da igramo ko preko qrca..Da ne stvaramo lijepe šanse za gol,kombinovanja i nadigravanja protiv LItvanije Halo pa to je osrednja reprezentacija puno slabija od Austrije ili Tunisa..legenda reala je napisao/la:Mi nismo ozbiljna ekipa, jarane precjenjuješ nas, pad je morao doći, onaj nivo do utakmice sa Danskom je nemoguće držati sa ovako limitiranmo ekipomBosnaSTL je napisao/la:Ozbiljna ekipa bi ovim Litvancima zabila 15 nakon 20 minuta igre.Interista je napisao/la:15 golova u modernom rukometu
-
- Kontakt:
@lloris Ti si 2 godine života proveo na forumu, to dovoljno govori o tebi. Imas nekoliko hiljada postova. Mogao si pametnije da utrošiš vrijeme. Moj komenrar je bio argumentovan, izrazito poznajem ekonomiju posebno politicku. A i onom ko slabije poznaje jasno je da sam iznio tacne podatke, jer ne zive studentski gradovi od industrijske proizvodnje, veoma rijetko. Moj komentar je bio i provokacija koja je proizvela ocekivani efekat. To je tvoj komentar. Znači ne može ni S. Most ni Bos. Krupa niti bilo ko drugi. To su malui ljudui o kojima pricam.
Tvoje prezime je vjerovatno talijanskog porijekla korijen rijec Merda sto ima zanimljiv prevodmerdanovic je napisao/la:@lloris Ti si 2 godine života proveo na forumu, to dovoljno govori o tebi. Imas nekoliko hiljada postova. Mogao si pametnije da utrošiš vrijeme. Moj komenrar je bio argumentovan, izrazito poznajem ekonomiju posebno politicku. A i onom ko slabije poznaje jasno je da sam iznio tacne podatke, jer ne zive studentski gradovi od industrijske proizvodnje, veoma rijetko. Moj komentar je bio i provokacija koja je proizvela ocekivani efekat. To je tvoj komentar. Znači ne može ni S. Most ni Bos. Krupa niti bilo ko drugi. To su malui ljudui o kojima pricam.
A ti nisi vec par godina na forumu jel ?? I nisi mi odgovorio, i Bihac ima premierligaske klubove nije samo Cazin, i to Cazin od ove sezone ima Krajinu. Iznio si jedan tacan podatak a to je da Bihac nema 100k stanovnika, ostalo su ciste gluposti sto si napisao. Nedaj boze da nam takvi kao ti jos udju u politiku i onako nam je drzava u qrcu.merdanovic je napisao/la:@lloris Ti si 2 godine života proveo na forumu, to dovoljno govori o tebi. Imas nekoliko hiljada postova. Mogao si pametnije da utrošiš vrijeme. Moj komenrar je bio argumentovan, izrazito poznajem ekonomiju posebno politicku. A i onom ko slabije poznaje jasno je da sam iznio tacne podatke, jer ne zive studentski gradovi od industrijske proizvodnje, veoma rijetko. Moj komentar je bio i provokacija koja je proizvela ocekivani efekat. To je tvoj komentar. Znači ne može ni S. Most ni Bos. Krupa niti bilo ko drugi. To su malui ljudui o kojima pricam.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.