AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Alen1987
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Alen1987 » 25 okt 2015, 20:06

Fuj za sudiju. Eto dođosmo na prvo mjesto. U narednom periodu se nastavlja ubitačan tempo (sri-sub). Morace vise rotirati Rudi inače će nam pocrkati igrači. Nek nam je Bog na pomoći s ovakvom odbranom.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 20:42

halalite nisam mogao gledat tekmu. Kakvi smo bili?

NUMERO UNOOOOOOO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ASR1927

Post Postao/la ASR1927 » 25 okt 2015, 20:42

Zadrzati ovu postavu i nadati se necemu.. ;)
^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^

Rios

Post Postao/la Rios » 25 okt 2015, 20:44

Dvije stvari su mi na umu trenutno samo - zasjede Roma konacno na prvo mjesto :thumbup: i primi Roma opet gol :thumbdown:

Neki opsirniji komentar bi bio da je Garsija veceras nadmudrio trenera Fiorentine,mada mu je ovaj pomogao istini za volju.Prepusten posjed lopte,ne sjecam se stvarno kad je Roma imala 28 % loptu kao veceras,ali je zato kontre trcala dosta dobro.Ne znam kako bi se stvari odvijale da je Fiorentina bolje koristila par sansi koje je imala,ali to i jeste fudbal,Roma svoje koristila ovi ne.
Odbrana par puta djelovala dosta konfuzno opet i to je definitivno najveca mana i nesto sto stoji na putu sjajnih rezultata koji se mogu realno dostici,nadam se da ce se to popraviti vec u januarau.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 25 okt 2015, 22:57

Roma prva na tabeli, odlično izgleda :thumbup:
Džeko dobra utakmica, fali taj gol. Nadam se na kraju sezone da će biti tu negdje oko 15-20 golova.. Pjanić isto tako odlična utakmica :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 okt 2015, 23:44

Yebemo kara.mo :opaopa: :opaopa:

Pa raja smijemo li se nadati skudetu.Strah me da se opet bas ne razocaram.

Za sad sve ide po planu,jeste da je Napoli blizu i da igraju fenomenalno al ja i dalje gledam gdje je Juve.Danas smo ko sto kazu krv ispisali.Momci su se borili do zadnje minute.Ovako borbenu ekipu zelim da gledam.Po krilima dominacija.Salaha ne da volim.Kakva yebena klasa.Pjana u zivotnoj formi,Radja i Manolas takodje odlicni a i Rudija da napokon pohvalim.Sta se ovo sa njim desava :D
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 okt 2015, 06:54

daleko smo mi od sampionske ekipe sa ovom odbranom i ako nekim cudom dodjemo do titule to ce biti zahvaljujuci slaboj konkurenciji, a ne nasem kvalitetu. sto se tice utakmice nekih sat i kusur vremena smo igrali fenomenalno, bas onako kako je garcia postavio tj nosili smo se s pritiskom bez problema i trcali opasne kontre zahvaljujuci veceras odlicnom veznom redu (radja je ponovo bio klasa), dzeki koji je kupio sto se pokupiti dalo i gervinhu i salahu koji su nam na kraju i donijeli pobjedu. sto se tice ostalih pola sata to je vec vise licilo na nemoc i konfuziju nego na neku organizovanu odbranu i samo zahvaljujuci nekoj ludoj sreci i neznanju fiorentininih igraca smo uzeli 3 boda. zanimljivo je da su sve prilike dosle upravo odakle se to i ocekivalo. prvi put je akcija prosla preko famoznog desnog beka kada je bernardeschi sutirao u woja, zatim kalinic pobjegao kome drugom nego rudigeru, a onda gol primamo jer torosidis nije ispratio babacara i dosao do lopte koja je hladno prosla kraj manolasa.

dakle, uz par pojacanja na tim pozicijama i uigravanjem odbrane mi bi vjerovatno postali najjaca ekipa lige, medjutim, ovako smo u istom kosu sa pratiocima.

prekosutra smo na olimpicu protiv udinesea. ne bi trebalo biti problema da potvrdimo to prvo mjesto :opaopa:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 okt 2015, 12:23

Pojacati odbranu u januaru i valjda vise da osvojimo taj skudeto.Sad protiv Udina ocekujem losu tekmu Rome jer smo zaredali par pobjeda i nije red da Garsija ne upise neki remi a do tada smo prvi :mrgreen:

slika

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 26 okt 2015, 15:21

Cini mi se da u zadnjih nekoliko god. Udinese nikad nije bio slabiji. Treba pokušati malo izmjesan sastav izvesti,da se neki igraci odmore za inter, ali da nam se to neobije o glavu pa da prospemo bodove kuci. Ja bih od prve minute dao priliku Iturbeu, Falqueu, Vainqueru, Ucanu I zasto ne Maiconu :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 okt 2015, 19:55

pobjednik i falque ce vjerovatno igrati jer su i de rossi i salah suspendovani zbog zutih odnosno crvenog kartona, dok je ddr cak i upitan za inter zbog povrede, ali postoje sanse da ce se oporavati. sto se maicona tice sa tim covjekom niko ne zna sta se desava, a kako sam vec ranije pisao suska se da ga ta klauzula o obaveznom produzenju ugovora nakon odredjenog broja odigranih utakmica drzi na klupi :hmmmmm: o ucanu mislim da nema potrebe da pisem jer mi je to nas ubjedljivo najzanimljiviji igrac i mene da se pita igrao bi ako ne svaku, onda svaku drugu tekmu :D

nego, odlicne vijesti stizu sa zvanicnog sajta rome. strootmanov oporavak ide po planu, odradjuje vec odredjene fitnes vjezbe i rad u teretani, a u petak je odradio i sesiju trcanja :salut:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 okt 2015, 20:25

Alen1987 je napisao/la:Cini mi se da u zadnjih nekoliko god. Udinese nikad nije bio slabiji. Treba pokušati malo izmjesan sastav izvesti,da se neki igraci odmore za inter, ali da nam se to neobije o glavu pa da prospemo bodove kuci. Ja bih od prve minute dao priliku Iturbeu, Falqueu, Vainqueru, Ucanu I zasto ne Maiconu :D
Nemoj da igraju u izmjesanom sastavu.Nikad to nije izaslo na dobro.Sutra jako od pocetka zabiti dva gola i onda nek odmori najvaznije igrace.

Znaci Evile Strootman se dobro oporavlja.Valjda nam se vrati i zaigra jer bi nam bio veliko pojacanje mada tesko je ocekivati odmah da bude stari Kevin.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 okt 2015, 07:33

nesto se ne sjecam kada su rekli da ce se vratiti ali u glavi mi je kraj januara :pray:

slika

:bow:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 okt 2015, 16:01

Ja bih sutra izveo :
Szczesny; Torosidis(jbg nema ko drugi), Manolas, Castan, Digne; Rađa, Florenzi(ovaj se ne umara), Uçan; Falque(nakon treninga sa ekipom ostaje i još trenira :tokralju: ), Gervinho, Džeko.

Ako bude potrebe uvesti Pjanića, Iturbea i Vainqueura svakako.
I ne bi bilo loše jednu odradit bez primljenog gola.
I ne sviđa mi se pritisak na našu 9ku od strane javnosti, taman da ne poentira nikako :yawn: do kraja sezone i bude imao utjecaj na igru kao dosad, ja zadovoljan. Ne sviđa mi se ni pritisak na RG koji se iskreno popravio. Nemamo odbranu, ne njegovom krivicom!
Onih 4-2 sto smo prokockali, pa ekipa i bez trenera treba to da sacuva.
Raduje i povratak Strootmana, da i njega sreća malo pogleda :pray:
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 okt 2015, 22:48

Mattia Destro :rol: :rol: :rol: :rol:

Pa ne vjerujem da smo uspjeli uvaliti ovu krampu za 10 miliona :mrgreen: .Najaci transfer ikada.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 okt 2015, 23:00

Iduca utakmica najjaci sastav, nema rotacije, tek pred kraj mjenjat. znaci isto ko u nedelju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 okt 2015, 23:03

Uvijek mora igrati najaci sastav.Dva kiksa i eto nam Juveta za ledjima.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 28 okt 2015, 00:26

Roma bi trebala proći dalje ako dobije BATE-a, Bayer a stim da Bayer ne iznenadi Barcelonu?
Ako je tako, to je najrealniji scenario.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 okt 2015, 00:58

HariTz je napisao/la:Roma bi trebala proći dalje ako dobije BATE-a, Bayer a stim da Bayer ne iznenadi Barcelonu?
Ako se taj scenarij desi prolazimo dalje al ja sam i dalje ubjedjen da je Roma svoju sansu prokockala u Njemackoj.Nadam se da grijesim.

Rios

Post Postao/la Rios » 28 okt 2015, 14:39

HariTz je napisao/la:Roma bi trebala proći dalje ako dobije BATE-a, Bayer a stim da Bayer ne iznenadi Barcelonu?
Tako je.
To je i dalje realna situacija za Romu,kako si i ti napisao,pobjede protiv Bate-a i Bayera kuci su dostizne,eventualni poraz Bayera od Barse takodjer.Mudjutim,to je LP,takmicenje gdje se cuda desavaju cesce nego u ligama npr. i ne treba iznenaditi ako Roma npr. kiksa protiv Batea ili Leverkusen iscupa bod(ove) protiv Barse :mrgreen:
Sto rece @Manuel debele dvije sanse Roma je prokockala u Borisovu i protiv Bayera,tu se trebalo osvojiti 4 boda,ovako je osvojen samo 1..
Ali elem,ima Roma sanse realne jos uvijek.
Veceras sta ocekivati,neku rapsodiju Rome ili patnju 90 minuta,poznavajuci Romu oboje je moguce!? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 28 okt 2015, 16:26

Veceras Dzeko zabija dva gola. Asistenti Pjanic I Falque :cool:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.