AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Fuj za sudiju. Eto dođosmo na prvo mjesto. U narednom periodu se nastavlja ubitačan tempo (sri-sub). Morace vise rotirati Rudi inače će nam pocrkati igrači. Nek nam je Bog na pomoći s ovakvom odbranom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
halalite nisam mogao gledat tekmu. Kakvi smo bili?
NUMERO UNOOOOOOO
NUMERO UNOOOOOOO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dvije stvari su mi na umu trenutno samo - zasjede Roma konacno na prvo mjesto
i primi Roma opet gol
Neki opsirniji komentar bi bio da je Garsija veceras nadmudrio trenera Fiorentine,mada mu je ovaj pomogao istini za volju.Prepusten posjed lopte,ne sjecam se stvarno kad je Roma imala 28 % loptu kao veceras,ali je zato kontre trcala dosta dobro.Ne znam kako bi se stvari odvijale da je Fiorentina bolje koristila par sansi koje je imala,ali to i jeste fudbal,Roma svoje koristila ovi ne.
Odbrana par puta djelovala dosta konfuzno opet i to je definitivno najveca mana i nesto sto stoji na putu sjajnih rezultata koji se mogu realno dostici,nadam se da ce se to popraviti vec u januarau.

Neki opsirniji komentar bi bio da je Garsija veceras nadmudrio trenera Fiorentine,mada mu je ovaj pomogao istini za volju.Prepusten posjed lopte,ne sjecam se stvarno kad je Roma imala 28 % loptu kao veceras,ali je zato kontre trcala dosta dobro.Ne znam kako bi se stvari odvijale da je Fiorentina bolje koristila par sansi koje je imala,ali to i jeste fudbal,Roma svoje koristila ovi ne.
Odbrana par puta djelovala dosta konfuzno opet i to je definitivno najveca mana i nesto sto stoji na putu sjajnih rezultata koji se mogu realno dostici,nadam se da ce se to popraviti vec u januarau.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Roma prva na tabeli, odlično izgleda
Džeko dobra utakmica, fali taj gol. Nadam se na kraju sezone da će biti tu negdje oko 15-20 golova.. Pjanić isto tako odlična utakmica

Džeko dobra utakmica, fali taj gol. Nadam se na kraju sezone da će biti tu negdje oko 15-20 golova.. Pjanić isto tako odlična utakmica

Yebemo kara.mo
Pa raja smijemo li se nadati skudetu.Strah me da se opet bas ne razocaram.
Za sad sve ide po planu,jeste da je Napoli blizu i da igraju fenomenalno al ja i dalje gledam gdje je Juve.Danas smo ko sto kazu krv ispisali.Momci su se borili do zadnje minute.Ovako borbenu ekipu zelim da gledam.Po krilima dominacija.Salaha ne da volim.Kakva yebena klasa.Pjana u zivotnoj formi,Radja i Manolas takodje odlicni a i Rudija da napokon pohvalim.Sta se ovo sa njim desava

Pa raja smijemo li se nadati skudetu.Strah me da se opet bas ne razocaram.
Za sad sve ide po planu,jeste da je Napoli blizu i da igraju fenomenalno al ja i dalje gledam gdje je Juve.Danas smo ko sto kazu krv ispisali.Momci su se borili do zadnje minute.Ovako borbenu ekipu zelim da gledam.Po krilima dominacija.Salaha ne da volim.Kakva yebena klasa.Pjana u zivotnoj formi,Radja i Manolas takodje odlicni a i Rudija da napokon pohvalim.Sta se ovo sa njim desava

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
daleko smo mi od sampionske ekipe sa ovom odbranom i ako nekim cudom dodjemo do titule to ce biti zahvaljujuci slaboj konkurenciji, a ne nasem kvalitetu. sto se tice utakmice nekih sat i kusur vremena smo igrali fenomenalno, bas onako kako je garcia postavio tj nosili smo se s pritiskom bez problema i trcali opasne kontre zahvaljujuci veceras odlicnom veznom redu (radja je ponovo bio klasa), dzeki koji je kupio sto se pokupiti dalo i gervinhu i salahu koji su nam na kraju i donijeli pobjedu. sto se tice ostalih pola sata to je vec vise licilo na nemoc i konfuziju nego na neku organizovanu odbranu i samo zahvaljujuci nekoj ludoj sreci i neznanju fiorentininih igraca smo uzeli 3 boda. zanimljivo je da su sve prilike dosle upravo odakle se to i ocekivalo. prvi put je akcija prosla preko famoznog desnog beka kada je bernardeschi sutirao u woja, zatim kalinic pobjegao kome drugom nego rudigeru, a onda gol primamo jer torosidis nije ispratio babacara i dosao do lopte koja je hladno prosla kraj manolasa.
dakle, uz par pojacanja na tim pozicijama i uigravanjem odbrane mi bi vjerovatno postali najjaca ekipa lige, medjutim, ovako smo u istom kosu sa pratiocima.
prekosutra smo na olimpicu protiv udinesea. ne bi trebalo biti problema da potvrdimo to prvo mjesto
dakle, uz par pojacanja na tim pozicijama i uigravanjem odbrane mi bi vjerovatno postali najjaca ekipa lige, medjutim, ovako smo u istom kosu sa pratiocima.
prekosutra smo na olimpicu protiv udinesea. ne bi trebalo biti problema da potvrdimo to prvo mjesto

Pojacati odbranu u januaru i valjda vise da osvojimo taj skudeto.Sad protiv Udina ocekujem losu tekmu Rome jer smo zaredali par pobjeda i nije red da Garsija ne upise neki remi a do tada smo prvi

Cini mi se da u zadnjih nekoliko god. Udinese nikad nije bio slabiji. Treba pokušati malo izmjesan sastav izvesti,da se neki igraci odmore za inter, ali da nam se to neobije o glavu pa da prospemo bodove kuci. Ja bih od prve minute dao priliku Iturbeu, Falqueu, Vainqueru, Ucanu I zasto ne Maiconu 

-
pobjednik i falque ce vjerovatno igrati jer su i de rossi i salah suspendovani zbog zutih odnosno crvenog kartona, dok je ddr cak i upitan za inter zbog povrede, ali postoje sanse da ce se oporavati. sto se maicona tice sa tim covjekom niko ne zna sta se desava, a kako sam vec ranije pisao suska se da ga ta klauzula o obaveznom produzenju ugovora nakon odredjenog broja odigranih utakmica drzi na klupi
o ucanu mislim da nema potrebe da pisem jer mi je to nas ubjedljivo najzanimljiviji igrac i mene da se pita igrao bi ako ne svaku, onda svaku drugu tekmu
nego, odlicne vijesti stizu sa zvanicnog sajta rome. strootmanov oporavak ide po planu, odradjuje vec odredjene fitnes vjezbe i rad u teretani, a u petak je odradio i sesiju trcanja

nego, odlicne vijesti stizu sa zvanicnog sajta rome. strootmanov oporavak ide po planu, odradjuje vec odredjene fitnes vjezbe i rad u teretani, a u petak je odradio i sesiju trcanja

Nemoj da igraju u izmjesanom sastavu.Nikad to nije izaslo na dobro.Sutra jako od pocetka zabiti dva gola i onda nek odmori najvaznije igrace.Alen1987 je napisao/la:Cini mi se da u zadnjih nekoliko god. Udinese nikad nije bio slabiji. Treba pokušati malo izmjesan sastav izvesti,da se neki igraci odmore za inter, ali da nam se to neobije o glavu pa da prospemo bodove kuci. Ja bih od prve minute dao priliku Iturbeu, Falqueu, Vainqueru, Ucanu I zasto ne Maiconu
Znaci Evile Strootman se dobro oporavlja.Valjda nam se vrati i zaigra jer bi nam bio veliko pojacanje mada tesko je ocekivati odmah da bude stari Kevin.
-
nesto se ne sjecam kada su rekli da ce se vratiti ali u glavi mi je kraj januara 

Ja bih sutra izveo :
Szczesny; Torosidis(jbg nema ko drugi), Manolas, Castan, Digne; Rađa, Florenzi(ovaj se ne umara), Uçan; Falque(nakon treninga sa ekipom ostaje i još trenira
), Gervinho, Džeko.
Ako bude potrebe uvesti Pjanića, Iturbea i Vainqueura svakako.
I ne bi bilo loše jednu odradit bez primljenog gola.
I ne sviđa mi se pritisak na našu 9ku od strane javnosti, taman da ne poentira nikako
do kraja sezone i bude imao utjecaj na igru kao dosad, ja zadovoljan. Ne sviđa mi se ni pritisak na RG koji se iskreno popravio. Nemamo odbranu, ne njegovom krivicom!
Onih 4-2 sto smo prokockali, pa ekipa i bez trenera treba to da sacuva.
Raduje i povratak Strootmana, da i njega sreća malo pogleda
Szczesny; Torosidis(jbg nema ko drugi), Manolas, Castan, Digne; Rađa, Florenzi(ovaj se ne umara), Uçan; Falque(nakon treninga sa ekipom ostaje i još trenira

Ako bude potrebe uvesti Pjanića, Iturbea i Vainqueura svakako.
I ne bi bilo loše jednu odradit bez primljenog gola.
I ne sviđa mi se pritisak na našu 9ku od strane javnosti, taman da ne poentira nikako

Onih 4-2 sto smo prokockali, pa ekipa i bez trenera treba to da sacuva.
Raduje i povratak Strootmana, da i njega sreća malo pogleda

embrace the chaos
Mattia Destro
Pa ne vjerujem da smo uspjeli uvaliti ovu krampu za 10 miliona
.Najaci transfer ikada.

Pa ne vjerujem da smo uspjeli uvaliti ovu krampu za 10 miliona

Iduca utakmica najjaci sastav, nema rotacije, tek pred kraj mjenjat. znaci isto ko u nedelju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uvijek mora igrati najaci sastav.Dva kiksa i eto nam Juveta za ledjima.
Roma bi trebala proći dalje ako dobije BATE-a, Bayer a stim da Bayer ne iznenadi Barcelonu?
Ako je tako, to je najrealniji scenario.
Ako se taj scenarij desi prolazimo dalje al ja sam i dalje ubjedjen da je Roma svoju sansu prokockala u Njemackoj.Nadam se da grijesim.HariTz je napisao/la:Roma bi trebala proći dalje ako dobije BATE-a, Bayer a stim da Bayer ne iznenadi Barcelonu?
Tako je.HariTz je napisao/la:Roma bi trebala proći dalje ako dobije BATE-a, Bayer a stim da Bayer ne iznenadi Barcelonu?
To je i dalje realna situacija za Romu,kako si i ti napisao,pobjede protiv Bate-a i Bayera kuci su dostizne,eventualni poraz Bayera od Barse takodjer.Mudjutim,to je LP,takmicenje gdje se cuda desavaju cesce nego u ligama npr. i ne treba iznenaditi ako Roma npr. kiksa protiv Batea ili Leverkusen iscupa bod(ove) protiv Barse

Sto rece @Manuel debele dvije sanse Roma je prokockala u Borisovu i protiv Bayera,tu se trebalo osvojiti 4 boda,ovako je osvojen samo 1..
Ali elem,ima Roma sanse realne jos uvijek.
Veceras sta ocekivati,neku rapsodiju Rome ili patnju 90 minuta,poznavajuci Romu oboje je moguce!?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Veceras Dzeko zabija dva gola. Asistenti Pjanic I Falque 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.