SRETNO LAVE !
@YUCCA hahahahahahahahahahahahahahah dobar svijum

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Yucca je napisao/la:Ekipa se Okupila![]()
![]()
FOURTHOFFICIAL@ Reze tortu![]()
![]()
storm_raider@ razbija glavu sa svojim digitronom![]()
![]()
CashMan@ Prati da nije ko nesto lano na PJ na forumu da salje u Banovice![]()
![]()
![]()
Yucca@ mirno ceka ukljucenje u prenos utakmice![]()
![]()
![]()
il s iz Banovića aaaaRimes87 je napisao/la:Pozdrav raja! Ja se maksuz prijavio na forum da sa vama diskutujem o Mirzinim anegdotama!
auu jes te izofiro odma....priznajmirzaaaaa je napisao/la:il s iz Banovića aaaaRimes87 je napisao/la:Pozdrav raja! Ja se maksuz prijavio na forum da sa vama diskutujem o Mirzinim anegdotama!![]()
Nisam druže al blizu sam, iz Tuzlemirzaaaaa je napisao/la:il s iz Banovića aaaaRimes87 je napisao/la:Pozdrav raja! Ja se maksuz prijavio na forum da sa vama diskutujem o Mirzinim anegdotama!![]()
ooo djesi dzenki kraljinoDzenoMjesecar je napisao/la:posto sam stekao reputaciju kriticara i hejtera pozdravio bi raju za pocetak
i... MIRZA naj si gori
dabogda jedva postigo 15-tak pts vcrs![]()
Ma ofiran sam ko dimnjačarvulkan je napisao/la: auu jes te izofiro odma....priznaj
HAHAHAHAHAHA BravoRimes87 je napisao/la:Nisam druže al blizu sam, iz Tuzlemirzaaaaa je napisao/la:il s iz Banovića aaaaRimes87 je napisao/la:Pozdrav raja! Ja se maksuz prijavio na forum da sa vama diskutujem o Mirzinim anegdotama!![]()
Mora da si i ti iz BanovićaDelBoy1 je napisao/la:Ne znam sto ovaj PJ ne stavi mirzu nekad na 1 ili 2 , uvijek igra 4 , mislim da bi pleya bolje igrao...
ja mislim da bi na 3 idealno bilo, npr zamjena za Wallacea, puno blize bi bio sutevima, pogotovo za 3 pts, jer Lopez(Blatche) i Evans bi stvorili prostor..al eto, PJ (ne)zna najboljeDelBoy1 je napisao/la:Ne znam sto ovaj PJ ne stavi mirzu nekad na 1 ili 2 , uvijek igra 4 , mislim da bi pleya bolje igrao...
yep, pomozite ljudima, i meni isti đavo, igrači se razlijevaju po ekranuDzenoMjesecar je napisao/la:jel ima neko kvalitetan link da ne gledam ovu izmaglicu na "firstrow"
ja kvalitete mati moja mila za ovo je 240p HD
Imas tu nekoliko linkova, ja sam pustio ovaj 3., pa cekam da vidim kakav ce biti, cini mi se bolji od ovog sto je postavljen.DzenoMjesecar je napisao/la:jel ima neko kvalitetan link da ne gledam ovu izmaglicu na "firstrow"
ja kvalitete mati moja mila za ovo je 240p HD