Nema nekakve price o pojacanjima zasad,osim Boke Raspudica,jedino se njegovo ime pominje konkretno.....ceka se da se vidi ko ce ostati od sadasnjeg igrackog kadra,a to ce najvise zavisiti od toga kako ce biti ispostovane obaveze prema njima iz upravo zavrsene sezone.....iskreno se nadam da ce igracima biti isplacene sve rate iz ugovora i sve sto im je obecano.Ali cak i da svi ostanu,tanko je to,a nekima se pod hitno treba zahvaliti (Milinovic,Stanic,Vukobratovic,Bojic...)...Damjanovica i Zarica bih ostavio zbog lojalnosti i iskustva u ovoj Ligi, ali iskljucivo kao rezerve ako se neko povrijedi ili ima kartone,Petrovica,Kunica i Susca negdje na kaljenje BSK,Rudar i sl,a Jandricu-oprostajna utakmica i funkcija u klubu....Ostali su OK (Knezevic kao rezervni golman,Kajkut,Vukelja,Vule,Petric,Puzi,Leo,Stupar,Stanceski,Grahovac,Maksimovic...i naravno,otkupiti Cupin ugovor ako ima ikakve sanse,ali ne vjerujem da je Bata toliko naivan da ga da za sitne pare ili dzaba kao mi njemu Bikija....
Ovo je neko moje misljenje,sta bih uradio sa postojecim kadrom,a onda se dobro pojacati na svim linijama tima,od golmana,veznog reda,napadaca.....naravno da nece biti ovako jer nikad ne bude onako kako zelimo,ali ja bih to tako napravio da sam Kopanja.....