Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Mazraui bi ovo stigao da nije postio.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prije 2 dana je fitnes trener Ajaxa upozorio ga da ne posti i da je to neodgovorno. Ti si zadužen da nađeš dokaz da je postio poslije utakmice. Pa da stavim ajet u potpis abd.jasmin10 je napisao/la:Odbit mu od plate. Gdje ce postit mi i igrat.coelho41 je napisao/la:
Neće neće Allah uistinu voli svoje robove
- Barbarossa
- Kontakt:
Ma kakvisljivo je napisao/la:Pelegrinijev City je ubjedljivo najgora 'top' ekipa što sam upratio, ljudi u dvije tekme čini mi se imali par šansi, čini mi se da nisu opucali na gol.Barbarossa je napisao/la:Spursi najgora ekipa koja bila u polufinalu UCL od kako se igra u ovom formatu ,dakle od 1992.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sjooo Bahe, zavro ko sivonja oko Juveta
Sabahudine, vakat je za penzije
ne ide vise.

Sabahudine, vakat je za penzije

Previše naivno. Sačekaće da vidi ko će osvojiti finale.thanus je napisao/la:Lillard da je pametan sad bi trebao za Ajax početi navijati
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sreca pa je grobar i ne prenosi nase utakmice, nego samo PartizanVrebac je napisao/la:Komentator na Areni i Tadic

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Šta je ajet?coelho41 je napisao/la:Prije 2 dana je fitnes trener Ajaxa upozorio ga da ne posti i da je to neodgovorno. Ti si zadužen da nađeš dokaz da je postio poslije utakmice. Pa da stavim ajet u potpis abd.jasmin10 je napisao/la:Odbit mu od plate. Gdje ce postit mi i igrat.coelho41 je napisao/la:
Neće neće Allah uistinu voli svoje robove
Drizzy Drake
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ajax rutinski odrađuje ovaj luzerski Tottenham 

marconato je napisao/la:Sreca pa je grobar i ne prenosi nase utakmice, nego samo PartizanVrebac je napisao/la:Komentator na Areni i Tadic

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovaj de Ligt je jedno čudo od igrača, jbt, ovako mlad a zna sve lik. Ko ovo uzme taj se spasio.
O vjernici! Propisuje vam se post, kao što je propisan onima prije vas, da biste se grijeha klonili.thanus je napisao/la:Šta je ajet?coelho41 je napisao/la:Prije 2 dana je fitnes trener Ajaxa upozorio ga da ne posti i da je to neodgovorno. Ti si zadužen da nađeš dokaz da je postio poslije utakmice. Pa da stavim ajet u potpis abd.jasmin10 je napisao/la: Odbit mu od plate. Gdje ce postit mi i igrat.
- Barbarossa
- Kontakt:
Tottehnem je greška od ekipe
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Centre forward
- Kontakt:
Ovaj Ajax je k'o Mercedes W123. Čisto savršenstvo.
Šteta je što će iduće sezone kući ganjat' bod protiv Ade iz Den Haga
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Rasprodaja jbg, čeka ih sudbina Monaca.Centre forward je napisao/la:Ovaj Ajax je k'o Mercedes W123. Čisto savršenstvo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma hajde ba, ljudi poste i iftare se energ. tekucinom... bice zdraviji kako kaze Kur'anDerdiyok je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/igrac-ajax ... iju/317968

Pa dobro,vi vise vjerujete ovim kvazi novinarima nego stvarnosti.
Sta ima lose tu ako je postio,nije to bht liga pa da se najeo graha i doso igrat nogomet.
Sve u svemu,ajax zasluzeno ima 3:0 tesko ce biti liverpoolu sa njima.
Sta ima lose tu ako je postio,nije to bht liga pa da se najeo graha i doso igrat nogomet.
Sve u svemu,ajax zasluzeno ima 3:0 tesko ce biti liverpoolu sa njima.
Kako djeca mogu djelovati ovako smireno, iskusno, rutinski nikako mi nije jasno. Koja milina od ekipa 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 1 gost.