Gdje ste raja od belaja?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zenzo je napisao/la:Koliko od tih para pripada Azmiru kada naplati dug ?
I koliko mu još dođu poslije ?ANTIANTIFA je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Koliko od tih para pripada Azmiru kada naplati dug ?![]()
![]()
Ve alejkumu-s-selam, gdje si Zerina nema te nesto u zadnje vrijemerasavoje je napisao/la:Esselamu alejkum, ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Gdje ste raja od belaja?
I tada bi srebra pokupiliEisenbahner1921 je napisao/la:Ovi do pehara mogu doci samo kada bi provalili u, recimo, nase klupske prostorije. Doduse, koliko su nesposobni, ni to ne mogu garantovati.
Mislim da sam ti rekla da mi se ne obracas tako.MocMahale444 je napisao/la:
Ve alejkumu-s-selam, gdje si Zerina nema te nesto u zadnje vrijeme
S-Y-L-A-R je napisao/la:I tada bi srebra pokupiliEisenbahner1921 je napisao/la:Ovi do pehara mogu doci samo kada bi provalili u, recimo, nase klupske prostorije. Doduse, koliko su nesposobni, ni to ne mogu garantovati.
Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.
rasavoje je napisao/la:Mislim da sam ti rekla da mi se ne obracas tako.MocMahale444 je napisao/la:
kakav opis, istina živa 100%avenija je napisao/la:Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.![]()
![]()
Ovo nisu istine sta im raja radi haahahahahahahahaahahahahavenija je napisao/la:Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.![]()
![]()
zanemari njih ,al ti si nekako zaluto ovo je ipak tema PL prepucavanjaANTIFA ! je napisao/la:Mir mir mir niko nije kriv, kazu vam vase vodje Saban i Indir.![]()
Ujedinimo crveno-crnu ili crno-crvenu bracu iz Tuzle i Zenice kao nekada, dosta je bilo prepirki i prepucavanja.
rasavoje je napisao/la:Mislim da sam ti rekla da mi se ne obracas tako.MocMahale444 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.