PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Penaltiky
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Penaltiky » 19 apr 2018, 15:04

Brcanskamalta je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Imal neko da voli Tuzlake ?
Ne vjerovatno nema.Zbog izdajnicke petokolonaske politike tkz sosijaldemokratske partije ciji se izborni politicki i partijski sistem bazira na pljuvanju islama bosnjaka i svega islamskoga mrzi nas vlastiti narod...Zahvaljujuci srbofilu Imamovicu koji ispija vino sa Kacavendom a dzamiji prisao nije u zivotu....
Tuzno je ipak kako mladje generacije nemaju pojma o zrtvi koju je Tuzla i njen Bosnjacki narod dao za ovu drzavu bezbrojne sehide kao i cinjenicu da je Tuzla zbrinula obukla i nahranila 70 000 izbjeglica.....mozda i potomke tih ljudi koji danas nas zdusno nazivaju srbima. ...tuzno zaista...
Ali Allah je najveci On sve vidi.
Koji si ti glupan :tokralju: :tokralju:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2018, 15:05

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kakve god bile simpatije i nesimpatije prema celiku i slobodi, zar ne bi svi najvise zeljeli da ispadne mrski borac pa da imamo manje fasistickih ispada u premijer ligi :hmmmmm:
Nema goreg kluba u ligi od Slobode, uvijek bih volio da prije ispadnu oni nego li Borac ili Čelik.

Uvijek su bili klub koji bira protiv koga će igrati na nož ili kome će se naguziti, za razliku od Čelika i Borca koji su sportski rivali koje ne volim isto kao ni Slobodu, al' oni obično protiv svih igraju na nož i rijetko će se kome naguziti.
Upravo tako, Sloboda je rak rana našeg fudbala, a njihovi navijači (nazvaćemo ih tako) su sramota za svako civilizovano društvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 19 apr 2018, 15:06

egocentrik je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:Molio bi da se rijeci linija, boba, iglene usi, metadon i ostale neko vrijeme ne spominju zbog jednog kolege iz sarajeva koji je cest na ovoj temi, tesko mu pada
Imas li kakvu vezu u komuni dole kod vas da ga strpamo, s drugovima na tribini tesko da moze sta.. na hajr i na dobro
drag mi je ko brat i zelim da mu pomognem.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 apr 2018, 15:24

Penaltiky je napisao/la:
Ne vjerovatno nema.Zbog izdajnicke petokolonaske politike tkz sosijaldemokratske partije ciji se izborni politicki i partijski sistem bazira na pljuvanju islama bosnjaka i svega islamskoga mrzi nas vlastiti narod...Zahvaljujuci srbofilu Imamovicu koji ispija vino sa Kacavendom a dzamiji prisao nije u zivotu....
Tuzno je ipak kako mladje generacije nemaju pojma o zrtvi koju je Tuzla i njen Bosnjacki narod dao za ovu drzavu bezbrojne sehide kao i cinjenicu da je Tuzla zbrinula obukla i nahranila 70 000 izbjeglica.....mozda i potomke tih ljudi koji danas nas zdusno nazivaju srbima. ...tuzno zaista...
Koji si ti glupan :tokralju: :tokralju:
Od tako neinteligentnog stvora nije nista pametnije ni ocekivati da napise.Ipak za tvoje misljenje me zabolje ku.rac.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 19 apr 2018, 15:39

Mexico je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:slika
Vidi linije od centra,i od ofsajda, pametni Tuzlaci ...
I metar vec lopta gurnuta :lol: ko je ovo bola stavio :rol:
Glupane, onda je meljin igrač brži od Bolta, pa je toliku prednost napravio za tu stotinku koju pređe udarena lopta 1 metar.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2018, 15:42

Vidi ovog orangutana. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 19 apr 2018, 15:44

skoroalen je napisao/la:Nema veze linija toliko, jer je kamera postavljena pod takvim uglom da u ovoj situaciji ne možeš ravnat liniju prema liniji sredine terena.
Al to što je neko "uhvatio" trenutak kad je lopta metar od igrača Želje... ovo nije trenutak slanja lopte u prostor, tako da slika nije validna.
Kakve veze ima kamera ako je linija paralelna liniji centra?
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 apr 2018, 15:46

Mir mir mir niko nije kriv, kazu vam vase vodje Saban i Indir. :mrgreen:
Ujedinimo crveno-crnu ili crno-crvenu bracu iz Tuzle i Zenice kao nekada, dosta je bilo prepirki i prepucavanja.
slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 apr 2018, 15:51

Alkohol i volan su loša kombinacija... ali bijele čarape i sandale, to je baš strašno...
Bez obzira sa koje strane mosta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amel989
Kontakt:

Post Postao/la amel989 » 19 apr 2018, 15:55

:clap:

Radi ovoga sto si sad napisao ja sam i postavio ono skandiranje za srpsku himnu i napisao onaj komentar. Naravno da se to nije odnosilo na takve koji razmisljaju kao ti, ali nazalost vi ste u Tz manjina. Znam ja jos hairli momaka u Tz koji su mi pravo dobri prijatelji i mogu samo potvrditi ove rijeci. Tuzlak koji se smatra FGR-om vise voli onog svoga katila nego nekoga koji se ponosi sto je Bosnjak musliman

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 19 apr 2018, 16:02

Finale kupa ove godine igraju FKS-slobodanka..Igrace se samo jedna utaknica na neutralnom terenu, na stadionu tusanj u tuzli

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 apr 2018, 16:44

Gradonacelnik je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nema veze linija toliko, jer je kamera postavljena pod takvim uglom da u ovoj situaciji ne možeš ravnat liniju prema liniji sredine terena.
Al to što je neko "uhvatio" trenutak kad je lopta metar od igrača Želje... ovo nije trenutak slanja lopte u prostor, tako da slika nije validna.
Kakve veze ima kamera ako je linija paralelna liniji centra?
slika
Ne treba ti ni linija da vidiš ofsajd, bilo mi je zanimljivo kako je slika ispod uzeta kao mjerodavna a igrač nije ni uputio pas. Penal je već druga priča, to sam i sinoć rekao po pogledanom snimku, danas i dva odlična ugla na 1921 TV, nakon malog kontakta Todorović se baca u 16 metara, realno se ono ne svira ni van 16, a ne penal. :kafa:
slika

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 apr 2018, 17:01

ANTIFA ! je napisao/la:Mir mir mir niko nije kriv, kazu vam vase vodje Saban i Indir. :mrgreen:
Ujedinimo crveno-crnu ili crno-crvenu bracu iz Tuzle i Zenice kao nekada, dosta je bilo prepirki i prepucavanja.
slika
Imaju li skupa srednju skolu zavrsenu ?
- Zeljeznicar -

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 apr 2018, 17:04

amel989 je napisao/la:
:clap:

Radi ovoga sto si sad napisao ja sam i postavio ono skandiranje za srpsku himnu i napisao onaj komentar. Naravno da se to nije odnosilo na takve koji razmisljaju kao ti, ali nazalost vi ste u Tz manjina. Znam ja jos hairli momaka u Tz koji su mi pravo dobri prijatelji i mogu samo potvrditi ove rijeci. Tuzlak koji se smatra FGR-om vise voli onog svoga katila nego nekoga koji se ponosi sto je Bosnjak musliman
Stim da si u velikoj zabludi....tih par degenerika koji to potenciraju nisu Tuzla niti ce ikada biti..
Tuzla jeste bila anti-naci i folovi golovi ali majevicom i svim ostalim ratistima prolamali su tekbiri.Ponavljam opet ljudi mjesaju stranacku opredjeljenost sa vjerom i nacijom sto nije dobro...sdp vlast ima zahvaljujuci koalicijama svih vrsta i od izlaznosti na izbore ispod 50 posto imaju ispod polovicnu podrsku...A vlast im omogucava indirektno desetine hiljada koji uopste ne glasaju.Pa ti vidi koliku ustvari podrsku imaju.Tuzla je grad Bosnjaka koji su velika vecina i hvala bogu past ce i ovi jednom.
Strase narod sa sda i islamom a gori od njih.
U fazonu nemojte za njih glasati bolje da vas mi karamo u mozak.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 19 apr 2018, 17:18

ANTIFA ! je napisao/la:Mir mir mir niko nije kriv, kazu vam vase vodje Saban i Indir. :mrgreen:
slika
moram te citirati fukso samo zbog nika, nisam znao da ima neko takav nik :lol: :urnebes:

drago mi je da si na forumu i ocekujem da ces cesce biti na ovoj temi, i da ces jos cesce sa sobom nosati ciste gaće i vlazne maramice :wave:
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 19 apr 2018, 17:55

Opet su se zavukli u rupe :urnebes:
Budete li slusali i zapnete sa svinjama mozda i uzmemo kup da idete i vi u evropu...Ali samo dupla dolazi u obzir. :cool:

slika
ŽELJEZNIČAR 1921

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 19 apr 2018, 18:07

Tuzlaci se nadaju milion km za 100 godina, u to samo oni vjeruju hahahah
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 apr 2018, 18:09

prisonbreak je napisao/la:Tuzlaci se nadaju milion km za 100 godina, u to samo oni vjeruju hahahah
Procitao sam to :D stvarno nisu udure.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 19 apr 2018, 18:13

hahahahahaha sta kaze dace im UEAFA milion ahhahahahah uzimaju titulu za stogodisnjicu :lol: :tokralju:
1921

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 apr 2018, 18:14

slika

slika

Opasni Mostar :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Bjezite ljudi sve su vam blize :urnebes: :urnebes:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.