Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Uskoro će Eurosong ko ima priliku isplati se neku sicu bacit na BiH.Organizatori i gledaoci su nas svrstali u jedne od favorita neki predviđaju našu pobjedu,dok su nas kladionice totalno podcjenile.Sad čitam u nekoj Engleskoj kladionici kvota na nas je preko 900 funti.Oni koji igraju u evropskim kladionica tipa Bet 365 sigurno će imat priliku kladit se na to.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Brate, bolje ti je tu sicu dati nekom ko izgleda da mu treba... Nasi platili 2-3 clanka da smo neki favoriti iz sjene da se raja malo zagrije, da se ti isprati. U stvarnosti, mi smo mrtvi autsajderi i izgleda da ni finale necemo vidjeti...Bihac96 je napisao/la:Uskoro će Eurosong ko ima priliku isplati se neku sicu bacit na BiH.Organizatori i gledaoci su nas svrstali u jedne od favorita neki predviđaju našu pobjedu,dok su nas kladionice totalno podcjenile.Sad čitam u nekoj Engleskoj kladionici kvota na nas je preko 900 funti.Oni koji igraju u evropskim kladionica tipa Bet 365 sigurno će imat priliku kladit se na to.
ontopic:
Rio Ave 1
Nancy 1
Roma 3+
Nott Forest odg
Deportivo odg
Koef.: 20
Bravo kralju.jopaa7 je napisao/la:Laganojopaa7 je napisao/la:Dok se ne obore kvote ili dok ne povecaju granicu, a svakako su danas tekme u ranijim terminima pa se moze nesto i pogledati, pogotovo SAS i GSW
6,5 - Hezonja VIŠE @1,85 PSK
Orlando je ispao iz utrke za playoff i ocekuje se da Hezonja dobije dobru minutazu veceras, osobno ocekujem bar 20 minuta za njega sto je svakako dosta da prede ovu granicu. Zadnjih 10 tekmi igra prosjecno oko 22 minute. Igrali medusobno prije 2 dana, u 23 min zabio 9 poena. Veceras bi trebao biti starter i ocekujem da prede ovu malu granicu pa vec do poluvremena.
U prilog ovom paru ide i sto je Oladipo upitan za veceras i vjerojatno nebi trebao nastupiti ali treba jos pricekati s tim vijestima.
Takoder bi probao i njegovog kolegu iz Orlanda
16,5 - Fournier VIŠE @1,85 PSK
U zadnjih 10 tekmi igra 33 min i postize 18 poena, a u zadnjih 5 tekmi je to ipak nesto vise, cak 37 min i 22 poena u prosjeku. U tih 5 tekmi je 4 puta isao preko ove granice. Zadnju je protiv Miamia odigrao prije 2 dana, cak 46 minuta i 28 poena. Izostankom Oladipa ova dva para su jako dobar pick i vrijedi pokusati.
![]()

1946
Utah - Dallas 1 @1,40
Nowitzki 19,5 MANJE @1,85
Direktna borba za 7. poziciju koja vodi na San Antonio u playoffu, dok bi ona 8. vodila na Golden State. Ni jedni ni drugi nisu jos osigurali playoff jer je tu i Houston koji se bori za svoje mjesto u playoffu. Prednost dajem domacima jer su jako simpaticna ekipa i igraju jednu jako dobru obranu, koju vjerujem da ce danas odigrati na 120 % svoje snage, a iz tog razloga Dirka igram manje. U zadnje vrijeme nije u nekoj formi, zadnjih 8 utakmica samo jedan over na ovu granicu, a Utah igra dobru obrani i dobro brani njegovu poziciju i bit ce mu tesko pored Goberta i Favorsa koji je upitan ali ocekujem da zaigra u ovoj vaznoj utakmici.
Supersport
Harden 29,5 VIŠE @1,85
Houstonu gori pod nogama i potrebne su im pobjede u dvije preostale utakmice da bi konkurirali za playoff, ali ni s tim pobjedama nisu sigurni da ce uci. Siguran sam da ce Harden dati sve od sebe da donese pobjedu svojoj momcadi i pokusa ih uvesti u playoff pa me nece zacuditi ako odigra utakmicu slicnoj jucerasnjoj kad je imao sut 14-31, od toga 6-14 za tricu. Uzeo je cak 31 sut
Mora povuci ako zele pobjedu i sigurno ce uzeti svojih 20,25,30 suteva, a velik broj od toga za tricu kao sinoc.
Igra preko 40 min, zadnjih 10 tekmi je na prosjeku od 42,5 min i 30 poena. Forma je dobro, nadajmo se da ce sut biti donekle dobar i danas, ali uz jedno 25 uzetih suteva, over nebi trebao doci u pitanje. Uz sve ovo, Minnesota slabo brani njegovu poziciju i trebala bi biti tekma na velik broj koseva
Supersport
Nowitzki 19,5 MANJE @1,85
Direktna borba za 7. poziciju koja vodi na San Antonio u playoffu, dok bi ona 8. vodila na Golden State. Ni jedni ni drugi nisu jos osigurali playoff jer je tu i Houston koji se bori za svoje mjesto u playoffu. Prednost dajem domacima jer su jako simpaticna ekipa i igraju jednu jako dobru obranu, koju vjerujem da ce danas odigrati na 120 % svoje snage, a iz tog razloga Dirka igram manje. U zadnje vrijeme nije u nekoj formi, zadnjih 8 utakmica samo jedan over na ovu granicu, a Utah igra dobru obrani i dobro brani njegovu poziciju i bit ce mu tesko pored Goberta i Favorsa koji je upitan ali ocekujem da zaigra u ovoj vaznoj utakmici.
Supersport
Harden 29,5 VIŠE @1,85
Houstonu gori pod nogama i potrebne su im pobjede u dvije preostale utakmice da bi konkurirali za playoff, ali ni s tim pobjedama nisu sigurni da ce uci. Siguran sam da ce Harden dati sve od sebe da donese pobjedu svojoj momcadi i pokusa ih uvesti u playoff pa me nece zacuditi ako odigra utakmicu slicnoj jucerasnjoj kad je imao sut 14-31, od toga 6-14 za tricu. Uzeo je cak 31 sut

Igra preko 40 min, zadnjih 10 tekmi je na prosjeku od 42,5 min i 30 poena. Forma je dobro, nadajmo se da ce sut biti donekle dobar i danas, ali uz jedno 25 uzetih suteva, over nebi trebao doci u pitanje. Uz sve ovo, Minnesota slabo brani njegovu poziciju i trebala bi biti tekma na velik broj koseva
Supersport
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:
Rio Ave 1
Nancy 1
Roma 3+
Nott Forest odg
Deportivo odg
Koef.: 20

Phoenix Suns - Sacramento Kings(+5,5) 1 1,85 ( +9,5) 2,70 wwin
Cousins, Collison and Rondo all out tonight (rest) along with Casspi (hamstring) and Belinelli (foot)
Ovo kraljevi svjesno gube,bez udarne trojke i otprije Casspija i Belinelija bice kanta za nabijanje
Sunsi u dobroj formi dobili su zadnje 2 utakmice,vjerujem da ce nastaviti i veceras protiv oslabljenih Kingsa i slaviti dvocifrenom razlikom.
Nemam igraca u ponudi pa ako neko ima moze pokusati Mirzu mogao bi i veceras na 20+ imace dosta prostora a i Chandler je out.
Cousins, Collison and Rondo all out tonight (rest) along with Casspi (hamstring) and Belinelli (foot)
Ovo kraljevi svjesno gube,bez udarne trojke i otprije Casspija i Belinelija bice kanta za nabijanje
Sunsi u dobroj formi dobili su zadnje 2 utakmice,vjerujem da ce nastaviti i veceras protiv oslabljenih Kingsa i slaviti dvocifrenom razlikom.
Nemam igraca u ponudi pa ako neko ima moze pokusati Mirzu mogao bi i veceras na 20+ imace dosta prostora a i Chandler je out.
Oladipo, Gordon i Vucevic OUT večeras. Trpanje na Hezonju i Forniera, kao i na dvojku milvoki 2,5 kvota.
Jos nešto što sam jutros uplatio u Zmajevima.
Gortat 14,5 VIŠE
Fournier 17,5 VIŠE
Mirza 16,5 VIŠE
Ante 18,5 VIŠE
kv 13 x 5
Hezonja 8,5 VIŠE
Westbruk 23,5 MANJE
Novicki 19,5 MANJE
Horford 14,5 MANJE
kv 13 x 5
Jos nešto što sam jutros uplatio u Zmajevima.
Gortat 14,5 VIŠE
Fournier 17,5 VIŠE
Mirza 16,5 VIŠE
Ante 18,5 VIŠE
kv 13 x 5
Hezonja 8,5 VIŠE
Westbruk 23,5 MANJE
Novicki 19,5 MANJE
Horford 14,5 MANJE
kv 13 x 5
-
- Kontakt:
Koliko sam vidio, u premieru granica na novickog 17,5shakalll je napisao/la:http://prntscr.com/ar3vfo
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
S. Rodriguez 11,5 manje
T.Kinsey 9,5 više
T.Kinsey 9,5 više
Ima zanimljiva utakmica u 14:45, Selangor - Sheikh Jamal, našao sam ovu izjavu trenera gostiju,
Gosti su već skinuli gaće, i mogao bi ih Selangor natrpati do vrha. Kvota na golove je u velikom padu.
http://www.the-afc.com/afc-cup-2016/afc ... -e-preview“Selangor are a strong side who plays well at home, so it is going to be a hard match for us,” said Sheikh Jamal coach Shafiqul Islam Manik.
“We only arrived in Kuala Lumpur this morning due to the long overnight travel.
“We have injury problems and other players had moved to other clubs ahead of the new domestic season, so it will be a difficult game.”
Gosti su već skinuli gaće, i mogao bi ih Selangor natrpati do vrha. Kvota na golove je u velikom padu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cedevita manje ukupno od 161,5
Laboral 1
Zeljo 1x, vise kartona od 4,5
Bayern 2, vise kartona od 4,5
Barsa x2
West ham vise kartona od 3,5
Debrecen 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Laboral 1
Zeljo 1x, vise kartona od 4,5
Bayern 2, vise kartona od 4,5
Barsa x2
West ham vise kartona od 3,5
Debrecen 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- CROtorious
- Kontakt:
Boston(h-11,5)-Miami Heat 2 @ 1,30
Situacija je dosta jasna ovdje, ako Miami pobjedi onda su treći i izbjegavaju Cavse do finala istoka, a ako Boston pobijedi onda su vrlo vjerojatno četvrti i u playoffu će ić na Charlotteu ili Miami sa prednosti domaćeg terena. Obje ekipe žele pobjedu
LALakers(h+10,5)-Utah Jazz 1 @ 1,30
Lakersi ce veceras ugositi Utaha koji ima jako male sanse za prolaz gotovo nikakve jer Houston nece veceras izgubiti od Sacramenta sto je 90 posto sigurno. Oprostaj Bryanta i mozda cak i pobjeda Lakersa, ali 90% sam siguran da nece izgubit sa 11 razlike.
Providen(4,5)-Springfi više @ 1,45
U 9 od zadnjih 10 utakmica Springfielda je otišlo iznad ove granice te u zadnjih 5 medusobnih susreta.
GolS/Memp(97,5)-Memphis manje @ 1,70
Memphis osakacen povredama i mislim da nece ici preko ove granice.
Situacija je dosta jasna ovdje, ako Miami pobjedi onda su treći i izbjegavaju Cavse do finala istoka, a ako Boston pobijedi onda su vrlo vjerojatno četvrti i u playoffu će ić na Charlotteu ili Miami sa prednosti domaćeg terena. Obje ekipe žele pobjedu
LALakers(h+10,5)-Utah Jazz 1 @ 1,30
Lakersi ce veceras ugositi Utaha koji ima jako male sanse za prolaz gotovo nikakve jer Houston nece veceras izgubiti od Sacramenta sto je 90 posto sigurno. Oprostaj Bryanta i mozda cak i pobjeda Lakersa, ali 90% sam siguran da nece izgubit sa 11 razlike.
Providen(4,5)-Springfi više @ 1,45
U 9 od zadnjih 10 utakmica Springfielda je otišlo iznad ove granice te u zadnjih 5 medusobnih susreta.
GolS/Memp(97,5)-Memphis manje @ 1,70
Memphis osakacen povredama i mislim da nece ici preko ove granice.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Ae daj netko kojeg košarkaša za danas ... 

- themaniaks
- Kontakt:
Hines preko 10johnnyyK je napisao/la:Ae daj netko kojeg košarkaša za danas ...
Lull preko 13
Udoh preko 11
Jovic preko 6

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.